سلام
ببينيد، وقتي گفته "معادل ارزي" يعني شما معامله تون دلار در مقابل طلا هست. ممكنه كل مبادلاتتون به ريال باشه. ولي چيزي كه محسوب ميشه معادل ارزيش هست. مسلما به نرخ بانك مركزي(و نه نرخ بازار) هم بهتون ميدن. يعني دلار كمتري ميدن كه بيشتر به نفعشونه.
كلا اگر قرار بود كه شما ريال رو در مقابل طلا خريد و فروش كنيد، كه خب همينكارو بيرون مي كنيد ديگه، چه نيازي به بانك و اينجور حسابها بود؟ اين قضيه اش يك كلاهبرداري و حواسپرتي براي مردم هست. من خودم بارها گفتم، هر چند كه امسال(ميلادي) نرخ تا 1800 و حتي بالاتر براي طلا ديده شده، ولي من به حساب بالا رفتن اونس نيست كه سكه ميخرم. بخاطر اوضاع خراب اقتصادي ايران هست كه ريالهامو با سكه عوض مي كنم.
همونطور كه گفتم شما چه دلار داشته باشيد، چه سكه، تقريبا ارزش پولتون ثابت ميمونه. در مقايسه با وقتي كه پولتون نقد و به تومنه. خودتون مقاله ها رو بخونيد ديگه:
http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=253158
دلار و سكه در مسير صعود
(دنياي اقتصاد امروز)
اين دو(دلار و سكه)به هم وصلند. يعني هر دو رو به صعودند. حدس بزنيد دليلش چيه!
اي بابا معلومه ديگه، اقتصاد مملكت به فاك رفته، ريال در حال اضمحلال هست، روساي مملكت بدنبال ظهور و قدرت و تقدس نمايي و چه و چه هستند و توليدكنندگان در حال ورشكستي و مردم هم در حال لول خوردن و سرهم كلاه گذاشتن. در اين شرايط معلومه كه ريال نابود ميشه. 5 تا صفر كه كمه، من فكر ميكنم منتظرند يك سال ديگه كه خواستن عمليش كنن، بگن حالا 7 تا صفر برميداريم. كي به كيه!
من كه تا جايي كه تونستم سكه هامو خريدم. امروز هم بهتون قول ميدم سكه بالاي 430 ميره...