این سری دوم فروش دیگه یکم میشه گفت دیر شده .دوستان با این نرخ جدید که برای پیش فروش اعلام شده ف ایا پیش خرید کردن عاقلانه س ؟
4 ماهه 627
6 ماهه 599
نظر بقیه دوستان چیه؟هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است
اصلا کل طلای داخل یک سکه انقدر ارزش داره؟ ببری خارج می تونی یک میلیون بفروشی؟
این سری دوم فروش دیگه یکم میشه گفت دیر شده .
روز به روز به جنگ داریم نزدیک میشیم , همون چهار ماهش هم بحث توشه چه برسه شش ماهه.
فکر میکنم اگر سکه شد 1 تومن موقع فروش هست...نه؟
نظرتون چیه؟ بعد اونوقت ما الان این سکه ها رو کجا ببریم میخرن و ادا درنمیارن...طلافروشی ها که یا میگن خرید نداریم یا بز میخرن...یه جا باشه که راحت بشه فروخت کجا باید برد؟
من زنگ زدم پرسدم گفت چرا نمیخریم .3 تومن زیر قیمت فروش گفت ازت میخرم .پس نشون میده که احتمالا بالاتر هم میره من فکر کنم سکه تا 1300 الی 1500 هم بره
اون 7% منو کشت
اون موقع دیگه نونم دستمونو نمیگیره ! چه برسه سکه !!خب اگه جنگ بشه دیگه سکه ها رو بهمون نمیدن ؟
قیمت سکه فعلا تهی نداره , حالا حالاها بالا میبرنش , مخصوصا تا وقتی پیش فروش هست.من زنگ زدم پرسدم گفت چرا نمیخریم .3 تومن زیر قیمت فروش گفت ازت میخرم .پس نشون میده که احتمالا بالاتر هم میره من فکر کنم سکه تا 1300 الی 1500 هم بره
اون 7% منو کشت
جنگ بشه سکه به چه درد شما می خوره؟ D: نون خشک و بیسکیویت هم باهاش نمیدن.خب اگه جنگ بشه دیگه سکه ها رو بهمون نمیدن ؟