در ضمن من تو پست قبلی هم تو این تاپیک گفتم که مشکل بعضی ها با آنونی کاملا شخصیه هست و هیچ ربطی به دلسوزی برای بقیه و ... نداره..
ببخشید به نظر شما من چه نوع مشکل شخصی با این اقا میتونم داشته باشم ؟
این اقا توابع اصفهان هستن من از رشت
حالا من چه ارتباطی میتونم با این اقا داشته باشم که الان به مشکل شخصی خورده باشه ؟
داخل همین سایت پست های منو چک کنید با این اقا ببینیم چه موضوع شخصی بین ما بوجود اومده ؟
------------
این اقا چند اشتباه بزرگ کرد کاری به اینها نداریم
همون موقع دید جلوی بقیه خراب شده گذاشت و رفت
بعد با چند تا ایدی دیگه میخواد بقیه رو مجبور کنه دعوت نامه بدن که برگرده
هی این جو میخوابه هی میاد دوباره شروع میکنه که اقا بیایید از من دعوت کنید که برگردم
مدیرا چند بار اخطار دادن و پست ها هم خیلی حذف شد
--------------------
تمام این موضوعات به کنار
این اقا میاد طوری جو رو برمیگردونه که انگار بزرگترین اقتصاد دان دنیاست و الان چون نیستش مشکل اساسی و بزرگی برای بقیه پیش اومده
شما که میفرمایید تحلیل این اقا در دراز مدت همیشه درسته بوده
یک بار در 30 سال گذشته رو بفرمایید که قیمت سکه ثابت شده باشه و بعد سقوط کنه ؟!
حد اقل تو ایران چیزی به عنوان کاهش قیمت و سقوط نداریم وقتی قیمتی ثابت شد دیگه فقط بالا میره
من یادمه سکه بالای 900 تومن هم شده بود ایشون میاومدن و تشویق میکردن که خرید کنید
خوب سکه 900 و 950 تومنی هرکی الان خرید کرده که ضرر کرده ! چی برسه به 1050
اگر این اقا خبر داشتن از بازار زمانی که سکه 900 رو رد کرد باید میگفت خرید نکنید وگرنه یک بچه 10 ساله هم امار سال های گذشته رو بخونه متوجه میشه که سکه چند سال اینده از مرز یک میلیون و پونصد هزار تومن هم قطعا رد میشه
مهم اینه که محدوده دقیق زمانی اعلام بشه
-----------------------
باز هم هر کسی میتونه هر تحلیلی داره ارائه بده
نظر شخصی هست اگر که کسی اطلاع دقیق از اینده داشت که در عرض یکی دو سال میلیاردر بود
اما این اقا هرکسی که صحبتهاش با ایشون متناقض بود رو با فحاشی و توهین و همراهی ایدیهای دیگش از سایت میروند یا توهین میکرد
این موضوع رو چند بار توضیح دادم و دیگه نیازی نمیبینم هرسری باز هم توضیح بدم
خدا رو شکر کاربرای بخش خودشون هم اومدن و تایید کردن
الان هم بخواد بیاد مشکلی وجود نداره منتها هی بیاد بازی در بیاره که فرش قرمز باید براش پهن بشه و ... دیگه انتظار بیخودیه
بیاد عین بقیه با احترام به صحبت هاش ادامه بده
/ حجت