• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

reza.ovi

Registered User
لایک‌ها
13
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 13:50 شنبه 08/11/90
ارزخريد فروش
دلار آمريکا1700 1800

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
باسپاس از زحمات شما و دیگر مسئولین خدمت‌گزار، بنده با شرکت صرافی پارسیان تماس گرفتم ولی گفتند که ارزی وجودنداشته و فروش ندارند.

خواهشمند است پیگیری فرموده و نتیجه را اعلام بفرمایید.

بله لطفا این مورد رو پیگیری کنید. صرافی رسمی است. من با صرافی توسعه تماس داشتم هنوز به من قیمت ندادند و فروش نداشتند. دوست عزیزمون جنام موذنی هم با صرافی بانک ملی در تماس بودند.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من هم با صرافی معتبر پاتریس و نوین و طوس تو میدون فردوسی تماس گرفتم .لطفا پیگیری کرده و اعلام کنید

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما که سکه هم گفتی نمیره بالا
بانک مرکزی داره پیشفروش میکنه و قیمت رو بالا نبرده.در حالیکه اونس طی همین 2-3 روز 100 دلار رفت بالا.1630 بود رسید به 1740
Spot Gold

اینها که می بینید هر روز دارن میگن ای وای رفت بالا...... همه خریدن و نگران پولشون هستن.خوب حق دارن..... ولی روی حرفشون حساب باز نکنید

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
پست 6 رو مطالعه نکردید؟؟؟
دلار که تک نرخی نشد هیچ گرون هم شد!!!!!!!!!!

شعار چیه؟ نکنه بهمنی نشسته پست میزنه؟؟؟
این که 5 تا پست بیشتر نداره 6 کو؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک مرکزی داره پیشفروش میکنه و قیمت رو بالا نبرده.در حالیکه اونس طی همین 2-3 روز 100 دلار رفت بالا.1630 بود رسید به 1740
Spot Gold

اینها که می بینید هر روز دارن میگن ای وای رفت بالا...... همه خریدن و نگران پولشون هستن.خوب حق دارن..... ولی روی حرفشون حساب باز نکنید

جدا اسکول کردی مارو الان داری به ریشمون میخندی نه؟؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
Spot Gold

نه سکه تو بازارو میگم .

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
صف‌کشی خیابانی برای ارز 1238 تومانی/ دلار 1750 تومانی در بازار سیاه!!

همه خریداران دروغ میگن جز شما که کلی دلار خریدی و نشستی بره بالا؟؟؟

برادر تموم شد........ اعصاب خودتو بیش از این خرد نکن و برو دنبال سکه و زمین

حالا چرا شما اینقد حرص و جوش می کنی برادر. اره الان دلار 1226 تومنه و مثه ..... ریخته تو خیابون و کسی بهش نگاه نمی کنه. سود شما چیه برادر که می خوای ثابت کنی دلار اومده پایین و اینقد وقت می ذاری و پست می ذاری و دوا می کنی تا به همه ثابت کنی دولت خدمتگذار نرخو اورده پایین. اقا دستشون درد نکنه. خوبه؟ راحت شدی؟ حیدر، حیدر، حیدر

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من الان میرم تو فردوسی و هر صرافی که گفت دلار ندارم شیششو میارم پایین .اینکه دیگه اغتشاشگری نیست که دارم کمک میکنم به آقای بهمنی و دولت خدمتگزار .بالاخره باید از یه جایی شروع کنیم دیگه .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
حالا چرا شما اینقد حرص و جوش می کنی برادر. اره الان دلار 1226 تومنه و مثه ..... ریخته تو خیابون و کسی بهش نگاه نمی کنه. سود شما چیه برادر که می خوای ثابت کنی دلار اومده پایین و اینقد وقت می ذاری و پست می ذاری و دوا می کنی تا به همه ثابت کنی دولت خدمتگذار نرخو اورده پایین. اقا دستشون درد نکنه. خوبه؟ راحت شدی؟ حیدر، حیدر، حیدر
موافقم

دوست عزیز و گرامی

من که به شخصه نیومدم ببینم که خریده کی فروخته سود که کرده. من فقط دنبال اینم که هزینه هام چقدر میشه تا بتونم این ماه از عهده هزینه سرورام بر بیام تا ماه دیگه.
فعلا که حواله اصلا نمی کنند همکارهای اینجا هم که با پیپال کار می کنند قیمتشون خیلی بالاست.

لطفا روی زخم ما نمک نمالید و با پافشاری روی حرفتون داغ دل ما رو تازه نکنید.

امیدوارم که مشکلاتمون حل بشه.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
هورسا تویی :blink:
من الان میرم تو فردوسی و هر صرافی که گفت دلار ندارم شیششو میارم پایین .اینکه دیگه اغتشاشگری نیست که دارم کمک میکنم به آقای بهمنی و دولت خدمتگزار .بالاخره باید از یه جایی شروع کنیم دیگه .

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

آبجی اعصاب نداریاااا

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
موافقم

دوست عزیز و گرامی

من که به شخصه نیومدم ببینم که خریده کی فروخته سود که کرده. من فقط دنبال اینم که هزینه هام چقدر میشه تا بتونم این ماه از عهده هزینه سرورام بر بیام تا ماه دیگه.
فعلا که حواله اصلا نمی کنند همکارهای اینجا هم که با پیپال کار می کنند قیمتشون خیلی بالاست.

لطفا روی زخم ما نمک نمالید و با پافشاری روی حرفتون داغ دل ما رو تازه نکنید.

امیدوارم که مشکلاتمون حل بشه.

عزیز روی حرف من با mehdi2021 بود

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
برای خرید سکه امروز وقت خیلی خوبیه ولی واسه خرید ارز صبر کنیم تا صرافیا سهمشونو دریافت کنن بعد.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فکر میکنم سهمیه صرافیها رو روز دوشنبه بدن که همیشه تو این روز قیمتا می خوان برن بالا

بالا