• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان توجه شما رو به چهار نکته مهم در مورد پیش فروش سکه جلب میکنم:
اول اینکه اگه بانک پیش فروش رو با همون قیمت قبل ادامه میداد جای شک و تردید بیشتری وجود داشت که سکه ها رو تحویل بده و اینم بدونید که با همون قیمت پیش فروش قبلی چه بسا افراد بیشتری رو میتونست دچار وسوسه برای پیش خرید کنه ولی اینکارو نکرد.
دوم اینکه تصور کنید بانک مرکزی خلاف قولش عمل کنه و در اینصورت اواخر فروردین اولین دوره از افرادی که سکه پیش خرید کردن با بدقولی روبرو میشن و اونوقت تمام کسانی که تا یک ماه بعد قراره سکه تحویل بگیرن همگی هجوم میارن به بانکها برای پس گرفتن پولاشون که این خودش یعنی یک آشوب بزرگ و خیلی بعید به نظر میرسه.
سوم اینکه اگه دقت کنید اکثر کسانی که این طرح رو شکست خورده میدونند کسانی هستند که سود بیشتری از خرید و فروش نقدی سکه دست میارن پس سعی میکنن با جو سازی و شایعه پراکنی سرازیری نقدینگی رو به سمت بانکها کاهش بدن تا جیب خودشون بیشتر پر بشه نمونش هم سایت مثقال و گرم هست که اگه تو بخش نظرخواهیش ببینین کارشناسا تاکید کردن سکه رو نقد بخرید چرا که اینجوری جیب اونا رو پر پول تر کردین.
و در آخر فرض کنید دولت موقع تحویل سکه مالیات 5 درصد رو بر اساس قیمت رو محاسبه کنه که در بدترین حالت اگه سکه اون موقع 1200000 تومان هم شده باشه مالیاتش میشه 60000 تومان و کل مبلغ سکه میشه 606000 تومان که بازم مقرون به صرفه هست.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
نیم سکه پس فردا قیمت 500 رو رد میکنه.
دوستان چیکار باید کردددددددددددددددد؟

در حراج نوبت بعد از ظهر بانک کارگشایی که رکورد صبح را نیز پشت سر گذاشت، میانگین قیمت سکه ها را بترتیب :
هرسکه یک گرمی 116 هزار و دویست تومان
هر ربع بهار آزادی 244هزار و چهارصد تومان
نیم بهار آزادی 487 هزار تومان
و یک سکه تمام بهار آزادی طرح جدید 910 هزار تومان رقم زد.
همچنین در نظر داشته باشید تمامی قیمتهایی(انواع سکه ها و شمش) که در حراج اعلام می شود بدون احتساب 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد/ش

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
قابل توجه عزیزانی که میگفتن از پیشفروش استقبال نشده!!

از آغاز امسال تا قبل از پیش فروش سکه از طریق بانک کارگشایی و شعب منتخب بانک ملی حدود 3.5 میلیون قطعه سکه بهار ازادی یا معادل ان فروخته شده است.
وی افزود: در دوره 26 روزه پیش فروش سکه بهار آزادی نیز حدود سه میلیون و 750 هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی پیش فروش شد که اگر عطش خرید به عرضه تبدیل شود و خریداران سکه آن را وارد بازار کنند به طور قطع قیمت آن را کاهش خواهد داد.

یعنی 3,750,000 قطعه، ضربدر 546000 تومان = 2,047,500,000,000
(بدون محاسبه ی مالیات بر ارزش افزوده)

یعنی 2 هزار میلیارد تومان نقدینگی فقط در عرض 26 روز جمع شده!!!!(روزی 78 میلیارد تومان)

دیگه کم کم مطمئن شدم که این بالا بردن قیمتها کار خود دولته و میخواد طلاهای مبادله شده با نفت رو نقد کنه و نقدینگی رو جمع کنه :D
خبر - <br>تقابل سیاست‌های بانک مرکزی سرریز شدن نقدینگی از دلار به سکه

البته برای حذف یک سوم کل نقدینگی باید 200 میلیون سکه بفروشن که فعلا 3 میلیونش عملی شده :D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
با این تعدادی که سکه پیش فروش شده (تازه تو این 1 ماه ) به نظرتون وقتی این همه سکه وارد بازار بشه کسی هم هست که این سکه ها رو بخره...؟

(البته این سوال زمانی پا برجاست که با وقایع جدیدی مثل جنگ و ... رو به رو نشیم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سلام دوستان
با این تعدادی که سکه پیش فروش شده (تازه تو این 1 ماه ) به نظرتون وقتی این همه سکه وارد بازار بشه کسی هم هست که این سکه ها رو بخره...؟

(البته این سوال زمانی پا برجاست که با وقایع جدیدی مثل جنگ و ... رو به رو نشیم.
قیمت که پایین میکشه , البته بعید نیست اون زمانی که سکه هارو میدن قیمت سکه توی بازار یه میلیون و صد باشه !! بعد که میدن صد تومن بیاد پایین و بشه یه میلیون , ولی خب بازار صد در صد قفل میشه و خریدار برای سکه ها پیدا نمیشه.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قیمت که پایین میکشه , البته بعید نیست اون زمانی که سکه هارو میدن قیمت سکه توی بازار یه میلیون و صد باشه !! بعد که میدن صد تومن بیاد پایین و بشه یه میلیون , ولی خب بازار صد در صد قفل میشه و خریدار برای سکه ها پیدا نمیشه.

آره دقیقآ نظر خودمم همینه که بازار قفل میشه و همین باعث کاهش و تثبیت قیمت طلا میشه....برای همینم تو شکم که پیش خرید کنم یا نه...از طرفی اگه این ریال رو به چیزی تبدیل نکنم هم روز به روز از ارزشش کم میشه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
مثل اینکه سر وکله ساندیس خورا پیدا شده یه سوال داشتم قیمت ساندیس با بالا رفتن دلار چی میشه؟راستی ساعتی هفت هزار تومان با دلار 1200 بودش با دلار 1900 چند میشه؟:blink:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
آره دقیقآ نظر خودمم همینه که بازار قفل میشه و همین باعث کاهش و تثبیت قیمت طلا میشه....برای همینم تو شکم که پیش خرید کنم یا نه...از طرفی اگه این ریال رو به چیزی تبدیل نکنم هم روز به روز از ارزشش کم میشه.

پس با این حساب برد با کسانی هست که چند روز قبل از عرضه سکه های پیش فروش شده،برن و سکه هایی که قبلا از بازار تهیه کردن رو بفروشن.....نظر شما چیه دوستان؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه
تو اخرش از دست این سکه هات سکته میکنی !!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
هورسا خانم این اتفاقا بعد اینکه شما سکه هاتون رو فروختین اتفاق میفتن؟:دی

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
مطلب گرفته شده از اقای بوعلی در سایت همسایه
اول خدمت دوستان عرض کنم من هم پیش خرید سکه کرده ام و امیدوارم فقط سکه ها رو بدهند حالا هر وقت که خواستند .
اما با توجه به این که حدود 1 ماه از شروع پیش فروش می گذرد و اختلاف بازار با ثبت نام به حدود 235 هزار تومان و بیش از 42 % رسیده است این هفته باید اتفاقاتی دربازار یا در پیش ثبت نام بیفتد .

1 یا باید قیمت نقدی کاهش پیدا کند
2 یا باید پیش ثبت نام متوقف شود
3 و یا باید قیمت پیش ثبت نام عوض شود

در حالت اول با توجه به نرخ گل محمدی و شرایط موجود و تحریمهای احتمالی روز دوشنبه توسط اتحادیه اروپا که علاوه بر نفت ظاهرا واردحوزه بانک مرکزی و ممنوعبت واردات طلا نیز شده اند . تقریبا منتفی است
در حالت دوم اگر پیش ثبت نام متوقف شود قیمت سکه سر به فلک می زند پس این هم منتفی است
در حالت سوم چون قیمت نقدی در اخرین موج صعودی خود حدود 120 تا 130 هزار تومان افزایش داشته است باید قیمت پیس ثبت نام را همین حدود افزایش دهند تا امیدوار به دادن سکه ها باشیم
من خودم حالت سوم را محتملتر می دانم اما اگر هیچ کدام از این 3 حالت در 10 روز اینده اتفاق نیفتد با کامل شرمندگی پول خود را از بانک پس خواهم گرفت .

سلام دوست عزیز

واقعا که کارت درسته!!! دقیقا تحلیل شما به وقوع پیوست و حالت سوم اتفاق افتاد. می شه بقیه ماجرا رو هم حدس بزنی که حالا چی می شه؟

ممنون

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
یکی بگه ما با این ریال لعنتی چه کار کنیم......؟؟/پیش خرید ؟ دلار ؟ خرید نقدی سکه ؟؟
نظر خودم بیشتر رو پیش خریده ولی قفل شدن بازار در زمان تحویل سکه ها و بازیهایی که ممکنه بانک و دولت در بیاره دو دلم کرده /؟؟:(

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
حالا چی کار کنم برم یا که نرم؟

مگه واقعا به پولش احتیاج داری ؟ مگه چند تا خریدی؟
من فکر کنم کار از جام زهر هم گذشته .دلیل اش هم اینه که ج.ا داره سعی میکنه به شرایط گفتگو برگرده ولی دیگه اون سمتی ها اصلا قبول نمیکنن

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
یک سناریوی بسیار مهم که خدمت دوستان عزیزم عرض می کنم تصمیم گیری با خودتن برای سکه ودلار سقفی نباید در نظر گرفت من حتی سکه 7000000 در ذهنم هست اصلا تعجب نکنید
بنظر من می رسد که این رشد وحشتناک سکه ناشی از هجوم مردم نیست بلکه احتمالا **** در مانور خود در بهمن ماه ممکن است علی رقم تهدید امریکا بستن تنگه هرمز را در برنامه داشته باشد که در نتیجه بدون شک به جنگ تمام عیار خواهد انجامید

البته حجم نقدینگی را هم نباید نادیده گرفت. حجم نقدینگی 5 برابر شده ولی دلار 2 برابر شده ، پس بدون تحریم هم ، سکه و دلار در بلند مدت پتانسیل رسیدن به این قیمتها را داشت و به شخصه با این تحلیل روی خرید رفتم ولی این اتفاقات امروز عادی نیست. اگر با حجم کم بالارفته باشد که بالفور ممکن است 100 هزار تومان کاهش یابد ولی اگر با حجم معامله بالا ، بالا رفته باشد که خدابخیر کند و این به معنای ان است که تمام سکه های مردم را از بازار خریده اند و طرح پیش فروش هم حیله ای بوده برای اینکه ملت سکه های فیزیکی خود را بفروشند و بروند پیش فروش بخرند!!!! اقای ساندیس خور هفت تومانی که منو متهم کردی برای تبلیغ سکه هام مگه من چه قدر سکه دارم خد ارو شکر خداوند دشمنای ما رو از ابله ترینا گذاشته:lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
پل عزیز خودتو ناراحت نکن همه اینجا شمارو میشناسن .فقط یه چیزی به نظرت واقعا اینا میبندن تنگه هرمزو من فکر میکنم بیشتر تهدید هستش ببین الان که فقط حرفش فقط حرفشو زدن این به سرمون اومده حالا من میگم کافیه یه کوچولو اینا زبون درازی کنن ببین چه به سرمون بیاد .نمیدونم

یک سناریوی بسیار مهم که خدمت دوستان عزیزم عرض می کنم تصمیم گیری با خودتن برای سکه ودلار سقفی نباید در نظر گرفت من حتی سکه 7000000 در ذهنم هست اصلا تعجب نکنید
بنظر من می رسد که این رشد وحشتناک سکه ناشی از هجوم مردم نیست بلکه احتمالا **** در مانور خود در بهمن ماه ممکن است علی رقم تهدید امریکا بستن تنگه هرمز را در برنامه داشته باشد که در نتیجه بدون شک به جنگ تمام عیار خواهد انجامید

البته حجم نقدینگی را هم نباید نادیده گرفت. حجم نقدینگی 5 برابر شده ولی دلار 2 برابر شده ، پس بدون تحریم هم ، سکه و دلار در بلند مدت پتانسیل رسیدن به این قیمتها را داشت و به شخصه با این تحلیل روی خرید رفتم ولی این اتفاقات امروز عادی نیست. اگر با حجم کم بالارفته باشد که بالفور ممکن است 100 هزار تومان کاهش یابد ولی اگر با حجم معامله بالا ، بالا رفته باشد که خدابخیر کند و این به معنای ان است که تمام سکه های مردم را از بازار خریده اند و طرح پیش فروش هم حیله ای بوده برای اینکه ملت سکه های فیزیکی خود را بفروشند و بروند پیش فروش بخرند!!!! اقای ساندیس خور هفت تومانی که منو متهم کردی برای تبلیغ سکه هام مگه من چه قدر سکه دارم خد ارو شکر خداوند دشمنای ما رو از ابله ترینا گذاشته:lol:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حالا چی کار کنم برم یا که نرم؟

فعلا هیچ دلیلی برای پایین اومدن قیمت و بالا نرفتن قیمت نیست !
بعدشم هیچوقت نباید روی این حساب کنی که روزی که سکه هاتو فروختی دیگه بازار بالاتر نره و بریزه !

بالا