• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از hoorsa :
به نظرت من چی کار کنم .pool ,anony هم کاش میومدن نظر میدادن

بازار که حساب کتاب نداره ولی من بودم نگه میداشنم

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها قضیه من منتفی شد همکاری باهام نشد اگه میشد خداییش کلی سود میکردم .اهه .نیاز به یک آدم قابل اعتماد با ماشین و با حوصله نیازمندیم .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها قضیه من منتفی شد همکاری باهام نشد اگه میشد خداییش کلی سود میکردم .اهه .نیاز به یک آدم قابل اعتماد با ماشین و با حوصله نیازمندیم .

تمامش رو بفروش انقدر استرس سکه و طلا به خودت راه نده! سرت رو با چیز دیگه گرم کن
129fs238648.gif

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
قیمت تابلو 3 بهمن
طلا 425
قدیم 1120
جدید 1070
نیم 580
ربع 300
گرمی 150

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یک مقام بانک مرکزی: سکه بالاتر از ۷۰۰هزارتومان نخرید، ضرر می کنید
دوشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۷

مدیرکل امور بین الملل بانک مرکزی در برنامه اخبار ساعت ۱۴ شبکه یک سیما حضور یافت و تاکید کرد مردم سکه بالاتر از ۷۰۰هزارتومان نخرند زیرا ضرر خواهند کرد.

به گزارش جهان به نقل از همشهری آنلاین، این مقام بانک مرکزی با غیرواقعی خواندن قیمت سکه در بازار غیررسمی گفت: هم اکنون قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۶۸۰ دلار است و حتی با احتساب دلار به قیمت بازار و نیز با محاسبه هزینه ضرب و سایر هزینه‌ها، قیمت هر قطعه سکه از ۷۰۰هزار تومان فراتر نمی‌رود.

وی گفت: کسانی که سکه را بیش از این رقم خریداری کنند حتما ضرر خواهند کرد.

وی در بخشی از سخنانش اظهار داشت: بانک مرکزی، ارز مورد نیاز بازرگانان، دانشجویان و امور خدماتی (مانند بیماران) را تامین و به قیمت رسمی در اختیار آنان می گذارد و مشتریان به هیچ وجه نباید نگران باشند.

این مقام بانک مرکزی همچنین ذخایر طلا و ارز کشور را در شرایط کنونی کاملا مطلوب ارزیابی کرد و گفت: پس از انقلاب، هرگز به مانند امروز وضعیت مناسبی نداشته‌ایم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
یک مقام بانک مرکزی: سکه بالاتر از ۷۰۰هزارتومان نخرید، ضرر می کنید
دوشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۷

مدیرکل امور بین الملل بانک مرکزی در برنامه اخبار ساعت ۱۴ شبکه یک سیما حضور یافت و تاکید کرد مردم سکه بالاتر از ۷۰۰هزارتومان نخرند زیرا ضرر خواهند کرد.

به گزارش جهان به نقل از همشهری آنلاین، این مقام بانک مرکزی با غیرواقعی خواندن قیمت سکه در بازار غیررسمی گفت: هم اکنون قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۶۸۰ دلار است و حتی با احتساب دلار به قیمت بازار و نیز با محاسبه هزینه ضرب و سایر هزینه‌ها، قیمت هر قطعه سکه از ۷۰۰هزار تومان فراتر نمی‌رود.

وی گفت: کسانی که سکه را بیش از این رقم خریداری کنند حتما ضرر خواهند کرد.

وی در بخشی از سخنانش اظهار داشت: بانک مرکزی، ارز مورد نیاز بازرگانان، دانشجویان و امور خدماتی (مانند بیماران) را تامین و به قیمت رسمی در اختیار آنان می گذارد و مشتریان به هیچ وجه نباید نگران باشند.

این مقام بانک مرکزی همچنین ذخایر طلا و ارز کشور را در شرایط کنونی کاملا مطلوب ارزیابی کرد و گفت: پس از انقلاب، هرگز به مانند امروز وضعیت مناسبی نداشته‌ایم

من خودم الان دیدم
منظور ایشون قیمت رسمی دلار یعنی 1400 تومنی بود
ولی دلار آزاد تو قیمت سکه نقش داره

Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
انشالله که همینطوره،ما که بخیل نیستیم.وضعیت مناسبی برای شما یا مردمی که طلای 1میلیونی و ارز 2 هزاری میخرن.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
حباب سایت گرم کم شد.دلیلش هم افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملیه!:weird:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونس به نظر من احتمال ریزشش زیاد شده , البته فرقی به اوضاع سکه و طلا توی ایران نمیکنه !

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستانی که فکر می کنند که دلار در سقف خودش هست
بدانید اگر تحریم بانک مرکزی اجرا’ شود از جانب اکثر دول در ظرف مدت یک ماه دلار عدد 5000 تومان را تاچ خواهد کرد و این موارد واقعا خواب و تخیل نیست کسانی که تاریخ دوران اخیر جهان را مطالعه می کنند درک این سخن برایشان به راحتی است
کشورهایی که در اثر تحریم و یا جنگ پول آنها به یک ششم ارزش واقعی اش رسید
فقط من دوست دارم دوستان هم وطن من ارزش پول خود را در این اوضاع نابسامان حفظ کنند سود پیشکش
بسیار مراقب باشید و زود زرد نکنید اگر سکه یا دلار دارید محکم بشینید و تکان نخورید چرا که اگر بفروشید دیگر نمی توانید حتی با 10 درصد بالاتر هم آن را بخرید

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که از بانک صادرات با او تماس گرفته اند که بیاید حساب سپرده طلای خود را ببندید
این یعنی چی؟
یعنی این: اونس جهانی در حال رشد است اما نه بطور تماما صعودی و سریع بلکه گاماس گاماس - اما با توجه به اینکه دلار را دولت می خواهد روی عدد 1420 تک نرخی کند لذا این اقدام دولت منجر به سود مشتریان و ضرر بانک می گردد
بنابراین این گفته دوستی که می گوید با او تماس گرفته اند از طریق بانک صادرات کاملا منطقی است.
----- خوب نوبت راند دلار است و نه با 100 تومان 100تومان به بالا بلکه یکهو 2500 تومان و یا 3000 تومان-----
-----البته این به معنی این نیست که اگر سکه دارید بفروشید خیر همواره با سبد خرید سنگین و رنگین حرکت کنید و زرد نکنید--------
خب وقتی دلار دستوری 1400 هست و نرخ ارز رسمی 1100 حدودا, اوضاع سکه و دلار اینطوری است حالا اگر ارز رسمی بشود 1420 فکر کنم ان شا’ الله سکه امامی بشود 1500 و دلار قاچاق بشود مثلا 2800

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
الان سانسور خبری چه دردی رو از اینا دوا میکنه !!!؟
شبکه خبر شاخص بورس نزدک رو میگه ولی قیمت انواع سکه رو نمیگه
ساعت 6:30 همیشه بعد از فلزات گرانبها سکه رو میگفت بعدش بورس تهران
الان دیگه سکه بی سکه بعد از قیمت جهانی طلا پرید رفت بورس !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
الان سانسور خبری چه دردی رو از اینا دوا میکنه !!!؟
شبکه خبر شاخص بورس نزدک رو میگه ولی قیمت انواع سکه رو نمیگه
ساعت 6:30 همیشه بعد از فلزات گرانبها سکه رو میگفت بعدش بورس تهران
الان دیگه سکه بی سکه بعد از قیمت جهانی طلا پرید رفت بورس !!!

بخند به روي دنيا تا دنيا به روت بخنده !!!!!!!!!

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
لیدیز اند جنتلمنز من یه نظریه ای دارم میگم با توجه به اینکه در ماههای پایانی سال هستیم و به عید نزدیک میشیم و دولت خدمتگزار با کلی کسری بودجه و تعهد پرداخت به داخل و خارج نکنه این یه جنگ زرگریه و دارن مردمو بازی میدن و پول نقدو از دست ملت میگیرن که بزنن به زخمهای هرگز خوب نشدنیشون بعد از 4 تا 6 ماه دیگه هم خدا بزرگه فوقش میگن نشد بیاید پولتونو بگیرید یا با توجه به افزایش قیمت جهانی طلا بیاید مابه التفاوت بدید و سکه هاتونو بگیرید اگر یادتون باشه چند سال پیش شاید سال 80 بود شب عید گفتند تمام مالکین خودروها باید نفری 25000 تومان بریزند به حساب نمیدونم چی که بعد از عید پلاک ماشین ها عوض بشه هر کس این پولو نریزه پلاک بی پلاک ملت صف کشیدن دم بانک ها بعد از 2 یا 3 سال گفتند پلاک ملی میدیم هر کس اون 25 تومانو داده رسیدشو بیاره 35 دیگه هم بده برای پلاک جدید !
ضمنا قراره بازرس های سازمان انرژی اتمی به ایران بیان که شاید به دنبال دادن امتیاز برای برداشتن تحریم ها باشند که اونوقت بوم !!!!!!!

omidomid1365

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام به دوستان من می خواهم هم سکه بخرم وهم دلار به نظر شما کدوم بخرم

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان عزیز کسی میدونه از کجا میشه طلای اب شده خرید

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
از دوستان عزیز کسی میدونه از کجا میشه طلای اب شده خرید

منظورتون اینه که طلارو بصورت مایع بخرید ؟ تو کیسه فریزر ؟ :lol:
طلارو یا نو میخرن که اجرت داره و سود یا دست دوم که اجرت نداره ولی سود داره یا شمش و سکه که قیمتیه ! بدون اجرت که میشه دست دوم اکثر طلا فروشی ها دارند !

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
بالاخره چی شد ؟ پیش خرید کنیم یا نه ؟

بالا