• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
در کل هر کس میتونه از بانک بخره مشکلی نداره
چون واقعا قیمت کف داره میفروشه
ما که به خاظره شلوغیش منصرف شدیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من بيچاره ا ماه پيش 4 تا تمام خريد 210 تومن ؛ پريروز هم باز 2 تا تمام خريدم 187 تومن !
كلا ما كه نفهميديم موقع خريد چند ازش مي ندازن... يكي ميگه 2 تومن ؛ يكي مي گه 5 تومن ...
مي خوام برم بانك رفاه ؛ حساب سكه باز كنم
كسي اطلاعي داره چطورياس ؟

2 سال پیش 210 تومن بوده الان شده 410 یعنی حدود 100 درصد سود تو 2 سال (و چند ماه)

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
خوبیش اینه هیچ پولی ازت نمیگیرن بابت نگهداری سکه هات . و اینکه وام سکه میدن و توی قرعه کشی شرکت داده میشی. سکه هاتم جای امنی هست و هرقوقتم بخوای میتونی برداری همشو . . حساب خوبیه . مزیت دیگش اینه به طلاهات خمس تعلق نمیگیره . (از نظر شرعی )
من 2-3 سال پیش داشتم . حساب خوبی بود .

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بانک رفاه دیگه سکه تحویل نمی گیره

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خوبیش اینه هیچ پولی ازت نمیگیرن بابت نگهداری سکه هات . و اینکه وام سکه میدن و توی قرعه کشی شرکت داده میشی. سکه هاتم جای امنی هست و هرقوقتم بخوای میتونی برداری همشو . . حساب خوبیه . مزیت دیگش اینه به طلاهات خمس تعلق نمیگیره . (از نظر شرعی )
من 2-3 سال پیش داشتم . حساب خوبی بود .

الان چرا نداری ؟ :D

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دیگه باز نمی کنند
قرض الحسنه است

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان مرگ بن لادن روی قیمت طلا و نهایت سکه تو ایران تاثیر نمیذاره؟ :دی

anony

Registered User
لایک‌ها
48
چرا، اونس تا حدي پايين آمده ولي چون فعلا ريسك حمله هاي كور تروريستي طرفداران بن لادن هست، در حول و ولاست...اگر حمله خاصي صورت بگيره، طلا بشدت بالا ميره. اگر چند روز خبري نشه، احتمالا آرومتر بشه و پايين تر هم بياد.

http://www.cnbc.com/id/42851692

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بانك ملي قيمتشو آورد بالا. من خريدم رو كردم. ايشالله سكه بالاي 500 همديگه رو خواهيم ديد و با همديگه به ريش بهمني مترسك بانك مركزي خواهيم خنديد...خيلي هم دور نيست. نيمه اول امسال. بهتون قول ميدم!‌

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
قیمت جهانی تو دو ماه گذشته مدام بالا و پائین می شه
از 1450 رسید به 1550 در هر اونس که با کشته شدن بن لادن رسیده به 1515 که شاید هم پائین تر هم بیاد ... وقتی تو دنیا شاهد چنین نوسانی هستیم این اتفاقات تو ایران هم طبیعیه ...
پس فردا اگه اوضاع یمن آروم بشه بازم طلا قیمتش میاد پائین
بازم تاکید می کنم استفاده از طلا به عنوان تنها راه سرمایه گذاری برای آینده اشتباه بزرگیه ... هر چه قدر هم در ایران عرضه و تقاضا باشیم نسبت به قیمت جهانی چقدر مگه می تونیم بالاتر بفروشیم .

nanojan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت جهانی تو دو ماه گذشته مدام بالا و پائین می شه
از 1450 رسید به 1550 در هر اونس که با کشته شدن بن لادن رسیده به 1515 که شاید هم پائین تر هم بیاد ... وقتی تو دنیا شاهد چنین نوسانی هستیم این اتفاقات تو ایران هم طبیعیه ...
پس فردا اگه اوضاع یمن آروم بشه بازم طلا قیمتش میاد پائین
بازم تاکید می کنم استفاده از طلا به عنوان تنها راه سرمایه گذاری برای آینده اشتباه بزرگیه ... هر چه قدر هم در ایران عرضه و تقاضا باشیم نسبت به قیمت جهانی چقدر مگه می تونیم بالاتر بفروشیم .

ببخشید ها ولی افت قیمت طلا ربطی به بن لادن نداشت . دلایلش چیزهای دیگری بود حالا اگر علاقمند بودی تو یک پست باید کامل توضیح بدهم تو این چند روز چه اتفاقاتی افتاده

طلا یعنی دارایی ایمن ، در اینکه امیدوارم شکی نداشته باشید
چین ، روسیه ، برزیل و حتی همین ایران ذخایر ارزی را دارند به طلا تبدیل می کنند و چین که بزرگترین ذخیره ارزی را داره اعلام کرده بیشترش را به مرور به طلا تبدیل می کنه . این یعنی حتی بانک ها به این فکر افتادند روی طلا سرمایه گزاری کنند و از شر نوسانات و اقتصاد مریض آمریکا خلاص بشوند
بحران اقتصادی جهان هنوز تمام نشده و روزنه ها امید برای بهبود هم هنوز دیده نشده و به همین دلیل حجم خرید طلا در 2 سال گذشته اینقدر زیاد شده
نرخ بهره های بانکی دنیا اکثریت رو به پایین هست و هیچ بانکی تو فکر افزایش نیست و این هم دلیل دیگر برای افزایش خرید در ماه های آینده است

به نظر من انس تا 1750 و سپس 2000 دلار تا پایان 2011 می رود . سکه تو ایران هم تا 500 و سپس 530 می رسد

anony

Registered User
لایک‌ها
48

منم با شما در مورد اينكه همه تخم مرغ ها را در سبد طلا نچينيم، موافقم. ولي قدرت تورم فروخفته امسال رو هم نبايد دست كم بگيريد. تورمي كه بازارهاي راكد مسكن و ماشين و توليد رو به ركود كامل خواهد كشيد، نرخ بانكها هم كه پايينه، مردم سكه مي خرند.

قيمت 500 براي تا آخر امسال خيلي خوشبينانه است! يعني 500 كه روند طبيعي هست، اصلا اگر جهانيش پايين هم بياد سكه در مقابل ريال به 500 ميرسه. امروز هم كه اعلام كردن ماليات ارزش افزوده 4% به سكه تعلق مي گيره(منبع) پس منتظر يك شوك حداقل 15 تا 20 هزار تومني روي سكه باشيد...

ضمنا من نيم نگاهي به بازار جهاني دارم، ولي دليل خريد سكه برام تحليلم روي اونس نيست! نه كه فكر كنم شما در قيمت پيش بيني 1700-1800 اشتباه مي كنيد، منم موافقم كه ممكنه برسه به اون حدود. ولي حتي اگر پايين بياد هم من سكه رو ميخرم. دليلش اوضاع ايرانه. وضعيت فعلي حتي با بعد جنگ قابل مقايسه نيست. واردات بي نهايت(حتما خبر واردات 100 ميليارد دلاري از چين رو خونديد)، توليد داغون، ورشكستگي پي در پي توليدكنندگان، بازارهاي مولد راكد، شفافيت اقتصادي در حد زير صفر و در نهايت دولتي كه براي كنترل قيمتها دست به دامن قوه قضاييه شده. پيش بيني من از پارسال اين بود كه براي كنترل وضع اقتصادي چند نفر رو امسال در ملا عام به جرم احتكار و مفسد اقتصادي و ... اعدام مي كنند.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
طلا شروع كرده به پايين اومدن. فعلا 1515 هست و فكر ميكنم تا حدود 1480 بياد. ببينيد كه سكه چقدر پايين مياد ! ;-)

فعلا كه با 10 دلار كاهش قيمت اونس طلا، قيمت همچنان 422 هست. اين يعني قيمت سكه متاثر از قيمت جهاني طلا نيست. علت افزايش قيمت سكه خراب بودن وضع فاندامنتال اقتصاد ايرانه..

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
کلا طلا توی ایران معیار درستی نداره
هر چی اونس بالا پایین می ره
نمی شه فهمید چقدر سکه بالا پایین می شه

bbabareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيچاره اين مردمي كه اين همه تو صف سكه رفتن و چقدر هم خودشون رواذيت كردن :(

كلاٌ مردمان جوگيري داريم و هرجا صف باشه ميپرن توش

و سقوط طلا به زير 1500 در بازارهاي جهاني كه ميتونه تا 1474 ادامه هم داشته باشه واونجا چند روزي موقت در

هفته بعد مثبت بشه

به هر حال قبلش هشدار ريزش براي قيمت هاي جهاني در ماه اخير داده شده بود.

دقيقاٌ جو خريد سكه مثل زماني بود كه مردم چند سال پيش تو بنگاه ها له له ميزدن به هرقيمتي شده خونه بخرن و

حباب مسكن تركيد

چند روز پيش هم گفتم 90% مردم در بازارهاي سرمايه بازنده اند و اگر مي خواهيد موفق بشيد خلاف بقيه عمل كنيد

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوست من جوسازی نکن

بگو آیا قیمت سکه پایین آمده؟ بله اونس 30 دلار یهو اومد پایین، ولی سکه بالارفت !

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
راجع به سکه های وکیوم شده یک گرمی اگه دوستی اطلاعات داره ممنون می شم راهنماییم کنه
من حدود30 تا از این سکه ها دارم به نظر شما:
1)چون فروشش متوقف شده، از این به بعد بالاتر میره یا می آد پایین تر؟
2)من دونه ای 44 خریدم ،الان قیمت فروشش 60تومنه، به نظر شما موقع فروش چند تومن باید پایین تر بدم؟

بالا