نه خوب من منظورم این نیست که بر روی زمین چه اتفاقی میفته.
من بیشتر در شرایط جنگی در کل دنیا می گم. بهر حال مردم یک سری عکس العمل انجام میدن مثلا خیلی ها آواره می شن خیلی ها هم پناهنده جنگی کلا سرمایه گذاری روی زمین و مسکن چطور میشه.
من یک جا خوندم تو شرایط جنگی طلا خیلی ارزشمند میشه.
بر روی زمین چه اتفاقی میافته ؟ مسکن ماله روی زمینه . زمین رو میخرن و مسکن درست میکنن . تغییرات این دو مثل هم هستش .
کل دنیا هم هیچ اتفاقی نمیفته . مثلا سوئد میخاد طوری بشه ؟ یا فرانسه ؟ یا تو مالزی میخاد بخاطر ایران قحطی بشه ؟ جنگ مال ایرانه و تحولاتش گربانگیر ایرانه .
عراق که همسایه ایران بود با امریکا جنگ شد تو ایران چی شد؟ طلا گرون شد؟ رشد مسکن تغییری کرد ؟
مورد سوم هم که باز نوشتین منظورتون زمین و مسکنه. خط اول هم که گفتین منظورم زمین نیست . متوجه نمیشم .
تو شرایط جنگی طلا خیلی ارزشمند میشه . ولی ایا امنیتی هست که شما بتونی طلا رو تو خونت نگه داری ؟ ایا امنیتی هست که بتونی یه دونه فقط یه دونه نیم سکه رو از در خونت تا در مغازه ببری و نقدش کنی ؟ همونجا تو مغازه یارو ببینه سکه داری بهت میگه نمیخرم از مغازه که اومدی بیرون ، شاگردش پشت سرت میاد و یه گوشه ای گیرت میاره ، شکمت رو سفره میکنه . اینایی که دارم میگم کتاب داستان نیست . حقیقته . جک نمیگم .
تو شرایط جنگی اینقدر ناامنی هست که حتی مواد غذائی رو هم نمیتونی تو خونت نگه داری . همسایت میریزه و غارتت میکنه . به کی میخای شکایت کنی ؟ سازمانی هست ؟ نیروی انتظامی هست ؟ به کی ؟
واقعا تصورتون از جنگ چیه ؟ جنگ در مفهوم ""
امریکا در برابر ایران "" یعنی ناامنی . یعنی بدبختی محض . یعنی از بین رفتن کل ساختار سازمانی دولت ایران . یعنی نابودی نیروهای انتظامی و ارتش و شهربانی که مسئول امنیت داخل شهرهاست . تو جنگ ایران و عراق ساختار حکومت پابرجا بود . امنیت داخل شهرها بود.
این جنگ جنگ ایران و عراق نیست . که مردم احمق دارن اذوقه جمع میکنن . دارن طلا میخرن ، که تو شرایط جنگی طلا گرون میشه . گیریم که گرون شد ایا مرکز تعیین قیمتی برای طلا هست ؟ کدوم منبع خبری قیمت مرجع رو میخاد اعلام کنه ؟ لابد بانک مرکزی به فنا رفته اونزمان !!!!!
فقط دعا کنین جنگ نشه و اگر شد ما اولین کشته شدگان جنگ باشیم .
دوست عزیزم ، شرایط در جنگ اینده به این راحتی تحلیل بردار نیست . ناامنی رو چه کسی میتونه توصیف کنه . غیر از اینکه بگیم بدبختی مطلق .
موید باشید