هر از چندی هم یک باندی کشف میشود و این سکه ها را می برند ترکیه، می برند خارج از کشور .
میشه یه بزرگواری جوابمو بده؟
من 2 هفته پیش 18 تا سکه پیش فروش کردم
الان هم 7 میلیون پول دارم
نمیدونم با این 7 تومن هم با شرایط جدید پیش فروش کنم یا نه ؟
4 ماهه 627 تومنی پیش فروش کنم یا 6 ماهه 595 تومنی؟
نظر خودم (شاید ناپخته باشه:blushپیش فروشه 4 ماهه با قیمت 627 تومنه
دوستان سلام.
من تو شهرویر همین امسال 11 میلیون طلا آب شده را فروختم. زمانی که سکه 430 بود. میدونستم دارم ضرر میدم اما از مستجری خشته شده بودم واقعا.
خلاصه باهاش خونه خریدم. اما اگر این 4 ماه را صبر می کردم برد بزرگی می کردم. اما دوستان بازار سکه هم تا جایی جا داره. همه این افزایش قیمت طلا به خاطر گران شدن دلار نیست. یه مقدار از افزایش به خاطر تقاضای زیاد از بازاره که واقعا الان هرچی سرمایه سرگردانه اومده طرف طلا و سکه. درست مثل 5 سال قبل که این جریال برای مسکن و خانه پیش اومد. دوست ایران برای جلوگیری از تورم و بی ارزشی ریال یه کارهایی خواهد کرد اما خوب نتایج زیادی نخواهد داشت و یه مقدار کم دلار را پایین خواهد کشید. و بازار سکه هم کنترل خواهد شد. و از طرفی با شروع تابستان که حدودا 5 ماه دیگه میشه مقدار زیادی از این طلا و سکه که دسته مردمه به بازار بر می گرده و به سمت چیزهای دیگه از جمله مسکن میره.
نتیجه نهایی . سکه نهایت تا یک تومان میره بالا و بعد برای مدتی حدود 3 ماه بازار سکه قفل خواهد شد و سکه حتی مقدار افت خواهد داشت و به 850 هم خواهد رسید. به نظرم بهترین کار اینه که الان هرچی سکه داری بفروشی بری به سمت بازار مسکن که قیمت ها تو مسکن عالیه و از سال 91 دوباره شاهد یه تکون جدی تو بازار مسکن خواهیم بود..
اینم تحلیل بلند مدت بنده.. لطفا نظراتتون را راجه به تحلیل من بفرمایید.
دوست عزیز چرا طلا را اّب کنی و شمش کنی. شما موقع خرید بگو طلای .دست دوم میخام. یعنی همون طلای یکه مردم به طلا فروش فروختند. این دیگه شامل ساخت نمیشه. حلال دیگه چرا اب کردن و این همه دردسر. این یه چیز مشخصیه کسی که طلا می خره و برای استفاده نیست میره سراغ طلای دست دوم که ساخت را شامل نشه. در واقع هزینه ساخت را شخصی که اولین بار طلا را خریده پرداخته است.