• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
چرا اینقدر دست دست میکنید.من 380 نیم خریدیم.الان قیمتش روی 408 هست توی 2 روز.کلا هر چیزی بخرید اما ریال نداشته باشید سود...که نه ارزش پولتون حفظ میشه.

من با پولم چیکار کنم اخرش؟
نکنه راست بگن و اینا همش کلاه برداری دولت باشه و مردم بعد یه مدت فقط ضرر کنن تو خرید سکه و دلار ؟
ریسک چی کمتره ؟ پوند خوبه ؟ من اصلا ریسک پذیر نیستم یه راهی نشونم بدین که من خیالم راحت باشه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
تو بازار شهر ما که هیچ کس نه میخره نه میفروشه.تازه چرا عجله میکنی آخه 4 شنبه ببر بفروش.الان هم باید بشینیم فکر کنیم اگه دلار یا سکه فروختیم با پولش چیکار کنیم .
بچه ها داره میاد پایین سکه ببرم بفروشم؟؟؟؟؟

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
فکر نمی کنم شامل حسابهای قدیمی بشه.
برای حسابهایی که جدید باز کنن لحاظ میشه.

من حسابم 17 درصد بود اول سال باز کرده بودم 5 ساله بستمش
کی میاد 17 درصد حساب باز کنه
گفت جریمه میشه ازت کم میشه گفتم ضررش از اینجا موندنش کمتر میشه
پولش رو گرفتم رفتم پیش خرید 6 ماهه کردم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آقایون از من به شما نصیحت سکه های پیش فروش نخرید به چند دلیل مهمترین دلیلش ریسک بالای اونه در ثانی بعد 6 ماه بازار اشباع میشه کسی هم به قیمت ازتون نخواهد خرید مگر زیر قیمت . وقتی بازار اشباع شد قیمت ها میاد پایین و این یعنی ضرر

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام کسایی که در روزهای اول از بانک پیش خرید کردن در صورت تمایل به فروش ، خریداریم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها من میبرم امروز 5 تا نیم سکه میفروشم داره قیمت میاد پایین میبرم میفروشمش بعد فردا پس فردا دوباره میخرم قیمتو تو مثقال ببینین داره میادپایین نمیدونم بازیه یا نه .ولی شاید این ریسکو بکنم برام دعا کنین

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
قیمتهای امروز فقط غش نکنید :

قیمت سکه بهار آزادی طرح قدیم: 1,020,000

قیمت سکه بهار آزادی طرح جدید: 990,000

قیمت نیم سکه بهار آزادی: 500,000

قیمت ربع سکه بهار آزادی: 260,000

قیمت سکه یک گرمی: 120,000

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
انتظار مي رفت بعد از خبر تحريم ايران شاهد افزايش داخلي طلا در ايران و همچنين افزايش طلا در اونس جهاني باشيم...ولي مثل اينكه بر عكس شد.... نكنه اينا پشت پرده با هم ساخت و پاخت كردن.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
منم از خوی هستم بالاخره یه راهی برای معامله کردنش پیدا میکنیم اگه فروشنده باشین.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
انتظار مي رفت بعد از خبر تحريم ايران شاهد افزايش داخلي طلا در ايران و همچنين افزايش طلا در اونس جهاني باشيم...ولي مثل اينكه بر عكس شد.... نكنه اينا پشت پرده با هم ساخت و پاخت كردن.

من مطمینم این بازیه .من بهتون قول میدم ممکنه تا فردا هم یکم بیاد پایین ولی مطمینم که دوباره میره بالا .منتها من امروز میرم میفروشم میام بعدا خبرشو بهتون میدم دعا کنین بتونم بفروشم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
چهارشنبه تاثیرش را خواهیم دید.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
من كه خودم اخبار ظهر را نديدم ولي يكي از دوستام مي گفت كه يه نفر از بانك مركزي اوردن كه به مردم هشدار ميده كه اي مردم ...حواستون باشه كه سكه گرون نخريد...قيمت سكه 740 هزار تومان بيشتر نيست.... فكر مي كنم روي عوام تاثير داشته كه يهو قيمت سكه فروكش كرد....
يكي نيست به مردم بفهمونه كه اين آقاي بانك مركزي اگر راست ميگه كه قيمت سكه 740 تومانه پس چرا به همين قيمت به مردم سكه تحويل فوري نمي ده؟ چرا تو عرضه بانك كارگشايي به قيمت 922 فروختن؟؟؟؟
مردم نبايد گول اينا را بخورن؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اولا که قیمت پایین نیومده این یه نوسانه
قیمت برای ادامه حرکت نیاز به استراحت و قدرت گرفتن داره
از طرف دیگه هم این توقف بخاطر رند شدن قیمته که به یه میلیون رسیده و خیلیا منتظر بودن به این قیمت برسه تا بفروشن در نتسجه قیمت میاد پایین
البته این خبر تک نرخی شدن دلار به قیمت ۱۴۲۰ هم اگه جدی بشه بازارو بهم میریزه

Sent from my iPod touch using Forum Runner

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
اميدوارم موفق باشين...راستش منم وسوسه شدم كه بفروشم ولي فعلا نگه داشتم...در ضمن ساعت 2 رفتم با نرخ 87000 تومان 50 گرم طلا كهنه خريدم
اميدوارم كه بعد از قضيه تحريم ها بره بالا...
يادتون هست چند وقت پيش بهتون گفتم اول بهمن سكه بال در مياره و پرواز مي كنه.... يادتون هست.... پيش بينيم درست بود.... الان هم اگر براي كسب سود از نوسانات مي خواي بفروشي اشكالي نداره ولي در كل نفروش...ريال خيلي بي ارزش شده
من مطمینم این بازیه .من بهتون قول میدم ممکنه تا فردا هم یکم بیاد پایین ولی مطمینم که دوباره میره بالا .منتها من امروز میرم میفروشم میام بعدا خبرشو بهتون میدم دعا کنین بتونم بفروشم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظرت من چی کار کنم .pool ,anony هم کاش میومدن نظر میدادن

اولا که قیمت پایین نیومده این یه نوسانه
قیمت برای ادامه حرکت نیاز به استراحت و قدرت گرفتن داره
از طرف دیگه هم این توقف بخاطر رند شدن قیمته که به یه میلیون رسیده و خیلیا منتظر بودن به این قیمت برسه تا بفروشن در نتسجه قیمت میاد پایین
البته این خبر تک نرخی شدن دلار به قیمت ۱۴۲۰ هم اگه جدی بشه بازارو بهم میریزه

Sent from my iPod touch using Forum Runner

بالا