• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون

یعنی اگه طلا دست دوم بخرم بعد موقع فروش پول ساخت نباید بدم . قیمت طلای دست دوم چطوری حساب میشه ؟؟ به نظرتون قیمت طلا بیشتر از این هم میشه ؟

نرم بخرم قیمتش ثابت بمونه
نه دیگه فقط پول خود طلا+7 درصد
اصطلاحا بهش می گن طلای بدون کارمزد

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
این فقط یه نقل قول هستش از نوشته های یک بورس باز با تجربه :

سلام
چیزی رو که می خوام تعریف کنم احتمالا خیلی ها قبلا شنیده اند ولی شنیدنش خالی از لطف نیست.

روزی یکی از بزرگان وال استریت جلوی درب بازار بورس جلوی یک پسر بچه واکسی ایستاد تا کفشهاش رو واکس بزنه. پسرک در حالی که در حال واکس زدن کفشها بود رو به تریدر کرد و گفت:
_ آقا! شما یکی از کسانی هستید که توی این ساختمان کار میکنه؟
_ بله.
_ دیشب توی کافه شنیدم که مردم موقع صحبت میگفتند سهام شرکت X برای خرید خیلی مناسبه و سود خوبی خواهد داشت.

تریدر با شنیدن این جمله یه اسکناس درشت به پسرک داد و در حالی که هنوز یکی از کفشهاش واکس نخورده بود با عجله رو به ساختمان بورس حرکت کرد و همونطور که با عجله دور میشد از پسرک تشکر کرد و پسرک با چهره ای متعجب به اسکناس خیره شد.
این تریدر خیلی سریع خودش رو به کارگزاری رسوند و دستور فروش تمامی سهام شرکت X را که در اختیار داشت صادر کرد و تمامی سهامش در همان روز فروخته شد.
دو سه روز بعد سهام شرکت X به سرعت رو به نزول گذاشت و خیلیها رو متضرر کرد.

طی روزهای بعد سهامدارها که از پیشبینی این تریدر تعجب کرده بودند دلیل فروش سهامش رو جویا شدند و جوابی خردمندانه شنیدند.
_ سهامی که حتی یک پسر بچه واکسی از ارزش اون با خبر باشه ارزش نگهداری نداره.

من بشخصه با یه دید "دایی جان ناپلئونی" به این قضیه نگاه میکنم . کسانی که این موج رو پایه گذاری کرده اند کسانی هستند که هم به اطلاعات درجه یک دسترسی دارند و هم به منابع دولتی ارزان قیمت (مثل ارز دولتی) . اما طی چند روز اخیر کسانی که در حال وارد شده به بازی هستند اکبر آقا قصاب و اصغر آقا بقال و صغری خاله میباشند. به نظر من پس از اینکه قیمت به اندازه کافی متورم شد و پولهای خانوده های معمولی هم وارد بازی شد موقع خروج موج سازهای اولیه است و باید شاهد یه ریزش اساسی باشیم.

همیشه سبز باشید

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من موندم با این حجم عظیم خریداری سکه و ارز اونم با قیمت بالا چطور میخوان قیمت ها رو برگردونن به قبل گرونی این امکانش کم کم داره به صفر میرسه هر روز که میگذره و بی توجهی میبنم بیشتر به این نتیجه میرسم که از کنترل خارج شده دوستان خواهشند اینقدر حریص نباشید این وضعی که داره پیش میاد در نهایت به ضرر همه تمام میشه ممکنه اینجا یه سودی با خرید سکه بشه منتها در نهایت و در اخر باز هم ضرر و ببدختیش برای همه هست چرا ما ایرانی ها اینجوری فکر میکنیم!!!

تفکر جهان سومیه آقا چه انتظاری داری !!! بقول دکتر حسابی باید ممکلت ویران شود تا عده ای به جایی برسند.
منم (و همه دوستان این تاپیک)مثل شما دلم برای خودم ، ایران، مردم و ... میسوزه ، اما این دوستانی که میبینید توی این تاپیک اونقدر خورده خرید هستند اصلابه چشم نمیان.الان به این خبر نگاه کنید:
کد:
http://www.tala.ir/showpic.php?id=4349

خوب این کیه که 100 تا سکه میخره اونم به قیمت میانگین!910 هزار تومان !!!میدونی ،میشه به عبارتی 91 میلیون تومن به ازای هر خرید+4%مالیات 94.5، میلیون...!!! این تازه یه نفره .خوب این 945 به ازای هر کدوم پول داده میاد برون میفروشه 970 همینطور دور ادامه پیدا میکنه.
وقتی این یارو رفته بود آمریکا بدبختا کارشناسا میگفتن بابا توی این کارگشایی به جای 100 سکه باید حراج 500 سکه ای بشه که هر کسی نتونه قیمت رو حبابی بالا ببره.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام جان خواهر خوبی.نازنین جون متاسف شدم که دوباره نتونستی بخری عزیزم .ولی خوشم اومد از فکر اقتصادیت که 120 تا سکه داشتی .ایشالا بازم میخری نگران نباش .پس یعنی میگی طمع نکنم؟اون خری دارت خیلی باحال بود

سلام خواهر

من هم یک ماهه پیش همین فکرای شما رو کردم. من 120 تا سکه تمام داشتم، یهو دلار از 1550 کشید روی 1400، حول برم داشت و رفتم 60 تا شو فروختم به 590، با خودم گفتم میاد روی 560-570 دوباره می خرم. سکه رسید به 640 بازم نخریدم، گفتم خیلی رفته بالا حبابه و الان 920 شده و من حالا می تونم 38 تا سکه بخرم با اون پول و هنوز هم نخریدم!!!!

پس نتیجه می گیرم چنانچه به پول احتیاج ندارید، نگه داریییییییید. همیشه برد با خریداره (چون به هر حال خری داره) و فروشنده بازنده است چون خری نداره.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سکه 1 میلیون ..دلار 2 تومان

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
فكر مي كنم فردا در پي نشست سران اتحاديه اروپا يورو براي تصميم گيري براي قضيه تحريم نفتي ايران و همينطور نشست دوشنبه هفته بعد همين گروه براي تصميم گيري در مورد تحريم بانك مركزي ايران باز هم شاهد افزايش نرخ طلا و كاهش ارزش ريال باشيم.... من يكي كه حتما فردا طلا مي خرم...اين بار زوم كردم روي طلا كهنه...چون سكه الان خيلي حباب داره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره اینا برای اینکه نظر مردم از سکه و دلار پرت بشه این دفعه میرن سمت مسکن.مخصوصا که خیلی وقته خبری هم نیست البته خونه سرمایه ای نیست ولی خوب بعید نیست بکشه بالا هر چند خوشبین نیستم تب سکه بخوابه .امیدوارم بتونی خونه بخری به هر حال مسکن برای هر جوونی لازمه و حس اعتماد به آدم میده .ایشالا بخری دوست عزیز

هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
علت اینکه طلا را آب میکنن و میفروشن اینه که طلای کهنه را به قیمت عیار 735 میخرن ولی عیارش بیشتر از اینهاست و وقتی که طلا را آب میکنن 99% مواقع عیار طلا که مشخص میشه بالای 740 هست و شایدم بیشتر و به همین خاطر سودش بصورت شمش از فروش طلای کهنه بیشتر هست .
دوست عزیز چرا طلا را اّب کنی و شمش کنی. شما موقع خرید بگو طلای .دست دوم میخام. یعنی همون طلای یکه مردم به طلا فروش فروختند. این دیگه شامل ساخت نمیشه. حلال دیگه چرا اب کردن و این همه دردسر. این یه چیز مشخصیه کسی که طلا می خره و برای استفاده نیست میره سراغ طلای دست دوم که ساخت را شامل نشه. در واقع هزینه ساخت را شخصی که اولین بار طلا را خریده پرداخته است.

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
چه رند
سکه 1 تومن
دلار 2 تومن

لطفا آقایان بزارند همینطوری رند بمونه
یا اگه خواستن تغییرش بدن به صورت رند تغییرش بدن

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه
هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یه سوال دارم الان بازار تعطیله ، چطور سایت تابناک اعلام میکنه سکه یک میلیون شده؟
کد:
http://www.tabnak.ir/fa/news/221505/%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D9%86%D8%AA-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از اول هم باید رندش می کردن ... الان معامله هم راحت تره

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
به زودی سکه 2 تومان دلار 3 تومان... همینطوری میریم تا ببینیم شی میشه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قیمت ماله آخر وقت شنبه هست گویا در ساعات پایانی یک میلیون معامله میشده. .
یه سوال دارم الان بازار تعطیله ، چطور سایت تابناک اعلام میکنه سکه یک میلیون شده؟
کد:
http://www.tabnak.ir/fa/news/221505/احسنت-سکه-به-یک-میلیون-تومان-رسید

masoud5757

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چرا امار و اطلاعات الکی میدید ؟
کی گفته فروش طلا به ایران ممنوع میشه ؟!!
این خبر از کجا اومده ؟؟
دوستان اگه قرار باشه هرکی 4 تا سکه و 1000 دلار اسکناس دستشه بیاد و از این داستا سر هم بکنه و بقیه باور کنن که سنگ روی سنگ بند نمیشه
اوضاع اقتصادی بدون شک خرابه اما یه مقدار منطقی و مستدل به مسائل نگاه کنیم و نظر بدیم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
پل عزیز و عرفان از 2 تا نوشتتون خیلی خوشم اومد .مرسی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حدس میزنم سکه با قیمت جدود 1070 باز بشه

masoud5757

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان با این نرخ جدید که برای پیش فروش اعلام شده ف ایا پیش خرید کردن عاقلانه س ؟
4 ماهه 627
6 ماهه 599

بالا