• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی:

وی در خصوص این نکته که آیا تاخیر در تحویل پیش‌فروش حق شکایت را به متقاضیان می‌دهد؟ اظهار داشت: فرض عمل به تعهد است و بحث جریمه مطرح نیست اما می‌توان بحث بورس را مطرح کرد تا اوراقی که افراد ثبت‌نام کرده‌اند قابلیت عرضه در بازارهای مالی را داشته و یک چرخشی صورت بگیرد. در واقع پیوند بین پیش‌فروش و بازار سرمایه دیده شده است و بحث عدم تحویل به موقع سکه‌های پیش‌فروش دیده نشده است.

FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی:

FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس

هنوز یک ماه از آمارهای آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی تهران در مورد ذخایر ۹۰۰ تنی طلای کشور نگذشته که روز سه شنبه بهمنی، رئیس بانک مرکزی ذخایر طلای کشور را ۵۰۰ تن اعلام میکند. اما مستندات گمرک هیچ کدام از این دو آمار را تایید نمیکنند و مقدار ذخیره طلا چیزی نزدیک به ۳۱۹ تن برآورد می شود.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
حال فرض را بر این بگذاریم که آمار آل اسحاق درست نبوده بوده و همین ۵۰۰ تن ذخیره بهمنی را اصل داشته باشیم. ایشان گفته اند که ۶۰ تن سکه پیش فروش کردند، با احتساب سکه هایی که تا کنون بانک مرکزی فروخته است این ۶۰ تن به حدودا ۱۰۰ تن خواهد رسید. بر این اساس ۴۰۰ تن طلای دیگر باقی مانده است.

اگر تمام این ۴۰۰ تن طلای باقی مانده بانک مرکزی هم به سکه ۶۰۰ هزار تومانی تبدیل شود، ۵۰ میلیون قطعه خواهد شد. جز این نیست که این ۵۰ میلیون قطعه سکه میتواند تنها ۳۰ هزار میلیارد از نقدینگی بازار را جذب کند.

30 هزار میلیارد تومان طبق گفته های خود بهمنی در روز سه شنبه (وی گفته رشد نقدینگی در دیماه امسال ۱۱ درصد بوده نقدینگی سال گذشته تقریبا ۳۲۰ هزار میلیارد تومان بوده است) تنها برابر رشد نقدینگی در دیماه امسال نسبت به سال قبل است، این غول نقدینگی که اتفاقا در نتیجه تلاش های شبانه روزی همکاران اقای بهمنی برای شکوفایی اقتصاد کشور بوده اندازه ای به بزرگی لاقل ۳۵۵ هزار میلیارد تومان دارد.

کسانی که به چهار عمل اصلی ریاضی واقف باشند می دانند که ۳۰ یک یازدهم ۳۵۰ است. یعنی اگر غول نقدینگی فعلی کشور طبق آمارهای رسمی بانک مرکزی که بهمنی رئیس آن است را به ۱۱ قسمت مساوی تقسیم کنیم، کل ذخایر طلای بانک مرکزی را در خوشبینانه ترین حالت هم به سکه تبدیل کنیم و چوب حراج بزنیم، دست آخر یک بخش از این ۱۱ بخش را میتواند پاسخگو باشد و هنوز ۱۰ بخش دیگر باقی خواهد ماند.
تالار نیوز | TalarNews.IR

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
جدیدترین دسته گل بانک مرکزی

تمام طلای بانک مرکزی یک دهم غول نقدینگی هم نیست

اگر تمام این ۴۰۰ تن طلای باقی مانده بانک مرکزی هم به سکه ۶۰۰ هزار تومانی تبدیل شود، ۵۰ میلیون قطعه خواهد شد. جز این نیست که این ۵۰ میلیون قطعه سکه م یتواند تنها ۳۰ هزار میلیارد از نقدینگی بازار را جذب کند. ۳۰ هزار میلیارد تومان طبق گفته های خود بهمنی در روز سه شنبه تنها برابر رشد نقدینگی در دیماه امسال نسبت به سال قبل است، بنا بر این توجیه کنترل نقدینگی با حراج طلا زیاد منطقی به نظر نمیرسد!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
چقدر کش پیدا کرد این مساله!
به نظر منکه این تاپیک با حذف انونی(اگه ایدی دیگه ای نداشته باشه!)کوچکترین لطمه ای نخورده!!!چون ایشون در هر شرایطی میگفت بخرید!یه بارم نگفت نخرید!!الانم اگه با ایدی اصلیش بیاد باز میگه بخرید!

به احترام مدیر سایت از گذاشتن پست در 2 صفحه قبل خود داری کردم

اما یه سری پست از دوستان باعث میشه نظرت رو بگیری

صحبت های آقای bshahab کاملا تایید میشه

من هرگز ندیدم کاربر مورد بحث بگه نخرید

در هر شرایطی ایشون میگفت بخرید و در انتهای نوشته هاش هم میگف دید بلند مدت داشته باشید

این بلند مدت یه ساله یا 5 سال خدا داند

ضمنا دوستانی که از دیدن پست های حجت ناراحت میشن میتونن پست های ایشون رو نخونن و خیلی ساده رد بشن

مث من که پست های بعضی کاربرا رو نمیخونم و راحت از کنارشون رد میشم

بسیاری از پست های این تاپیک بار اقتصادی نداره مخصوصا اونا که میگه دید بلند مدت داشته باشید ;)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
مگه دروغ میگفت ؟خوب الان چند ماه بود که فقط موقعیت برای خرید بود که نتیجش هم دیدیم که قیمت تا یک میلیون و 50 تومنم رسید!!!حتما باید نظر متمایزی میداد ؟همه میدونن سکه رو با دید بلند مدت باید خرید یعنی اگه به پولش تا یه مدت طولانی نیاز نداری باید بخری.تو طولانی مدت قطعا به سودی بیشتر از سود بانک میرسی.تو بعضی مواقع هم ممکنه سکه رو امروز بخری 15 روز دیگه 50 درصد روش سود کنی.
کجای حرفاش ایراد داشت؟
به احترام مدیر سایت از گذاشتن پست در 2 صفحه قبل خود داری کردم

اما یه سری پست از دوستان باعث میشه نظرت رو بگیری

صحبت های آقای bshahab کاملا تایید میشه

من هرگز ندیدم کاربر مورد بحث بگه نخرید

در هر شرایطی ایشون میگفت بخرید و در انتهای نوشته هاش هم میگف دید بلند مدت داشته باشید

این بلند مدت یه ساله یا 5 سال خدا داند

ضمنا دوستانی که از دیدن پست های حجت ناراحت میشن میتونن پست های ایشون رو نخونن و خیلی ساده رد بشن

مث من که پست های بعضی کاربرا رو نمیخونم و راحت از کنارشون رد میشم

بسیاری از پست های این تاپیک بار اقتصادی نداره مخصوصا اونا که میگه دید بلند مدت داشته باشید ;)

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مگه دروغ میگفت ؟خوب الان چند ماه بود که فقط موقعیت برای خرید بود که نتیجش هم دیدیم که قیمت تا یک میلیون و 50 تومنم رسید!!!حتما باید نظر متمایزی میداد ؟همه میدونن سکه رو با دید بلند مدت باید خرید یعنی اگه به پولش تا یه مدت طولانی نیاز نداری باید بخری.تو طولانی مدت قطعا به سودی بیشتر از سود بانک میرسی.تو بعضی مواقع هم ممکنه سکه رو امروز بخری 15 روز دیگه 50 درصد روش سود کنی.
کجای حرفاش ایراد داشت؟

نمیکن بنده خدا میومد برا ما 1صفحه فقط شرایط بازارو تحلیل میکرد

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
کجای حرفاش ایراد داشت؟

دقیقا ...

من از اواسط تابستون دارم این تاپیک رو پی گیری می کنم. تمام بخرید های آنونی ( یادش بخیر) مربوط میشه به قبل از اون جهش ناگهانی سکه و بعد از اون دیگه من ندیدم که ایشون کسی رو به اون صراحت تشویق به خریدن کرده باشه. هر کی هم که قبل از این جریان ، سکه خریده بود و تو اون چند روز سکه هاش رو آب کرده باشه هم مطمئنا سود خوبی کرده . حتی همینایی که الان میان و هرچی دلشون می خواد بهش میگن.

به هر حال من که با توصیه های آنونی ، خرید کردم و سود خوبی هم کردم. اولش که وارد این تاپیک شدم اطلاعاتم در مورد سکه صفر بود. حتی نمی دونستم که چرا ایشون و بچه های دیگه اون موقع خرید نیم رو توصیه می کنن و اینکه نیم حباب منفی داره یعنی چی ؟
با خوندن پست های آنونی و LAPD ( که انموقع فکر کنم با اسم ZORO110 می نوشت ) و دماوندیه و و بچه های دیگه بود که کلی چیز ها یاد گرفتم که همینجا باید ازشون تشکر کنم.

مطمئنم که خیلی ها تو این تاپیک مثل من هستن.

. حالا هر کس هر چی دلش می خواد بیاد بگه . آن چه که عیان است چه حاجت به بیان است. قرار نیست که چون ایشون تو سایت حضور نداره ، هرکس که از راه می رسه بیاد و هر چی که دلش می خوادبه ایشون بگه. حداقل نوشته های آنونی باعث شد که من و چند نفر دیگه سود کنیم . شما ها چه کار مفیدی تو این تاپیک انجام دادید ؟......

در ضمن خدا به همه ما عقل داده. ایشون حتی اگه تحلیل هاشون عمدا غلط و گمراه کننده بوده ( که فکر کنم هرکسی این تاپیک و نوسانات قیمت سکه رو از چند ماه پیش دنبال کرده باشه خودش می تونه در این مورد قضاوت کنه ) کسی رو مجبور به خرید نکرده.

در ضمن من تو پست قبلی هم تو این تاپیک گفتم که مشکل بعضی ها با آنونی کاملا شخصیه هست و هیچ ربطی به دلسوزی برای بقیه و ... نداره..

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
در ضمن من تو پست قبلی هم تو این تاپیک گفتم که مشکل بعضی ها با آنونی کاملا شخصیه هست و هیچ ربطی به دلسوزی برای بقیه و ... نداره..

ببخشید به نظر شما من چه نوع مشکل شخصی با این اقا میتونم داشته باشم ؟

این اقا توابع اصفهان هستن من از رشت

حالا من چه ارتباطی میتونم با این اقا داشته باشم که الان به مشکل شخصی خورده باشه ؟

داخل همین سایت پست های منو چک کنید با این اقا ببینیم چه موضوع شخصی بین ما بوجود اومده ؟

------------

این اقا چند اشتباه بزرگ کرد کاری به اینها نداریم

همون موقع دید جلوی بقیه خراب شده گذاشت و رفت

بعد با چند تا ایدی دیگه میخواد بقیه رو مجبور کنه دعوت نامه بدن که برگرده

هی این جو میخوابه هی میاد دوباره شروع میکنه که اقا بیایید از من دعوت کنید که برگردم

مدیرا چند بار اخطار دادن و پست ها هم خیلی حذف شد

--------------------

تمام این موضوعات به کنار

این اقا میاد طوری جو رو برمیگردونه که انگار بزرگترین اقتصاد دان دنیاست و الان چون نیستش مشکل اساسی و بزرگی برای بقیه پیش اومده

شما که میفرمایید تحلیل این اقا در دراز مدت همیشه درسته بوده

یک بار در 30 سال گذشته رو بفرمایید که قیمت سکه ثابت شده باشه و بعد سقوط کنه ؟!

حد اقل تو ایران چیزی به عنوان کاهش قیمت و سقوط نداریم وقتی قیمتی ثابت شد دیگه فقط بالا میره

من یادمه سکه بالای 900 تومن هم شده بود ایشون میاومدن و تشویق میکردن که خرید کنید

خوب سکه 900 و 950 تومنی هرکی الان خرید کرده که ضرر کرده ! چی برسه به 1050

اگر این اقا خبر داشتن از بازار زمانی که سکه 900 رو رد کرد باید میگفت خرید نکنید وگرنه یک بچه 10 ساله هم امار سال های گذشته رو بخونه متوجه میشه که سکه چند سال اینده از مرز یک میلیون و پونصد هزار تومن هم قطعا رد میشه

مهم اینه که محدوده دقیق زمانی اعلام بشه

-----------------------

باز هم هر کسی میتونه هر تحلیلی داره ارائه بده

نظر شخصی هست اگر که کسی اطلاع دقیق از اینده داشت که در عرض یکی دو سال میلیاردر بود

اما این اقا هرکسی که صحبتهاش با ایشون متناقض بود رو با فحاشی و توهین و همراهی ایدیهای دیگش از سایت میروند یا توهین میکرد

این موضوع رو چند بار توضیح دادم و دیگه نیازی نمیبینم هرسری باز هم توضیح بدم

خدا رو شکر کاربرای بخش خودشون هم اومدن و تایید کردن

الان هم بخواد بیاد مشکلی وجود نداره منتها هی بیاد بازی در بیاره که فرش قرمز باید براش پهن بشه و ... دیگه انتظار بیخودیه

بیاد عین بقیه با احترام به صحبت هاش ادامه بده

/ حجت

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل افرادی چون برادر حجّت و رئیس دولت مطبوع شان این است که عقیده دارند با حذف افراد مخالف و حذف صورت مسأله ، مشکلات هم از یاد مردم می رود . اینه عدّه می خواهند به مردم بقبولانند که تورّمی وجود ندارد و این دلّالان و صرّافان هستند که با کمک بهائیّت و استکبار و صهیونیسم و دیگر خزعبلاتی از این قبیل در اقتصاد اخلال ایجاد می کندد ! در حالی که کلّ سرمایۀ مردم عادّی و صرّاف و دلّال زیر ده درصد کلّ سرمایه مملکت که در دست حکومتیان است هم نبوده و این خود دار و دستۀ حکومتی ها می باشند که با هجوم به بازار های ارز و سکّه باعث جهش فوق العادّۀ قیمت شده اند . هر چند به دلیل کاهش ارزش ریال و تورّم قیمت همۀ اجناس خواه ناخواه بالا می رود ولی این افزایش شدید به همان دلیلی است که عرض کردم .

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
مشکل افرادی چون برادر حجّت و رئیس دولت مطبوع شان این است که عقیده دارند با حذف افراد مخالف و حذف صورت مسأله ، مشکلات هم از یاد مردم می رود . اینه عدّه می خواهند به مردم بقبولانند که تورّمی وجود ندارد و این دلّالان و صرّافان هستند که با کمک بهائیّت و استکبار و صهیونیسم و دیگر خزعبلاتی از این قبیل در اقتصاد اخلال ایجاد می کندد ! در حالی که کلّ سرمایۀ مردم عادّی و صرّاف و دلّال زیر ده درصد کلّ سرمایه مملکت که در دست حکومتیان است هم نبوده و این خود دار و دستۀ حکومتی ها می باشند که با هجوم به بازار های ارز و سکّه باعث جهش فوق العادّۀ قیمت شده اند . هر چند به دلیل کاهش ارزش ریال و تورّم قیمت همۀ اجناس خواه ناخواه بالا می رود ولی این افزایش شدید به همان دلیلی است که عرض کردم .

شما اگر با یک نگاه سالم نوشته های قبلی من رو مطالعه میکردید چنین حرفی نمیزدید

خدا رو شکر تفکر و موضع من حد اقل در مورد دولت کاملا شناخته شده هست

شاید تز شما در مورد کاربران تازه وارد تاثیر گذار باشه اما در مورد من جواب نمیده

موفق و موید باشید

/ حجت

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

بحث دقیقا سر همینه

موضوع تاپیک "سرمايه گذاري روي سكه و طلا"

بحث اشتباهات و دزدی و ... آقایون سیاسی و ای آقای 7000 تومنی و تو ساندیس خوری و ... و من پپسی می خورم
و تو بیا 7000 تومن گدایی کن و این اراجیف به موضوع ربطی نداره

یکی با دیدن یه سری چیزا میگه بالا میره

یکی میگه ثابته

یکی دیگه ام میگه ثابته

با توهین به دیگران نمیشه سکه خرید آقای سکه بخر

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
البته ادبیات برخی افراد مشخصه که یوزر دوم افراد دیگر هستند
مشخص نیست چرا با همون یوزر اصلی خودشون نمی یان

اینکه قیمت طلا روز به روز بالاتر می ره یک امر بدیهی هست
ولی مهم استراتژی خرید و فروشش هست

برخی افراد در اوج گرانی سکه هم می یان و بقیه را تشویق به خرید می کنند
الانخیلی ها سکه 900 و یک تومنی روی دستشون هست به خاطر ناآگاهی و جو دادن بقیه
حالا چه توی نت و چه توی بازار

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
چرا اینقدر به هم دیگه گیر میدید؟
هر کسی نظرشو میگه دیگه خرید یا نخریدن به خود شخص مربوطه

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
چرا اینقدر به هم دیگه گیر میدید؟
هر کسی نظرشو میگه دیگه خرید یا نخریدن به خود شخص مربوطه

بحث گیر دادن نیست
مسلما هر کسی نظری داره
ولی برخی می یان بدجوری جو می دن
و باعث ضرر و زیان بقیه می شن
مثل موقعی که سکه 900 تومن و یک تومن بود و برخی باز هم کاربران را تشویق به خرید می کردن

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
آقایون و خانمها

خیلی بحثو کشش دارین می دین. اینجا که سازمان ملل نیست که اینقدر قطعنامه صادر می کنین. جناب حجت خان، همه خودشون عقل دارن و ماشاء ا... تحلیل گر و صاحب نظر هستند. هر کسی هم در زندگیش مسوول تصمیمات خودشه. آقای انونی هم به نظر من تحلیل های خودشو می کنه، ولی مسوولیت تصمیمها با خود افراده. اگر اینجوری بود که صدا و سیمای میلی که مدام تبلیعات مصموم و به دور از واقعیت می کنه و یه عده از مردم بیچاره رو گول می زنه و به عمد هم این کارو می کنه (در همه زمیته ها چه سیاسی و چه اقتصادی) گناهکار بزرگه! اما ببین راست راست راه میره و کسی هم چیزی بهش نمی گه! حالا شما گیر دادی به آقای انونی که در فضایی محدود اومده نظرشو داده و می خوای دادگاهیش کنی؟ ول کن بابا. مگه چند درصد مردم به نسبت صدا و سیما صحبتهای ایشونو شنیدن؟ قول بهت می دم بیشتر از 200 تا 300 نفر نشن. خلاصه می خوام بگم که قضیه رو خیلی جدیش کردی پسر خوب. مگه اینجا چقدر مهمه و چی گیرش می یاد که بیاد برای برگشتن این فیلمهایی که شما می گی بازی کنه؟ یه کمی تفکر هم برای آدم خوب چیزیه!
همگی موفق باشین.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
آقایون و خانمها

خیلی بحثو کشش دارین می دین. اینجا که سازمان ملل نیست که اینقدر قطعنامه صادر می کنین. جناب حجت خان، همه خودشون عقل دارن و ماشاء ا... تحلیل گر و صاحب نظر هستند. هر کسی هم در زندگیش مسوول تصمیمات خودشه. آقای انونی هم به نظر من تحلیل های خودشو می کنه، ولی مسوولیت تصمیمها با خود افراده. اگر اینجوری بود که صدا و سیمای میلی که مدام تبلیعات مصموم و به دور از واقعیت می کنه و یه عده از مردم بیچاره رو گول می زنه و به عمد هم این کارو می کنه (در همه زمیته ها چه سیاسی و چه اقتصادی) گناهکار بزرگه! اما ببین راست راست راه میره و کسی هم چیزی بهش نمی گه! حالا شما گیر دادی به آقای انونی که در فضایی محدود اومده نظرشو داده و می خوای دادگاهیش کنی؟ ول کن بابا. مگه چند درصد مردم به نسبت صدا و سیما صحبتهای ایشونو شنیدن؟ قول بهت می دم بیشتر از 200 تا 300 نفر نشن. خلاصه می خوام بگم که قضیه رو خیلی جدیش کردی پسر خوب. مگه اینجا چقدر مهمه و چی گیرش می یاد که بیاد برای برگشتن این فیلمهایی که شما می گی بازی کنه؟ یه کمی تفکر هم برای آدم خوب چیزیه!
همگی موفق باشین.

وقتی میای نظر بدی با یه آی دی میای صاف حرفتو میزنی

وقتی میخای جو بدی و دیگران رو ... کنی

با چن تا آی دی میای جو رو میدی - با آی دی های دیگه اعتبار میدی و دیگران رو گمراه میکنی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
کلا چند وقتیه بخش از سوی چند کاربر شده بچه بازی و جو سازی

ترغیب مردم به خرید و انبار کنسرو لوبیا و
تشویق به خرید سکه در اوج یک میلیون تومان

توهین و تمسخر کاربرانی که نظرشون همسو نیست و ساندیس خور خواندشون

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
وقتی میای نظر بدی با یه آی دی میای صاف حرفتو میزنی

وقتی میخای جو بدی و دیگران رو ... کنی

با چن تا آی دی میای جو رو میدی - با آی دی های دیگه اعتبار میدی و دیگران رو گمراه میکنی

اونوقت دقیقا چی گیرت میاد اگه بتونی 50 نفر توی تاپیک رو گمراه کنی برن سکه بخرن؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اونوقت دقیقا چی گیرت میاد اگه بتونی 50 نفر توی تاپیک رو گمراه کنی برن سکه بخرن؟

یکی سری ها دوست دارن هر جور شده نظر خودشون را به رخ بکشن
و خودشون را مخ و همه فن حریف بدونن
و این نیاز روحی شون را ارضا می کنه

کسی هم باهاشون مخالفت کنه هر جوری شده باهاش مقابله کنند
حالا چه یک نفر جلوشون باشه چه 50 نفر

بالا