Mahdy2021
Registered User
می گه نداریم. از چیش برم شکایت کنم؟ مدرک دارم که داره؟
این پست رو بخونید:
http://forum.persiantools.com/t236895.html#post4351380
(پست شماره 14)
این عزیز خودش به صرافی وصله! برای اطلاعات بیشتر با خودش تماس بگیرید
می گه نداریم. از چیش برم شکایت کنم؟ مدرک دارم که داره؟
بالاخره هر چیزی راهی دارد.اگر کسی دنبال کار غیر قانونی یا احتکار ارز است که ربطی به بحث کلان اقتصاد ندارد
پروسه اداری پیچیده و سختگیرانه است؟؟ این یک بحث است
اما اینکه اگر کسی کارش واقعا قانونی باشد، مطمئنا برایش می صرفد به جای ارز 2200 تومنی و 1700 تومنی، ارز 1300 تومنی بخرد...... تورو خدا نیاید یه طوری وانمود کنید که فرقی نداره که من میخندم![]()
شما زنگ بزن بازرسی بانک مرکزی ببین ظرف چند ساعت طرف به ... خوردن میفته
بانک مرکزی به اینا ارز میده و اینا به مردم میدن........... الان هم باید در سامانه ی آنلاین سنا ثبت کنن و نه حق دارن احتکار کنن و نه بالاتر بفروشن
لطفا اگر از چیزی خبر ندارید، اظهار نظر نفرمایید
بانک مرکزی دوست داره که سکه زیاد بفروشه و با حداکثر قیمتی که به بازار ضرر نزنه تا نقدینگی جمع کنه.... و صدها تن طلا که به جان نفت گرفته رو در بازار آب کنهالان خود بانک مرکزی نرخ سکه پیش فروش تا پایان هفته را زده 627000
این یعنی دلار 1226 ؟ یا دلار 1700 تومنی؟
از دست خود بانک که داره گرون می فروشه به کدوم سامانه بریم ؟
این شد چاپیدن ملت خوب گرانقروشیه عزیزبانک مرکزی دوست داره که سکه زیاد بفروشه و با حداکثر قیمتی که به بازار ضرر نزنه تا نقدینگی جمع کنه.... و صدها تن طلا که به جان نفت گرفته رو در بازار آب کنه
اما ارز رو به زور فناوری و تزریق ارز و چماق میکشه پایین
شما زنگ بزن بازرسی بانک مرکزی ببین ظرف چند ساعت طرف به ... خوردن میفته
بانک مرکزی به اینا ارز میده و اینا به مردم میدن........... الان هم باید در سامانه ی آنلاین سنا ثبت کنن و نه حق دارن احتکار کنن و نه بالاتر بفروشن
لطفا اگر از چیزی خبر ندارید، اظهار نظر نفرمایید
والا ما که از کار بانک مرکزی سر در نمیاریم .!!!!!!
با توجه به فرمول محاسبه قیمت واقعی سکه که مشخص شده هستش و قیمت 1226 تومان دلار و اونس طلای 1730 سکه تمام در میاد 540 تا 530
چرا بانک مرکزی داره 600 و 627 پیش فروش میکنه؟!!!!
توی محاسباتش دلارو چند گرفته؟!!!
اونس طلارو چند گرفته؟!!!
دو حالت داره یا از قبل برنامه داشتن دلارو روی نرخ 1226 تک نرخی کنن و با این کار کاری کنن که اگر طلا تا 4و6 ماه آینده به 2000 دلار هم برسه رو سکه نیاد و با ان کار جلوی افزایش بیرویه قیمت سکه رو بگیرن
یا تصمیمات گذشته عجولانه و از روی دست پاچگی بوده و حالا هم نمیتونن بیانو بگن قیمت واقعی 530 هستش
بانک مرکزی دوست داره که سکه زیاد بفروشه و با حداکثر قیمتی که به بازار ضرر نزنه تا نقدینگی جمع کنه.... و صدها تن طلا که به جان نفت گرفته رو در بازار آب کنه
بانک مرکزی دوست داره که سکه زیاد بفروشه و با حداکثر قیمتی که به بازار ضرر نزنه تا نقدینگی جمع کنه.... و صدها تن طلا که به جان نفت گرفته رو در بازار آب کنه