• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
راجع به سکه های وکیوم شده یک گرمی اگه دوستی اطلاعات داره ممنون می شم راهنماییم کنه
من حدود30 تا از این سکه ها دارم به نظر شما:
1)چون فروشش متوقف شده، از این به بعد بالاتر میره یا می آد پایین تر؟
2)من دونه ای 44 خریدم ،الان قیمت فروشش 60تومنه، به نظر شما موقع فروش چند تومن باید پایین تر بدم؟

چرا سکه یک گرمی خریدی
بد جوری سرت کلاه گذاشتن خوب
موقع فروش به قیمت وزن سکه یک گرمی در بازار میخرن ازت ولی موقع خرید خیلی بیشتر
فکر کنم الان 53 تا 54 تومن دونه ای ازت برمیدارن
یعنی سکه هاتو خم کنی تکه تکه کنی یا همین جوری بدی قیمتش یکی هست چون سکه یک گرمی بورس نداره ولی متاسفانه موقع فروش داره

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
چرا سکه یک گرمی خریدی
بد جوری سرت کلاه گذاشتن خوب
موقع فروش به قیمت وزن سکه یک گرمی در بازار میخرن ازت ولی موقع خرید خیلی بیشتر
فکر کنم الان 53 تا 54 تومن دونه ای ازت برمیدارن
یعنی سکه هاتو خم کنی تکه تکه کنی یا همین جوری بدی قیمتش یکی هست چون سکه یک گرمی بورس نداره ولی متاسفانه موقع فروش داره
ممنون از توجهت
ولی چرا فکر می کنی سرم رو کلاه گذاشتن؟:blink:
من پارسال از بانک ملت گرفتم44،و به فرمایش شما 53 ازم بر می دارن
راستی علت اینکه تو بورس نیست برنمی گرده به اینکه :چون سال ساخت نداره طلا فروشها :f34r:نمی تونن دلایل الکی واسه پایین تر خریدنش ردیف کنند؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از توجهت
ولی چرا فکر می کنی سرم رو کلاه گذاشتن؟:blink:
من پارسال از بانک ملت گرفتم44،و به فرمایش شما 53 ازم بر می دارن
راستی علت اینکه تو بورس نیست برنمی گرده به اینکه :چون سال ساخت نداره طلا فروشها :f34r:نمی تونن دلایل الکی واسه پایین تر خریدنش ردیف کنند؟

دلیلم اینه
با توجه به اینکه سکه یک گرمی رو خریدی ( تقریبا ده درصد قیمت بیشتر از طلاش پول دادی اون موقع یعنی هر گرم اون موقع زرنگ بوده باشه 40 هزار ارزش داشته )
حالا اگه این پولتو صرف خرید سکه تمام میکردی بهتر بود چون اون زمون سکه تمام هم قیمتش نزدیک های 315 تا 325 تومن بود .
حالا اگه همین سکه ها رو میفروختی 420 سود میکردی در حالی که الان با فروش این سکه های یک گرمی تنها ماکزیمم 270 تا 300 میتونی سود کنی /
و این اختلاف قیمت به جای اینکه الان بره تو جیب تو رفته تو جیب اون فروشنده که بهت فروخته و اون خریداری که قراره ازت بخره

farsizaban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سكه اصل مطمئن از كجا بخرم.آدرس چند تا طلافروشي معتبر مورد تاييد اتحاديه در مشهد بذاريد يا پيام بذاريد.
از كجا ميشه فهميد تقلبي يا اصله . مرسي

anony

Registered User
لایک‌ها
48

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

مديرعامل بانك صادرات ايران در خصوص اين نوع سپرده گفت: بر اساس اين نوع سپرده گذاري مشتريان مي توانند با پرداخت معادل ريالي مبلغ ارزي هر گرم طلا و خريد حداقل پنج گرم طلاي 24 عيار حساب جاري ارزي بر پايه طلا داشته باشند.

متوجه شديد؟ يعني اگر اونس(در مقابل دلار)‌ بالا بره سود و اگر پايين بياد ضرر ميكنيد. اين كه خنده داره! خب ميريم سكه در مقابل ريال ميخريم كه مطئنيم بالا ميره. از همين الان بهتون ميگم كه طرحش شكست ميخوره. چون مردم ميفهمن كه دارن سكه ميخرن. و سكه رم در مقابل ريال ميخرن و نه در مقابل دلار. فرض كنيد الان 1000 دلار تو خونتون داريد. ميريد اونو بفروشيد طلا بخرين؟ نه!
ولي فكر كنيد 1 ميليون تومن تو حسابتون داريد. ميريد اونو طلا بخريد؟ بله.

Last edited by a moderator:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام
سكه اصل مطمئن از كجا بخرم.آدرس چند تا طلافروشي معتبر مورد تاييد اتحاديه در مشهد بذاريد يا پيام بذاريد.
از كجا ميشه فهميد تقلبي يا اصله . مرسي
توی شیراز که روی بسته بندی سکه ها هولوگرام اتحادیه زدن
کلا همون بازار بری مغازه ها بخری وکیوم شده مشکلی نیست
به همین راحتی هم نیست مغازه دار سکه تقلبی داشته باشه بهت بدن !

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
فرض كنيد الان 1000 دلار تو خونتون داريد. ميريد اونو بفروشيد طلا بخرين؟ نه!

این قسمت رو بیشتر توضیح میدین؟(اون نه و آره به خاطره چی هست؟)

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام

اين جهرمي كلا از اون ... هاست! كلا مغزش هم تاب داره. اونموقع كه وزير كار بود هم يك اعجوبه اي بود و حرفهاي شاخدار ميزد. يادمه گفته بود پايتخت ايران بايد 400 هزار نفر جمعيت داشته باشه و حرف جابجايي پايتخت و ... رو ميزد و ...بيچاره يا نميدونست پايتخت چيه يا نميفهميد 400 هزار نفر چند تا ميشه.

از اين حرفها كه بگذريم، اين حساب به هيچ دردي نميخوره. دليل:

متوجه شديد؟ يعني اگر اونس(در مقابل دلار)‌ بالا بره سود و اگر پايين بياد ضرر ميكنيد. اين كه خنده داره! خب ميريم سكه در مقابل ريال ميخريم كه مطئنيم بالا ميره. از همين الان بهتون ميگم كه طرحش شكست ميخوره. چون مردم ميفهمن كه دارن سكه ميخرن. و سكه رم در مقابل ريال ميخرن و نه در مقابل دلار. فرض كنيد الان 1000 دلار تو خونتون داريد. ميريد اونو بفروشيد طلا بخرين؟ نه!
خب پس دادن و تسویه اش که چیزی نگفته که دلار هست یا ریالی ؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

ببينيد، وقتي گفته "معادل ارزي" يعني شما معامله تون دلار در مقابل طلا هست. ممكنه كل مبادلاتتون به ريال باشه. ولي چيزي كه محسوب ميشه معادل ارزيش هست. مسلما به نرخ بانك مركزي(و نه نرخ بازار) هم بهتون ميدن. يعني دلار كمتري ميدن كه بيشتر به نفعشونه.

كلا اگر قرار بود كه شما ريال رو در مقابل طلا خريد و فروش كنيد، كه خب همينكارو بيرون مي كنيد ديگه، چه نيازي به بانك و اينجور حسابها بود؟ اين قضيه اش يك كلاهبرداري و حواسپرتي براي مردم هست. من خودم بارها گفتم، هر چند كه امسال(ميلادي) نرخ تا 1800 و حتي بالاتر براي طلا ديده شده، ولي من به حساب بالا رفتن اونس نيست كه سكه ميخرم. بخاطر اوضاع خراب اقتصادي ايران هست كه ريالهامو با سكه عوض مي كنم.

همونطور كه گفتم شما چه دلار داشته باشيد، چه سكه، تقريبا ارزش پولتون ثابت ميمونه. در مقايسه با وقتي كه پولتون نقد و به تومنه. خودتون مقاله ها رو بخونيد ديگه:

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=253158
دلار و سكه‌ در مسير صعود

(دنياي اقتصاد امروز)

اين دو(دلار و سكه)‌به هم وصلند. يعني هر دو رو به صعودند. حدس بزنيد دليلش چيه!

اي بابا معلومه ديگه، اقتصاد مملكت به فاك رفته، ريال در حال اضمحلال هست، روساي مملكت بدنبال ظهور و قدرت و تقدس نمايي و چه و چه هستند و توليدكنندگان در حال ورشكستي و مردم هم در حال لول خوردن و سرهم كلاه گذاشتن. در اين شرايط معلومه كه ريال نابود ميشه. 5 تا صفر كه كمه، من فكر ميكنم منتظرند يك سال ديگه كه خواستن عمليش كنن، بگن حالا 7 تا صفر برميداريم. كي به كيه!

من كه تا جايي كه تونستم سكه هامو خريدم. امروز هم بهتون قول ميدم سكه بالاي 430 ميره...

anony

Registered User
لایک‌ها
48

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اين تيكه هاي دنياي اقتصاد به بهمني مترسك رو هم بخونيد با مزه است:

وعده اعلام نرخ رشد اقتصادي پس از سه‌سال

http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=253159

خدائيش ايران آخر دنياست. با اينهمه ادعا و دبدبه و كبكبه، ميان ميگن چون آمار نگران كنندس، اعلامش نمي كنيم. خدائيش كبك تر از ايراني ها ديده بودين؟ نگران كنندس، اتفاقا بايد اعلامش كنيد كه مردم از آيندشون بترسن يك تغييري بدن! اعلام كنيد اقتصاددادنها تحليل كنن، راه حل بدن. بدونيم چه بر سرمون داره مياد. سه سال كم نيست ها! سه ساله نرخ رشد اقتصادي اعلام نميشه!

anony

Registered User
لایک‌ها
48
محسن جان، اگر به متن دقت كني همش گفته معادل ارزي. يعني شما طلا رو در مقابل دلار مي خريد. يعني بانك صادرات داره كار يك كارگزار بازار فلزات رو انجام ميده. شما پول ميگذاري پيشش، از جانب شما دلارهاشو ميبره و طلا ميخره. اگر طلا(در مقابل دلار) بالا رفت سود و اگر پايين آمد ضرر مي كنيد.

اين وسط هم سرتون كلاه رفته چون بهتر بود ريال(كه در حال تضعيف هست) رو با طلا(سكه) عوض مي كرديد.

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
محسن جان، اگر به متن دقت كني همش گفته معادل ارزي. يعني شما طلا رو در مقابل دلار مي خريد. يعني بانك صادرات داره كار يك كارگزار بازار فلزات رو انجام ميده. شما پول ميگذاري پيشش، از جانب شما دلارهاشو ميبره و طلا ميخره. اگر طلا(در مقابل دلار) بالا رفت سود و اگر پايين آمد ضرر مي كنيد.

اين وسط هم سرتون كلاه رفته چون بهتر بود ريال(كه در حال تضعيف هست) رو با طلا(سكه) عوض مي كرديد.

جناب anony موقع فروش سکه ضرر نمیکنیم والا اینجا قانونی نداره یهو گفتن آقا خرید و فروشش قدغن.

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان یه سوال داشتم
میخوام ببینم اگه 100 تا ربع سکه بخرم بهتره یا 30تا تمام سکه؟
لطفا اگه کسی سررشته داره کامل توضیح بده چون میخوام یکی از این دو رو بخرم.
30*427500=12825000
100*127000=12700000​

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال داشتم
میخوام ببینم اگه 100 تا ربع سکه بخرم بهتره یا 30تا تمام سکه؟
لطفا اگه کسی سررشته داره کامل توضیح بده چون میخوام یکی از این دو رو بخرم.
30*427500=12825000
100*127000=12700000​

30 تا تمام
من خودم خیلی تو سکه سر رشته ندارم ولی این 30 و خورده ای صفحه رو اگه بخونی متوجه میشی که باید تمام بخری امامی سال 86 :rolleyes:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
مگه می شه خرید و فروش طلا ممنوع بشه ؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
30 تا تمام
من خودم خیلی تو سکه سر رشته ندارم ولی این 30 و خورده ای صفحه رو اگه بخونی متوجه میشی که باید تمام بخری امامی سال 86 :rolleyes:
البته دیگه 86 بودنش مهم نیست .
طبق بخشنامه ای که انحادیه به کلیه عاملان فروش حدود 10 روز پیش زده نوشته شده که نباید سال ضرب سکه در قیمت دخالت داده بشه .

بالا