• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
به نظر می رسد پس از تصویب تحریمها در روز اینده قیمت سکه تا 1 ملیون تومان بالارود (با احتساب مالیات در اخرین ساعات دیروز در کارگشایی 960 بود) دلار نیز تا 2500 تومان افزایش یابد
اما برای پایان این هفته با توجه به نبود دلار و بلوکه شدن دارایی ها و پایان یافتن ذخایر ارزی قیمت دلار تا 5000 تومان صعود خواهد نمود. بر این اساس قیمت سکه نیز به نظر می رسد تا 2.5 ملیون تومان بالا رود و هفته اینده سکه 2.5 ملیون تومانی مشاهده گردد
سخنگوی وازت امور خارجه امریکا هر گونه مذاکره با ایران را رد کرده و خواستار بازگشت ایران به توافق نامه سعد آباد پیش از شروع هرگونه مذاکره گردیده
تحریم بانک مرکزی قانون است و با شروع مذاکرات لغو نخواهد شد همانگونه که تحریم عراق پس از 10 سال از سقوط حکومت صدام لغو شد و نه فردای ان

ظاهرن همانطور که گفته شد این سرنوشت است باید به سوی ان رفت خواسته و یا ناخواسته برده خواهیم شد.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
یه سوال (اونایی که سکه و ارز زیاد خریدن و استرس دارن این سوال رو نخونن)

اگر بر فرض محال :D دلار و سکه به هر دلیلی بخواد بیاد پایین، به صورت تدریجی مثلا روزی 10-20 تومن میاد پایین یا روزی 80-90 تومن؟

گفتم فرضا.نیاید بگید که نمیاد پایین ;)

واقعا باید احمق و خنگ باشه هرکی فکر کنه چون دلار و سکه خریده باید بره بالاتر تا احساس سود کردن کنه!!!هیشکی از این وضع خوشحال نیست داداش!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه جا خوندم نوشته بود که قراره طلا هم دیگه به ایران داده شنده تو بالاترین نوشته بوده .لینکشو گم کردم در جواب به داداش 20 میلیونی داداشی 2 صفحه قبلو بخون لینکم اونجاست

به نظر می رسد پس از تصویب تحریمها در روز اینده قیمت سکه تا 1 ملیون تومان بالارود (با احتساب مالیات در اخرین ساعات دیروز در کارگشایی 960 بود) دلار نیز تا 2500 تومان افزایش یابد
اما برای پایان این هفته با توجه به نبود دلار و بلوکه شدن دارایی ها و پایان یافتن ذخایر ارزی قیمت دلار تا 5000 تومان صعود خواهد نمود. بر این اساس قیمت سکه نیز به نظر می رسد تا 2.5 ملیون تومان بالا رود و هفته اینده سکه 2.5 ملیون تومانی مشاهده گردد
سخنگوی وازت امور خارجه امریکا هر گونه مذاکره با ایران را رد کرده و خواستار بازگشت ایران به توافق نامه سعد آباد پیش از شروع هرگونه مذاکره گردیده
تحریم بانک مرکزی قانون است و با شروع مذاکرات لغو نخواهد شد همانگونه که تحریم عراق پس از 10 سال از سقوط حکومت صدام لغو شد و نه فردای ان

ظاهرن همانطور که گفته شد این سرنوشت است باید به سوی ان رفت خواسته و یا ناخواسته برده خواهیم شد.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال (اونایی که سکه و ارز زیاد خریدن و استرس دارن این سوال رو نخونن)

اگر بر فرض محال :D دلار و سکه به هر دلیلی بخواد بیاد پایین، به صورت تدریجی مثلا روزی 10-20 تومن میاد پایین یا روزی 80-90 تومن؟

گفتم فرضا.نیاید بگید که نمیاد پایین ;)

اگه مسائل سیاسی حل بشه فکر کنم خوب بیاد پایین. حداقل تا حدود طلای جهانی میاد پایین. ادامه اش معلوم نیست.
بستگی داره، اگه خریدار احساسی زیاد باشه، خوب همه میریزن برای فروش و قیمت خیلی سریع میاد پایین.
اگه سرمایه گذار باشن، خورد خورد میدن بازار، قیمت ها هم کم کم میاد پاییین.

من فکر میکنم گزینه اول احتمال بیشتری داره.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
میگم بریم یوآن بخریم آخه قراره بجای دلار نفت بفروشیم به چین نصفشو یوآن بگیریم نصفشو خروس قندی و آدامس و شونه و گل سر ! میگم بیایم دلار نخریم آمریکا خیط بشه بیان التماس کنند که تورو خدا به ما ریال بدین بانک هامون دارن ورشکست میشن ! اینم خوبه ها !!!!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
ممنون

یعنی اگه طلا دست دوم بخرم بعد موقع فروش پول ساخت نباید بدم . قیمت طلای دست دوم چطوری حساب میشه ؟؟ به نظرتون قیمت طلا بیشتر از این هم میشه ؟

نرم بخرم قیمتش ثابت بمونه

دوست عزیز طلای دست دوم بخری دیگه پول ساخت را نمیدی . و قیمتش یا طلا هیچ فرقی نداره. همون را با طلایی دسته اولی که خریدی ببری مغازه به یک قیمت می خرند.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان حواله پیش فروش سکه که پنج شنبه خریدم 600 میخرن
اگه میدونید بانک بازی در میاره بفروشیم
نه ؟

داداش رفتی بانک چه خبر بود ؟ زیاد اومده بودن برا خرید سکه ؟ شرایطی چیزی تو قرارداد بود که توش اما و اگر داشته باشه ؟

میشه از برگه مرگه هات یه اسکن بگیری بدی

آخه من خودم دودلم برم پیش خرید کنم یا نه

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
داداش رفتی بانک چه خبر بود ؟ زیاد اومده بودن برا خرید سکه ؟ شرایطی چیزی تو قرارداد بود که توش اما و اگر داشته باشه ؟

میشه از برگه مرگه هات یه اسکن بگیری بدی

آخه من خودم دودلم برم پیش خرید کنم یا نه

کارت ملی + کپی رو میدی. یه فرم میدن پر کنی. نوشته من این تعداد سکه پیش خرید کردم به این مبلغ و بعد 4 ماه میام میگیرم و اگه دیر کردم باید هزینه نگهداری بدم به بانک و اینجور حرفا. 1000 تومن میگیره ازت تمبر میزنه روی این برگه و نگه میداره بانک. ته فیش واریزی رو هم بهت میدن که رسیدت هست. میری 4 ماه بعد (؟) میای سکه میگیری. این کل ماجراست.

حالا این پیش فروش چه سرانجامی پیدا کنه معلوم نیست.

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
توی برگه تعهد، همه اش تعهد خریداره. بانک هیچ تعهدی نداره. اینه که شک برانگیزه

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
کارت ملی + کپی رو میدی. یه فرم میدن پر کنی. نوشته من این تعداد سکه پیش خرید کردم به این مبلغ و بعد 4 ماه میام میگیرم و اگه دیر کردم باید هزینه نگهداری بدم به بانک و اینجور حرفا. 1000 تومن میگیره ازت تمبر میزنه روی این برگه و نگه میداره بانک. ته فیش واریزی رو هم بهت میدن که رسیدت هست. میری 4 ماه بعد (؟) میای سکه میگیری. این کل ماجراست.

حالا این پیش فروش چه سرانجامی پیدا کنه معلوم نیست.
یعنی هیچی دیگه نمیدن ؟ شرایط خرید شرایط فروش ؟
توی برگه تعهد، همه اش تعهد خریداره. بانک هیچ تعهدی نداره. اینه که شک برانگیزه

آره منظورم همینه , کسی برگشو داره بذاره ببنیم چیا توش نوشته تحلیلش کنیم

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
برگه اش را الان ندارم ولی یه چیز باحال اینه که توش نوشته اگه قیمت سکه موقع تحویل از این پولی که دادین کمتر باشه حق اعتراض و ... ندارین.
فردا اسکنش می کنم همینجا می ذارمش .

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
برگه اش را الان ندارم ولی یه چیز باحال اینه که توش نوشته اگه قیمت سکه موقع تحویل از این پولی که دادین کمتر باشه حق اعتراض و ... ندارین.
فردا اسکنش می کنم همینجا می ذارمش .

جااااااان ؟ جدی میگی ؟ یعنی میگن اصلا بیا پولت رو بگیر !!

داداش قربونت حتما یه اسکن کن بذار بینیم چی نوشته

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
البته همینکه گفته چهارماهه میده یه تعهد بانک هست.

تعهد را خریدار پر می کنه و میده بانک . قاعدتا بانک هم به خریدار یه فیش میده. حالا اگه بانک نخواد بده ،نمیشه ادعا کرد که قرار بوده 4 ماهه بده.
تاره یهو دیدی گفتن هرکی ناراحته بیاد پولش رو بهش بدیم.

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
آقا چرا امار و اطلاعات الکی میدید ؟
کی گفته فروش طلا به ایران ممنوع میشه ؟!!
این خبر از کجا اومده ؟؟
دوستان اگه قرار باشه هرکی 4 تا سکه و 1000 دلار اسکناس دستشه بیاد و از این داستا سر هم بکنه و بقیه باور کنن که سنگ روی سنگ بند نمیشه
اوضاع اقتصادی بدون شک خرابه اما یه مقدار منطقی و مستدل به مسائل نگاه کنیم و نظر بدیم

اره داداش من به کشور خودم خیلی ایمان دارم

از رئیسمونم خیلی بدم نمیاد بعضی از کارهاشو قبول دارم!

کلا فکر میکنید مسئولان کشور ما م کارشناسان و مهندسین چجوری ملتو از اینی که هست به در میارن؟؟؟

بالا