• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها انونی گفت میام سر میزنم کمتر میاد ولی .ولی من از همین جا میگم آقای انونی الان باید بیشتر بییییییییییییای آخه چرا کمتر .اتفاقا باید بیاین .یه وقتی پیدا کنین برای اینجا لطفا .ممنون

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
چه عجب بالاخره من یه خیری از سکه بردم امروز 2 تا نیم فروختم دونه ای 410 گویا خیلی ارزون فروختم،نه؟؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه کم زود فروختی ولی اشکال نداره .خوب شب همگی به خیر تا فردا

چه عجب بالاخره من یه خیری از سکه بردم امروز 2 تا نیم فروختم دونه ای 410 گویا خیلی ارزون فروختم،نه؟؟

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
بچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه

سلام خواهر

من هم یک ماهه پیش همین فکرای شما رو کردم. من 120 تا سکه تمام داشتم، یهو دلار از 1550 کشید روی 1400، حول برم داشت و رفتم 60 تا شو فروختم به 590، با خودم گفتم میاد روی 560-570 دوباره می خرم. سکه رسید به 640 بازم نخریدم، گفتم خیلی رفته بالا حبابه و الان 920 شده و من حالا می تونم 38 تا سکه بخرم با اون پول و هنوز هم نخریدم!!!!

پس نتیجه می گیرم چنانچه به پول احتیاج ندارید، نگه داریییییییید. همیشه برد با خریداره (چون به هر حال خری داره) و فروشنده بازنده است چون خری نداره.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دیگر بحث سود وزیان سکه گذشته.اگر واقعا قیمت ها اینچنینی بمانند و دلار همینگونه رشد نماید.دل خوش به سودسکه نباشید.حکایت دزدیست که شب دهل میزند و صبح صدایش بلند خواهد شد.
دزدي پاشنه در خانه اي را مشغول اره كردن بود پرسيدندچه ميكني ؟گفت :كمانچه ميزنم گفتند: پس چرا صدا ندارد؟گفت :صدايش صبح بلندمي شود...!
اين مثل بشنوكه شب دزد عنيد/دربن ديوار حفره ميبريد

نيم بيداري كه او رنجور بود/تق تق آهسته اش راميشنود

رفت بربام و فروآويخت سر/گفت اورا:در چه كاري اي پدر؟

خيرباشدنيمه شب چه ميكني/توكه اي ؟گفتا دهل زن اي سني

درچه كاري ؟گفت ميكويم دهل/گفت :كوبانك دهل ؟اي بوسبل
گفت :فردابشنوي اين بانگ را/نعره ياحسرتاياويلتا!

مثنوي مولوي

فایل های ضمیمه

• reuters_somalia_food_distribution_19Jan19-878x607.jpg
    reuters_somalia_food_distribution_19Jan19-878x607.jpg
    77.9 KB · نمایش ها: 165
Last edited:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
دلار هفت تومان هم شده نوستالژی ما جسدبازان بی‌رویا
به ایراهیم افشار بگوییم مصیبت بخواند ما هم گریه کنیم، محرم ماه صفر دارد تمام می‌شود

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
یکی بگه ما با این ریال لعنتی چه کار کنیم......؟؟/پیش خرید ؟ دلار ؟ خرید نقدی سکه ؟؟
نظر خودم بیشتر رو پیش خریده ولی قفل شدن بازار در زمان تحویل سکه ها و بازیهایی که ممکنه بانک و دولت در بیاره دو دلم کرده /؟؟

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
یکی بگه ما با این ریال لعنتی چه کار کنیم......؟؟/پیش خرید ؟ دلار ؟ خرید نقدی سکه ؟؟
نظر خودم بیشتر رو پیش خریده ولی قفل شدن بازار در زمان تحویل سکه ها و بازیهایی که ممکنه بانک و دولت در بیاره دو دلم کرده /؟؟

نصفش رو دلار و سکه بخر، نصفش رو پیش خرید کن.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بچه ها من میخوام یه کاری بکنم .میخوام برم 2شنبه نیم سکه هامو بفروشم .چون حسم بهم میگه ممکنه دیگه بالاتر نره البته اگه دیدم باز داره میره بالا یه کم دیگه هم وای میسم بعد میفروشم چون دیگه تو این برهه حس میکنم گنجایشش پر شده بعد که فروختم این **** میاد زیر بار میره و سعی میکنه تحریمها از ش بر داشته بشه به اصطلاح جام زهر و بهانش هم اینه که دیگه مملکت داشت از هم پاشیده میشد همه قیمتها نجومی بود و ما مجبورین برای ملت عزیزمون جانفشانی کنیم و به خاطر مردم اینکارو قبول کنیم و اونوقت قیمت سکه برای یه مدت کوتاهی میاد پایین حالا تا بعدش ببینیم چی میشه
به نظرتون بفروشم یا حسم اشتباهه
هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
به نظر من هم این رشد تا یه جایی ادامه داره. نمیدونم کی؟ یک ماه؟ سه ماه؟ یک سال؟
اما بالاخره سکه قیمتش رو به کاهش میره تا همگام با قیمت جهانی بشه.

البته باید دید قیمت دلار چقدر میشه.

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
یه چیز داریم به نام حد ضرر و حد سود
اینجا حد ضرر 5 درصده حد سود 95 درصد
بحث سر جنگ و بستن تنگه و... هست احتمال اینکه رابطه اونجوری خوب بشه نیم درصده
حرفمو پس میگیرم سکه هیچ سقفی نداره این جور که معلومه باید به فکر سکه 1 ملیونی تو تیر ماه باشیم

:lol:
دم آنونی گرم خداییش
من یه زمانی که بانک نفس سکه رو گرفته بود تو اون شرایط هم این روزا رو خوب پیشبینی کرده بود
سکه پیش به سوی 1 ملیون
هر چند رسما بدبخت شدیم رفت اگه این قیمتا ثابت بمونه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کسی که سکه 900 هزار تومنی میخره یعنی دلار 2200 تومنی داره میخره.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
هورسا من باهات موافقم
منتظرم سکه به قیمتی برسه که توی بازار بشه 1 میلیون فروخت (3-4 روز دیگه) بعد میرم سکه هام رو می فروشم و با پولش یک آپارتمان می خرم
به فرض اینکه قیمت آپارتمان حدود 2 میلیون باشد یک واحد 70 متری میشه حدودا 140 تومان، 1/4 پول رهنش میشه (حدودا 40 تومان) 90 تومان هم میشه 20 تومنش رو روی سند وام گرفت میمونه 70 تومن، اگه سکه هام و طلاهام رو به قیمت هر سکه 1 میلیون و هر گرم طلا 70 تومان بفروشم حدودا همین مقدار پول میشه ....
با توجه به قیمت 1 میلیونی سکه و قیمت سرسام آور کالاهای مورد نیاز مردم، امسال بر خلاف سال های قبل، شب عید خبری از خرید سکه از طرف مردم نیست، بلکه همه می خوان بفروشن و با پولش میوه و آجیل و شیرینی و لباس بخرن، بنابراین به سختی خریدار پیدا میشه و اگر هم پیدا بشه بسیار زیر قیمت می خرن، بعد از عید هم که سکه های پیش فروشی میاد و بازار قفل میشه بنابراین بهترین وقت فروش همین چند روز آینده است

من دیروز یکسوم سکه هامو فروختم (تمام 880000 تومان) و می خوام باپولش یک اپارتمان 70 متری بخرم بنظرم بعداز سکه نوبت مسکنه که قیمتش بالا بکشه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
نكته مهم در خصوص آينده بازار..

1- با توجه به قرعه كشي حج توسط بانك و بالطبع آزادسازي مبلغ قابل توجهي نقدينگي به بازار خصوصا در شب عيد پس به نظر مي رسه يا بانك اين نقدينگي رو تا قبل از عيد آزاد نكنه و اگر آزاد كنه ، قيمت سكه رو در بازار آنقدر بالا نگه داره كه اين مبالغ آزادشده دوباره صرف خريد سكه از بانك بشه.. كه دومي محتمل تره.. نتيجه : قيمت سكه با حباب فعلي حفظ و يا افزايش پيدا ميكنه//

2- با توجه به اينكه كمتر از 10 ماه به انتخابات آمريكا فرصت داريم و همينطور فشار جمهوري خواهان ، پس اوباما مجبوره يك حركت مهم و تاثيرگذار رو حتما انجام بده تا رياست خودش رو براي دوره بعدي تضمين كنه. با توجه به اخبار ديروز ، ايالات متحده اعلام كرده تنها در صورتيكه ايران دست از پروژه هاي هسته اي خودش برداره بطور مستقيم وارد مذاكره ميشه ( كه البته اين فعلا به نوعي خط قرمز نظامه) پس با توجه به همياري اروپاييها كه فردا شب با امضاي تحريمهاي نفتي و بانك مركزي كامل ميشه به اين نتيجه مي رسيم كه تورم قطعا بالا و بالاتر مي ره و **** اقتصادي ايران شايد بطور كامل به سمت فروپاشي بره.. ( تنها راه حل مقطعي همان عبور از خط قرمزيست كه عرض شد).. نتيجه : در هرحال باز هم قيمت دلار بالا و بالاتر مي رود پس قيمت سكه همچنان صعوديست//

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5

اگه سرمایت قابل توجه هست نصفش پیش خرید سکه نصفش خرید فیش اپارتمان

hamnafas2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه ی عزیزان که وقتشون رو صرف راهنمایی تازه کار هایی مثل من میکنن:heart:
من تازه با این گروه آشنا شدم و با دیدن پیش بینی چند روز قبل آقای poole21 به مطالب ایشون و راهنمایی های بقیه دوستان اعتماد پیدا کردم
واقعا از همه ی دوستان و کارشناسان که اینطور دلسوزانه اطلاعات و تحلیل هاشون رو در اختیار ماها میزارن ممنونم

یه سوال دارم که اگه لایق بدونید دوست دارم نظرتون رو بدونم
من 2 هفته پیش 18 تا سکه پیش فروش کردم
الان هم 7 میلیون پول دارم

نمیدونم با این 7 تومن هم با شرایط جدید پیش فروش کنم یا نه ؟
4 ماهه 627 تومنی پیش فروش کنم یا 6 ماهه 595 تومنی؟
نظر خودم (شاید ناپخته باشه:blush:) پیش فروشه 4 ماهه با قیمت 627 تومنه
ممنون میشم راهنماییم کنید:)

نكته مهم در خصوص آينده بازار..

1- با توجه به قرعه كشي حج توسط بانك و بالطبع آزادسازي مبلغ قابل توجهي نقدينگي به بازار خصوصا در شب عيد پس به نظر مي رسه يا بانك اين نقدينگي رو تا قبل از عيد آزاد نكنه و اگر آزاد كنه ، قيمت سكه رو در بازار آنقدر بالا نگه داره كه اين مبالغ آزادشده دوباره صرف خريد سكه از بانك بشه.. كه دومي محتمل تره.. نتيجه : قيمت سكه با حباب فعلي حفظ و يا افزايش پيدا ميكنه//

2- با توجه به اينكه كمتر از 10 ماه به انتخابات آمريكا فرصت داريم و همينطور فشار جمهوري خواهان ، پس اوباما مجبوره يك حركت مهم و تاثيرگذار رو حتما انجام بده تا رياست خودش رو براي دوره بعدي تضمين كنه. با توجه به اخبار ديروز ، ايالات متحده اعلام كرده تنها در صورتيكه ايران دست از پروژه هاي هسته اي خودش برداره بطور مستقيم وارد مذاكره ميشه ( كه البته اين فعلا به نوعي خط قرمز نظامه) پس با توجه به همياري اروپاييها كه فردا شب با امضاي تحريمهاي نفتي و بانك مركزي كامل ميشه به اين نتيجه مي رسيم كه تورم قطعا بالا و بالاتر مي ره و **** اقتصادي ايران شايد بطور كامل به سمت فروپاشي بره.. ( تنها راه حل مقطعي همان عبور از خط قرمزيست كه عرض شد).. نتيجه : در هرحال باز هم قيمت دلار بالا و بالاتر مي رود پس قيمت سكه همچنان صعوديست//

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
گه پستهای قبلی رونگاه بکنیسد در مورد پیش فروش نظر داده شده به شدت بد بینم الان با توجه به این وضعیت شاید کم ریسک ترین کار خرید اب شده هست بازم میگم برای سکه یا دلار سقفی نیس ولی صرفا صحبتهای من حالت اطلاع رسانی داره خودتون تصمیم بگیرین خرید مواد غذایی یادتون نره ولی ریال نگه ندارین[

بالا