• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مارادونا رو ول کن ، استاد اسدی رو بچسب... :D
جانم؟ ما با هم شوخی داریم؟:D

یک مقام بانک مرکزی: سکه بالاتر از ۷۰۰هزارتومان نخرید، ضرر می کنید
دوشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۷

مدیرکل امور بین الملل بانک مرکزی در برنامه اخبار ساعت ۱۴ شبکه یک سیما حضور یافت و تاکید کرد مردم سکه بالاتر از ۷۰۰هزارتومان نخرند زیرا ضرر خواهند کرد.

به گزارش جهان به نقل از همشهری آنلاین، این مقام بانک مرکزی با غیرواقعی خواندن قیمت سکه در بازار غیررسمی گفت: هم اکنون قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۶۸۰ دلار است و حتی با احتساب دلار به قیمت بازار و نیز با محاسبه هزینه ضرب و سایر هزینه‌ها، قیمت هر قطعه سکه از ۷۰۰هزار تومان فراتر نمی‌رود.

وی گفت: کسانی که سکه را بیش از این رقم خریداری کنند حتما ضرر خواهند کرد.

وی در بخشی از سخنانش اظهار داشت: بانک مرکزی، ارز مورد نیاز بازرگانان، دانشجویان و امور خدماتی (مانند بیماران) را تامین و به قیمت رسمی در اختیار آنان می گذارد و مشتریان به هیچ وجه نباید نگران باشند.

این مقام بانک مرکزی همچنین ذخایر طلا و ارز کشور را در شرایط کنونی کاملا مطلوب ارزیابی کرد و گفت: پس از انقلاب، هرگز به مانند امروز وضعیت مناسبی نداشته‌ایم

هر کی تو یکساله اخیر به حرف های اینا گو نکرده برده... یادش بخیر آقای ا.ن که می گفت دلار تکه کاغذی بیش نیست و قیمتش زیر 900 تومنه... اوایل سال وزیر اقتصاد اعلام کرد اگه دلار اومد زیر 1300 مردم از ما گله نکنن...! هی... سکه شد 470 تومن بهمنی گفت مردم نخرن که ضرر می کنن... یادتونه می گفت اگه لازم باشه تو بقالی ها هم سکه عرضه خواهند کرد... پس چی شد؟؟؟ :worried: حالا خدا کنه که اینجوری باشه... و قیمت ها فروکش کنه...اما از اینکه مردم رو ...حساب می کنن زورم می بره.... :guilty:

Last edited by a moderator:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
سایت اصلی مثقال با آدرس زیر در دسترس هست:
کد:
http://85.17.25.116/

من نصف سکه هامو فروختم .نامردا بیشترین قیمت بازار 480 ازم خریدن:hmm:.اگر ارزان نشود باز میخریم :guilty:

دوستان عزیز احتمال ریزش جهانی قیمت طلا بدلیل تحریم نفت و بالارفتن قیمت نفت هست؟(ما که از این اقتصاد چیزی نمیدونیم)

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سایت اصلی مثقال با آدرس زیر در دسترس هست:
کد:
http://85.17.25.116/

من نصف سکه هامو فروختم .نامردا بیشترین قیمت بازار 480 ازم خریدن:hmm:.اگر ارزان نشود باز میخریم :guilty:

آره دیگه وقتی بازار تلاطم داره فاصله بین خرید و فروش زیاد هست. من هم قیمت کردم دو تا صرفی ربع 230 - 260 و 230 - 250 بودند. وقتی بازار آروم هست اختلاف خرید و فروش میشه 4 تومن تا 8 تومن.

این روزها هم به خاطر قضیه تحریم اتحادیه اروپا بازار به شدت متلاطم هست.

amir_f64_ff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا پرواز سکه هنوز ادامه داره ؟یعنی امکان داره از 1 تومن فعلی به 1500 برسه؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
آیا پرواز سکه هنوز ادامه داره ؟یعنی امکان داره از 1 تومن فعلی به 1500 برسه؟

با توجه به شرایط داخلی (نقدینگی بالای دست مردم، وضعیت بخش تولید، تورم، سیاست های ناکارآمد بانک مرکزی) و خارجی (تحریم ها که تازه وضع شده و چند وقت دیگه تازه شروع میشه) من احتمال این رو میدم که باز هم به رشدش ادامه بده اما در بلندمدت (6 ماه به بالا) بخاطر اینکه الان سکه از قیمت جهانیش هم بالاتر زده. رشد بیش از حدی داشته که احتمال داره یه خورده افت کنه تا مطابق دلار آزاد (2100 تومنی) و قیمت اونس جهانی بشه اما رو به رشد خواهد بود.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺪﺭﻭ ﺑﺎﺯﻧﺪ ﻣﺜﻘﺎﻝ ﯾﻪ apk ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺑﺪﯾﺘﺶ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﮐﺎﻓﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﺴﺖ!
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻦ ~ﯾﺶ ﻓﺮﻭﺵ ۶ ﻣﺎﻫﻪ ﺳﮑﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﻪ ﻓﺮﺻﺖ ۶ ﻣﺎﻫﻪ ﺑﺮﺍﯼ ~ﺍﯾﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻫﺎﯼ ﻧﻔﺘﯽ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻧﻔﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟ ﺁﺧﻪ ﺍﻭﻧﻢ ۶ ﻣﺎﻫﺴﺖ

ge-w

Registered User
لایک‌ها
9
اميدوارم موفق باشين...راستش منم وسوسه شدم كه بفروشم ولي فعلا نگه داشتم...در ضمن ساعت 2 رفتم با نرخ 87000 تومان 50 گرم طلا كهنه خريدم
اميدوارم كه بعد از قضيه تحريم ها بره بالا...
يادتون هست چند وقت پيش بهتون گفتم اول بهمن سكه بال در مياره و پرواز مي كنه.... يادتون هست.... پيش بينيم درست بود.... الان هم اگر براي كسب سود از نوسانات مي خواي بفروشي اشكالي نداره ولي در كل نفروش...ريال خيلي بي ارزش شده

شما این فرضیه رو که بعد اینکه مردم سکه ها رسید دستشون می رن برای فروش و بازار اشباع می شه و قیمت میاد رو 600 رو قبول داری؟
من می خواستم برم سکه بخرم اما بعضی دوستان نظریه های اینچنینی دادن من شکاک شدم

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
اگر متوسط قمیت پیش فروش سکه 600000 تومان و با مالیات 5 درصد در نظر بگیریم تقریبا 630000 تومان
630000/45500=14
هر کسی یک سکه خریداری کنه یارانه 14 نفر رو به دولت پرداخت کرده
حالا اونا که 1000 تا 1000 پیش خرید میکنند.....
========
احسنت به این عمل هوشیارانه دولت برای تهیه پول یارانه های نقدی
:lol: :lol: :lol:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
با هر یک ریال ارزش افزوده‌ای که در بازار سیاه ایجاد شده توسط دولت برای خرید و فروش سکه
برای فروشندگان سکه (کسایی که امروز سکه رو به نرخ دولتی می‌خرند و چند ماه بعد با فروشش دو برابر سود می‌کنند)
به دست میاد یک ریال از قدرت خرید کسانی که سکه ندارند کم می‌شه و باعث افزایش شکاف فقیر و غنی می‌شود.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
با هر یک ریال ارزش افزوده‌ای که در بازار سیاه ایجاد شده توسط دولت برای خرید و فروش سکه
برای فروشندگان سکه (کسایی که امروز سکه رو به نرخ دولتی می‌خرند و چند ماه بعد با فروشش دو برابر سود می‌کنند)
به دست میاد یک ریال از قدرت خرید کسانی که سکه ندارند کم می‌شه و باعث افزایش شکاف فقیر و غنی می‌شود.

:(:(:(

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
به نظرم سکه ها رو نگه دارید و نفروشید :)
اگه هم قصد فروش دارید 20 اسفند تا 20 فروردین بفروشید که بیشترین درصد سود ممکنه توشه

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
اگر متوسط قمیت پیش فروش سکه 600000 تومان و با مالیات 5 درصد در نظر بگیریم تقریبا 630000 تومان
630000/45500=14
هر کسی یک سکه خریداری کنه یارانه 14 نفر رو به دولت پرداخت کرده
حالا اونا که 1000 تا 1000 پیش خرید میکنند.....
========
احسنت به این عمل هوشیارانه دولت برای تهیه پول یارانه های نقدی
:lol: :lol: :lol:

همچنین احسنت به ملت که همکاری دارن میکنن :lol:

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
شما این فرضیه رو که بعد اینکه مردم سکه ها رسید دستشون می رن برای فروش و بازار اشباع می شه و قیمت میاد رو 600 رو قبول داری؟
من می خواستم برم سکه بخرم اما بعضی دوستان نظریه های اینچنینی دادن من شکاک شدم

بستگی داره برای چی میخری
اگه میخری به محض گرفتن بفروشی شاید اون روزا زیاد بشه سکه بیاد پایین ولی اگه تا اون موقع سکه یک و نیم شده باشه چقدر میتونه بیاد پایین؟ بازم سوده
من شخصا برای جمع کردن میخرم یعنی در بلند مدت بالای یکسال به عنوان حفظ ارزش پول پیش خرید کردم البته اگه اون روز بهمون بدن و بازی در نیارن

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
هشدار قضایی به سایتهای نرخ طلا و ارز
کد خبر: ۲۲۱۸۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۱
یک مقام قضایی از فیلترینگ سایتهایی خبر داد که در روند بازار طلا و ارز اخلال ایجاد می کنند.

این مقام قضایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تاکید کرد سایتها و خبرگزاریها ملزم به استفاده قیمت سکه و ارز از مراجع ذی صلاح و رسمی هستند و بهره گیری از عناوینی همچون "بازار غیررسمی" و "پیش بینی کارشناسان" امری غلط و غیر معتبر است و در صورت احراز تخلف سایت به جرم اخلال در **** اقتصادی با آنها برخورد و سایت مزبور به دستور مقامات قضایی مسدود خواهد شد.

شایان ذکر است این خبر در حالی منتشر میشود که روز گذشته علی رغم تعطیلی بازار و بانک مرکزی برخی از سایتها در اقدامی مشکوک به اعلام نرخ های جدید سکه وارز اقدام کردند که با شگفتی کارشناسان اقتصادی رو به رو شد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی با اعلام اینکه در مرحله نخست پیش فروش سکه که تا پایان ساعت اداری روز پنجشنبه گذشته ادامه داشت، حدود 3 میلیون و 800 هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی به متقاضیان فروخته شده است بر تحویل به موقع سکه خریداران تاکید کرد.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس افزود: در مرحله قبلی پیش فروش سکه که از حدود یک ماه قبل آغاز شده بود تا روز پنجشنبه 29 دی ماه، حدود 3 میلیون و 800 هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی به متقاضیان پیش فروش شد که این تعداد بدون در نظر گرفتن سکه هایی است که در بانک کارگشایی عرضه می شد.

عباس کمره ای در مورد دور جدید پیش فروش سکه گفت: در دور جدید که از روز دوشنبه همین هفته آغاز شد، پیش فروش به صورت دو مرحله‌ای و برای دو مقطع زمانی 4 و 6 ماهه انجام می گیرد.

وی افزود: در این مرحله بخش اقتصادی بانک مرکزی با درنظر گرفتن تغییراتی که در پارامترهایی مانند قیمت جهانی طلا و قیمت دلار در بازار آزاد اتفاق می افتد، قیمت پیش فروش را به صورت هفتگی محاسبه و اعلام می کند.

کمره ای در واکنش به برخی شایعاتی که در مورد امکان عدم توزیع سکه های پیش فروش شده در موعد مقرر گفت: با قطعیت اعلام می کنم که بانک مرکزی جمهوری اسلامی از ذخائر طلای کافی برخوردار است و برای ضرب و توزیع سکه های پیش فروش شده، هیچ مشکلی ندارد.بنابراین تا این لحظه در بانک مرکزی هیچ صحبتی مبنی بر احتمال عدم توزیع سکه ها یا قرعه کشی و... حتی مطرح هم نشده است.

مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی با اشاره به استقبال از دور جدید پیش فروش سکه گفت: با درنظر گرفتن قیمت طلا در روز دوشنبه که هر اونس 1670 دلار بود و قیمت دلار در بازار، قیمت یک سکه تمام بهار آزادی حدود 700 هزار تومان است بنا بر این کسانی که سکه را در بازار آزاد بالاتر از این رقم خریداری کنند در واقع هزینه حباب سکه را پرداخته اند که ممکن است تحت تأثیر مسائل مختلف، از بین برود و این خریداران متضرر شوند.

کمره ای افزود: خریداران سکه باید به این نکته مهم توجه داشته باشند که با فرارسیدن موعد تحویل سکه هایی که الان پیش فروش می شود، حجم زیادی از سکه وارد بازار می شود که قطعا بر قیمت بازار تأثیر خواهد گذاشت.

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
دوستان سکه پیش فروش بانکی رو بخریم؟
قیمتش چقدره؟

بالا