• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
با اين قيمت كسي الان فكر نكنم بخره ازتون .
منظورم طلافروشياست .
يعني گمان نميبرم بخوان به نرخ 900 هزار سكه اي كه ديروز 740 بود رو ازتون بخرن .
اما در كل اگه توان خريد مجدد نداريد پس نفروشيد .
ولي اگه به پولش نياز داريد و براتون سودش ه نسبت قيمت خريد بالاي 150 بوده بفروشيد .

ديگه بازار از كنترل خارج شده و دوشنبه با شروع بازارهاي مالي دنيا و از اون طرف اخبار سياست معلوم نيست به كجا برسه قيمتا .

عزیزم همین الان زنگ زذم 3 توممن ÷ایینتر میخرن .بچه ها الان بخریم فردا 30 تومن سود کردیم .هااها

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فعلا دست نگه دار دیدی داره میاد ÷ایین سریع برو بفروش فعلا که داره میره بالا

دوستان بفروشیم یا نه زمانی که 300 بود من 250 تا خریدم میخوام با یک تعدادش خودرو بخرم و بقیش ملک بابام میگه فعلا دست نگهدار از طرفی ماشین وارداتی هم داره میره بالا.نظر شما چیه؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اگر قرار باشه مابه التفاوت رو هم بگیرن که میشه قیمت روز دیگه ؟ اونوقت کی میره پولشو چند ماه بخوابونه ؟
شما هزینه خواب پول و 5% ارزش افزوده رو هم محاسبه کن . ضمنا دولت داره با این کار هم نقدینگی رو جمع میکنه و هم تا حدی میخواد قیمت سکه رو کنترل کنه .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
4 شنبه یکی از دوستام از کارخونه شکر خریده بود 2 3 ساعت بعدش بهش 15 تومن سود میدادن که بفروشه.قیمت مواد ضروری و مورد نیاز روزانه مردم به شدت داره میره بالا و ملت تن تن دارن میخرن و انبار میکنن.خدا به دادمون برسه.ببه قول یکی از دوستان وای از اون روزی که پول های سرگردان به سمت خرید و فروش مواد غذایی سرازیر بشه
نفروش تا چند وقت دیگه برا خرید برنج و گوشت لازمت میشه!

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
در شرایطی که طی هفته‌های اخیر کمتر محفل خانوادگی یا کاری یا دانشگاهی خالی از بحث التهاب اقتصادی سپری می‌شود، مروری بر صحبتهای رئیس دولت طی نیمه دوم دی‌ماه نشان می‌دهد چنین واقعه اقتصادی بزرگی (که بی‌تدبیری مسئولان می‌تواند آن را به فاجعه و خیانت در سال جهاد اقتصادی تبدیل کند) تقریبا هیچ بروز و ظهوری در موضع‌گیری‌های ایشان نداشته است. سکوت محض وزیر اقتصاد و بر باد رفتن اعتبار رئیس کل بانک مرکزی (که با این همه افتضاح و کوتاهی در فساد بزرگ بانکی بدون خجالت همچنان سرکارش حاضر می شود) موجب شده است که عملا از سوی دولت هر اظهارنظر و موضع گیری شنیده شود مگر در خصوص مهمترین رخداد اقتصادی حاضر. این در حالی است که اگر این تلاطم‌ها در اقتصاد آمریکا یا اروپا رخ داده بود حتما تاکنون رئیس دولت ایران بیانات مفصل و مبسوطی در باب آن داشتند اما ظاهرا ضریب اهمیت چنین موج اقتصادی نزد ایشان و تیم اقتصادی دولت، اگر در ایران باشد، نزدیک به صفر است و احتمالا توطئه دشمنان دولت و ملت!
گران قیمت ترین عامل تولید در هر کشور، وقت رئیس جمهور است. در شرایطی که ارزش پول ملی به شکلی بی سابقه سقوط کرد، رئیس جمهور ایران مشغول چه کارهایی بوده است؟

بر اساس مندرجات سایت رسمی نهاد ریاست جمهوری سخنان مهم ایشان طی دو هفته اخیر به این شرح بوده است:

* در جمع کارکنان وزارت اطلاعات، ۱۴ دی

* مراسم معارفه دستیار ویژه رئیس جمهور، ۱۷ دی

* یک هفته سفر به کشورهای آمریکای لاتین از ۱۸ تا ۲۴ دی

* مصاحبه خبری پس از ورود به تهران، ۲۴ دی

* جلسه هیات دولت، ۲۵ دی

* مصاحبه با شبکه تلویزیونی خارجی، ۲۶ دی

* مراسم تودیع رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، ۲۶ دی

* سخنرانی در هفدهمین جشنواره رازی، ۲۷ دی

* مراسم هفته هوای پاک و خودرو پاک، ۲۹ دی

سایت الف

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
4 شنبه یکی از دوستام از کارخونه شکر خریده بود 2 3 ساعت بعدش بهش 15 تومن سود میدادن که بفروشه.قیمت مواد ضروری و مورد نیاز روزانه مردم به شدت داره میره بالا و ملت تن تن دارن میخرن و انبار میکنن.خدا به دادمون برسه.ببه قول یکی از دوستان وای از اون روزی که پول های سرگردان به سمت خرید و فروش مواد غذایی سرازیر بشه

دقیقا حرفیه که من چند ساعت پیش در مورد پیشفروش سکه زدم!اصلا شرایط فردامون قابل پیشبینی نیست.ریسک خیلی بزرگیه به امید 4 ماه دیگه پولارو داد دست دولت!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بر اساس مندرجات سایت رسمی نهاد ریاست جمهوری سخنان مهم ایشان طی دو هفته اخیر به این شرح بوده است

میرزاده عشقی میفرمایند که:
بعد از این بر وطن و بوم و برش باید رید / به چنین مجلس و بر کر و فرش باید رید
به حقیقت در عدل ار در این بام و در است / به چنین عدل و به دیوار و درش باید رید
آن‌که بگرفته از او تا کمر ایران را گه / به مکافات الی تا کمرش باید رید
پدر ملت ایران اگر این بی پدر است / بر چنین ملت و روح پدرش باید رید

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
به قول یکی از دوستان وای از اون روزی که پول های سرگردان به سمت خرید و فروش مواد غذایی سرازیر بشه
بابا این حرف ها را نزنید ادم ته دلش خالی میشه
جالبی اش همین کارای احمدی نژاده تو این بوران مشکلات میره امریکای مرکزی و دکترای افتخاری میگیره انگار نه انگار که داره دهن مردم سرویس میشه
رسانه ها هم که چسبیدن به اون تعداد انگشت شمار جنبش وال استریت

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
اگه توی فامیل یا آشنای خیلی نزدیکتون رئیس شعبه یا معاون شعبه دارین برین ازش بپرسین واقعا این سکه ها رو میدن با همین قیمت ثبت نام یا نه ! ایشون جواب درست و واقعی رو بهتون میدن :))

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز تنها راه مطمئن برای جواب شما گوش دادن به صدای منطق درونتون هست.به هر حال منطق یکی میگه بله -یکی میگه نه...
چون هر اتفاقی که فکرشو بکنی ممکنه بیفته...هیچ چیزی هم قابل پیشبینی نیست.فعلا اوضاع داره طبق یک تابع نمایی بدتر میشه.پیش خرید ریسک دارد اگر به دولت یتوانید اعتمادکنید، بکنید.

Last edited:

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
داداش البته به صورت دقیق از این مسئله آگاه نیستم ولی خودتی و خودت خودت قضاوت کن که سکه رو 540 تومن پولشو دادی و پیش خرید کردی حالا چند ماه بعد موقع تحویل که سکه توی بازار 1 میلیون تومن شده باشه اونوقت بانک میاد سکه رو همینجوری بده بدون مابه التفاوت؟؟ اینجوری که بانک ضرر میکنه!!
البته باز بصورت دقیق نمیدونم لطفا اگه کسی خبر داره ما رو هم روشن کنه!!!!!!
مهم اینه که وقتی که پول رو گرفتن قیمتش این بوده ( قیمتش بدونه حباب )
اگه قرار بود مابه تفاوت بگیرن مگه کسی دیوانه شده بره از بانک بخره
از اون طرف مثلا اگه الان که قیمت خیلی باالا رفته اگه کسی پیشخرید کنه و موقع تحویل قیمت بیوقته در واقع ضرر کرده

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من میگم دبه در میارند. عاشق چشم ابروی کسی نیستند که برادر من. نمیتونند به کل ندند ولی حتما یه بامبولی سرهم میکنند.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
جنابannoy عزیز ما به مطالب گهربار شما عادت کریم خواهش میکنم ما رو از تحلیلهای پر مغز خودتون محروم نکنید من به شخصه از شما سپاسگذارم

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
آقا پیش خرید سکه حداقل نداره؟
یعنی میشه رفت یکی گرفت فقط؟ :D

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
لطفا كمك كنيد؟ گيج شدم....
سكه هايي را كع مهر ماه با قيمت 600 خريدم الان با نرخ 900 مي خرن ازم....بفروشم؟؟؟؟

به نظر من بفروش و تو بانک پیش خرید کن.من خودم همین کارو کردم حالا درست و غلطش اینده معلوم میشه!

بالا