• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
به نظرتون چیکار کنیم از اینده سکه میترسم تعدادی سکه پیش خرید 6 ماهه کردم یکی میگه مثل فنر باز میشه از 1میلیون میگذزه یکی میگه زیره 600 میاد 600 پول دادیم زمان تحویلم 30-40 تومانی جهت مالیات میگیرن چند ماه هم پولمون میخوابه سود بانکی پولمون که تو این مدت هیچ میترسم زمان تحویل اون قدر زیاد بشه که ازمون نخرن دوستان تحلیل کنین چه خاکی بر سرمون کنیم کجا سر مایه گذاری کنیم؟:wacko:

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
دقیقا سناریویی که حدود یه ماه پیش گفتم!!
ثابت میکنه سکه ممکنه زیر ششصد هم بره
چون وقتی قرار نیست از مملکت خارج نشه چه فرقی میکنه چقدر حباب منفی داشته باشه
خلاصه همونجوری که این چند روزه بارها گفتم سکه رو فعلا روش حساب نکنید ...
هیچ بازاری وجود نداره به اکثریت مردم سود بده یااگه داد پس نگیره

سکه ممکنه تا 6 ماه دیگه زیر 600 بیاد ولی دلار امکان نداره زیر 1500 تومن بیاد(به دلیل مسائل تحریم).و بانک مرکزی مبلغ پیشفروش رو بر اساس دلار 1500 تومنی محاسبه کرده.نتیجه اش اینه که اگر 6 ماه دیگه سکه قیمتش زیر 600 تومن بیاد یا قاچاق طلا به خارج از کشور شروع میشه که این خیلی موضوع بدی خواهد بود و سرمایه های ملی فرار خواهد کردو یا اینکه ملت سکه هاشون رو که تحویل گرفتن نمیفروشند و نگه میدارن تا بالاخره قیمتش جهش کنه.کلا سکه و ارز ممکنه در کوتاه مدت قیمتش پایین بیاد ولی در طولانی مدت قیمتش افزایشی هست و از تورم حقیقی و نرخ برابری ارز واقعی تبعیت میکنه.(به نظر شخصی بنده)

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزیز شما میلیاردی سرمایه نکردی
نگران نباش اونقدرهام پایین نکیاد

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
به نظرتون چیکار کنیم از اینده سکه میترسم تعدادی سکه پیش خرید 6 ماهه کردم یکی میگه مثل فنر باز میشه از 1میلیون میگذزه یکی میگه زیره 600 میاد 600 پول دادیم زمان تحویلم 30-40 تومانی جهت مالیات میگیرن چند ماه همن پولمون میخوابه سود بانکی پولمون که هیچ میترسم اون قدر زیاد بشه که ازمون نخرن دوستان تحلیل کنین چه خاکی بر سرمون کنیم کجا سر مایه گذاری کنیم؟:wacko:

کسانی که انتظار دارن بتونن در عرض 6ماه سود کلان ببرند امکانش هست که ضرر کنند چون کسانی که سکه 600 تومن پیش خرید کردند حداقل باید 700 بفروشند تا یر به یر بشه بنابراین سکه برای سرمایه گذاری کوتاه مدت خوب نیست و ریسک داره ولی برای طولانی مدت به نظرم در کل از تورم حقیقی مملکت تبعیت میکنه.

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
درسته میلیادری سرمایه گذاری نکردم ولی خوب منم اینقدر پول داشتم تو بانک هر ماه یک مبلغی سود میریختن تو حسابم دیدم اون طوری نمیشه پولم از هر ماه که میگذره کم ارزش میشه رفتم و برداشتم و پیش خرید کردم الان هم واسم ارزش داره بدونم 6 ماهه دیگه به سر پولم چی میاد :(

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
متاسفانه چند روزی است که حس میکنم از این سایت بوی تعفن میاد....بوی بعضی از این س.ا.ن.د.ی.س. خورها..
متاسفانه جای دوستانی که تحلیل می کردن خالی شده
متاسفم.
باید به فکر یه تاپیک دیگه باشیم

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
پس تحلیل گرا کجان من چند مدتی اینجارو دنبال میکنم چند روزه کم رونق شده حتما چون من خواستم مشکلمو اینجا حل کنم اینطوری شده:lol:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظر میرسه دوستان تحلیل رو با حرف های امیدوار کننده اشتباه گرفتن
دوست دارن یکی بیاد بگه ازه سکه یه میلیون میشه سه میلیون میشه!!
نگران نباشید میشه !!
ولی تحلیل که یه طرفه نمیشه
تحلیل یک طرفه قصد و قرض توش هست

Sent from my iPod touch using Forum Runner

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز متاسفانه بخاطر حضور یک مشت مزدور و خائن به ملت دوستان تحلیلگرمون اینجا را ترک کردن
پس تحلیل گرا کجان من چند مدتی اینجارو دنبال میکنم چند روزه کم رونق شده حتما چون من خواستم مشکلمو اینجا حل کنم اینطوری شده:lol:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها چه تحلیلی دارین- سکه هم کالای قاچاق اعلام شد - نظرتون چیه بفروشیم یا بازم بخریم

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
تحليلگران بانك آمريكا مريل لينچ: طلا 2000 دلاری می شود
بینا- تحليلگران بانك آمريكا مريل لينچ پيش بيني كرده اند شمش طلا تا سه ماهه چهارم سال جاري به دو هزار دلار برسد.
به گزارش بینا، بهاي طلا در سال 2011 براي يازدهمين سال متوالي رشد كرد و در ماه سپتامبر با تقاضاي بالاي سرمايه گذاران براي اين فلز، به هزار و 923 دلار و 70 سنت درهر اونس رسيد.
بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد معاملات طلا در نيويورك با ادامه بحران بدهي در اروپا و دلار ضعيف‌تر كه تقاضا را براي اين فلز به عنوان دارايي جايگزين افزايش داد، به بالاترين سطح در هشت هفته گذشته صعود كرد.
دلار در برابر سبدي از شش ارز بزرگ، 0.8 درصد سقوط كرد در حاليكه با تشديد نگراني‌ها نسبت به منتهي شدن بحران بدهي اروپا به ركود و وعده بانك مركزي آمريكا براي پايين نگه داشتن نرخ بهره تا پايان سال 2014، طلا در ماه ژانويه 11 درصد ترقي قيمت داشت كه بزرگ‌ترين رشد ماه ژانويه از سال 1983 بود.
بهاي طلا براي تحويل در ماه آوريل در بازار كامكس نيويورك، 0.5 درصد رشد كرده و به هزار و 749 دلار و 50 سنت در هر اونس رسيد كه بالاترين قيمت نهايي از دوم دسامبر بود. اين فلز گرانبها در سال ميلادي گذشته 31 درصد رشد كرد.
معاملات نقره براي تحويل در ماه مارس در نيويورك، 1.6 درصد رشد كرد و به 33.807 دلار در هر اونس رسيد در حاليكه در بازار بورس كالاي نيويورك، معاملات پلاتين براي تحويل در ماه آوريل، با 2.2 درصد صعود به هزار و 623 دلار و 20 سنت در هر اونس و معاملات پالاديم با 1.5 درصد صعود به 696.70 دلار در هر اونس رسيد.

تحليلگران بانك آمريكا مريل لينچ: طلا 2000 دلاری می شود

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
تحلیل؟؟؟!!!! اونم تو مملکتی که به اقتصاد اعتقادی ندارن!!!!
یادتون رفته....؟؟؟ همش سی سال گذشته...به این زودی یادتون رفت.....؟؟؟
یادتون نمیاد یکی این حرفها را زد؟
"ما برای شما اسلام نوين می آوريم ، اقتصاد مال خراست ، اقتصاد ميخواهيم چه کنيم ؟ دانشگاه های ما علوم وفرهنگ جاری زمان را تدريس ميکنند ، دانشگاه ميخواهيم چه کنيم . دانشگاه ها را بطريق جديد ، اسلامی خواهيم نمود .اگراقتصاد ودانشگاه خوب ميخواستيم که شاه خائن بما داده بود . شما اسلام نوين ميخواستيد وما هم برايتان آورديم . دلخوش نباشيد که فقط برايتان مسکن بسازيم ، ما آب وبرق واتوبوس را مجانی ميکنيم . روحيات شما را پرورش ميدهيم - هم دنيا را آباد ميکنيم وهم آخرت شما را - دارايی دولت طاغوتی، غنيمت اسلام است و اسلام را جهانی خواهيم کرد" گفته های بالا از ................. هست!
خودتون جای خالی را پر کنید

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
"ما برای شما اسلام نوين می آوريم ، اقتصاد مال خراست ، اقتصاد ميخواهيم چه کنيم ؟ دانشگاه های ما علوم وفرهنگ جاری زمان را تدريس ميکنند ، دانشگاه ميخواهيم چه کنيم . دانشگاه ها را بطريق جديد ، اسلامی خواهيم نمود .اگراقتصاد ودانشگاه خوب ميخواستيم که شاه خائن بما داده بود . شما اسلام نوين ميخواستيد وما هم برايتان آورديم . دلخوش نباشيد که فقط برايتان مسکن بسازيم ، ما آب وبرق واتوبوس را مجانی ميکنيم . روحيات شما را پرورش ميدهيم - هم دنيا را آباد ميکنيم وهم آخرت شما را - دارايی دولت طاغوتی، غنيمت اسلام است و اسلام را جهانی خواهيم کرد" گفته های بالا از ................. هست!

:D ایول!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

مقوا!!

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
بله حق با شماست...تحلیل چی را داشته باشیم؟
اقتصادی که به زور چماق و تهدید و اعدام باشه که نمی شه گفت اقتصاد....
خدایی کجای دنیا این طوریه که تو کشور خراب شده ما این شکلی شده؟
همیشه چماق داران آدمهایی بوده اند که حرف حساب سرشون نشده و کلا بدون منطق بودن....حالا هم نوبت ایناست...نتونستن اقتصادشون(همون مال خر) را درست کنن حالا میخوان به زور اعدام و تهدید و فشار فقط یه مدتی کنترلش کنن...
صد البته که یه روزی هم این قضایا از کنترلشون خارج میشه....
فقط دلم از این می سوزه که چرا یه عده ای از جوون های تحصیل کرده این مملکت باید خام دست اینا بشن...شاید بگید بخاطر اینکه تامین مالی میشن....ولی خداییش می ارزه که شرف و انسانیتت را به پول بی ارزش اینا بفروشی؟
آیا این یک نوع تن فروشی نیست؟ شاید هم کلا تن و روح انسانی خودشون را فروختند..
از این دسته افراد هم تو این سایت پیدا میشه
به امید روزی که خدا شفاشون بده.
و البته اقتصاد کشور ما هم دیگه مال خر نباشه و مال خودمون باشه و درستش کنیم.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که برای «اخلال‌گران در بازار سکه و ارز» حکم اعدام صادر خواهد شد. در همین حال رسانه‌های این کشور از دستگیری برخی از فروشندگان ارز در بازار تهران خبر می‌دهند.

صادق لاریجانی از صدور حکم اعدام برای اخلالگران ارز و سکه خبر داد

این یکی را کجای دلمون بذاریم؟؟؟؟؟؟؟ ای خدا.............

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
بچه ها چه تحلیلی دارین- سکه هم کالای قاچاق اعلام شد - نظرتون چیه بفروشیم یا بازم بخریم

قاچاق اعلام نشده
ولی خروج طلا از کشور ممنوع هست قبلا هم بوده
به نظرم نه بفروش نه بخر صبر کن

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان سکه رو بیرون از کشور به چه قیمتی می خرن؟که قاچاق شه؟

بالا