• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نمیدونم چه خاکی بر سر مملکت ما شده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هنوز به 1 روز نشد نتونستن بازارو کنترل کنن .اینقدر یه سری میان اینجا دفاع میکنن از گندکاریهای دولت که آدم با اینکه دلش نمیخواد دلار و سکه گرون بشه بیشتر تشویق میشه که بره بالا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
هنوز به 1 روز نشد نتونستن بازارو کنترل کنن .اینقدر یه سری میان اینجا دفاع میکنن از گندکاریهای دولت که آدم با اینکه دلش نمیخواد دلار و سکه گرون بشه بیشتر تشویق میشه که بره بالا
صرافا میگن اگه نتونیم تا ریال آخری که بهمون ضرر زدن جبران کنیم نمیفروشیم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب مشخص شد این افرادی که نگران قیمت ارز بودن، در واقع خودشون خریدن و الان آرزو دارن بالا بره :D تشریف ببرید بازار سیاه

قابل توجه افرادی که کار قانونی میکنن و دنبال ارز با قیمت پایین هستن
دلار که تک نرخی نشد هیچ گرون هم شد!!!!!!!!!!

اینها خریدار و فروشنده سرور و هاست هستن و همین امروز با قیمت کم خریداری کردن!!!

دوستانی هم که دنبال سود از خرید ارز هستن گول برخی پستهای اینجا رو نخورن.... اون دوران دیگه تموم شد

reza.ovi

Registered User
لایک‌ها
13

همیشه همین بوده و هست هورسا خانوم. تازگی نداره. واقعا جای تاسفه این وضعیتی که درست کردن.

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
خیلی جالبه اونوقت الان شبکه خبر با پر رویی تمام اعلام کرد سقوط لحظه ای قیمت دلار :D
آدم نمیتونه گریه کنه یا بخنده

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 12:48 شنبه 08/11/90
ارزخريدفروش
دلار آمريکا16501730

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
دلار در بازار سیاه؛ 1750 تومان
دلالان بازار ارز و صرافی هایی که دلار را با نرخ آزاد می فروشند، قیمت دلار در بازار سیاه را امروز 1750 تومان ذکر می کنند. نرخ فروش یورو در بازار آزاد امروز 2300 تومان و نرخ پوند 2900 تومان است.اما قیمت خرید یورو بر روی تابلوی صرافی ها 1620 تومان و نرخ فروش 1637 تومان است. صرافی ها قیمت خرید هر پوند را که با کاهش بسیار شدیدی مواجه شده بود، امروز 1928 تومان و نرخ فروش را 1948 تومان بر روی تابلوهای خود درج کردند. بانک مرکزی نرخ رسمی هر یورو را امروز 1621 تومان اعلام کرد.محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی هفته گذشته اعلام کرد که کسانی که در بازار سکه و ارز سیاسی کاری می کنند؛ حتی در روز تعطیل هم بر طبل گرانی می کوبند.وی تصریح کرد: "در روز یکشنبه این هفته که تعطیل رسمی بود پیامکهایی دریافت می کردم که قیمت ارز و سکه افزایش یافته است، بنابراین، شخصا در منطقه چهار راه استانبول حاضر شدم و تمام مغازه ها بسته و هیچ خرید و فروشی انجام نمی شد."بهمنی در حالی عنوان می کند که شخصا برای بررسی در بازار ارز حاضر شده است که این کار را در یک روز تعطیل انجام داده، اما امروز بازار ارز وضعیت دیگری دارد که بهتر است سرکشی ها در چنین روزهایی انجام شود.براساس اطلاعیه بانک مرکزی، صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نقل و انتقالات ارزی ، نرخ فروش ارز را حداکثر بین 3 الی 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین کنند. ضمنا نرخ فروش نقدی ارز به صورت اسکناس نیز با در نظر گرفتن هزینه های تامین اسکناس ، حداکثر به میزان یک درصد بالاتر از نرخ مرجع این بانک خواهد بود.

صرافان سراسر کشور مکلفند، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مربوط به حواله ، اسکناس و هزینه های مربوطه در سامانه سنا اقدام نموده ،همچنین نرخ خرید و فروش ارز با شرایط فوق الذکر را بطور روزانه در تابلوی صرافی درج نمایند . در دستورالعمل بانک مرکزی تاکید شده است صرافانی که بخشنامه ابلاغی این بانک را از تاریخ 8/11/90 رعایت نکنند، مجوز فعالیت آنها ابطال خواهد شد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 12:48 شنبه 08/11/90
ارزخريدفروش
دلار آمريکا16501730

عکس العمل احتمالی دولت !!
مدیر مثقالو میگیرن اعدام میکنن به عنوان مفسد اقتصادی !! بعد مشکلا حل میشه !! دلار میاد پایین !! مثل وقتی که سایتشو فیلتر کردن ارواح عمشون اومد پایین !! یا وقتی که دلارو قاچاق اعلام کردن و اومد پایین !!

من همه این جریانارو عمدی میبینم یعنی دوتا خر شناس ( اقتصاددان ) توی بانک مرکزی نیست بدونه نتیجه کاراشون چیه؟؟ چرا هست , یه هدفی دارن از این کارا .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب مشخص شد این افرادی که نگران قیمت ارز بودن، در واقع خودشون خریدن و الان آرزو دارن بالا بره :D تشریف ببرید بازار سیاه

دوستانی هم که دنبال سود از خرید ارز هستن گول برخی پستهای اینجا رو نخورن.... اون دوران دیگه تموم شد

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

جناب دوست گرامی و عزیز

من خیلی دنبال این قضیه هستم یک نفر نیست به من یک آدرسی ایمیلی یک چیزی بده که من بتونم دلار رو با ۱۳۰۰ هم نه ۱۵۰۰ تهیه کنم. آقای موذنی هم نتوانستند این رو تهیه کنند. این تاپیکی که فرستادید هم شعار بود و هیچکس جواب نمی ده.

لطفا لطفا لطفا این منبعتون رو معرفی کنید.

reza.ovi

Registered User
لایک‌ها
13
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 13:38 شنبه 08/11/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم:820000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد:810000
نيم سکه بهار آزادی :405000
ربع سکه بهار آزادی :200000

ماشاا... برادران ساندیسی رو ندارن که ،.... رووووووووووووو دارن. به سنگ پای قزوین گفتن زکی.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
جناب دوست گرامی و عزیز

من خیلی دنبال این قضیه هستم یک نفر نیست به من یک آدرسی ایمیلی یک چیزی بده که من بتونم دلار رو با ۱۳۰۰ هم نه ۱۵۰۰ تهیه کنم. آقای موذنی هم نتوانستند این رو تهیه کنند. این تاپیکی که فرستادید هم شعار بود و هیچکس جواب نمی ده.

لطفا لطفا لطفا این منبعتون رو معرفی کنید.
پست 6 رو مطالعه نکردید؟؟؟

شعار چیه؟ نکنه بهمنی نشسته پست میزنه؟؟؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
منم میخوام به خدا یه عالمه خرید کردیم با دلار 1400 الان باید با 1800 پولشو بدیم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
متاسفانه بعضی از این صرافی ها بد عادت شدن.بالاخره مجبور میشن قانونی کار کنن یا تا ابد تعطیل بشن

webarts

Registered User
لایک‌ها
9

قیمت دلار با بخشنامه و چماق و زندان تعیین نمیشه. ساز و کار بورس و بانکداری جهانی ارزش پول کشورها را تعیین میکند ( تا حدی).

حالا شاید کسی دلار خریده دلش می خواهد گران بشه یکی دیگه از گرانی وحشت کرده دلش میخواهد ارزان بشه به آه و ناله ایشان هم نیست. دولت توانایی تزریق ارز به بازار پر مشتری ارز را ندارد تزریق کنه نقدینگی بالاست ارز کشور تمام میشه.اگر تحریم بانک مرکزی و تحریم نفت اجرا بشه دلار خدا تومن میشه و هیچکاریش هم نمیتوانند بکنند.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
پست 6 رو مطالعه نکردید؟؟؟

شعار چیه؟ نکنه بهمنی نشسته پست میزنه؟؟؟
دوست عزیز و گرامی

تا آخر پست رو خوندید دیگه!
یکی اومده زیر قیمت به یکی داده کی گفته در فلان بانک فلان نرخ رو دارند می دن. کی گفته فلان صرافی کارش رو راه انداخته یا فلان شخص!
آقا یک آدرسی بدید دیگه اینکه نمی شه همش حرف بزنید.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوست عزیز و گرامی

تا آخر پست رو خوندید دیگه!
یکی اومده زیر قیمت به یکی داده کی گفته در فلان بانک فلان نرخ رو دارند می دن. کی گفته فلان صرافی کارش رو راه انداخته یا فلان شخص!
آقا یک آدرسی بدید دیگه اینکه نمی شه همش حرف بزنید.
اصلا یارو گفته به ما هم معرفی کن طرفو , طرف گفته فقط به همکارام معرفی میکنم :دی
اقا بحث نکن با این

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
Mahdy2021
اقا ما هی میگیم کف دست مو نداره شما هی بگو بکن
چیزی که نیست نیست دیگه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
صف‌کشی خیابانی برای ارز 1238 تومانی/ دلار 1750 تومانی در بازار سیاه!!

Mahdy2021
اقا ما هی میگیم کف دست مو نداره شما هی بگو بکن
چیزی که نیست نیست دیگه
همه خریداران دروغ میگن جز شما که کلی دلار خریدی و نشستی بره بالا؟؟؟

برادر تموم شد........ اعصاب خودتو بیش از این خرد نکن و برو دنبال سکه و زمین

بالا