چه عجب بالاخره من یه خیری از سکه بردم امروز 2 تا نیم فروختم دونه ای 410 گویا خیلی ارزون فروختم،نه؟؟
یه کم زود فروختی ولی اشکال نداره .خوب شب همگی به خیر تا فردا
بچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه
یکی بگه ما با این ریال لعنتی چه کار کنیم......؟؟/پیش خرید ؟ دلار ؟ خرید نقدی سکه ؟؟
نظر خودم بیشتر رو پیش خریده ولی قفل شدن بازار در زمان تحویل سکه ها و بازیهایی که ممکنه بانک و دولت در بیاره دو دلم کرده /؟؟
هورسا من باهات موافقمبچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه
یه چیز داریم به نام حد ضرر و حد سود
اینجا حد ضرر 5 درصده حد سود 95 درصد
بحث سر جنگ و بستن تنگه و... هست احتمال اینکه رابطه اونجوری خوب بشه نیم درصده
حرفمو پس میگیرم سکه هیچ سقفی نداره این جور که معلومه باید به فکر سکه 1 ملیونی تو تیر ماه باشیم
هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است
یکی بگه ما با این ریال لعنتی چه کار کنیم......؟؟/پیش خرید ؟ دلار ؟ خرید نقدی سکه ؟؟
نظر خودم بیشتر رو پیش خریده ولی قفل شدن بازار در زمان تحویل سکه ها و بازیهایی که ممکنه بانک و دولت در بیاره دو دلم کرده /؟؟
نكته مهم در خصوص آينده بازار..
1- با توجه به قرعه كشي حج توسط بانك و بالطبع آزادسازي مبلغ قابل توجهي نقدينگي به بازار خصوصا در شب عيد پس به نظر مي رسه يا بانك اين نقدينگي رو تا قبل از عيد آزاد نكنه و اگر آزاد كنه ، قيمت سكه رو در بازار آنقدر بالا نگه داره كه اين مبالغ آزادشده دوباره صرف خريد سكه از بانك بشه.. كه دومي محتمل تره.. نتيجه : قيمت سكه با حباب فعلي حفظ و يا افزايش پيدا ميكنه//
2- با توجه به اينكه كمتر از 10 ماه به انتخابات آمريكا فرصت داريم و همينطور فشار جمهوري خواهان ، پس اوباما مجبوره يك حركت مهم و تاثيرگذار رو حتما انجام بده تا رياست خودش رو براي دوره بعدي تضمين كنه. با توجه به اخبار ديروز ، ايالات متحده اعلام كرده تنها در صورتيكه ايران دست از پروژه هاي هسته اي خودش برداره بطور مستقيم وارد مذاكره ميشه ( كه البته اين فعلا به نوعي خط قرمز نظامه) پس با توجه به همياري اروپاييها كه فردا شب با امضاي تحريمهاي نفتي و بانك مركزي كامل ميشه به اين نتيجه مي رسيم كه تورم قطعا بالا و بالاتر مي ره و **** اقتصادي ايران شايد بطور كامل به سمت فروپاشي بره.. ( تنها راه حل مقطعي همان عبور از خط قرمزيست كه عرض شد).. نتيجه : در هرحال باز هم قيمت دلار بالا و بالاتر مي رود پس قيمت سكه همچنان صعوديست//