• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تونستي 1500 يا 1600 يا 1700 هم جور كني من خودم 1000000 مي خرم ازت آخه مرد حسابي وقتي تمام صرافهاي غير مجاز به راحتي امروز 1810 تا 1830 تومن ازت ارزتو ميخرن مگه خري بري بدي 1500؟ خوب خبلبا مي رن 1500 مي خرن مي رن فردوسي و جاهاي ديگه مي فروشن 1800 يعني تو 10000 دلار 3 ميليون سود در عرض نيم ساعت كمه؟به همين خاطره كه قيمت ازين پايين تر نخواهد اومد و بايد منتظر دلار 2500 3000 باشيم

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سكه پيش خريدو پس بدي خيالت راحت تره چون با يك مشت دروغگو طرفي احتمال تحويل سكه ها 1% پس 99% ريسك نكن
با اين همه دروغي كه ازينا شنيديم بخصوص تو اين هفته درباره ارز تك نرخي واقعا بعضي ها چقدر خرند پيش خريد سكه ميكنند واسه 4 يا 6 ماه ديگه. تو اين مملكت واقعا نميشه رو فرداهم حساب كرد واي بحال 4 ماه ديگه اونم با شنيدن اين همه دروغ از سوي مسئولين به هر حال از قديم گفتن نقدو بگير نسيه رو ول كن بايد همه پولاي ريالمون رو به دلار و سكه تبديل كنيم تا خيالمون راحت باشه هم ريال نداريم هم سرمايمون دست خودمونه. اگه جنگ بشه10000000000000 ريال هم داشته باشي هيچي نمي ارزه ولي طلارو همه جاي دنيا ازت مي خرن و دلار رو همه جا قبول دارن.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
کسن آنالیزی داره که در صورتیکه زبونم لال جنگ بشه چی بر سر مسکن میاد؟

کسی می دونه زمان جنگ قبلی چه بلایی سر مسکن اومد؟

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
شرایط جنگ ایران و عراق زمین تا اسمان با شرایط جنگ فعلی فرق داره .

اونموفع هر دو طرف متخاصم در جنگ از نظر نیروی نظامی برابر بودند ولی الان صحبت یه ابر قدرت است و تغییر **** سیاسی کشور و شاید تحولات شدید اقتصادی در کل منطقه خاور میانه .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
شرایط جنگ ایران و عراق زمین تا اسمان با شرایط جنگ فعلی فرق داره .

اونموفع هر دو طرف متخاصم در جنگ از نظر نیروی نظامی برابر بودند ولی الان صحبت یه ابر قدرت است و تغییر **** سیاسی کشور و شاید تحولات شدید اقتصادی در کل منطقه خاور میانه .

نه خوب من منظورم این نیست که بر روی زمین چه اتفاقی میفته.
من بیشتر در شرایط جنگی در کل دنیا می گم. بهر حال مردم یک سری عکس العمل انجام میدن مثلا خیلی ها آواره می شن خیلی ها هم پناهنده جنگی کلا سرمایه گذاری روی زمین و مسکن چطور میشه.
من یک جا خوندم تو شرایط جنگی طلا خیلی ارزشمند میشه.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
نه خوب من منظورم این نیست که بر روی زمین چه اتفاقی میفته.
من بیشتر در شرایط جنگی در کل دنیا می گم. بهر حال مردم یک سری عکس العمل انجام میدن مثلا خیلی ها آواره می شن خیلی ها هم پناهنده جنگی کلا سرمایه گذاری روی زمین و مسکن چطور میشه.
من یک جا خوندم تو شرایط جنگی طلا خیلی ارزشمند میشه.

بر روی زمین چه اتفاقی میافته ؟ مسکن ماله روی زمینه . زمین رو میخرن و مسکن درست میکنن . تغییرات این دو مثل هم هستش .

کل دنیا هم هیچ اتفاقی نمیفته . مثلا سوئد میخاد طوری بشه ؟ یا فرانسه ؟ یا تو مالزی میخاد بخاطر ایران قحطی بشه ؟ جنگ مال ایرانه و تحولاتش گربانگیر ایرانه .
عراق که همسایه ایران بود با امریکا جنگ شد تو ایران چی شد؟ طلا گرون شد؟ رشد مسکن تغییری کرد ؟

مورد سوم هم که باز نوشتین منظورتون زمین و مسکنه. خط اول هم که گفتین منظورم زمین نیست . متوجه نمیشم .

تو شرایط جنگی طلا خیلی ارزشمند میشه . ولی ایا امنیتی هست که شما بتونی طلا رو تو خونت نگه داری ؟ ایا امنیتی هست که بتونی یه دونه فقط یه دونه نیم سکه رو از در خونت تا در مغازه ببری و نقدش کنی ؟ همونجا تو مغازه یارو ببینه سکه داری بهت میگه نمیخرم از مغازه که اومدی بیرون ، شاگردش پشت سرت میاد و یه گوشه ای گیرت میاره ، شکمت رو سفره میکنه . اینایی که دارم میگم کتاب داستان نیست . حقیقته . جک نمیگم .

تو شرایط جنگی اینقدر ناامنی هست که حتی مواد غذائی رو هم نمیتونی تو خونت نگه داری . همسایت میریزه و غارتت میکنه . به کی میخای شکایت کنی ؟ سازمانی هست ؟ نیروی انتظامی هست ؟ به کی ؟

واقعا تصورتون از جنگ چیه ؟ جنگ در مفهوم "" امریکا در برابر ایران "" یعنی ناامنی . یعنی بدبختی محض . یعنی از بین رفتن کل ساختار سازمانی دولت ایران . یعنی نابودی نیروهای انتظامی و ارتش و شهربانی که مسئول امنیت داخل شهرهاست . تو جنگ ایران و عراق ساختار حکومت پابرجا بود . امنیت داخل شهرها بود.

این جنگ جنگ ایران و عراق نیست . که مردم احمق دارن اذوقه جمع میکنن . دارن طلا میخرن ، که تو شرایط جنگی طلا گرون میشه . گیریم که گرون شد ایا مرکز تعیین قیمتی برای طلا هست ؟ کدوم منبع خبری قیمت مرجع رو میخاد اعلام کنه ؟ لابد بانک مرکزی به فنا رفته اونزمان !!!!!

فقط دعا کنین جنگ نشه و اگر شد ما اولین کشته شدگان جنگ باشیم .

دوست عزیزم ، شرایط در جنگ اینده به این راحتی تحلیل بردار نیست . ناامنی رو چه کسی میتونه توصیف کنه . غیر از اینکه بگیم بدبختی مطلق .

موید باشید

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بر روی زمین چه اتفاقی میافته ؟ مسکن ماله روی زمینه . زمین رو میخرن و مسکن درست میکنن . تغییرات این دو مثل هم هستش .

کل دنیا هم هیچ اتفاقی نمیفته . مثلا سوئد میخاد طوری بشه ؟ یا فرانسه ؟ یا تو مالزی میخاد بخاطر ایران قحطی بشه ؟ جنگ مال ایرانه و تحولاتش گربانگیر ایرانه .
عراق که همسایه ایران بود با امریکا جنگ شد تو ایران چی شد؟ طلا گرون شد؟ رشد مسکن تغییری کرد ؟

مورد سوم هم که باز نوشتین منظورتون زمین و مسکنه. خط اول هم که گفتین منظورم زمین نیست . متوجه نمیشم .

تو شرایط جنگی طلا خیلی ارزشمند میشه . ولی ایا امنیتی هست که شما بتونی طلا رو تو خونت نگه داری ؟ ایا امنیتی هست که بتونی یه دونه فقط یه دونه نیم سکه رو از در خونت تا در مغازه ببری و نقدش کنی ؟ همونجا تو مغازه یارو ببینه سکه داری بهت میگه نمیخرم از مغازه که اومدی بیرون ، شاگردش پشت سرت میاد و یه گوشه ای گیرت میاره ، شکمت رو سفره میکنه . اینایی که دارم میگم کتاب داستان نیست . حقیقته . جک نمیگم .

تو شرایط جنگی اینقدر ناامنی هست که حتی مواد غذائی رو هم نمیتونی تو خونت نگه داری . همسایت میریزه و غارتت میکنه . به کی میخای شکایت کنی ؟ سازمانی هست ؟ نیروی انتظامی هست ؟ به کی ؟

واقعا تصورتون از جنگ چیه ؟ جنگ در مفهوم "" امریکا در برابر ایران "" یعنی ناامنی . یعنی بدبختی محض .
این جنگ جنگ ایران و عراق نیست . که مردم احمق دارن اذوقه جمع میکنن . دارن طلا میخرن ، که تو شرایط جنگی طلا گرون میشه . گیریم که گرون شد ایا مرکز تعیین قیمتی برای طلا هست ؟ کدوم منبع خبری قیمت مرجع رو میخاد اعلام کنه ؟ لابد بانک مرکزی به فنا رفته اونزمان !!!!!

فقط دعا کنین جنگ نشه و اگر شد ما اولین کشته شدگان جنگ باشیم .

من نمی دونم ایده شما از جنگ چیه ولی سناریو ای که توصیف کردید مال فیلم های جنگ جهانی دوم هستش.
خدا نکنه خدا نکنه هیچوقت برای هیچ ملتی جنگ پیش بیاد. بد ترین چیز اینه که با حرف زدن نشه حل کرد.

منظورم از اینکه روی زمین چه اتفاقی می افته این بود که کی به کی حمله می کنه و کدوم مراکز رو می زنه.

طلا ارزش خودش رو همیشه داره. بحث سکه بردن مغازه رو بگذارید کنار اگر بخواد خدای نکرده جنگی اتفاق بیفته طی ۱ هفته مثل سناریو های قبلی تمام میشه یا اون بی خیال میشه یا اینا کنار میان. بعدش مهمه که طلا ارزش خودش رو نشون میده یعنی ارزش سکه یا طلا به هر شکلش به ریال نیست بلکه به دلاره ولی ارزش زمین و مسکن به ریاله.

بازم بگم من دارم نیم درصد احتمال رو بررسی می کنم ببینم کلا در جهان اگر جنگی اتفاق بیفته مردم (می دونم قیمت طلا حتی در کشورهای ثالث که به جنگم ربطی ندارند هم بالا میره) چطور سرمایه خود را حفظ می کنند.

همیشه در شرایط بحرانی همه به سمت طلا به عنوان پناهگاه یورش می برند مثل همین الان که با این بحران مالی آمریکا و اروپا قیمت طلا چند برابر شد

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
من نمی دونم ایده شما از جنگ چیه ولی سناریو ای که توصیف کردید مال فیلم های جنگ جهانی دوم هستش.
خدا نکنه خدا نکنه هیچوقت برای هیچ ملتی جنگ پیش بیاد. بد ترین چیز اینه که با حرف زدن نشه حل کرد.

منظورم از اینکه روی زمین چه اتفاقی می افته این بود که کی به کی حمله می کنه و کدوم مراکز رو می زنه.

طلا ارزش خودش رو همیشه داره. بحث سکه بردن مغازه رو بگذارید کنار اگر بخواد خدای نکرده جنگی اتفاق بیفته طی ۱ هفته مثل سناریو های قبلی تمام میشه یا اون بی خیال میشه یا اینا کنار میان. بعدش مهمه که طلا ارزش خودش رو نشون میده یعنی ارزش سکه یا طلا به هر شکلش به ریال نیست بلکه به دلاره ولی ارزش زمین و مسکن به ریاله.

بازم بگم من دارم نیم درصد احتمال رو بررسی می کنم ببینم کلا در جهان اگر جنگی اتفاق بیفته مردم (می دونم قیمت طلا حتی در کشورهای ثالث که به جنگم ربطی ندارند هم بالا میره) چطور سرمایه خود را حفظ می کنند.

همیشه در شرایط بحرانی همه به سمت طلا به عنوان پناهگاه یورش می برند مثل همین الان که با این بحران مالی آمریکا و اروپا قیمت طلا چند برابر شد
وقتی که جنگ بشه هر کی به فکر یک سوراخه که قایم بشه توش اونموقع طلا و دلار و... کمش برای هیچ کس هیچ ارزشی نداره ولی برای کسی که اونقدری داره که بتونه بپیچونه بره اونور
حتی از نون شبم ارزشمندتره در مورد جنگم اصلا 0 درصد هم حتی فکرش رو نکنید که بشه از محالاته با این باج سبیلی که میدن غیر ممکنه جنگ بشه

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اگر **** دست از سياست هاي خودش برداره كه جنگ پيش نمياد . اما اكر همچنان بر مواضع خودش بمونه و بخواد به هر قيمتي به يك سري اهدافش برسه وقوع جنگ حتميه . همانطور كه در مورد عراق و ليبي محتمل بود و اتفاق افتاد . و حتي سوريه هم كم كم در معرضش قرار گرفته . برخي كشورها با داشتن مردمي هوشمند خودشون از بوجود آمدن جنگ پيشگيري ميكنند و نظامشون رو قبل از دخالت بيگانه تغيير ميدهند و برخي ديگر صد ها سال هم بگذره دست رو دست ميذارن و چشمشون رو ميبندن تا ديگران بيان و براشون كاري بكنند . كه در اين شرايط جنگ حتمي مي شود . اما در شرايط جنگ دارايي هايي كه قدرت نقدشوندگي دارند با ارزش هستند : طلا - ارز . كه براي خروج از كشور و زندگي در آنور آب به درد افراد ميخورد . و براي كسانيكه ميخوان بشينن تا بمب و موشك سرشون بباره و به اميد بند آمدن يگ هفته اي جنگ : غذا و آذوقه باارزش تر مي شود .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
100% جنگ میشه!فقط زمانش معلوم نیست.

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
من پول لازمم می خوام سکه بفروشم به نظرتون امروز بفروشم یا تا شنبه هم صبر کنم؟ تا حالا که هر چی صبر کردیم بد تر شد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
طرح جديد 775 هزار تومان

تاریخ : 15:24:53 90/11/13
1748.6 اونس طلا
3175000 طلا بازار تهران
732952 گرم 18 عیار
977026 گرم 24 عیار
14000 دلار-بازارمرکزی
23600 یورو-بازارتهران
4740 درهم امارات
29100 پوند-بازارتهران
7800000 سکه طرح قدیم
7750000 سکه طرح جدید
3740000 نیم سکه
1950000 ربع سکه
980000 سکه گرمی
33.71 نقره

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
من پول لازمم می خوام سکه بفروشم به نظرتون امروز بفروشم یا تا شنبه هم صبر کنم؟ تا حالا که هر چی صبر کردیم بد تر شد

به احتمال زیاد در هفته آینده سکه میره بالا. اما هیچی معلوم نیست!

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
بچه ها مطمئن باشید جنگ نمیشه :D به موقعش جام زهر رو خواهند نوشید!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بچه ها مطمئن باشید جنگ نمیشه :D به موقعش جام زهر رو خواهند نوشید!
آمریکاییها دیگه؟

چرا بحث منحرف شد رو جنگ؟
فعلا طلا سقوط کرده و آنالیزورهای اینجا رفتن تعطیلات و برف بازی؟؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک اتفاقی که در مورد سکه میتونه بیفته , جدای از پایین اومدنش تا حدی که پیش فروش 650 تومنیا فیششونو پس بدن اینه که از نظر ریالی پایین نیاد یعنی مثلا سکه 700 تومن بمونه و با بالا رفتن اونس حبابش از بین بره ( نسبت به دلار 1226 تومنی ) خلاصه حواستون باشه , در صورتی که چیپس و پفک و سیبزمینی و ... دو سه برابر میشه , این بلا سر سکه بیاد خودش ضرر حساب میشه , ولی میشه گفت یه ضرر پنهان !! چون عوام فکر میکنن مثلا سکه رو خریدن 650 الان برای چند ماه توی 700 مونده پس 50 هزار تومن تو سودن.
یه مورد دیگه : تحلیل با دلم میخواد بازار اون سمتی که من میخوام بره پس میره فرق میکنه !!

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
یک اتفاقی که در مورد سکه میتونه بیفته , جدای از پایین اومدنش تا حدی که پیش فروش 650 تومنیا فیششونو پس بدن اینه که از نظر ریالی پایین نیاد یعنی مثلا سکه 700 تومن بمونه و با بالا رفتن اونس حبابش از بین بره ( نسبت به دلار 1226 تومنی ) خلاصه حواستون باشه , در صورتی که چیپس و پفک و سیبزمینی و ... دو سه برابر میشه , این بلا سر سکه بیاد خودش ضرر حساب میشه , ولی میشه گفت یه ضرر پنهان !! چون عوام فکر میکنن مثلا سکه رو خریدن 650 الان برای چند ماه توی 700 مونده پس 50 هزار تومن تو سودن.
یه مورد دیگه : تحلیل با دلم میخواد بازار اون سمتی که من میخوام بره پس میره فرق میکنه !!
روش بهتر و کم ریسکتری برا سرمایه گذاری هست؟

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
طلای بانک مرکزی ثروت ملی ولی فعلا شده وسیله ای برای جذب نقدینگی سرگردان، در یک لحظه دیدند که ملت دارند همه نقدینگیشون را میبرند سمت سکه و ارز و سکه داره بورس میشه و قیمتش داره از کنترل خارج میشه اومدند با پیش فروش سکه، نقدینگی که داشت به بازار آزاد سکه و ارز میرفت را کنترل کردند، که انصافا هم موفق شدند، الان سکه بازار آزاد کساد و سکه پیش خرید رونق گرفته و فعلا با دست خالی بازار سکه را کنترل کردند، معلوم نیست 4 ماه دیگه سکه چه قیمتی داره چون به خیلی عوامل بستگی داره، اون چیزی که مسلم از نظر منطقی و عقلانی قیمت از پیش خرید نباید کمتر بشه، بلکه باید باید بالاتر هم باقی بمونه تا ملت پیش خردیشون را از بانک پس نگیرند، اینا تازه تونستن یک 4 6 ماهی نقدینگی سرگردان را کنترل کنند بعد بیان یکهو ولش بدن تو بازار آزاد؟ درست این پیش خریدها کم کم جمع شده ولی با یک اشتباه ظرف چند ساعت آزاد میشه، این داستان پیش خریدم تازه شروع شده و طبق روال چند هفته پیش احتمالا آروم آروم قیمت پیش خرید بالا میبرند تا تب و تاب پیش خریدم بیشتر بشه و اون سری اولیها احساس برد بیشتری بکنند ، شاید هم برای مدتی بازار آزاد به یک ثبات قیمتی برسه و قیمت پیش خرید هم ثابت بمونه.
اینها همه حدسیات تا ببینیم منم چیز زیادی بارم نیست همینجور دست و پا شکسته یک دری وری مینویسم، یکی نیست بگه بچه برو فوتبال نگاه کن تو چه به این قرتی بازی ها :p.

Last edited:

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
خیلی باید احمق باشی که فکر کنی با در دست گرفتن کنترل یه سایت میتونی اوضاع رو تغییر بدی!

سایت مثقال رو که همه دیگه میشناسن.همون که اول فیلتر شد و بعد هم یه مدتی دیگه اپدیت نشد قیمت هاش.
از دیروز به شکل کاملا ناشیانه ای بعد از ساعت 5 عصر یه قیمت میزاره توی سایت که مثلا اپدیت شده باشه و قیمت بسته شدن بازار برای اون روز رو نشون داده باشه.الان هم که سکه توی بازار 780 فروخته میشه قیمت رو زده 755 تومن !
درسته این سایت پر بازدید بود اما مردم هم که از پشت کوه نیومدن

راستی فکر می کنید صاحب این سایت الان کجاست؟چی میل می کنه؟نوشابه یا شیشه نوشابه؟

تایید میشه! :D

بالا