• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مواد غذایی که محدودیت داره. اما از نظر فضا که فضا میحخاد و هم از لحاظ ماندگاری. میشه لطفا بیشتر توضیح دهید چه نوع مواد غذایی

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
البته اگر 4 ماه دیگه سکه را تحویل بدهند ، من ترسم از این است که با فرا رسیدن موعد تحویل سکه در 4 ماه دیگر یکی از اتفاقات زیر رخ دهد :
1- دولت اعلام کند به دلیل استقبال بیش از حد مردم و زمان کم امکان ضرب این تعداد سکه نبوده و هر کس درصد مشخصی از ثبت نامی خود را دریافت می کند
2- دولت اعلام کند برای پرداخت سکه قرعه کشی می شود و در طول چند سال این سکه ها پرداخت می شود و کسانی هم که اعتراض دارند بر اساس نرخ سود اوراق مشارکت سود بهشون پرداخت میشه

3- یک انگ مذهبی ( اون چیزی که امروز زمزمه هایش آمد مثل محل اشکال و مشکل شرعی پیش فروش ) می زنند و پول مردم را با بهره اوراق پس می دهند
4- با وضع یک مالیات سنگین تمام سود را مالیات می گیرند
5- اصلا شاید تا 4 ماه دیگر نه نشانی از این مسئولین باشد نه وعده هایشان

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
فوقش بیای از مواد غذایی هر کدام مقدار زیادی بخری حتی به اندازه مصرف یک سالت بخری. بعدش چی. بقیه سرمایت چی میشه. از کجت معلوم این مواد خراب نشوند.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
در مورد پیش خرید اصلا موافق نیستم. چون با هزارتا بازی میشه مردم را پیچوند و سر کار گذاشت از جمله مالیات و انگ های مذهبی. کافیه یه مرجه بیاد یه فتوا بده. اون موقع حق هزاران نفر ضایع شده و کسی هم جرات اعتراض نداره. یه هیچ وجه سرمایت را دست کسی و دولت نده

hamnafas2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یه بزرگواری جوابمو بده؟

من 2 هفته پیش 18 تا سکه پیش فروش کردم
الان هم 7 میلیون پول دارم

نمیدونم با این 7 تومن هم با شرایط جدید پیش فروش کنم یا نه ؟
4 ماهه 627 تومنی پیش فروش کنم یا 6 ماهه 595 تومنی؟
نظر خودم (شاید ناپخته باشه:blush:) پیش فروشه 4 ماهه با قیمت 627 تومنه

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
میشه یه بزرگواری جوابمو بده؟

من 2 هفته پیش 18 تا سکه پیش فروش کردم
الان هم 7 میلیون پول دارم

نمیدونم با این 7 تومن هم با شرایط جدید پیش فروش کنم یا نه ؟
4 ماهه 627 تومنی پیش فروش کنم یا 6 ماهه 595 تومنی؟
نظر خودم (شاید ناپخته باشه:blush:) پیش فروشه 4 ماهه با قیمت 627 تومنه

گول سیاست بازی ها رو نخورید ! پیش خرید نکنید .. هیچی دستتون رو نمیگیره

دوستانی که پست شماره 3784 و 3786 جناب poole21 بخاطر طولانی بودن نخوندن .. شدیدا قویا اکیدا توصیه میکنم بخونن .. حتما بخونن

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان من از دلار زیاد نمی دونم. یکی از آشناها قبلا تو کشتی رانی اینا بوده. یه مقدار دلار از 15 سال قبل داره. میتونه آب کنه . یعنی مشکلی نداره

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
الان شمش طلا رو باید از کجا خرید ؟ بانک کارگشایی ؟
به مغازه دار که نمیشه اعتماد کرد

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
دوستان سلام.
من تو شهرویر همین امسال 11 میلیون طلا آب شده را فروختم. زمانی که سکه 430 بود. میدونستم دارم ضرر میدم اما از مستجری خشته شده بودم واقعا.
خلاصه باهاش خونه خریدم. اما اگر این 4 ماه را صبر می کردم برد بزرگی می کردم. اما دوستان بازار سکه هم تا جایی جا داره. همه این افزایش قیمت طلا به خاطر گران شدن دلار نیست. یه مقدار از افزایش به خاطر تقاضای زیاد از بازاره که واقعا الان هرچی سرمایه سرگردانه اومده طرف طلا و سکه. درست مثل 5 سال قبل که این جریال برای مسکن و خانه پیش اومد. دوست ایران برای جلوگیری از تورم و بی ارزشی ریال یه کارهایی خواهد کرد اما خوب نتایج زیادی نخواهد داشت و یه مقدار کم دلار را پایین خواهد کشید. و بازار سکه هم کنترل خواهد شد. و از طرفی با شروع تابستان که حدودا 5 ماه دیگه میشه مقدار زیادی از این طلا و سکه که دسته مردمه به بازار بر می گرده و به سمت چیزهای دیگه از جمله مسکن میره.

نتیجه نهایی . سکه نهایت تا یک تومان میره بالا و بعد برای مدتی حدود 3 ماه بازار سکه قفل خواهد شد و سکه حتی مقدار افت خواهد داشت و به 850 هم خواهد رسید. به نظرم بهترین کار اینه که الان هرچی سکه داری بفروشی بری به سمت بازار مسکن که قیمت ها تو مسکن عالیه و از سال 91 دوباره شاهد یه تکون جدی تو بازار مسکن خواهیم بود..

اینم تحلیل بلند مدت بنده.. لطفا نظراتتون را راجه به تحلیل من بفرمایید.

من با نظر شما موافقم به نظر من تا عید قیمت ها همینطور بالا میره و باید تا اون موقع صبر کرد و به نظر هر کس عاقل باشه سکه رو به مسکن تبدیل کنه واقعا برده

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا این چه وضعشه این قیمتهای دیروزه:

قیمت سکه بهار آزادی طرح قدیم: 930,000

قیمت سکه بهار آزادی طرح جدید: 915,000

قیمت نیم سکه بهار آزادی: 455,000

قیمت ربع سکه بهار آزادی: 230,000

قیمت سکه یک گرمی: 115,000

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
اتحادیه اروپا داد و ستد طلا با ایران رو ممنوع کرد و هیچ کشوری حق فروش و صادرات طلا رو به ایران رو ندارد
=========
احتمالا قیمت هر گرم طلا به صدهزار تومان برسه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

اقا من اهل یکی از شهرستانهای اصفهانم

یکی از همکارام چندی پیش بهم یه پیشنهاد داد که خلاصش اینه

گفت من خودم چند ماهه این کارا دارم میکنم گفت به اندازه پولم هر چی هست از یک طلا فروشی اشنا میرم برام طلا اب میکنه و به اندازه پلم برام شمشش میکنه مثلا شمش 20 گرمی بعد وقتی طلا گرون میشه شمش را میفروشم و چون شمش پول ساخت ازش کم نمیشه تا الانم چندین بار سود کردم

به منم هم گفت اگه پولی داری این کار رو بکن منم قصد دارم برم تو این کار نظرتون چیه کارش درسته؟ ایا طلا بیشتر از این هم گرون خواهد شد ؟؟؟؟؟/

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
واییییییی

ای بابا 720 بود که کی 900 شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی میتونی جدولی رو 1 یا 6 ماهه از تغیرات قیمت سکه بزاره

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز چرا طلا را اّب کنی و شمش کنی. شما موقع خرید بگو طلای .دست دوم میخام. یعنی همون طلای یکه مردم به طلا فروش فروختند. این دیگه شامل ساخت نمیشه. حلال دیگه چرا اب کردن و این همه دردسر. این یه چیز مشخصیه کسی که طلا می خره و برای استفاده نیست میره سراغ طلای دست دوم که ساخت را شامل نشه. در واقع هزینه ساخت را شخصی که اولین بار طلا را خریده پرداخته است.

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
آن وقت قيمت آن با توجه به قيمت قيمت انس چقدر خواهد بود ؟
آيا مي توان اين طلا را بر اساس قيمتي كه طلا فروش از فروشنده اين طلا ها خريده است ،خريد ؟ يا اينكه مبلغي هم روي آن مي كشد؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
آش اونقدر شور شده که صدای آشپز هم در اومده!!
صدای یالثارات هم درآمد: کدام دولت از زمان مادها توانسته 4ماهه ارزش پول ملی را نصف کند؟!
هفته نامه یالثارات در ستون سیاست به روایت یک همولایتی در مطلبی تحت عنوان 'فتوحات اقتصادی' نوشت:از قدیم فتوحات نامه‌نویسی از رایج‌ترین اقدامات فرهنگی آدم‌های قدرتمند، جهانگیر و جهاندار بوده و امثال سلطان محمود غزنوی، نادرشاه، فتحعلی شاه، ناصرالدین شاه، کلنل لیاخوف روسی (همانی که مجلس به توپ بست!) و حتی هولاکوخان مغول یک قسمتی از دفتر و نهاد تحت امرشان را به نوشتن فتوحات و دستاوردهای اختصاص داده‌اند، تا همگان به ویژه آیندگان بدانند که چه سلاطین و حاکمان گل و سنبلی بر مملکت مسلط بوده و چه دسته گل ها که به سر ملت نزده‌اند.
در همین راستا و از آنجا که سلاطین و حاکمان قوه‌ مجریه در طول چند سال اخیر، اصولاً آدم‌‌های به شدت متواضع و گمنامی بوده‌اند و زیردستانشان در دفتر و نهاد ریاست جمهوری در شبانه‌روز 27 ساعت به خواندن و پیگیری میلیون‌ها نامه مردمی مشغولند و دیگر وقتی برای نگاشتن و ثبت فتوحات قوه مجریه در طول سنوات ماضیه نداشته و ندارند؛ لذا خارج از انصاف دیدیم اگر بتوانیم پیروزی‌ها و موفقیت‌های دولت دهم را بنویسیم و ننویسیم (البته روزنامه دولتی ایران هم چون تمام وقت مشغول ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است مجالی برای نگاشتن فتوحات دولت نداشته و ندارد.)

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
دوست عزیز چرا طلا را اّب کنی و شمش کنی. شما موقع خرید بگو طلای .دست دوم میخام. یعنی همون طلای یکه مردم به طلا فروش فروختند. این دیگه شامل ساخت نمیشه. حلال دیگه چرا اب کردن و این همه دردسر. این یه چیز مشخصیه کسی که طلا می خره و برای استفاده نیست میره سراغ طلای دست دوم که ساخت را شامل نشه. در واقع هزینه ساخت را شخصی که اولین بار طلا را خریده پرداخته است.

ممنون

یعنی اگه طلا دست دوم بخرم بعد موقع فروش پول ساخت نباید بدم . قیمت طلای دست دوم چطوری حساب میشه ؟؟ به نظرتون قیمت طلا بیشتر از این هم میشه ؟

نرم بخرم قیمتش ثابت بمونه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من موندم با این حجم عظیم خریداری سکه و ارز اونم با قیمت بالا چطور میخوان قیمت ها رو برگردونن به قبل گرونی این امکانش کم کم داره به صفر میرسه هر روز که میگذره و بی توجهی میبنم بیشتر به این نتیجه میرسم که از کنترل خارج شده دوستان خواهشند اینقدر حریص نباشید این وضعی که داره پیش میاد در نهایت به ضرر همه تمام میشه ممکنه اینجا یه سودی با خرید سکه بشه منتها در نهایت و در اخر باز هم ضرر و ببدختیش برای همه هست چرا ما ایرانی ها اینجوری فکر میکنیم!!!

بالا