• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من رفتم سکه ثبت نام کردم ولی اون قرارداد رو که روش تمبر خورده بهم نداد و فقط یک نسخه از فیش بانکی که به حسابشون پول رو بابت خرید سکه واریز کردم بهم داد.که تعداد سکه ها هم توش قید نشده . دوستانی که ثبت نام کردن هم همینطوره؟فقط یک نسخه فیش رو بهتون داد؟
من فکر نمیکنم سر موعد مقرر بتونند تحویل بدن.یا لااقل همش رو تحویل نمیدن.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
من رفتم سکه ثبت نام کردم ولی اون قرارداد رو که روش تمبر خورده بهم نداد و فقط یک نسخه از فیش بانکی که به حسابشون پول رو بابت خرید سکه واریز کردم بهم داد.که تعداد سکه ها هم توش قید نشده . دوستانی که ثبت نام کردن هم همینطوره؟فقط یک نسخه فیش رو بهتون داد؟
آره دوست عزيز فقط فيش رو تحويل ميدن

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12

من از چند تا بانک تو دوره های محتلف پیش خرید کردم هر بار همین جوری بود نگران نباش :D نخواهند ندن نمیدن :lol: سند محضری هم داشته باشی اگر نخوان ندن نمیدن!! :D

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر اتفاقي داره اين روزها مي افته موقتيه بالاخره نياز نيازه و مردم به دلار و طلا نياز دارند چون از آينده اشون مطمئن نيستند پس مثل فنريه كه داره فشرده مي شه و يكباره جهش بزرگي خواهد داشت مثل قبل كه يكباره سكه 523000 نقدي در بازار دادند و دلار و سكه بسيار فروكش كرد دلار از 1390 رسيد به 1330 و سكه از 635000 رسيد به 565000 بعد از 3 هفته يا يك ماه يك چنين جهشي را داشتيم سكه به 1050000 رسيد دلار هم تا 2300 رسيد باز هم چنين خبرهايي خواهد بود

aliaali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان ، يه دونه سكه از قديم داشتم "" طرح جديد ، از اين اماميا "" الان 730 ميخرن ، بفروشم به نظرتون ؟؟:دي

يه سوال ، فرق اين سكه هاي دو و نيم و 5 با سكه تمام چيه ؟؟ قيمتشون فرق ميكنه ؟؟ :دي

ممنون

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
11d.gif شاخص طلا بر حسب دلار هم در حال نزدیک شدن به مقاومت 1780 هست که اگه بتونه از لحاظ فاندی اخباری برای ریزش دلاربیرون بیاد اون رو می شکنه و هیچ مقاومتی تا 1800 نداره این کاهش قیمت دلار هم یک اصلاح هست تا ریزش چرا که تهدید علیه دلالان ارز سکه که عملی شده این ها ترسیدند ... البته **** تصور میکرد عمده ها و تجار بزرگ نیز خواهند ترسید و میلیارد دلارشان را عرضه میکنند که نشد
و اما مورد دیگه مربوط به خبرای مهمی هست که همین یک روز اخیر منتشر شدن که همه نشان افزایش دلار وسکه داخلی دارن هیچ خبری که به ریزش اینا کمک کنه وجود نداره
1-اسرائیل: **** تهران تا یکسال دیگر بمب اتم خواهد ساخت
2.کميتۀ امور بانکی سنای آمريکا روزپنجشنبه در راستای اعمال فشار بيشتر به دولت ايران طرحی را تصويب کرد که براساس آن صنایع نفت وپتروشیمی جمهوری اسلامی مشمول تحریم خواهند شد.
.
در اين طرح، شرکت ملی نفت ايران و شرکت ملی نفتکش ايران تحریم شده اند.

شرکت هايی که با ايران برای استخراج اورانيوم در کشورهای مختلف مشارکت دارند و همجنین آن دسته از شرکت هایی که به ایران تجهیزات و ابزار ***** مردم می فروشند تحریم خواهند شد.
از این دست خبرا کم نیستن دولتم عرضه واقعی در دلار تا حالا نداشته وبه زور تهدید اعدام زندان بازارو نگه داشته از همه اینا میشه نتیجه گرفت
فنر سکه ودلار در حال جمع شدنه و بعد در رفتن اینبار بدجورد در میره دیگه 1000000 نیست خیلی بالاتره:lol:

Last edited:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
به نظرتون امروز در نماز جمعه **** انقلاب چراغ سبزی برای مجلس برای تحریم صدور نفت به اروپا را خواهد داد؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ّبچه ها خبرهای جدیدو شنیدین .دیروز تو روزنامه روزگار نوشته بود استیضاح احمدی نژاد .و یه تیتری هم بود نوشته بود اخلالگران ارزو سکه اعدام میشون .
حالا هی بیاین اینجا اخلالگری کینن:)

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی یه کشور به هر دلیلی به سمت فروپاشی اقتصادی پیش بره ، مردم با خرید دلار و طلا و سکه هیچ کاری نمی تونند بکنند ، این چیزها سال هاست که در کشور های دیگه تست شده و جواب نداده.

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
آخرین خبر:
خروج سکه از کشور ممنوع شد، همین فردا پیش خریداتون را پس گرفته و به برای همسرتون زیور آلات بخرید چون فقط اون شکل از طلا امکان خروج داره :D!
http://etedaal.ir/news/21636/default.aspx
بانک مرکزی فکر میکنه صاحب اون سکه هایی که داشته تو بانک ملی با حباب میفروخته است، اگه بدون حباب فروخته بودید باز یک چیزی، وقتی هم حباب داشته هم مالیات بر ارزش افزوده دیگه چه حقی دارید؟، زهی خیال باطل حالا که اینطور شد به همت بروبچ تا زمانی که حبابش اندازه بالون بشه نگه میداریم و اوقاتمونم با :guitar: پر میکنیم.

Last edited:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
به نظرتون امروز در نماز جمعه **** انقلاب چراغ سبزی برای مجلس برای تحریم صدور نفت به اروپا را خواهد داد؟

مثل اینکه **** زمینه سخنرانیش همون بحث همیشگی دشمن اینکه همه چی ارومه هست و این یعنی این پالس که هیچ زمینه کوتاه امدن یا مذاکره وجود نداره و ادامه درگیری با غرب

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
مثل اینکه **** زمینه سخنرانیش همون بحث همیشگی دشمن اینکه همه چی ارومه هست و این یعنی این پالس که هیچ زمینه کوتاه امدن یا مذاکره وجود نداره و ادامه درگیری با غرب

این هم از خطبه های نماز جمعه.
بیشتر از اینکه شبیه نوشیدن جام زهر باشه، شبیه صرف شربت شهادت بود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این جریان پیش فروش سکه هم بو گند گرفت دیگه مخصوصا الان که قیمتشو بالا نمیبرن!!
این که بیان مالیاتشو یکی دو درصد زیاد کنن که خب چیز قابل توجهی نیست , این که بیان و بخوان سکه رو دیر بدن ! بازم مهم نیست ! این که بخوان ندن مملکت زیرو رو میشه اینم نمیشه.
یه سناریو این وسط به ذهن من میرسه اینه که
اینا طلا زیاد دارن , خودشونم اخر خط میبینن , طلاهارو هم نمیتونن آب کنن ( پول کنن ) اونم با این اوضاع تحریم بانک و اینجور مسائل , میان پیش فروش میکنن, سرمایه های ملتو جمع میکنن پولی دست مردم باقی نمیمونه , که با این قیمت پیش فروش این اتفاق خواهد افتاد ! بعد بیان سکه هارو توی مدت زمان کمی همه رو تحویل بدن , و بازار کاملا قفل بشه , که اگه با این حجم بازار قفل نشه تعجب داره . جدای از اینکه زمان دادن سکه ها قیمت چقدر بیاد پاییت , خب توی این شرایط پول که دست مردم نیست , سکه هم نقد نمیشه , پولا همه دست دولته ! این وسط خروج طلا از مملکت میمونه ! که اونم به راحتی میتونن حرامش کنن !!

دقیقا سناریویی که حدود یه ماه پیش گفتم!!
ثابت میکنه سکه ممکنه زیر ششصد هم بره
چون وقتی قرار نیست از مملکت خارج نشه چه فرقی میکنه چقدر حباب منفی داشته باشه
خلاصه همونجوری که این چند روزه بارها گفتم سکه رو فعلا روش حساب نکنید ...
هیچ بازاری وجود نداره به اکثریت مردم سود بده یااگه داد پس نگیره

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
ایشان همچنین با اشاره به ادعای حکام بحرین مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران در این کشور، این ادعا را دروغ خوانده و فرمودند: ایران هرجا دخالت کند صریحاً اعلام می‌کند. برای مثال ما در ضدیت **** صهیونیستی دخالت کردیم که نتیجه آن هم پیروزی در جنگ‌های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه شد. بعد از اینهم هر کس با **** صهیونیستی مخالفت کند پشتیبان او هستیم و کمکش می‌کنیم.
آقا مهدی این یعنی اینکه تو جنگ 33 روزه ایران هم شرکت داشته ؟و این که تا حالا این قضیه رو رد می کردن و حالا به طور صریح اعلام میکنن که در جنگ 33 روزه دخالت داشتیم چه معنی می تونه داشته باشه؟
نه اتفاقا جام زهر رو به آمریکا و اروپا تعارف کرد

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27

بله واسه منم همین طوره

بالا