• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بابا فکر خودتونو مشغول نکنین .فعلا هیچ کاری نکنین تا اوضاع یکم آروم بشه .الان هیچی معلوم نیست فعلا ا .ن میخواد استیضاح بشه وضع بهمنیم که اینه بذارین ببینیم چی میشه الان نمیشه تصمیم گیری کرد و عجله .من که فعلا هیچی نمیفروشم قیمت سکه هم که داره میاد پایین فعلا باید ببینیم تا کجا میاد پایین و سیگنال میده

یعنی اگه با اونس 1757 حساب کنیم قیمتش میشه 422.4 یعنی 760 هزار تومن با دلار 1800 تومنی.
فعلا که برای قاچاقچیها نمی صرفه اینکارو بکنن.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه بخوان کاری برای سکه انجام بدن باید تواما قیمت دلار هم پایین بیارن.وگرنه به هیچ وجه نمیتونن یکی از این دو رو قیمتش رو پایین نگه دارن و اون یکی رو ولش کنن.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
الان قیمت انس جهانی چنده ؟همون 1749

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
خروج طلا و سکه محدود شد. هر مسافر فقط میتواند حداکثر 150 گرم طلا با خود ببرد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک کلام
سکه رو سما به یک کالای داخلی تبدیل کردن با این جریان خارج نکردن از کشور و این حرفا
چرا؟ چون قراره قیمتش پایینتر از جهانی بشه که شده البته بیشتر هم میشه , این موقع همه به فکر خروجش از کشور می افتن , که با این حرکت جلوشو گرفتن.
با این شرایط بازاری برای سکه وجود نداره , کی شرایط عوض بشه یا عوض نشه دیگه تحلیل نیست و غیب گوییه که کار ما نیست !!
پس فعلا سکه یعنی کشک !!
این جریان با دادن سکه های پیش فروشی چندین برابر بدتر هم میشه , البته همین الانش مسلما بازار قفل شده ولی سکه ها داده بشه دیگه ...
خلاصه پیش فروشی های 650 تومنی خودتون رو الاف نکنید و فیشتونو پس بگیرید !
570 تومنی ها هم فعلا باید دید بازار تا چه حد میاد پایین.
ولی اگه کوچکترین سودی داشته باشه برای 570 تومنیا هست. که اونم حدس میزنم در حد سود بانکی بده !! البته برای کسایی که میخوان بلافاصله بفروشن , حالا شاید یه سال دیگه شد 3 میلیون !! کاری به اون نداریم یه سال دیگه پفکم شاید شد سه هزار تومن.
در بهترین شرایط من فکر نمیکنم بعد از دادن سکه ها ( اگه بدن , که با این جریان پیش اومده امکانش خیلی زیاده که بدن ) قیمت سکه بالای 620 بزنه , تازه این جدای از قفل شدن خرید و فروشه.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
امار اشتغال در امریکا که امروز ساعت 5 بوقت ایران اعلام شد خوب بوده و نشونه اینه که دلار ارام ارام تقویت میشه و در نتیجه طلا در بازارهای جهانی روند نزولی رو داره طی میکنه .

منظورم از دلار ، در بازار ایران نیست . خود اقتصاد امریکاست . .

دلار در بازارهای جهانی با طلا رابطه عکس داره ولی در ایران رابطه مستقیم داره .

برای تائید بیشتر این نتیجه گیری باز هم در روزهای اینده باید دنبال امار بیشتری در بازار جهانی بود . فعلا که بازار اینگونه تصمیم گرفته .نزول میان مدت طلا . تا بعد چه شود

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
یک کلام
سکه رو سما به یک کالای داخلی تبدیل کردن با این جریان خارج نکردن از کشور و این حرفا
چرا؟ چون قراره قیمتش پایینتر از جهانی بشه که شده البته بیشتر هم میشه , این موقع همه به فکر خروجش از کشور می افتن , که با این حرکت جلوشو گرفتن.
با این شرایط بازاری برای سکه وجود نداره , کی شرایط عوض بشه یا عوض نشه دیگه تحلیل نیست و غیب گوییه که کار ما نیست !!
پس فعلا سکه یعنی کشک !!
این جریان با دادن سکه های پیش فروشی چندین برابر بدتر هم میشه , البته همین الانش مسلما بازار قفل شده ولی سکه ها داده بشه دیگه ...

ولی اگه کوچکترین سودی داشته باشه برای 570 تومنیا هست. که اونم حدس میزنم در حد سود بانکی بده !! البته برای کسایی که میخوان بلافاصله بفروشن , حالا شاید یه سال دیگه شد 3 میلیون !! کاری به اون نداریم یه سال دیگه پفکم شاید شد سه هزار تومن.
در بهترین شرایط من فکر نمیکنم بعد از دادن سکه ها ( اگه بدن , که با این جریان پیش اومده امکانش خیلی زیاده که بدن ) قیمت سکه بالای 620 بزنه , تازه این جدای از قفل شدن خرید و فروشه.

این اتفاق قابل پیشبینی بود! یادمه چند ماه پیش که تب خرید سکه بود گفتم امکان نداره شرایطی پیش بیاد که همه سود کنن!به هر حال سود بعضی افراد مصلما با ضرر دیگران جبران میشه!

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
یک دوستی دارم امروز اومده بود میگفت بیا واست زمین بخرم برو پولتو پس بگیر سکه یک چیزش خوبه که هر لحظه مقداری پول لازمت بود میتونی مقداریشو بفروشی ولی زمین نه باید منتظر بمونی تا یکی پیدا بشه تا بتونی بفروشیش اونم کی خدا میدونه نمیدونم حالا چیکار کنم:blush:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
داداش الان وقت خوبی برای خرید سکست تا عیدم زمانی نمونده ربع سکه با قیمت پایین بخر قبل عیدم بفروش.اگه بتونی به 180 بخری خوبه .
یک دوستی دارم امروز اومده بود میگفت بیا واست زمین بخرم برو پولتو پس بگیر سکه یک چیزش خوبه که هر لحظه مقداری پول لازمت بود میتونی مقداریشو بفروشی ولی زمین نه باید منتظر بمونی تا یکی پیدا بشه تا بتونی بفروشیش اونم کی خدا میدونه نمیدونم حالا چیکار کنم:blush:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
این فقط یه نقل قول هستش از نوشته های یک بورس باز با تجربه :

سلام
چیزی رو که می خوام تعریف کنم احتمالا خیلی ها قبلا شنیده اند ولی شنیدنش خالی از لطف نیست.

روزی یکی از بزرگان وال استریت جلوی درب بازار بورس جلوی یک پسر بچه واکسی ایستاد تا کفشهاش رو واکس بزنه. پسرک در حالی که در حال واکس زدن کفشها بود رو به تریدر کرد و گفت:
_ آقا! شما یکی از کسانی هستید که توی این ساختمان کار میکنه؟
_ بله.
_ دیشب توی کافه شنیدم که مردم موقع صحبت میگفتند سهام شرکت X برای خرید خیلی مناسبه و سود خوبی خواهد داشت.

تریدر با شنیدن این جمله یه اسکناس درشت به پسرک داد و در حالی که هنوز یکی از کفشهاش واکس نخورده بود با عجله رو به ساختمان بورس حرکت کرد و همونطور که با عجله دور میشد از پسرک تشکر کرد و پسرک با چهره ای متعجب به اسکناس خیره شد.
این تریدر خیلی سریع خودش رو به کارگزاری رسوند و دستور فروش تمامی سهام شرکت X را که در اختیار داشت صادر کرد و تمامی سهامش در همان روز فروخته شد.
دو سه روز بعد سهام شرکت X به سرعت رو به نزول گذاشت و خیلیها رو متضرر کرد.

طی روزهای بعد سهامدارها که از پیشبینی این تریدر تعجب کرده بودند دلیل فروش سهامش رو جویا شدند و جوابی خردمندانه شنیدند.
_ سهامی که حتی یک پسر بچه واکسی از ارزش اون با خبر باشه ارزش نگهداری نداره.

من بشخصه با یه دید "دایی جان ناپلئونی" به این قضیه نگاه میکنم . کسانی که این موج رو پایه گذاری کرده اند کسانی هستند که هم به اطلاعات درجه یک دسترسی دارند و هم به منابع دولتی ارزان قیمت (مثل ارز دولتی) . اما طی چند روز اخیر کسانی که در حال وارد شده به بازی هستند اکبر آقا قصاب و اصغر آقا بقال و صغری خاله میباشند. به نظر من پس از اینکه قیمت به اندازه کافی متورم شد و پولهای خانوده های معمولی هم وارد بازی شد موقع خروج موج سازهای اولیه است و باید شاهد یه ریزش اساسی باشیم.

همیشه سبز باشید

چه تحليل و سخن درستي. حالا به حقيقت پيوست

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
بانک مرکزی که حراجی باز نکرده؟ بعدشم سکه و طلا چه ربطی به سهام داره؟ زمانی میشه گفت ارزون که بتویند اون بیرون از صرافی و طلافروشی سکه ارزون بخری، آره اون موقع میشه گفت ارزون شده. به هر حال منم از خدام نه سکه بلکه همه چیز ارزون بشه تا جونها بتوانند راحتتر تشکیل زندگی بدند.
در ضمن سکه ارزش واقعیش همون ارزش طلاش که در هیچ حالتی از ارزش طلاش کمتر خرید و فروش نمیشه، (ارزش افزوده و حق ضربشم اصلا حساب نکنیم)، مثل این میمونه که بری تو یک فروشگاه تا یک چیزی بخری و یک 10 هزار تومنی در میاری و میدی و به فروشنده و فروشنده میشگه 10 تومنی شما 10 تومن نیست بلکه مثلا 7 تومن، اونوقت شما ازش خرید میکنی؟ یا بلعکس.
اونجوری که من تحقیق کردم این جریان عدم خروج خیلی وقت که هست و مربوط به الان نمیشه، الانم قیمت بالای قیمت جهانی مثل اینکه نرخ دلار تک نرخی 1226 را نادیده گرفتید؟
فوقش میمونه رو دستتون جهت پرداخت مهریه یا تجدید فراش مورد استفاده داره، عکسهایی از چند داماد در شب زفاف ::glasses: :upsided: :stun:

Last edited:

irancorrosion

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم كارشناس طلا هستم ...ميشه توضيح بدي چطور ميشه سكه پايين تر از قيمت جهاني باشه ؟؟؟
یک کلام
پس فعلا سکه یعنی کشک !!

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان توجه داشته باشند که با این بگیر و ببندها جکومت دارد به شما سیگنال می دهد که به هیچ وجه قابل اطمینان نبوده و آن ها که سرمایه هایشان را از بانک های **** خارج می کنند ، برد کرده اند . چرا که اقتصادشان مال خر و به شدت بی ثبات است .

وگرنه در یک سیستم اقتصادی با ثبات و باز این بگیر و ببند ها وجود ندارد . این ها اگر عقل داشتند دلار را با ارزش واقعی عرضه می کردند تا این مصائب پیش نیاید . البته در این صورت هم به بی کفایت خود و تورم وحشتناک صحّه می گذارند .

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
ادامه پیش فروش سکه در هفته جدید، بدون تغییر قیمت
اکوفارس:این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: این بانک برای تنظیم بازار سکه گزینه های مختلفی را در دستور کار دارد و متناسب با شرایط بازار و قیمت جهانی طلا از آن استفاده خواهد کرد.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی از تداوم پیش فروش سکه تمام بهار آزادی در هفته جدید ، بدون تغییر قیمت و در تمام شعب بانک ملی خبرداد.

عباس کمره ای در مصاحبه با واحد مرکزی خبرگفت: پیش فروش سکه تمام بهار آزادی در شعب بانک ملی ، با قیمتی که از دو هفته پیش آغاز شد (627 هزار و چهارصد تومان بدون احتساب مالیات برارزش افزوده ) همچنان ادامه دارد اما در هفته جدید سکه بهار ازادی فقط با زمان تحویل شش ماهه پیش فروش می شود.

این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: این بانک برای تنظیم بازار سکه گزینه های مختلفی را در دستور کار دارد و متناسب با شرایط بازار و قیمت جهانی طلا از آن استفاده خواهد کرد.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی با تاکید بر اینکه سکه های پیش خرید شده در موعد مقرر تحویل خریداران خواهد شد افزود: محل تحویل سکه های پیش خرید شده همان بانکی است که متقاضیان پیش خرید کرده اند.

کمره ای در پاسخ به این پرسش که ایا در زمان فروش انواع سکه بهارازادی در بانک کارگشایی هم تغییری ایجاد شده است گفت: بانک کارگشایی همچون هفته های گذشته در تمام روزهای هفته به جز پنجشنبه ها در دو نوبت صبح و عصر جلسات حراج انواع سکه بهار آزادی و گرمی را برگزار می کند.

هفته گذشته برغم افزایش قیمت طلا در بازارهای جهانی، قیمت انواع سکه بهار ازادی سیر نزولی داشت به طوریکه سکه نیم بهار آزادی در روز پنجشنبه با 30 هزارتومان کاهش قیمت نسبت به چهارشنبه 365 هزارتومان فروخته شد.

سکه تمام بهار ازادی نیز در روز پنجشنبه 15 هزار تومان ارزانتر از روز قبل 765 هزار تومان معامله شد.

سکه ربع بهار ازادی و گرمی نیز در آخرین روز کاری هفته به ترتیب با 10 و 13 هزار تومان کاهش قیمت نسبت به روز قبل از ان 190 هزار تومان و 92 هزار تومان فروخته شد.

منبع: ادامه پیش فروش سکه در هفته جدید، بدون تغییر قیمت - اکوفارس - پایگاه خبری تحلیلی صنعت و اقتصاد ایران

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
پیش فروش سکه تحویل 6 ماهه که 599 بود شد 627 و دیگه 4 ماهه ندارن!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
این داستان قبلا اتفاق اقتاده باز هم اتفاق خواهد افتاد. این داستان همیشه تکرار میشود، چه موقع خرید چه موقع فروش. یه عده هم در خرید زمان اشتباه رو انتخاب میکنن هم در فروش، و یک عده هم بالعکس.

چه تحليل و سخن درستي. حالا به حقيقت پيوست

این فقط یه نقل قول هستش از نوشته های یک بورس باز با تجربه :

سلام
چیزی رو که می خوام تعریف کنم احتمالا خیلی ها قبلا شنیده اند ولی شنیدنش خالی از لطف نیست.

روزی یکی از بزرگان وال استریت جلوی درب بازار بورس جلوی یک پسر بچه واکسی ایستاد تا کفشهاش رو واکس بزنه. پسرک در حالی که در حال واکس زدن کفشها بود رو به تریدر کرد و گفت:
_ آقا! شما یکی از کسانی هستید که توی این ساختمان کار میکنه؟
_ بله.
_ دیشب توی کافه شنیدم که مردم موقع صحبت میگفتند سهام شرکت X برای خرید خیلی مناسبه و سود خوبی خواهد داشت.

تریدر با شنیدن این جمله یه اسکناس درشت به پسرک داد و در حالی که هنوز یکی از کفشهاش واکس نخورده بود با عجله رو به ساختمان بورس حرکت کرد و همونطور که با عجله دور میشد از پسرک تشکر کرد و پسرک با چهره ای متعجب به اسکناس خیره شد.
این تریدر خیلی سریع خودش رو به کارگزاری رسوند و دستور فروش تمامی سهام شرکت X را که در اختیار داشت صادر کرد و تمامی سهامش در همان روز فروخته شد.
دو سه روز بعد سهام شرکت X به سرعت رو به نزول گذاشت و خیلیها رو متضرر کرد.

طی روزهای بعد سهامدارها که از پیشبینی این تریدر تعجب کرده بودند دلیل فروش سهامش رو جویا شدند و جوابی خردمندانه شنیدند.
_ سهامی که حتی یک پسر بچه واکسی از ارزش اون با خبر باشه ارزش نگهداری نداره.

من بشخصه با یه دید "دایی جان ناپلئونی" به این قضیه نگاه میکنم . کسانی که این موج رو پایه گذاری کرده اند کسانی هستند که هم به اطلاعات درجه یک دسترسی دارند و هم به منابع دولتی ارزان قیمت (مثل ارز دولتی) . اما طی چند روز اخیر کسانی که در حال وارد شده به بازی هستند اکبر آقا قصاب و اصغر آقا بقال و صغری خاله میباشند. به نظر من پس از اینکه قیمت به اندازه کافی متورم شد و پولهای خانوده های معمولی هم وارد بازی شد موقع خروج موج سازهای اولیه است و باید شاهد یه ریزش اساسی باشیم.

همیشه سبز باشید

aliaali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سكهه رو بردم بفروشم غير يه نفر هيشكي نميخريد ، ايشون هم گفت قيمت سكه خيلي اومده پايين و سكه رو 670 خريد ، قيمت امروز سكه چقد بود ؟؟ فرق سكه معوملي با بانكي چيه ؟؟ چطور بايد تشخصيشون داد از هم ؟؟ ممنون

بالا