نه دیگه فقط پول خود طلا+7 درصدممنون
یعنی اگه طلا دست دوم بخرم بعد موقع فروش پول ساخت نباید بدم . قیمت طلای دست دوم چطوری حساب میشه ؟؟ به نظرتون قیمت طلا بیشتر از این هم میشه ؟
نرم بخرم قیمتش ثابت بمونه
اصطلاحا بهش می گن طلای بدون کارمزد
نه دیگه فقط پول خود طلا+7 درصدممنون
یعنی اگه طلا دست دوم بخرم بعد موقع فروش پول ساخت نباید بدم . قیمت طلای دست دوم چطوری حساب میشه ؟؟ به نظرتون قیمت طلا بیشتر از این هم میشه ؟
نرم بخرم قیمتش ثابت بمونه
من موندم با این حجم عظیم خریداری سکه و ارز اونم با قیمت بالا چطور میخوان قیمت ها رو برگردونن به قبل گرونی این امکانش کم کم داره به صفر میرسه هر روز که میگذره و بی توجهی میبنم بیشتر به این نتیجه میرسم که از کنترل خارج شده دوستان خواهشند اینقدر حریص نباشید این وضعی که داره پیش میاد در نهایت به ضرر همه تمام میشه ممکنه اینجا یه سودی با خرید سکه بشه منتها در نهایت و در اخر باز هم ضرر و ببدختیش برای همه هست چرا ما ایرانی ها اینجوری فکر میکنیم!!!
http://www.tala.ir/showpic.php?id=4349
سلام خواهر
من هم یک ماهه پیش همین فکرای شما رو کردم. من 120 تا سکه تمام داشتم، یهو دلار از 1550 کشید روی 1400، حول برم داشت و رفتم 60 تا شو فروختم به 590، با خودم گفتم میاد روی 560-570 دوباره می خرم. سکه رسید به 640 بازم نخریدم، گفتم خیلی رفته بالا حبابه و الان 920 شده و من حالا می تونم 38 تا سکه بخرم با اون پول و هنوز هم نخریدم!!!!
پس نتیجه می گیرم چنانچه به پول احتیاج ندارید، نگه داریییییییید. همیشه برد با خریداره (چون به هر حال خری داره) و فروشنده بازنده است چون خری نداره.
هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است
دوست عزیز چرا طلا را اّب کنی و شمش کنی. شما موقع خرید بگو طلای .دست دوم میخام. یعنی همون طلای یکه مردم به طلا فروش فروختند. این دیگه شامل ساخت نمیشه. حلال دیگه چرا اب کردن و این همه دردسر. این یه چیز مشخصیه کسی که طلا می خره و برای استفاده نیست میره سراغ طلای دست دوم که ساخت را شامل نشه. در واقع هزینه ساخت را شخصی که اولین بار طلا را خریده پرداخته است.
هورسا من باهات موافقمبچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه
http://www.tabnak.ir/fa/news/221505/%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D9%86%D8%AA-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF
یه سوال دارم الان بازار تعطیله ، چطور سایت تابناک اعلام میکنه سکه یک میلیون شده؟
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/221505/احسنت-سکه-به-یک-میلیون-تومان-رسید