• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
ما که اینقدر به فکر ارزش پول ملی مون هستیم فکر کردین چقدر از ارزش خودمون کم شده؟
الان کسی که 100 تا سکه داره، سکه هاش بیشتر از خودش می ارزه. (ما که نداریم:cool:)
می خواستم یه حرفهای دیگه هم بزنم که به احترام خانم های تاپیک عمرا بگم.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯿﮕﯽ ﻫﺎ!
ﺩﯾﻪ ۹۰ ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﻪ ۱۰۰ ﺗﺎ ﺳﮑﻪ ۱۰۰ ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﻪ ﺁﺩﻡ ﻫﻢ ﺍﺭﺯﻭﻥ ﺷﺪﻩ

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﻓﻮﻕ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﺩﺍﺭ ﺗﻮ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼ ﻋﺎﺩﯼ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽ‌ﺑﯿﻨﻨﺪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﮔﺮﺩﻭﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻮﺝ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺳﻮﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺝ ﻣﯿﺸﻦ ﻭ ﺧﺮﺩﻩ ~ﺍﻫﺎﺭﻭ ﻭﺭﺷﮑﺴﺖ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻣﻮﻟﺘﯽ ﺗﺮﯾﻠﯿﺎﺭﺩﺭ ﻣﯿﺸﻦ ﺍﮔﻪ ﯾﺎﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﻠﮏ ﻭ ﺑﻮﺭﺱ ﻗﺒﻼﹰ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺳﻬﺎﻡ ﺷﺮﮐﺖ‌ﻫﺎﯼ ﻭﺭﺷﮑﺴﺘﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺁﻣﺎﺭ ﻭ ﺑﯿﻼﻥ ﺩﺭﻭﻏﯿﻦ ﺗﻮ ﺑﻮﺭﺱ ﺑﺎﻻ ﺑﺮﺩﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﺭﻭ ﻓﺮﻭﺧﺘﻨﺪ ﻗﯿﻤﺘﻬﺎ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺳﺮﺟﺎﺵ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جااااااان ؟ جدی میگی ؟ یعنی میگن اصلا بیا پولت رو بگیر !!

داداش قربونت حتما یه اسکن کن بذار بینیم چی نوشته

اگه سکه میتونست اونقدر ارزون بشه که این مملکت گلو بل بل میشد الان !!
من خودم تعداد تقریبا زیاد نوشتم !! ولی خوشحال میشم سکه اونقدر ارزون بشه !!

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
این مال سری پیش هستش.. شاید تو دور جدید عوض بشه...
مشاهده پیوست 101520

آقا ممنون

خب یه سئوال "قطعه سکه طلای منقوش امام ***** " فقط برای تمام سکه هستش ؟ یا ربع و نیم هم منقوشه به عکس امام ؟ اگه همش عکس امام باشه با این جمله بندی بعد مدت مقرر میتونن بهت نیم یا ربع سکه بدن ؟ یا من خیلی از مرحله پرتم :D

"مالیات بر ارزش افزوده " بر اساس % الان این مالیتا رو حساب میکنن یا بر حسب مالیاتی که ممکنه سال بعد تغییر کنه ؟

اصل مبلغ پیش پرداخت ؟ یعنی الان میشه یه میلیون داد بعدش موقع تحویل بقیه پول رو داد یا اینکه یهو میگیرن ؟ اگه کل پول رو میگیرن چرا نوشتن " پیش پرداخت " ؟

" شرایط عمومی حساب جاری " این دیگه چی چیه ؟ مفادی داره که به ضرر خریدار باشه

اهل فن بیان روشنم کنن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برای پیش فروش چه تعداد میدن حداکثر تعدادی که میشه گرفت چقدر هست ؟
باید کل پول رو اول بدیم ؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اگه سکه میتونست اونقدر ارزون بشه که این مملکت گلو بل بل میشد الان !!
من خودم تعداد تقریبا زیاد نوشتم !! ولی خوشحال میشم سکه اونقدر ارزون بشه !!

باورم نمیشه شما هم پیش خرید کرده باشین !!!:eek:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونوقتی که من خریدم خز نشده بود !! و چون خز نشده بود خریدم ! اگه مثل الان خز شده بود این کارو نمیکردم !!:D
البته خب همونم ریسک داشت !! به هر حال باید دید چی میشه !

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
چرا ؟ :(
اونوقتی که من خریدم خز نشده بود !! و چون خز نشده بود خریدم ! اگه مثل الان خز شده بود این کارو نمیکردم !!:D
شما کی باید تحویل بگیرید ؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
داداش رفتی بانک چه خبر بود ؟ زیاد اومده بودن برا خرید سکه ؟ شرایطی چیزی تو قرارداد بود که توش اما و اگر داشته باشه ؟

میشه از برگه مرگه هات یه اسکن بگیری بدی

آخه من خودم دودلم برم پیش خرید کنم یا نه
من آخرین ساعات ظهر پنج شنبه خارج از ساعت اداری سکه خریدم
خیلی شلوغ بود
کپی کارت ملی و شناسنامم گرفت
یه فیش واریزی دادن همراه با کپی تعهد نامه
اما و اگر که زیاد داره
قرار دادشو بچه ها گذاشتن همینجاا
حمید اگه عکس خودم لازمه برفستم :دی

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
بچه ها یه 10 تومنی جمع و جور کردم پس انداز 1 سال کار کردنمه بنظرتون بندازم تو کار سکه یا دلار.
چیزی میچربه ازش یا نه؟
کدوم بنظرتون بهتره الان با شرایط سیاسی ما به چه دلیل.
دمه همگی گرم.
سالارید به مولا
یاعلی

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
توی برگه تعهد، همه اش تعهد خریداره. بانک هیچ تعهدی نداره. اینه که شک برانگیزه

من هم که هفنه پیش رفتم برای پیش خرید همین نکته برام سوال بود که چطور تو یه قرارداد دو طرفه فقط خریداره که باید تعهد بده ؟ اصلا اون برگه ارزش حقوقی داره؟ کپی فیش بانکی کجاش خرید سکه رو نشون میده؟ ما فقط تعهد دادیم و هیچ تعهدی نگرفتیم؟ یعنی بانک مرکزی فکر کرده خیلی مقامش بالاتر از این حرفاس که مثل آدم قرارداد تنظیم کنن نه تعهدنامه ی صرف؟
با این حال گرون کردن و هفتگی کردنش تا حدی فکرای بدو دور میکنه! در هر حال اگر ندن این مشکل اقتصادی امنیتی هم میشه و هجوم مردم به بانکها و آشوب و هرج و مرج چیزیه که اینا ازش فراریه ان واصلا واسه همین دوری از تجمع مردم در بانکها شروع کردن به پیش فروش! البته اگه تا 4 ماه دیگه اینا هنوز باشن. من فردا ریسک کی کنم و بازم میخرم شما چطور؟

جالب اینکه اخبار بیست و سی
که همش نرخ بالا رفتن سکه رو تو بازار با آب و تاب اعلام میکردپنج شنبه فقط از قول معاون بهمنی نرخهای جدید پیش فروش سکه رو اعلام کرد تا شاید جلوی افزایش نرخها رو بگیره اما ... .بهمنی رییس بانک مرکزی که همیشه تو ویترین بود حالا هیچ خبری ازش نیست و کاملا کنار کشیده و به نظر میرسه اختلاف شدیدی با احمدی نژاد دازه و احمدی نژاد با ***** و همه در سراشیبی سقوط!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

چون اعتمادی به سیستم نداره ( یا بهتر بگم نداشت ) !!!!;)

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
من که از پیش خرید پشیمون شدم قراردادشون خیلی آبکیه،فردا نده یا بامبول در بیاره به چیش میخواین اعتراض کنین؟!میرم طرف طلای دست دوم ببینم چی میشه !!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
آقا ممنون

خب یه سئوال "قطعه سکه طلای منقوش امام ***** " فقط برای تمام سکه هستش ؟ یا ربع و نیم هم منقوشه به عکس امام ؟ اگه همش عکس امام باشه با این جمله بندی بعد مدت مقرر میتونن بهت نیم یا ربع سکه بدن ؟ یا من خیلی از مرحله پرتم :D

"مالیات بر ارزش افزوده " بر اساس % الان این مالیتا رو حساب میکنن یا بر حسب مالیاتی که ممکنه سال بعد تغییر کنه ؟

اصل مبلغ پیش پرداخت ؟ یعنی الان میشه یه میلیون داد بعدش موقع تحویل بقیه پول رو داد یا اینکه یهو میگیرن ؟ اگه کل پول رو میگیرن چرا نوشتن " پیش پرداخت " ؟

" شرایط عمومی حساب جاری " این دیگه چی چیه ؟ مفادی داره که به ضرر خریدار باشه

اهل فن بیان روشنم کنن

خواهش...!
نه بابا تمام سکه هستش دیگه!
گفتن 4 درصده... حالا شاید هم 5 درصد شد!... همین حدوداست
نه همه رو یه جا میگیرن... (بجز اون 4-5 درصد مالیات ارزش افزوده رو) البته از دوشنبه با قیمت های جدید...(بالاتر) و مدت زمان 4 و 6 ماهه
نه... یعنی نمی دونم....

ببین دوست عزیز هیچ کس نمیدونه قراره چی بشه... بهترین کار شاید الان همین پیش خرید سکه بانکی باشه... من فقط یه چیزی رو می دونم اینکه ریال ایران روز به روز داره خاک بر سر تر میشه... :hmm:

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
من آخرین ساعات ظهر پنج شنبه خارج از ساعت اداری سکه خریدم
خیلی شلوغ بود
کپی کارت ملی و شناسنامم گرفت
یه فیش واریزی دادن همراه با کپی تعهد نامه
اما و اگر که زیاد داره
قرار دادشو بچه ها گذاشتن همینجاا
حمید اگه عکس خودم لازمه برفستم :دی

عکس خودتو پی ام کن یه گیف تاریخی باهاش بسازم:D

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
خواهش...!
نه بابا تمام سکه هستش دیگه!
گفتن 4 درصده... حالا شاید هم 5 درصد شد!... همین حدوداست
نه همه رو یه جا میگیرن... (بجز اون 4-5 درصد مالیات ارزش افزوده رو) البته از دوشنبه با قیمت های جدید...(بالاتر) و مدت زمان 4 و 6 ماهه
نه... یعنی نمی دونم....

ببین دوست عزیز هیچ کس نمیدونه قراره چی بشه... بهترین کار شاید الان همین پیش خرید سکه بانکی باشه... من فقط یه چیزی رو می دونم اینکه ریال ایران روز به روز داره خاک بر سر تر میشه... :hmm:

ممنون

اون که 100% کسی دقیقا نمیدونه چی میشه , همه به نوعی مجموعه نظرات و پیش بینی ها رو بررسی میکنن , فقط خودشون میدونن چی میشه

منم منظورم همینه حالا که ریال داره ارزشش میاد پائین حداقل یه کاری کنیم ارزش پولمون ثابت بمونه کلا من به سود زیاد فکر نمیکنم فقط فکرم اینه که مثلا 10 تومان من سال دیگه فقط اندازه 1 تومان الان ارزش داشته باشه , من از این میترسم

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ﻣﺎ ﺑﻪ ﺑﺎﻧﮏ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ~ﻭﻟﻤﻮﻧﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﯾﻢ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﺎﻧﮏ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭﺷﻢ ﺑﺎ ﺯﻧﺠﯿﺮ ﻣﯿﺒﻨﺪﻩ

بالا