• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
همین دیگه الان بچه های دبستانی میفهمن که باید دین از سیاست جدا باشه تا وقتی اینا با هم باشه همینه دیگه وسط مسایل سیاسی اقتصادی آقای کلاه به سر میگه فلان است و بیسار

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
بچه ها بیان مشاوره بدن و نظرشون رو بگن :)

الان پولی که تو بانک دولتی داریم تازه قرض الحسنه هم هست ( فوش ندیدا ) یعنی عملا هیچ سودی توش نیست . هر روز هم که میبینید ریال داره بی ارزش تر میشه . بازار کامپیوتر هم که قربونش برم!!!! کلا با این پول کاری نمیتونم انجام بدم یعنی بخوام خرید و فروش کنم یا در گردش داشته باشم . حالا اگه همینجوری پول تو بانک بمونه بازم ارزشش میاد پائین دیگه . خب به نظر دوستان چیکار کنم که حداقل ارزش پولم حفظ بشه حالا زیاد سود هم نداشت نداشت :( ولی اگه سود هم داشت چه بهتر با آغوشه باز میپذیرم :cool:

1. برم سکه یه تومانی بخرم بذارم زیر بالشم ؟

2. دلار 2 تومانی بخرم بذارم تو جورابم ؟

3. برم پیش خرید سکه کنم , سماغ بمکم تا 6 ماه دیگه ببینم چی میشه ؟

4. جنس بخرم احتکار کنم نعوذ بالله ؟

5. شما پیشنهاد خالصانه و برادرانه بدید

کلا اگه نتونم با پول کار کنم باید این چرک کف دستو چیکارش کنم که هر روز ارزشش خاک تو سری نشه ؟ چون میخوام کار خدماتی انجام بدم و به سرمایه نیاز ندارم

پیشاپیش ممنون

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان در تمامی شعب های بانک ملی ؟؟ پیش فروش میکنن یا فقط در شعب های خاص ؟؟؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برو دلار بخر بذار تو جورابت .خواهرانه بهت بگم .چقدر داری حالا .سکه هم بخر یه چند تا بذار زیر بالشتت

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
الان طلای دست دوم گرمی چند تومن میکشن روش میفروشن طلا فروشا؟؟الان گرمی 80 تونه دیگه نرخ طلا؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
شما مثل اینکه نمی دونید در سال جهاد اقتصادی هستیما!

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
برو دلار بخر بذار تو جورابت .خواهرانه بهت بگم .چقدر داری حالا .سکه هم بخر یه چند تا بذار زیر بالشتت

آبجی یعنی میگی دلار 2 تومانی بخرم ؟ بیست تومان دارم
126fs2276022.gif

پیش خرید سکه بکنم ؟ یا نکنم ؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب داداش حالا پیشنهاد آبجی .
اول به قول اون دوستمون آخه 20 م گذاشتی تو قرض الحسنه همینطورم نشستی تازه میگی فحشم ندی .آخه میشششششه .ای بابا .ولی نه اشکال نداره .ولی نه آخه تو چرا چند وقت پیش نرفتی بخری .بد موقعی گفتی که همه چی حباب داره
ببین برو به نظرم 10 م از پولو دلار بخر .بعد 10 م هم سکه بخر
.به بانک اعتقادی ندارم .یه لینک گذاشتم بخون .حالا بذار بقیه دوستان بیان ببین چی میگن

آبجی یعنی میگی دلار 2 تومانی بخرم ؟ بیست تومان دارم
126fs2276022.gif

پیش خرید سکه بکنم ؟ یا نکنم ؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
شمش طلا وارداتی رو از کجا باس بخریم ؟؟
کلا شمش رو از کجا بخریم که تقلبی نباشه ؟
بانک کارگشایی کجاست ؟ :)))) اونجا شمش داره ؟

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
اگر من بودم:

3/5 پول رو سکه نقدی خرید می کردم
1.5/5 دلار خرید می کردم
0.5/5 هم نقد نگه میداشتم برای مخارج یومیه

حالا اینکه الان دیر شده برای این کار یا نه توضیح نمیدم و واردش نمیشم چون هم قابل پیش بینی نیست اوضاع هم اینکه صفحه های قبل تحلیل هایی گفته شده که میشه تا حدودی تصمیم گرفت

دیگه واجب شد بهت فوش بدیم :lol:

خوب داداش حالا پیشنهاد آبجی .
اول به قول اون دوستمون آخه 20 م گذاشتی تو قرض الحسنه همینطورم نشستی تازه میگی فحشم ندی .آخه میشششششه .ای بابا .ولی نه اشکال نداره .ولی نه آخه تو چرا چند وقت پیش نرفتی بخری .بد موقعی گفتی که همه چی حباب داره
ببین برو به نظرم 10 م از پولو دلار بخر .بعد 10 م هم سکه بخر
.به بانک اعتقادی ندارم .یه لینک گذاشتم بخون .حالا بذار بقیه دوستان بیان ببین چی میگن

خب فوش بدید ولی فوش بد ندیدا :D

آخه میدونید من با این 20 تومان جنس خرید و فروش میکردم , در کنارش کار خدماتی هم انجام میدادم ولی اولا هم قیمت جنس بالا رفته هم باتوجه به بالا رفتن جنس , تقاضا کم شده , وگرنه من این سرمایه رو همینطور ننداخته بودم یه گوشه , باهاش تا حالا کار میکردم ولی میبنم دیگه فایده نداره کار کردن !

آبجی اون لینکو که گذاشتی رو بده ببینم

نظرتون راجع به پیش خرید سکته چیه ؟ وسوسه شدم , من کلا سالی یه بار هم وسوسه اینجور بازیا نمیشم ولی الان میبینم واقعا وضع داره خراب میشه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شمش طلا وارداتی رو از کجا باس بخریم ؟؟
کلا شمش رو از کجا بخریم که تقلبی نباشه ؟
بانک کارگشایی کجاست ؟ :)))) اونجا شمش داره ؟

جسارتا شما از قشر مرفهین بی درد هستین ؟:blink:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان بنظرم شرایط تحریم عملی بشه دلار 5 تومن هم خواهد شد...
میتونه یک شبه این اتفاق بیافته.... به راحتی

با دلار 5 تومنی سکه 2میلیون طلا خواهد داشت با همین قیمت اونس

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

چه شود !!!!

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

اره قیمت ها میره بالا خروج سرمایه ها از کشور زیاد میشه
قحطی و احتکار بوجود می یاد
هزار و یک بدبختی دیگه
ولی خدا کنه هر اتفاقی می افته سریع تر بیفته میخواد تحریم باشه:D
میخواد جنگ باشه به فرض محال :D
میخواد جام زهر باشه
از این تو شیش و بش بودن بهتره
البته به شوخی

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
بچه ها بیان مشاوره بدن و نظرشون رو بگن :)

الان پولی که تو بانک دولتی داریم تازه قرض الحسنه هم هست ( فوش ندیدا ) یعنی عملا هیچ سودی توش نیست . هر روز هم که میبینید ریال داره بی ارزش تر میشه . بازار کامپیوتر هم که قربونش برم!!!! کلا با این پول کاری نمیتونم انجام بدم یعنی بخوام خرید و فروش کنم یا در گردش داشته باشم . حالا اگه همینجوری پول تو بانک بمونه بازم ارزشش میاد پائین دیگه . خب به نظر دوستان چیکار کنم که حداقل ارزش پولم حفظ بشه حالا زیاد سود هم نداشت نداشت :( ولی اگه سود هم داشت چه بهتر با آغوشه باز میپذیرم :cool:

1. برم سکه یه تومانی بخرم بذارم زیر بالشم ؟

2. دلار 2 تومانی بخرم بذارم تو جورابم ؟

3. برم پیش خرید سکه کنم , سماغ بمکم تا 6 ماه دیگه ببینم چی میشه ؟

4. جنس بخرم احتکار کنم نعوذ بالله ؟

5. شما پیشنهاد خالصانه و برادرانه بدید

کلا اگه نتونم با پول کار کنم باید این چرک کف دستو چیکارش کنم که هر روز ارزشش خاک تو سری نشه ؟ چون میخوام کار خدماتی انجام بدم و به سرمایه نیاز ندارم

پیشاپیش ممنون

اول اینکه بهترین کار اینه که پولتو بدی به من ! :lol:
اما در نظر داشته باش حساب قرض الپسنده یه حسابیه که بانک پول شمارو میگیره و به یکی دیگه با سود 30 % مضاربه میده و به شما هیپی نمیده اما شما اجر اخروی میبری ! سود سپرده حتی بلند مدت هم کمتر از میزان تورمه پس بانکو کلا بیخیال !
بازار کامپیوتر هم که به روزه نه سرمایه گزاری امروز core i7 بخری نگه داری فردا core i700 میاد اونوقت باید باهاش اشکنه درست کنی
به نظر من بهترین کار خرید کالاهاییکه نبض بازارشو داشته باشی کالاهاییکه پر مصرف و پر طرفدار با مدل های محدود باشه که هر روز جدیدش نیاد دلار که بازارش امنیتیه سکه هم خوبه اما نه این پیش فروش ها کی پیش فروش دولتی راس موعد تحویل شده که این بخواد بشه موبایل پیش فروش میکردند 6 ماهه 2 سال بعد میدادند بعدش هم اولین درس اقتصاد اینه که طلا پشتوانه پوله یعنی دولتها طلارو میگیرند انبار میکنند و معادل اون اسکناس چاپ میکنند مثل اینکه شما پول بزاری تو بانک و چک بکشی حالا دولت میخواد ریال (کاغذ) از تو بازار جمع کنه و طلا رو بریزه تو بازار اونوقت این ریالی که جمع کرده بدون پشتوانه چه ارزشی داره ؟ باز هم کاهش ارزش پول تورم گرانی و ....

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
آغاز دور دوم پیش فروش سکه از فردا/ نرخهای جدید 599 و 627 هزار تومان
خبرگزاری فارس: در حالی درپی افزایش شدید قیمت سکه در بازار، بانک مرکزی پیش فروش سکه با نرخ 546 هزار تومان را از شنبه متوقف کرده بود که دور دوم پیش فروش سکه با نرخ‌های جدید 6 ماهه 599 هزار تومان و 4 ماهه 627 هزار تومان از فردا آغاز می شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پیش‌فروش سکه بهار آزادی که از 29 آذرماه امسال در شعب بانک ملی ایران به نرخ 546 هزار تومان آغاز شده بود، درپی اختلاف شدیدی که بین این نرخ و نرخ بازار آزاد ایجاد شد، بنا به دستور بانک مرکزی از روز شنبه هفته جاری متوقف و دستورالعمل جدیدی برای آن اعلام گردید.

بر اساس این دستورالعمل، شرایط جدید پیش فروش مسکوک طلا که از تاریخ 03/11/1390 از طریق بانک ملی اجرا خواهد شد، کماکان به صورت نامحدود بوده و‌ قیمت هر قطعه مسکوک طلا به صورت هفتگی از سوی بانک مرکزی به بانک ملی اعلام می شود.

ضمناً پیش فروش مسکوک طلا در سر رسیدهای 4 یا 6 ماه امکان پذیر می باشد و پس از طی دوره 4 یا 6 ماه مندرج در قرار‌داد تنها از طریق همان شعبه که پیش فروش توسط آن صورت پذیرفته به فرد متقاضی تحویل می شود.

عباس کمره‌ای مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی در این زمینه با اعلام اینکه پارامترهای پیش فروش سکه در شعب بانکی توسط بانک مرکزی تغییر کرده است، گفت: از جمله این پارامترها تعیین نرخ سکه براساس قیمتهای جهانی طلا و سایر عوامل است.
وی در مورد دلایل بانک مرکزی برای تغییر رویه پیش فروش سکه ها گفت: پیش از این نیز اعلام کرده بودیم که پیش فروش مرحله اول یکماهه خواهد بود.
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی افزود: تحولات جدید قیمت طلا در بازارهای جهانی و افزایش نرخ طلا از ابتدای سال جدید میلادی باعث شد که بانک مرکزی یک بازنگری جدید در شرایط پیش فروش سکه داشته باشد.

طی بخشنامه قبلی این بانک قیمت هر قطعه مسکوک طلا معادل مبلغ پنج میلیون و چهارصد و شصت هزار ریال تعیین شده بود و مسکوک طلای پیش فروش شده ، بعد از یک دوره 4 ماهه به فرد متقاضی تحویل می شد.
انتهای پیام/ح

فکر کنم تمام شعبه ها پیش فروش داشته باشند .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یه سوال (اونایی که سکه و ارز زیاد خریدن و استرس دارن این سوال رو نخونن)

اگر بر فرض محال :D دلار و سکه به هر دلیلی بخواد بیاد پایین، به صورت تدریجی مثلا روزی 10-20 تومن میاد پایین یا روزی 80-90 تومن؟

گفتم فرضا.نیاید بگید که نمیاد پایین ;)

بالا