• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
امروز مگه تعطیل نبود ؟ این 1 تومن 2 تومنو از کجاتون دراوردین ؟
بعد داریم بدبخت میشیم شما جالبه براتون که هر روز یه تاپیک درست میکنید ؟ آدمی که میاد گفتگو آزاد میاد اعصابشو راحت کنه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اصلا کل طلای داخل یک سکه انقدر ارزش داره؟ ببری خارج می تونی یک میلیون بفروشی؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان با این نرخ جدید که برای پیش فروش اعلام شده ف ایا پیش خرید کردن عاقلانه س ؟
4 ماهه 627
6 ماهه 599
این سری دوم فروش دیگه یکم میشه گفت دیر شده .
روز به روز به جنگ داریم نزدیک میشیم , همون چهار ماهش هم بحث توشه چه برسه شش ماهه.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است
نظر بقیه دوستان چیه؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
خوبه. به نظر من هرچقدر هم سکه و طلا سود داشته باشه مسکن یه چیز دیگه هست. بدی مسکن اینه که باید پول گنده داشته باشی واردش بشی. با 10 - 20 تومن نمیشه کاری کرد توی بازار مسکن. اما برای سکه میشه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظرتون چند درصد احتمال جنگ هست

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فکر میکنم اگر سکه شد 1 تومن موقع فروش هست...نه؟

نظرتون چیه؟ بعد اونوقت ما الان این سکه ها رو کجا ببریم میخرن و ادا درنمیارن...طلافروشی ها که یا میگن خرید نداریم یا بز میخرن...یه جا باشه که راحت بشه فروخت کجا باید برد؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اصلا کل طلای داخل یک سکه انقدر ارزش داره؟ ببری خارج می تونی یک میلیون بفروشی؟

با قیمت فعلی دلار و یک اونس طلا ( جهانی ) و حق ضرب ؛ قیمت نقدی هر سکه تمام طرح جدید حدود 800 هست .

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
این سری دوم فروش دیگه یکم میشه گفت دیر شده .
روز به روز به جنگ داریم نزدیک میشیم , همون چهار ماهش هم بحث توشه چه برسه شش ماهه.

خب اگه جنگ بشه دیگه سکه ها رو بهمون نمیدن ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
جنگ هم بشه اونقدری طولش میدن که وضع به قحطی و گرسنگی برسه بعد. فعلا که قرار شده نفت بدیم و به جاش از هند چای و برنج و روغن بگیریم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من زنگ زدم پرسدم گفت چرا نمیخریم .3 تومن زیر قیمت فروش گفت ازت میخرم .پس نشون میده که احتمالا بالاتر هم میره من فکر کنم سکه تا 1300 الی 1500 هم بره

اون 7% منو کشت
فکر میکنم اگر سکه شد 1 تومن موقع فروش هست...نه؟

نظرتون چیه؟ بعد اونوقت ما الان این سکه ها رو کجا ببریم میخرن و ادا درنمیارن...طلافروشی ها که یا میگن خرید نداریم یا بز میخرن...یه جا باشه که راحت بشه فروخت کجا باید برد؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من زنگ زدم پرسدم گفت چرا نمیخریم .3 تومن زیر قیمت فروش گفت ازت میخرم .پس نشون میده که احتمالا بالاتر هم میره من فکر کنم سکه تا 1300 الی 1500 هم بره

اون 7% منو کشت

وقتی طلا فروش خوب میخره و وقتی توی بانک کارگشایی صد تا صد تا میخرن یعنی فعلا رو به رشد هست.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
با این قیمت هایی که پیش فروش میکنن کل طلاها (اگر واقعا 800 تن باشه) رو هم سکه ضرب کنن و بدن دست مردم یک پنجم 320 هزار میلیارد تومن نقدینگی هم نمیشه. این پولها باید در تولید و بورس و ... بره تا شغل و ثروت تولید بشه، نه اینکه اونقدر بی ثباتی باشه که ملت فقط به این فکر باشن که سکه بخرن و توی بالش مخفی کنن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب اگه جنگ بشه دیگه سکه ها رو بهمون نمیدن ؟
اون موقع دیگه نونم دستمونو نمیگیره ! چه برسه سکه !!
ملت اسم جنگ میاد فکر میکنن جنگ ایران عراقه, نمیدونم هشت سال طول بکشه و اینا , اوضاع بی نهایت خراب میشه , البته اولش قحطیه بعدش جنگ.

اون 7% منو کشت
قیمت سکه فعلا تهی نداره , حالا حالاها بالا میبرنش , مخصوصا تا وقتی پیش فروش هست.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
زمان جنگ طلا و سکه هی بالا رفت ولی وقتی ایران قطعنامه رو پذیرفت یکشبه سقوط کرد

حالا سوال قیمت طلا و سکه مال کاهش ارزش پول ملی و جو گیری بازاره یا قیمت جهانی داره بالا میره ؟

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
این متن هم جالبه :

در این هنگام آنها که سکه دارند خوشحالی خود را نمی توانند پنهان کنند و از تدبیر و تحلیل خود صحبت می کنند و آنها که نخریده اند و توانایی خرید دارند مشورت میگیرند که به جرگه خریداران به پیوندند یا نه؟

در این میان اگر فروشنده یا خریداری به بازار مراجعه کند آنچه را که میبیند با شنیده هایش متفاوت است. چرا که بازاریان و صرافان سکه در زمان جهش های قیمتی نه فروشنده اند و نه خریدار! البته این به درجه التهاب بازار و ریسک پذیری صرافان نیز بستگی دارد. اما در چنین زمانی آنها به خوبی می دانند که باید منتظر آینده بود. آنها منتظر می مانند تا گرد و غبار صعود و سقوط سکه برطرف شود و یا حباب آن بترکد و بازار به ثبات قیمتی برسد آنگاه خوب می فروشند و خوب می خرند. لذا شاید بتوانید صرافی را پیدا کنید که به قیمتی بالا فروشنده سکه باشد اما سکه های شما را به قیمتی بسیار پایین تر از آنچه در رسانه های می خوانید و می شنوید، می خرند. با این وجود اگر قبل از جهش بازار سکه خریده باشید مطمئنا سود خواهید برد. اما سوابق چند سال اخیر نشان میدهد سکه همیشه روند صعودی مثبت خود را حفظ کرده و علاوه بر آنکه کاهش قدرت خرید ناشی از تورم را جبران نموده ، سود مناسبی را نیز نصیب سرمایه گذاران خود نموده است. از ابتدای سال 85 که قیمت سکه تمام 155هزار تومان ، نیم سکه 70هزار تومان و ربع 37هزار تومان بود کمتر از 4سال می گذرد. تاکنون هر کدام از انواع سکه به ترتیب با 76درصد، 97 درصد و 89درصد افزایش قیمت مواجه بوده است. به این ترتیب طی این سالها سکه توانسته کاهش قدرت خرید ناشی از تورم را جبران کند. اما اینکه آیا در آینده چنین روندی ادامه خواهد داشت به چند عامل بستگی دارد. اول نرخ جهانی طلا که با سکه نسبت مستقیم دارد. یعنی با افزایش و کاهش آن قیمت سکه نیز افزایش و کاهش می یابد. دوم مقدار عرضه سکه از طرف بانک مرکزی است که تاکنون سعی کرده از افزایش هیجانی آن جلوگیری کند اما نمی تواند مانع تاثیر افزایش قیمت جهانی طلا شود. علاوه بر این سه دلیل باید اثر نرخ ارز در بازارهای داخلی و جهانی را نیز در نظر گرفت. چرا که با افزایش نرخ برابری ارزهای معتبر در مقابل ریال قیمت سکه نیز سیر صعودی خواهد گرفت. در عین حال افزایش قدرت دلار در بازارهای جهانی موجب کاهش قیمت طلا و بالعکس می شود. در هرصورت تخمین شرایط آینده کار ساده ای نیست

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
این دوتا برای عمو آمار باف میذارم. (تغییرات قیمت سکه و دلار توی یک سال گذشته)
Dollar.jpgcion.jpg

بالا