• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
عزیز دل

تحلیل های این سایتی که شما ازش کپی میکنی

طلا نیوز رو میگم

اعتبار نداره طرف نظرات شخصیش رو مینویسه خیلی وختا هم از بازار عقبه

همین 2 شنبه طلا 15 تا سقوط کرده بود طرف تیتر زده بود افزایش قیمت جهانی طلا

تازه فقط نظرهای کاربران موافق رو درج میکنه

ببخشید مهندس کدومش اشتباه است

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
اکثر تحلیلهائی که تو این سایتها هست ، تحلیلهای تکنیکال و شخصی است .

همانطور هم که نوشته اگر این قیمت را رد کند و اگر بالای ان تثبیت شود شانس خود را برای فلان نقطه ازمایش خواهد کرد .

از این دست تحلیلها افرادی که تکنیکال خوانده اند و چهارتا خط روند رسم میکنند و دو تا نسبت فیبوناچی روی نمودار میاندازند زیاد هست .

تحلیل قیمت دلار و طلا در بازار ایران به هیچ وجه مشمول حال تحلیل در بازارهای جهانی نمیشود .

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
اکثر تحلیلهائی که تو این سایتها هست ، تحلیلهای تکنیکال و شخصی است .

همانطور هم که نوشته اگر این قیمت را رد کند و اگر بالای ان تثبیت شود شانس خود را برای فلان نقطه ازمایش خواهد کرد .

از این دست تحلیلها افرادی که تکنیکال خوانده اند و چهارتا خط روند رسم میکنند و دو تا نسبت فیبوناچی روی نمودار میاندازند زیاد هست .

تحلیل قیمت دلار و طلا در بازار ایران به هیچ وجه مشمول حال تحلیل در بازارهای جهانی نمیشود .

یعنی قیمت طلا در بازار جهان بالا برود روی قیمت طلا در ایران تاثیر نمی‌گذارد؟!

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
تکمیلی :
یک مقام مطلع در شرکت ملی نفت ایران در گفتگو با مهر گفته است: جمهوری اسلامی ایران صادرات نفت به فرانسه و هلند را قطع کرد.این مقام مسئول در ادامه از اولتیماتوم شرکت ملی نفت ایران به چهارکشور اروپایی ایتالیا، اسپانیا، پرتغال و یونان برای تمدید قرارداد بلند مدت ( بیش از دو سال) خبر داد و افزود: اگر این کشورها به این اولتیماتوم بی توجهی کنند، صادرات نفت ایران به این کشورها هم قطع خواهد شد.
پیش از این، رستم قاسمی وزیر نفت ایران از برنامه ایران برای قطع صادرات نفت این کشور به برخی از کشورهای اروپایی خبر داده بود.

توی اخبار 20:30 گفت که ایران صادرات نفت خودش رو به هیچکدوم از کشورهای اروپایی قطع نکرده

و فقط سفیراشون رو خواسته تا بهشون اعلام آمادگی کنه.

به عبارتی گفت: "ما طرفدار بازی جوانمردانه ایم"

و ایران نمیخواد توی چنین شرایطی و در زمان حاضر صادرات نفتش به اروپا رو ناگهانی قطع کنه!!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
یعنی واقعا کسی هست به این شرایط تن بده داوطلبانه؟
.
وی در ادامه افزود: 50 هزار تومان از عیدی مصوب 350 هزار تومانی به صورت نقد و مابقی به صورت یک حواله نیم‌سکه طراحی شده توسط بانک مرکزی به دستگاه‌های اجرایی داده می‌شود و دارنده حواله در پایان شهریور نیم‌سکه بهار آزادی را دریافت می‌کنند.

Eranico - توقف پیش فروش سکه در صورت احساس آسفتگی بازار / تصویب دولت برای واگذاری داوطلبانه سکه به‌جای عیدی - ارانیکو

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
منبع دنیای اقتصاد
گروه بورس کالا - معاملات سکه بازار آتی دیروز برخلاف انتظارات نوسان رو به بالایی را تجربه کرد؛ به طوری که قیمت آن براي تحويل تير ماه آينده تا 959هزار تومان بالا رفت.

دادوستد سکه در بازار آتی بورس کالای ایران، نوسان رو به بالایی را تجربه کرد. این در حالی بود كه پیش‌بینی برخی از کارشناسان حاکی از کاهش قیمت سکه و از سویی تداوم نوسان آرام بازار بود اما به یکباره به تاثیر از برخی اخبار منتشر شده با افزایش قابل‌توجهی همراه شد. نگرانی‌ها بابت تشدید تنش‌های اخیر سیاسی در برخی از کشورهای آسیایی، بازار ارز و سکه را به صورت روانی تا حدی ملتهب کرد. دادوستدهای بازار آتی نیز به تاثیر از بازار نقدی ارز و سکه که رشد قابل‌توجهی را تجربه کرد، شیب مثبتی داشت. در هر حال اخبار منتشر شده دیروز در حالی بازارها را با نوسان همراه کرد که قیمت سکه در بازار آتی طی 2 دقیقه به یکباره با رشد 30 هزار توماني رو‌به‌رو شد؛ به طوری که قیمت سکه سررسید تیرماه از 930 هزار تومان به 960 هزار تومان رسید. به نظر تحلیلگران، بازار ديروز بیشتر متاثر از اخبار سیاسی بود تا عرضه و تقاضا. این در حالی است که برخی از معامله گران آینده را همچنان صعودی می‌بینند. در هر حال در کنار معاملات بازار نقدی، مدیریت بازار آتی اعلام کرد از روز شنبه
29 بهمن‌ماه قیمت وجه تضمین اولیه باز هم افزايش مي‌يابد و از دو میلیون و 400 هزار تومان به 2 میلیون و 700 هزار تومان می‌‌رسد. تحلیلگران معتقدند افزایش وجه تضمین روی روند معاملات تاثیر ندارد، زیرا وجه تضمین به قدری بالاست که رشد 300 هزار تومانی آن تغییری در روند مبادلات نخواهد داشت. مطلعان بر این باورند یکی از دلایل به وجود آمدن افزایش وجه تضمین، نگرانی از رشد قیمت طلای جهانی و پایدار باقی ماندن برخی از فاکتورهای افزایشی خارج از ذات بازار است که هر روز با فشار بیشتری، دادوستدها را همراهی می‌کند. این در حالی است که یکی از نمایندگان مجلس بر این باور است که دولت نمی‌تواند، نرخ دلار را به قیمت‌های قبل برگرداند، به نظر این نماینده مجلس، اساسا سیاست‌ها اشتباه بوده است.
در هر حال مبادلات بازار آتی در شرایطی از سر گرفته می‌شود که براساس تازه ترین تصمیم‌های مدیریت بازار آتی بورس کالای ایران قراردادهای آتی سکه طلا تحویل فروردین و خردادماه 1391 از روز دوشنبه یک اسفندماه 1390 راه‌اندازی شده و قابل‌معامله خواهد بود.
نکته قابل‌توجه مبادلات ديروز این بود که با وجود اینکه سکه نقدی ارزان می‌شد، اما سکه آتی گران می‌شد؛ براساس گفته آربیتراژگران سررسیدهای اسفندماه در حال حاضر بهترین شرایط را برای آربیتراژ دارد، زیرا اختلاف سکه بازار نقدی و بازار آتی نزدیک 33 هزار تومان است. البته براساس آمار منتشر شده بازار آتی، سکه‌های تحویلی تیرماه با بیشترین حجم معاملات و کاهش موقعیت‌های باز همراه بود، اما در مجموع روند دادوستدها برای هر یک از قراردادها تا حدی متفاوت بود؛ در شرایطی سررسیدهای اسفندماه با نوسان اندک نزدیک 15 هزار تومان گران شد که محدوده قیمت‌ها بین 839 تا 853 هزار تومان بود. برای سکه‌های اردیبهشت‌ماه نیز قیمت‌ها 35 هزار تومان بالا رفت و دادوستدها در محدوده 885 تا 916 هزار تومان قرار گرفت؛ این در شرایطی است که سکه تیرماه با بیشترین رشد قیمت نزدیک 38 هزار تومان گران و در محدوده 925 تا 959 هزار تومان دادوستد شد. به نظر معامله گران، روز گذشته دلیلی برای رشد قیمت‌ها در بازار وجود نداشت، اما بازار بی‌تفاوت به اهرم‌های موجود، شیب افزایشی را ادامه داد.

جزئيات راه‌اندازي قراردادهاي فروردين و خرداد
براساس تازه‌ترین اطلاعیه بورس کالای ایران، راه‌اندازی قراردادهای آتی سکه طلا تحویل فروردین و خردادماه 1390 با جزئیات بیشتری برای کلیه فعالان معاملات قراردادهای آتی تشریح شد.
قراردادهای آتی با این سررسید در اولین روز معاملاتی، بدون حد نوسان قیمتی با دوره گشایش به مدت 30 دقیقه در ابتدای جلسه معاملاتی آغاز و با دوره عادی معاملاتی و اعمال حد نوسان قیمت روزانه ادامه می یابد. قیمت پایه قرارداد آتی همان قیمت کشف شده در حراج تک قیمتی خواهد بود که مبنای حد نوسان قیمت روزانه برای ادامه معاملات در حراج پیوسته قرار خواهد گرفت. بدیهي است در صورت عدم انجام معامله در حراج تک قیمتی، قرارداد آتی متوقف و مجددا همین فرآیند در روز کاری بعد تکرار خواهد شد.

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام به مدير سايت
منم با حرفهاتون موافقم ولي چرا اون موقع كه بايد از ANONY دفاع مي كرديد اينكار را انجام نداديد و با حذف نكردن حرفهاي دروغي كه بعضي ها در مورد ايشون نوشتند باعث رنجش خاطر ايشان شديد.
لطفا پاسخگو باشيد . اگر مي توانيد يك دعوتنامه رسمي براي ANONY بفرستيد شايد برگردند.

نگه داشتن این تاپیک باعث ایجاد مشکلات زیادی شده برای مدیران و سایت . اما به احترام دوستان سعی کردیم که اینجا رو به عنوان فضایی خوب برای تحلیل های اقتصادی نگه داریم .
اگر قرار باشه مجددا بحث های شخصی و خصومت های مختلف باعث ایجاد مشکل بشه , چاره ای جز بستن تاپیک نخواهیم داشت .

پس خواهش می کنم به موضوع اصلی تاپیک بپردازید و دعواها و درگیری های شخصی را از طریق پی ام پیگیری کنید .

ممنون از توجه شما

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
لطفا تا موفقعي كه جناب ANONY برنگشته اند شما هم هيچ پيام و كامنتي نذارين...با ديدن شما آزرده خاطر ميشيم.
نبود ANONY خيلي در روند تحليلهاي سايت تاثير داشته.... تقاضا مي كنم با حذف خودتون از اين سايت به برگشت انوني كمك كنيد.
متشكرم
اگر کاربرای بخش به این نتیجه رسیدن که من باید از این اقا خواهش کنم که برگرده و اشتباه از طرف من بوده

به جان و دل قبول میکنم

من یک نفر هستم شما یک جمعیت هیچوقت غرور خودم رو به خواسته شما ترجیح نمیدم

21 pool -
somebody
ali- nioton
horsa
لطفا اظهار نظر بفرمایید

صراحتا بله یا خیر

با احترام / حجت

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
یعنی قیمت طلا در بازار جهان بالا برود روی قیمت طلا در ایران تاثیر نمی‌گذارد؟!

نه یعنی اینکه عوامل دیگه ای که فقط مختص ایرانه روی قیمت طلا تاثیر میزاره

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نرخ دلار درقیمت به تومان

تابلو صرافی
1226
بازار سبز میدان1940
بازار فردوسی و منوچهری1950
بازار تهران1990

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
لطفا تا موفقعي كه جناب ANONY برنگشته اند شما هم هيچ پيام و كامنتي نذارين...با ديدن شما آزرده خاطر ميشيم.
نبود ANONY خيلي در روند تحليلهاي سايت تاثير داشته.... تقاضا مي كنم با حذف خودتون از اين سايت به برگشت انوني كمك كنيد.
متشكرم

اقای انونی ببخشید اقای امید دیگه حالا من بیخیال شدم دیگه روتو زیاد نکن درست صحبت کن

یه جور میگی انونی انگار تمام دنیا میشناسنش چه شخصیت والایی بوده

نگران نباش الان اینجا هست و از محضر بزرگوارشون استفاده میکنیم !

الله و اکبر

الله و اکبر

اقای انونی شما که اینقدر مشتاق به برگشت هستید و این بازی ها رو در میارید

بهتره منبعد در رفتارتون با دیگران تجدید نظر کنید

کاربرای بخش هم بعد اون نوشته من نامه دادن که چنین کاری انجام نده به حرف این ایدیها گوش نکن

به هر حال من روی حرفم هستم هر چهار نفر اگه نظرشون اینه که من عذر خواهی کنم موردی نداره

یکی از اون ایدی ها هم مال خودشه موردی نداره

بیاد اظهار نظر کنه

/ حجت

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
چقدر کش پیدا کرد این مساله!
به نظر منکه این تاپیک با حذف انونی(اگه ایدی دیگه ای نداشته باشه!)کوچکترین لطمه ای نخورده!!!چون ایشون در هر شرایطی میگفت بخرید!یه بارم نگفت نخرید!!الانم اگه با ایدی اصلیش بیاد باز میگه بخرید!

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اقای انونی ببخشید اقای امید دیگه حالا من بیخیال شدم دیگه روتو زیاد نکن درست صحبت کن

یه جور میگی انونی انگار تمام دنیا میشناسنش چه شخصیت والایی بوده

نگران نباش الان اینجا هست و از محضر بزرگوارشون استفاده میکنیم !

الله و اکبر

الله و اکبر

اقای انونی شما که اینقدر مشتاق به برگشت هستید و این بازی ها رو در میارید

بهتره منبعد در رفتارتون با دیگران تجدید نظر کنید

کاربرای بخش هم بعد اون نوشته من نامه دادن که چنین کاری انجام نده به حرف این ایدیها گوش نکن

به هر حال من روی حرفم هستم هر چهار نفر اگه نظرشون اینه که من عذر خواهی کنم موردی نداره

یکی از اون ایدی ها هم مال خودشه موردی نداره

بیاد اظهار نظر کنه

/ حجت
آقا شما بیخیال شو........
بزار دل بعضی ها هم با اینچیزها خوش باشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خیلی جالبه برای حرفهای حجت جوابی نیست. فقط یه سری یوزر های..... میان و درخواست برگشت انونی رو میکنن.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
خیلی جالبه برای حرفهای حجت جوابی نیست. فقط یه سری یوزر های..... میان و درخواست برگشت انونی رو میکنن.
چرا اتفاقا جواب هست خوبش هم هست.
من متحصص IT هستم و در یک پست بصورت کاملا فنی جواب ایشون رو دادم، اما نمی دونم چرا پست هایی که خطاب به ایشون هست بسرعت حذف میشن، با این شرایط تمایلی به دوباره نظر دادن و بحث ندارم

بالا