• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
عرضه سکه تا کی ادامه پیدا میکنه؟؟؟
تا وقتي سكه هاي بانك مركزي تموم شه ! :D

دوست عزيز، احساس من اينه كه كلا چند وقت ديگه ممنوعش كنن و بگن يكسري مافيا و ضد انقلاب و دلال و چه و چه ريختن بازار طلا رو بهم بريزن كه دولتو غيرموفق نشون بدن. مردم برن زندگيشونو بكنن و سكه ميخوان چيكار !
الان كه ديگه به اينكه تو خونت چه حيووني نگه ميداري و ... هم كار دارن. مطمئن باش اينم ميگن! ميگن از يك عالم رباني سوال كردن گفته اشكال شرعي داره و ضديت با نظامه و نبايد خريد و فروش بشه. تمام!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
یه جا خوندم نوشته بود دولت امسال از واردات طلا و تبدیل به سکه و فروشش به مردم نزدیک به 5 میلیارد دلار سود کرده/میکنه ! پس مطمئن باشید دولت از خداشه که قیمت بالا باشه !

چطور اون موقع که داشت میرفت بالا دولت سکه عرضه نمیکرد حالا که رسیده تو اوج دارن عرضه میکنن ! اونم با با اختلاف حداکثر 10 تومن تا بازار !

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
قیمت جهانی همیشه بالا وپایین داره
نظریه این هست برسه روی 1600

mina_68

Registered User
لایک‌ها
0
تایید میشه
خودشون دارن سود کلانی از قیمت بالای طلا میبرن
بازار ملتهب تر بهتر!!!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
جدی خودت گفتی
آره من همون محسنم

سکه امروز نرفتی سراغش ؟

محسن جان
با اينكه تو تهران از شنبه دارن سكه ميفروشن
ولي امروزم هيچ خبري نيست )))))):

چيكار كنيم حالا ؟!!!!

امروز غير از كارگشايي رفتم ملي مركزي
گفت احتمالا از فردا !!!
ديروزم همينو گفته بود ...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
محسن جان
با اينكه تو تهران از شنبه دارن سكه ميفروشن
ولي امروزم هيچ خبري نيست )))))):

چيكار كنيم حالا ؟!!!!

امروز غير از كارگشايي رفتم ملي مركزي
گفت احتمالا از فردا !!!
ديروزم همينو گفته بود ...
چی بگم
کاری فعلا نمی شه
کردمگر اینکه شهر دیگه اشنا داشته باشی برات بخرن

bbabareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست من، كساني كه رو به خريد سكه مياورند، اميدي به اقتصاد و شركت و سهم ندارند. يعني اميد به كليه سرمايه گذاري هاي مفيد و داراي ارزش افزوده، اونقدر پايين آمده كه مردم طلا مي خرند. اين طلا جز اينكه ارزشش بالا بره هيچ خاصيتي نداره. شما نه ميتونيد باهاش چيزي توليد كنيد، نه چيزي بكاريد، نه هيچي هيچي هيچي. فقط ارزش ذاتيش.

اونوقت شما اومدي در اين تاپيك داري تبليغ 2 سهم(اونم چه سهم هايي!!) و سايت خودت رو ميكني؟ دوست عزيز، مردم عقل دارند و مي فهمند كه روي بورسي كه به ظاهر تا 24-25 هزار كشوندنش، نبايد سرمايه گذاري كرد...

ضمنا از يك قديمي بورس بشنو: در بورس ايران جز با اطلاعات پنهاني و نهاني شركتها(يعني رانت) نميشه پول در آورد. ضمنا اين اطلاعات نهاني چيزي نيست كه توي فرومها پيداش كني يا جايي نوشته بشه ;-)

مرسي از شما

اون سايت من نيست و من عضوي از اونجام

هدف تبليغ سايت يا سهام نيست

در بازارهاي مالي شما بايد بدونيد 90% مردم هميشه بازنده اند يا اينكه سودي نمي كنند و ديگه اينكه زمانيكه

همه معتقد به يك حركت هستن و به قولي همه جو گير ميشن و هيجان بالا ميره معمولاٌ اون اتفاق نميافته يا اگر

اتفاق افتاد با سرعتي دوچندان در آينده روند برعكس ميشه.

الان اين هيجان تو بازار سكه هست و من چون فاركس هم كار مي كنم نمودار طلا كندل ماهيانه رو تو اين هفته

تمام ميكنه و به منطقه به شدت اشبا ع ميرسه حدود 1540-1550 رو نمودار (الان طلا 1517) هست

بنابراين از نظر ريوارد به ريسك اصلاٌ خريد سكه منطقي نيست چون نسبت سود به ضرر شما بسيار پايين هست و

بديش هم اينه كه اگه صف فروش شد مجبور به فروش در قيمت هاي زير 400 ميشيد.

معمولاٌ حرفه اي ها كه روند طلا براشون قابل پيش بيني بوده در ماه ها قبل خريد كردن و اين ها در روزهاي هيجان

كه همه ميخرن فروش انجام ميدن.

درست همين اتفاق رو مسكن هم چند سال پيش داشتيم كه همه اقشار ضعيف و جوگير در پيك قيمت مسكن

ميخريدند.

پس كسي در بازارسود ميكنه كه تو روزاي منفي و صف فروش وقتي همه ترسيدن ميخره و برعكس90% عمل

ميكنه.

معرفي اين دو سهم فقط به خاطر ريوارد بالا به ريسك كم به دوستان پيشنهاد شد كه بدون استرس سود بالايي

ببرن.چون مثلاٌ خصدرا پارسال رو شاخص زير 20000 قيمت 400 داشت و الان 250 هست.

پس نميشه بگيد كه چون شاخص 25-26 هزار رسيده داستان تمامه

چون هميشه سهم هاي رشد نكرده وجود دارن

و اما صدرا دقيقاٌ پارسال به علت حباب بالا رفت و يكدفعه تركيد و خيلي ها هيجان زده رو 400 به اميد 1000 خريدن

و حباب تركيد و بدبخت شدن.

حالا همه از صدرا كه 60-70% افت كرده ميترسن ولي حرفه اي هاي بازار ميدونن كه در زمان ترس بايد خريد.

اما بنيادي سهم به شدت تغيير كرده و پروژه هاي زيادي هست

كه تعديل سود رو به همراه دارن و سود 4-5 ريالي الان به 10 تومان رسيده و تا 30-40 هم جاي رشد داره

الان كه چند روزيست به خاطر هيجان سكه بورس منفي شده به شدت سهم رو دارن رو منفي ميخرن

و از نظر تكنيكي 235-255 محدوده بسيار امن خريد هست با حد ضرر 10% و حد سود بالاي 50-60%

و اين ريوارد به ريسك بسيار عاليست

من فقط خواستم تجربه هاي چند سالم رو در بازارهاي مالي بگم كه برخلاف نظر شما بدون رانت و با تجربه

شخصي موفق بودم و دوست ندارم دوستانيكه شناخت از اين بازارهاي به شدت سخت و خطرناك براي عوام

ندارن متضرر بشن.

با اين حال هدف فقط كمك بود و چند ماه ديگه قيمت فاراك و خصدرا رو با امروز مجدد مقايسه مي كنم تو همين

تاپيك هرچند كه اكثريت معامله گران دنباله رو جو هستن و ترس و طمع هميشه 90% رو بازنده ميكنه .

موفق باشيد

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تا وقتي سكه هاي بانك مركزي تموم شه ! :D

دوست عزيز، احساس من اينه كه كلا چند وقت ديگه ممنوعش كنن و بگن يكسري مافيا و ضد انقلاب و دلال و چه و چه ريختن بازار طلا رو بهم بريزن كه دولتو غيرموفق نشون بدن. مردم برن زندگيشونو بكنن و سكه ميخوان چيكار !
الان كه ديگه به اينكه تو خونت چه حيووني نگه ميداري و ... هم كار دارن. مطمئن باش اينم ميگن! ميگن از يك عالم رباني سوال كردن گفته اشكال شرعي داره و ضديت با نظامه و نبايد خريد و فروش بشه. تمام!

:D:D:D

anony

Registered User
لایک‌ها
48
در جواب دوستمون كه تكنيكال و ريوارد ريسك فرمودند:

دوست عزيز، براي توجيه خريد سكه، تحليل تكنيكال لازم نيست. چند بار گفتم كه قيمت سكه، از قيمت جهانيش تبعيت نمي كنه و التهابات سكه در مقابل ريال هست. وابستگي اونس-دلار و سكه-ريال بسيار كمه و طي يكسال اخير در حد بيربط در اومده.

دليل خريد سكه، اوضاع خراب ريال هست. شما حرف از OB شدن طلاي جهاني مي كني! اينجا اصلا تحليل اونس جواب نميده. اقتصاد ايران رو به فروپاشيه و ريسك ريال بشدت بالا رفته، از دو حال خارج نيست. يا كنترل اوضاع از دست حاكمان خارج ميشه يا با چاپ شديد پول و كمبود بودجه جلوي اينكارو ميگيرن. در هر دو صورت تورم شديد و ريسك بالا پيش رو هست. نتيجه: معاوضه ريال بي ارزش با سكه كه ارزشش ذاتيه.

اگر من گفتم توي صدرا و فاراك سرمايه گذاري نكنيد، بخاطر اينه كه بودن توي بورس، مگر در حالتيكه شما به اطلاعات نهاني دقيق دسترسي داشته باشيد، مثل قمار ميمونه و 50-50 هست. در حاليكه كفه برد در سكه حداقل 70-30 هست(تحليل منه). پس من خريد سكه رو پيشنهاد مي كنم.

ضمنا اگر دوست كارگزار داريد بريد بپرسيد كه چه افرادي و چه سازمانهايي بورس رو از 12000 رسوندن به 25000. براي خود شما مشكوك نيست كه توي سالي كه مملكت با بحرانهاي مختلف اقتصادي، سياسي روبرو هست، دولتي كه با بحران مشروعيت روبرو هست، هر روز تظاهرات و اعتصاب و ورشكستگي هست، چطور بورسش رشد مي كنه؟ اين بورس يك جباب خيلي خيلي گندس! البته مسلما موقع تركيدنش دوباره فرمول شاخص رو عوض مي كنند( :D ) ولي اين نفعي براي كساني كه توي صف فروش گير كردن و سهم رو دستشون مونده نداره. بورس رو فقط براي اينكه در ايران تيتر بزنن و جنگ رواني درست كنن و ظاهر سازي كنند، بالا بردن. بصورت مصنوعي.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
من به خاطره یک دلیل هیچ وقت به شخصه خودم سکه به عنوان سرمایه گذاریم نمیکیرم
الان هم فکر میکنم بانک مرکزی بیاد این ترسه منو عملی کنه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ببينيد چه ... هايي بعنوان نماينده مردم(!) رفتن تو مجلس. معني اين جمله اينه كه براي اينكه مردم نفهمن چه بلايي داره به سرشون مياد و سرشون به لوليدن و دزديدن از همديگه گرم باشه، شاخص هاي اقتصادي رو اعلام نمي كنيم.

آمار دزدي و لخت كردن آدمها، طي چند ماه اخير بشدت بالا رفته. علماي جامعه شناسي و روانشناسي(و كلا علوم انساني) هم كه يا تو زندانن يا اجباري بازنشسته شدن و يكسري مثل حداد قاتل دارن متن جديد مي نويسن براي منابع علوم انساني( :D ). بجاي اينكه اين آمارها اعلام بشه كه مشخص بشه رشد اقتصادي 89 صفر بوده(طبق آمار بانك جهاني)، بجاش همش تيتر مي زنن كه همه چي آرومه، همه خوشحالن. ايران در بهترين دهه بين چند صد سال اخير قرار داره! تلويزيون رو ببينيد. روزنامه ها رو ببينيد. همش دروغ دروغ. كجاي اين دين مبين گفته براي حفظ **** دروغ بگيد. آمار ندادن و ادعاي غلط داشتن عين دروغ گفتنه...

اين متن رو بخونيد، ببينيد متاسف نميشيد براي مملكتي كه نمايندش اينه و اينطور فكر ميكنه؟

دلايل اعلام نشدن شاخص‌هاي اقتصادي از نگاه دو نماينده مجلس

فارس- عضو كميسيون برنامه و بودجه با اشاره به عدم دستيابي به اهداف پيش‌بيني‌ شده، گفت: بانك مركزي تمام شاخص‌هاي اقتصادي را در اختيار دارد، اما براي حفظ آرامش جامعه و مسائلي از اين قبيل از بيان آن خودداري مي‌كنند.

عباسعلي نورا در خصوص دليل ارائه نشدن شاخص‌هاي اقتصادي توسط دولت، گفت: معمولا دولت‌ها به دليل اينكه بهبود شاخص‌هاي اقتصادي را شعار خود قرار مي‌دهند، زماني كه اين شعارها محقق نمي‌شود از بيان و اعلام آن دوري مي‌كنند. وي افزود: شاخص‌هاي اقتصادي كشور ما به آنچه در برنامه و اهداف پيش‌بيني شده، نرسيده و از پيش‌بيني‌ها بسيار كمتر است. اين نماينده مجلس گفت: بانك مركزي تمام شاخص‌هاي اقتصادي را در اختيار دارد، اما براي حفظ آرامش جامعه و مسائلي از اين قبيل از بيان آن خودداري مي‌كند. نورا در پاسخ به سوالي در خصوص اقدام مجلس در خصوص اعلام نشدن شاخص‌ها توسط دولت تصريح كرد: به نظر من نبايد روي اين مساله پافشاري كرد. وي ادامه داد: لازم است اقتصاد را تشويق كنيم؛ نبايد با بيان برخي آمار و ارقام انفعال بيشتري به اقتصاد وارد كنيم. به گزارش فارس، اعلام نشدن نرخ رشد اقتصادي توسط بانك مركزي وارد چهارمين سال خود شده است كه بانك مركزي هر بار به دلايل مختلف از ارائه آن خودداري مي‌كند. مركز آمار ايران نيز پس از نرخ بيكاري بهار سال گذشته، تاكنون هيچ نرخ بيكاري ديگري را اعلام نكرده است و آن را به دليل آماده نشدن نرخ بيكاري دو استان مي‌داند.
وقتی دولت نرخ رشد را اعلام نمی‌کند
یک عضو کمیسیون اقتصاد مجلس از اعلام نشدن نرخ رشد اقتصادی توسط بانک مرکزی از سال 87 تاکنون گلایه کرد و گفت: این سکوت در هاله‌ای از ابهام قرارگرفته و بانک مرکزی باید جوابگوی آن باشد. در راستای اعلام نشدن نرخ رشد اقتصادی علت و تاثیر این موضوع بر چرخه اقتصادی جمشید انصاری عضو کمیسیون اقتصادی در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین عنوان کرد: اعلام شدن یا نشدن این موضوع تاثیری بر چرخه اقتصادی ندارد و همانند زمانی می‌ماند که به شما گفته شود در درسی نمره 10 یا 11 گرفتید و اینکه شما چقدر یاد گرفتید، تاثیری در آن نخواهد داشت و شما هر چه یاد گرفتید همان خواهد بود. کسانی که می‌شنوند، می‌گویند که آیا شما قبول شده‌اید یا خیر.وی توضیح داد: اگر این نرخ رشد اعلام شود مشخص خواهد شد که اقتصاد کشور توفیق داشته یا خیر، بدین معنا که این نرخ برای شنوندگان مهم است نه برای خود اقتصاد. اما در عین حال باید تاکید داشت اعلام نشدن آن برنامه‌ریزی‌های بعدی برای اقتصاد را دچار مشکل می‌کند.انصاری معتقد است: وقتی دولت نرخ رشد را اعلام نمی‌کند بدین معنا است که نرخ رشد نمره قبولی ندارد و نمی‌خواهد اعلام کند و همانند دانش‌آموزی است که مردود شده است و نمی‌خواهد والدینش متوجه شوند. اما کسی که قبول شده با همان نمره 11 می‌گوید که قبول شده و زمانی که کسی مردود شده این موضوع را مخفی می‌کند. نرخ رشد اقتصادی هم نمره قبولی را همانند این دانش‌آموز نیاورده است.

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان تماس گرفتم
گفتن ساعت 11/30 بياين واسه خريد سكه !

ربع نيمه يا تمام ؟!
نظر شما؟

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
دوستان تماس گرفتم
گفتن ساعت 11/30 بياين واسه خريد سكه !

ربع نيمه يا تمام ؟!
نظر شما؟
اگه ميتوني بعدا به دست وآشنا بفروشي ربع بگير...
اگر نه تمام...
البته الان ربع بيشترين حباب رو داره وسودش بيشتره...در صورت رشد...

anony

Registered User
لایک‌ها
48
زنگ زدم بانك هماهنگ كنم براي خريد سكه(فردا ميرم 5 تا بخرم). قيمت فروش سكه توسط بانك ملي416 هست !

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
قیمتش خوبه با توجه به اونس 1560 دلاری . اما نخر . میاد پیایین هفته دیگه . به اونس 1530-35 میرسه باز مکس میکنه .

سلام
يعني طلا هفته ديگه مياد پايين قيمت جهانيش؟
رو چه حسابي؟

بالا