• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونوقت دقیقا چی گیرت میاد اگه بتونی 50 نفر توی تاپیک رو گمراه کنی برن سکه بخرن؟

اون 50 نفر به 50 نفر دیگه میگن , اونا هم به 50 نفر , کلا جو میرسه به میلیون میلیون نفر , بعد این جو تقاضا میاره , قیمت میره بالا , هزار هزار سکه ها که گرون شده , فروخته میشه و سودش برده میشه !

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اون 50 نفر به 50 نفر دیگه میگن , اونا هم به 50 نفر , کلا جو میرسه به میلیون میلیون نفر , بعد این جو تقاضا میاره , قیمت میره بالا , هزار هزار سکه ها که گرون شده , فروخته میشه و سودش برده میشه !
دقیقا همینه
این باعث می شه کسانی هم که سر رشته ندارن برن بخرن و ضرر کنن

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

دقیقا- نمی گم الان سیستم غلط نیست - الان وضع بازار خیلی خرابه ولی مهم اینه همین وضع موجود فقط نیاز به یک جرقه داره - اون جرقه نباید خودمون باشیم - مردم نباید به جون هم بیافتن
حالا از اون بالا هر چی دلشون میخاد سر این مردم بیچاره در میارن یکی هم غمدی یا غیر عمدی میاد این جا پست میزنه کنسر و غذاهای با نگهداری بالا ذخیره کنید.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
کلا چند وقتیه بخش از سوی چند کاربر شده بچه بازی و جو سازی

ترغیب مردم به خرید و انبار کنسرو لوبیا و
تشویق به خرید سکه در اوج یک میلیون تومان

توهین و تمسخر کاربرانی که نظرشون همسو نیست و ساندیس خور خواندشون

بابا مردم کجا بودن تو رو به خدا!! مگه 200 300 نفر بیشتر از جمعیت 80 میلیونی ایران اینجا رو می بینن؟ آخه اینقدر ساده نباشین تو رو خدا! مگه چند نفر از مردم می یان و دستورالعمل های این سایت فسقلی رو اجراء می کنن توی زندگشیون؟ مگه همه مثل شما بع ADSL و سواد گشت و گذار اوی اینترنت و پیدا کردن این سایت واردن؟ تو رو خدا از شما قشر تحصیلکرده انتظار بیشتر از این حرفاست! وقتی شما بخوای اینجوری فکر کنی من مطئن مطمئنم که 80 درصد مردم گول این صدا و سیما رو می خورن! بابا تو رو خدا اینجوری حرف نزنین.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بابا مردم کجا بودن تو رو به خدا!! مگه 200 300 نفر بیشتر از جمعیت 80 میلیونی ایران اینجا رو می بینن؟ آخه اینقدر ساده نباشین تو رو خدا! مگه چند نفر از مردم می یان و دستورالعمل های این سایت فسقلی رو اجراء می کنن توی زندگشیون؟ مگه همه مثل شما بع ADSL و سواد گشت و گذار اوی اینترنت و پیدا کردن این سایت واردن؟ تو رو خدا از شما قشر تحصیلکرده انتظار بیشتر از این حرفاست! وقتی شما بخوای اینجوری فکر کنی من مطئن مطمئنم که 80 درصد مردم گول این صدا و سیما رو می خورن! بابا تو رو خدا اینجوری حرف نزنین.

خب همین 200-300 نفر به قوب دوستمون به 200-300 نفر دیگه می گن
ولی همین 200 نفر هم اطلاعات غلط بهشون برسه و ضرر کنن کم نیست به نظرتون ؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
«انجمن ارتباطات میان‌بانکی جهانی» که به اختصار سوییفت خوانده می‌شود روز جمعه، ۲۸ بهمن‌ماه، در بیانیه‌ای اعلام کرد که آماده قطع کلیه خدمات خود به آن دسته از نهادهای مالی ایرانی است که مشمول تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا هستند. خبرگزاری آسوشیتدپرس این خبر را کمتر از دو هفته پس از آن منتشر کرده است که سازمان سوییفت اعلام کرده بود در تلاش است از راه قانونی به نگرانی‌های آمریکا و اتحادیه اروپا در خصوص ایران پاسخ دهد. به گزارش این خبرگزاری، سازمان سوییفت روز جمعه در بیانیه خود اعلام کرده است که ایالات متحده و اتحادیه اروپا در حال طراحی اقدامات تازه‌ای علیه جمهوری اسلامی هستند که «بر توانایی این سازمان برای ارائه خدمات به مشتریان ایرانی» اثر منفی خواهد داشت. «انجمن ارتباطات میان‌بانکی جهانی» که مقر آن در بروکسل است اعلام آمادگی کرده است که «به محض روشن شدن قوانین و اقدامات تازه اتحادیه اروپا» در این زمینه از این قوانین اطاعت کند.

سوییفت یکی از آخرین ابزارهای جمهوری اسلامی برای ادامه تجارت در سطح بین‌المللی و مهم‌ترین کانال ارتباطی سیستم بانکی ایران با دنیای خارج است. سوییفت یک کد شناسایی ویژه برای بانک‌ها و موسسات مالی بین‌المللی است که از طریق آن می‌توانند نقل و انتقال پول برای خرید و فروش کالا و خدمات را انجام دهند. این کد بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سیستم ارتباط الکترونیکی جهان برای بانک‌هاست. ایران یکی از استفاده‌کنندگان از این سیستم است و بخش بزرگی از مبادلات تجاری خود را با استفاده از همین سیستم انجام می‌دهد. جمهوری اسلامی از سیستم سوییفت برای فروش نفت، جلب سرمایه برای گسترش صنایع نفت و گاز، خرید ماشین‌آلات و فناوری‌های مربوط به نفت و گاز و نیز خریدوفروش سایر کالا‌ها و خدمات استفاده می‌کند.

طرح قطع خدمات سازمان سوییفت که برای ایران نقشی حیاتی دارند اولین بار توسط دو سناتور آمریکایی در کمیته امور بانکی مجلس سنای آمریکا مطرح شد ، اما در همان زمان با مخالفانی در همان مجلس سنا نیز روبه‌رو شد. مخالفان طرح قطع ارتباط جمهوری اسلامی با سیستم سوییفت می‌گویند در صورتی که کنگره آمریکا با این پیشنهاد موافقت کند «اقتصاد ایران نابود خواهد شد». عده دیگری از منتقدان هم طرفدار محدود‌تر شدن این طرح هستند و می‌گویند که اگر هدف از این تحریم‌ها افزایش فشار بر **** پاسداران و دیگر نهاد‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی است، باید به ایران اجازه داده شود برای خرید مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی و فروش محدود نفت از سیستم سوییفت استفاده کند.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
وقتی میای نظر بدی با یه آی دی میای صاف حرفتو میزنی

وقتی میخای جو بدی و دیگران رو ... کنی

با چن تا آی دی میای جو رو میدی - با آی دی های دیگه اعتبار میدی و دیگران رو گمراه میکنی

قربون شکل ماهت بشم. من نازنینم. آقای آنونی رو هم کمتر از شما می شناسم. من دارم راجع به این بچه بازی ها اعتراض می کنم، وگرنه برای من آقای انونی با شما هیچ فرقی نداره. شما خیلی راحت قضاوت منفی می کنی و می گی من انونی هستم که با یه ID دیگه اومدم! تمام قضاونت هات همینجوری سطحیه؟ از مسوولین سایت می خوان این دوستمون رو که می گه من انونی هستم از گمراهی درش بیارن لطفا تا اینقدر سطحی و بی دلیل قضاوت نکنند.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
خب همین 200-300 نفر به قوب دوستمون به 200-300 نفر دیگه می گن
ولی همین 200 نفر هم اطلاعات غلط بهشون برسه و ضرر کنن کم نیست به نظرتون ؟

ان شاء ا... که هیچکس ضرر نکنه هیچوقت! ولی هر کس مسوول تصمیمات خودشه. شما فکر میکنی قیمت سکه که شد 1 میلیون بر اثر تبلیغات امثال آقای انونی توی این سایتهاست؟ اشتباه می کنی، ریشه تمام این مسائل اونهایی هستند که اختلاص های چندین میلیاردی می کنن و سرمایه اصلی دستشون می چرخه. سرمایه های اندک مردم باعث این آشفتگی ها نیست قطعا. آرزوی موفقیت و سر بلندی برای تک تک مردم میهن عزیزم دارم و امیدوارم روزی برسه که اصلا فکر دو دوتا چهارتا کردن برای چندرغاز (اگه املاشو درست نوشته باشم) سرمایمونو نکنیم.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من از کسی اسم نبردم
قیمت یک تومن هم به خاطر حرف کسی نبوده
ولی اینکه بدون اطلاع بیایم و برای بقیه هم ضرر درست کنیم عقلانی نیست

هر کسی هم میدونه طلا رشد داره
و ترغیب به خرید طلا هم اسمش تحلیل نیست

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
بابا مردم کجا بودن تو رو به خدا!! مگه 200 300 نفر بیشتر از جمعیت 80 میلیونی ایران اینجا رو می بینن؟ آخه اینقدر ساده نباشین تو رو خدا! مگه چند نفر از مردم می یان و دستورالعمل های این سایت فسقلی رو اجراء می کنن توی زندگشیون؟ مگه همه مثل شما بع ADSL و سواد گشت و گذار اوی اینترنت و پیدا کردن این سایت واردن؟ تو رو خدا از شما قشر تحصیلکرده انتظار بیشتر از این حرفاست! وقتی شما بخوای اینجوری فکر کنی من مطئن مطمئنم که 80 درصد مردم گول این صدا و سیما رو می خورن! بابا تو رو خدا اینجوری حرف نزنین
.

دوست عزیز تو راه پیمایی 22 بهمن حتی یه یه درصد کل ایران هم شرکت نمی کنن ولی همون روز بری بیرون فکر میکنی قیامت شده . اوناییکه تو بازارن بهتر میدونن که بازار سکه مثل مرغ و گوشت نیست که نیاز روزانه باشه تقاضا. اونجا از طرف شاید بیش از 2000 نفر به هم میریزه . اما اون افرادی که مخ این کارن گلادیاتور این افزایش تقاضا هستن و بفقیه رو که بتدریج وارد این تقاضا میشن مدیریت میکنن. مثلا شما ممکنه خیلی وقته تو این کار باشی ولی بی سر و صدا کارتو بکنی . الان اوناییکه 5 سال پیش طلا خریدن الان چقدر سود کردن این کاملا طبیعیه که تورم دیر یا زود از طریق اسکناس به طلا منتقل میشه و اون فرد پس اندازشو انداخته در داخل سیل خروشان تورم و داره ازش استفاده میکنه تا ارزش پولش لااقل حفظ بشه و اونی که سرگرم بازی های این آقایون سیاست مدارها در بالا میشه سرمایشو میبازه.

ولی همین آدمی که بی سر وصدا داره کارشو میکنه دوست نداره هیجانات کوتاه مدت ایجاد بشه و نظم بازار به هم بخوره .
مثل اکثر طلا فروش های بزرگ اصلا از این وضع استقبال نمی کنن

اما دسته دیگری هم هستن که یه پروسه ای زنجیره ای از افراد تشکیل میدن و به راحتی در راس این هرم سودهای بزرگ و بادآورده ی دلالی در زمان بسیار کوتاه به دست میارن اونا در این پروسه بازار کار دیگه ندارن و اصطلاحا فکر پس انداز طلا نیستن بلکه دنبال سود کاذب اون هستن. حالا این هم تو مملکت ما یه قصه ای داره واسه خودش .

در اینکه طلا رفته رفته گرون خواهد شد و مردم رفته رفته فقیرتر خواهند شد شک نکنید اما شک کنید از اینکه آدمیزاد شیر پخته خورده از پستان مادرش
چند صفحه پیش یه پستی زده بودم در این راستا.

یه نکته هم بگم اینکه فکر میکنی چند درصد افرادی که پستای این تایپیک رو میخونن اینجا پست هم میزنن. مطمئن باشید 100 برابرش فقط میخونن و تاثیر کوتاه مدتش رو این افراد یه فاجعه تو بازار پیش میاره

مطمئناامثال خود من اون قدر تجربه داریم که بخونیم و تحلیل جدیدی ازش در بیاریم و محتاط عمل کنیم . مثلاً
1- وقتی افزایش قیمت شروع شد سریع بخر ولی نفروش
2- وقتی احساس کردی افزایش قیمت بیش از ظرفیت بازاره نخر
3- وقتی کاهش قیمت شروع شد میتونی بفروشی به شرط اینکه شرایط اونس هم کاهشی باشه
و راه حل های دیگه که تو بازار ایران طبیعیه

اما تعجب میکنم وقتی سکه 950 تومن شد اینجا پستای تشویق به خرید رو دیدم و خندم میگرفت ولی چه کنیم تعداد پستامون کم بود از یه طرف هم شاید نوشته هامون احساس کردیم نافذ نباشه سکوت کردیم
بعضی ها رفتن خریدن تا جیب بعضی ها بازم پرتر بشه اما خود کرده را تدبیر نیست

در ضمن دوست عزیز ما ایرانی جماعت الان رفتیم دنبال کار خودمون ولی دو روز بعد که یه بحران شروع میشه اولین جایی که میایم سر میزنیم اینترنته و بازار دلالیه
وبعضی ها منتظر اون روز هستن تا از ضزر دیگران سود کلانی رو صاحب بشن

تا حالا پیش خودت فکر کردی چرا هر بار که مسکن گرون میشه یه سال بعدش رکود و کاهش قیمت شروع میشه

خیلی ساده هستش اوناییکه بازار مسکن تو دستشونه از طریق یه تعداد دلال ، بازار رو بیش از حد چاقش میکنن تا موقعیت فروش ایجاد کنن دقیقا همون زمان یه تعداد تازه به فکر خرید میوفتن و تا چند روز پیش که به همه جای خونه گیر میدادن میرن بنگاه از کوچه خونه رو می بینن می خرن فردا میبینن دستشوییش سیفون هم نداره

اما همین سرمایه دارها به محض اینکه رکود شروع میشه میزنن تو سر مال و ارزون میخرن و میشینن واسه روز مبادا
برو تو فرانسه جرات داری دو تا خونه بخر بعد از 10 سال مالیات خونه دوم اون قدر تصاعدی میشه که اگه خونه رو بفروشی به نصف پولت هم نمیرسی

البته من اسمی از کاربرای این سایت اینجا نیاوردم و نمیخام به کسی توهین کنم
اما کمی باید منطقی باشیم

فضای بحرانی ایران را در کوتاه مدت نمی توان پیش بینی کرد ولی در بلند مدت اقتصاد ایران رو به پسرفت هستش و هر کی پول نقد به عنوان پس انداز نگهداره ضرر زیادی میبینه و این نیازی به تحلیل نداره
مگه اینکه آدم بازار باشه و بدونه که چه جوری سرمایشو زیاد کنه اونوقت پولشو تو جنشس میزاره که اون هم با تورم هماهنگه

Last edited:

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز تو راه پیمایی 22 بهمن حتی یه یه درصد کل ایران هم شرکت نمی کنن ولی همون روز بری بیرون فکر میکنی قیامت شده . اوناییکه تو بازارن بهتر میدونن که بازار سکه مثل مرغ و گوشت نیست که نیاز روزانه باشه تقاضاد اونجا از طرف شاید بیش از 2000 نفر به هم میریزه . اما اون افراد گلادیاتور این افزایش تقاضا هستن و بفقیه رو که بتدریج وارد این تقاضا میشن مدیریت میکنن. مثلا شما ممکنه خیلی وقته تو این کار باشی ولی بی سر وصدا کارتو بکنی . الان اوناییکه 5 سال پیش طلا خریدن الان چقدر سود کردن این کاملا طبیعیه که تورم کدیر یا زود از طریق اسکناس به طلا منتقل میشه و اون فرد پس اندازشو انداخته در داخل سیل خروشان تورم و داره ازش استفاده میکنه تا ارزش پولش لااقل حفظ بشه و اونی که سرگرم بازی های این آقایون سیاست مدارها در بالا میشه سرمایشو میبازه.

ولی همین آدمی که بی سر وصدا داره کارشو میکنه دوست نداره هیجانات کوتاه مدت ایجاد بشه و نظم بازار به هم بخوره .
اکثر طلا فروش های بزرگ اصلا از این وضع استقبال نمی کنن

اما دسته دیگری هم هستن که یه پروسه ای زنجیره ای از افراد تشکیل میدن و به راحتی در راس این هرم سودهای بزرگ و بادآورده ی دلالی در زمان بسیار کوتاه به دست میارن زیاد در این پروسه بازار کار دیگه ندارن و اصطلاحا فکر پس انداز طلا نیستن بلکه دنبال سود کاذب اون هستن. حالا این هم تو مملکت ما یه قصه ای هستش واسه خودش .

در اینکه طلا رفته رفته گرون خواهد شد و مردم رفته رفته فقیرتر خواهند شد شک نکنید اما شک کنید از اینکه آدمیزاد شیر پخته خورده از پستان مادرش
چند صفحه پیش یه پستی زده بودم در این راستا.

الان یه نکته هم بگم اینکه فکر میکنی چند درصد افرادی که پستای این تایپیک رو میخونن اینجا پست هم میزنن. مطمئن باشید 100 برابرش فقط میخونن و تاثیر کوتاه مدتش رو این افراد یه فاجعه تو بازار پیش میاره
مطمئناامثال خود من اون قدر تجربه داریم که بخونیم و تحلیل جدیدی ازش در بیاریم و محتاط عمل کنیم . مثلاً
1- وقتی افزایش قیمت شروع شد سریع بخر ولی نفروش
2- وقتی احساس کردی افزایش قیمت بیش از ظرفیت بازاره نخر
3- وقتی کاهش قیمت شروع شد میتونی بفروشی به شرط اینکه شرایط اونس هم کاهشی باشه
و هزار راه حل دیگه که تو بازار ایران طبیعیه

اما تعجب میکنم وقتی سکه 950 تومن شد اینجا پستای تشویق به خرید رو دیدم و خندم میگرفت ولی چه کنیم تعداد پتامون کم بو از یه طرف هم شاید نوشته هامون احساس کردیم نافذ نباشه سکوت کردیم
بعضی ها رفتن خریدن تا جیب بعضی ها بازم پرتر بشه اما خود کرده را تدبیر نیست

در ضمن دوست عزیز ما ایرانی جماعت الان رفتیم دنبال کار خودمون ولی دو روز بعد که یه بحران شروع میشه اولین جایی که میایم سر میزنیم اینترنته
وبعضی ها منتظر اون روز هستن تا از ضزر دیگران سود کلانی رو صاحب بشن

تا حالا پیش خودت فکر کردی چرا هر بار که مسکن گرون میشه یه سال بعدش رکود و کاهش قیمت شروع میشه

خیلی ساده هستش اوناییکه بازار مسکن تو دستشونه از طریق یه تعداد دلال ، بازار رو بیش از حد چاقش میکنن تا موقعیت فروش ایجاد کنن دقیقا همون زمان یه تعداد تازه به فکر خرید میوفتن و تا چند روز پیش که به همه جای خونه گیر میدادن میرن بنگاه از کوچه خونه رو می بینن می خرن فردا میبینن دستشوییش سیفون هم نداره

اما همین سرمایه دارها به محض اینکه رکود شروع میشه میزنن تو سر مال و ارزون میخرن و میشینن واسه روز مبادا
برو تو فرانسه جرات داری دو تا خونه بخر بعد از 10 سال مالیات خونه دوم اون قدر تصاعدی میشه که اگه خونه رو بفروشی پولشو بگیری به نصف پولت هم نمیرسی

البته من اسمی از کاربرای این سایت اینجا نیاوردم و نمیخام به کسی توهین کنم

کلیات حرفهای شما رو تایید می کنم، ولی بازهم عقیده من براینه که اینترنت و فضای اون نمی تونه باعث ایحاد این موجها بشه و کلا فضای مجازی بسیار زیاد از دنیای واقعی فاصله داره. سر نخ ها جای دیگست. ضریب نفوذ اینترنت در ایران اونقدری بالا نیست که شما سرچشمه آشفتگی در بازار ارز و سکه رو در اون ببینی. مگه الان سایتها همه ف ی ل ت ر نشده؟ چرا دلار ارزون نشد پس؟ اونهایی هم که دسترسی به فضای اینترنت دارن به نظر من یه پله از عامه مردم بالاترن و این انتظار می ره که عاقلانه تصمیم بگیرن نه از روی احساس.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اون کاربری که که با حرفه یکی دیگه سرمایشو به خطر میندازه همون بهتر که ضرر کنه .اینجا کسی ضامن یکی که طمع جلو چشماشو گرفته و میخواد در هر شرایطی سود کنه نیست .منم ندیدم کسی تو قیمتای بالا کسی رو به خرید تشویق کنه .حتی من چند بار از آقای انونی خواهش کردم که نظرشونو در مورد خرید یا فروش بهم اعلام کنه ولی ایشون گفتن چنین چیزی امکان نداره و هر کس باید خودش تصمیم بگیره.تو همین تاپیکم هم حرفاش هست.منم نه اینکه بخوام با حرف ایشون تصمیم بگیرم بلکه بعنوان نظر خواهی.

بحث گیر دادن نیست
مسلما هر کسی نظری داره
ولی برخی می یان بدجوری جو می دن
و باعث ضرر و زیان بقیه می شن
مثل موقعی که سکه 900 تومن و یک تومن بود و برخی باز هم کاربران را تشویق به خرید می کردن

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
قربون شکل ماهت بشم. من نازنینم. آقای آنونی رو هم کمتر از شما می شناسم. من دارم راجع به این بچه بازی ها اعتراض می کنم، وگرنه برای من آقای انونی با شما هیچ فرقی نداره. شما خیلی راحت قضاوت منفی می کنی و می گی من انونی هستم که با یه ID دیگه اومدم! تمام قضاونت هات همینجوری سطحیه؟ از مسوولین سایت می خوان این دوستمون رو که می گه من انونی هستم از گمراهی درش بیارن لطفا تا اینقدر سطحی و بی دلیل قضاوت نکنند.

1 - کدوم نازنین ؟ من نازنین زیاد دارم :p

2 - این انجمن از قدیمیای وب هستش 10 ها هزار عضو و بخشای مختلف هزاران خواننده داره

3 - اینکه یه سری میان اختلاس میکنن و ... جای خود

اما یه سری میان برای سود خود جو سازی میکنن شما به تنهایی یه درخت هستی مثلا درخت چی ؟ :happy:

حالا اگه این درخت تو شرایط جوی که دیگران قرار میدن قرار بگیره تمام برگ هاش رو آلوده میکنه

ضمن اینکه این افراد فقط از یه سایت یا انجمن استفاده نمیکنن

قبلا هم گفتم

برخی تصور میکنن این سایت ها تاثیرشون خیلی کمه

اما همین افراد تو یه دوره زمانی سایت هایی مثل گرم و مثقال رو را اندازی میکنن و با تبلیغ و ...

این سایتها رو تبدیل به یه مرجع میکنن

شما خودت میدونی من کارم چیه وقت ندارم هر روز برم کف بازار قیمت بگیرم

پس میرم قیمت همین سایت ها رو نگاه میکنم

حالا من با چن نفر برخورد دارم ؟ خودت میدونی

همه اونا رو به اشتباه میندازم سودش رو کی میبره

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اون کاربری که که با حرفه یکی دیگه سرمایشو به خطر میندازه همون بهتر که ضرر کنه .اینجا کسی ضامن یکی که طمع جلو چشماشو گرفته و میخواد در هر شرایطی سود کنه نیست .منم ندیدم کسی تو قیمتای بالا کسی رو به خرید تشویق کنه .حتی من چند بار از آقای انونی خواهش کردم که نظرشونو در مورد خرید یا فروش بهم اعلام کنه ولی ایشون گفتن چنین چیزی امکان نداره و هر کس باید خودش تصمیم بگیره.تو همین تاپیکم هم حرفاش هست.منم نه اینکه بخوام با حرف ایشون تصمیم بگیرم بلکه بعنوان نظر خواهی.

http://forum.persiantools.com/t116063-page274.html#post4338742

به ساعت پست دقت کنید تا یه وخ اشتباه نکنید

قیمت در ساعت گذاشتن پست 990 تومن

قیمت در 5 ساعت بعد 815 تومن

بعد از خوندن تحلیل متفکرانه کاملا سیاسی

به کلمه آخر هم دقت که هیچ صراحتی توش نیست دقت کنید

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
پیش فروش سکه 8 ماهه تحویل می شود
1آقای عباس کمره ای در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: پیش فروش سکه تمام بهار ازادی در شعب بانک ملی ، با قیمت598 هزار و 900 تومان ادامه دارد اما فقط با زمان تحویل هشت ماهه پیش فروش می شود ، در حالی که پیش این شش ماهه بود.
این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: این بانک برای تنظیم بازار سکه گزینه های مختلفی را در دستور کار دارد و متناسب با شرایط بازار و قیمت جهانی طلا از ان استفاده خواهد کرد.
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی با تاکید بر اینکه سکه های پیش خرید شده در موعد مقرر تحویل خریداران خواهد شد ، افزود: محل تحویل سکه های پیش خرید شده همان بانکی است که متقاضیان پیش خرید شده است.
کمره ای درپاسخ به این پرسش که ایا در زمان فروش انواع سکه بهار ازادی در بانک کارگشایی هم تغییری ایجاد شده است گفت: بانک کارگشایی همچون هفته های گذشته در تمام روزهای هفته به جز پنجشنبه ها در دو نوبت صبح و عصر جلسات حراج انواع سکه بهار ازادی و گرمی را برگزار می کند.
بانک کارگشایی وابسته به بانک ملی ایران یکی از مجراهای عرضه انواع سکه بهار ازادی و سکه گرمی بانک مرکزی است، در جلسات حراج این بانک ، انواع سکه بهار ازادی و سکه گرمی در بسته های صد قطعه ای و به طور مستقل عرضه و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته می شود.
شعبه اصلی بانک کارگشایی غرب میدان محمدیه و در خیابان مولوی تهران است

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین آقایی که امروز نقش واواک و مدّعی العموم را به دست گرفته و برای کاربران می زند چند ماه پیش که سّکه بعد از رسیدن به 650 هزار تومان قیمت اش تا 570 پایین آمد گریه می کرد و می گفت که به خاطر تحلیل های جناب آنونی من در اوج قیمت سّکه هایم را نفروختم و حالا متضرّر شده ام .

ولی ایشان الآن اشاره ای به این موضوع نمی کند که اگر سکّه هایش را 650 فروخته بود امروز که سکّه بالای 800 تومان است چقدر ضرر کرده بود !

جالب آن جاست که آنونی عزیز همیشه می گفتند دیدشان برای حفظ ارزش سرمایه در بلند مدّت است و نه سود کردن در کوتاه مدّت !

و این حماقت تؤامان با وقاحت است که پایانی ندارد . . .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
چرا اتفاقا جواب هست خوبش هم هست.
من متحصص IT هستم و در یک پست بصورت کاملا فنی جواب ایشون رو دادم، اما نمی دونم چرا پست هایی که خطاب به ایشون هست بسرعت حذف میشن، با این شرایط تمایلی به دوباره نظر دادن و بحث ندارم
ایشون پست ها رو ریپورت میکنن و مدیر هم بلافاصله پاک میکنه...! :hmm:
HTML:
 http://forum.persiantools.com/t214016-page14.html#post4422989
اصلا این آقا رو ولش... :lol:

برای اینکه اسپم نشه...:thumbsdow
اینو جایی خوندم و از آنجا که قیمت طلا و سکه با دلار آزاد محاسبه می‌شه برای استفاده دوستان اینجا همخوانش کردم:

احتمالات آينده بازار دلار :

- كف قيمت 1800 بسته شده است .
- بازار انتظار كاهش قيمت زير اين قيمت را ندارد .
- كساني كه دلار دارند از عرضه آن خودداري مي كنند و آن را براي روز مبادا نگه داشته اند . (مسافرتي ،زيارتي ، وارداتي )مگر نياز مبرم داشته باشند .
- با شرايط موجود بازار ،افزايش قيمت هاي بيش از 2200 تومن دور از ذهن نيست . با توجه به اينكه يكبار اين ركورد را زده است .
- بازي دلار و سكه دو سر بيشتر ندارد . يكي افزايش قيمت به دنبال افزايش تحريم ها و محدوديت ها و بروز حوادث ناگوار . ديگري كاهش قيمت به دنبال پايان تنش ميان ايران و غرب . احتمال هر دو سر دور از انتظار نيست .
- آيا تصور مي كنيد با كاهش با قيمت دلار فروشندگان كالا و توليدكنندگان قيمتهاي خود را پايين مي آورند .
- خلاصه بازي پيچيده اي است و تنها با شوك مي توان ارزي ، سياسي و ............ مي توان اين بازار نا آرام را ساكت كرد . بعضي ها اين وضعيت را با پايان جنگ و قطعنامه مقايسه نكنند . شرايط بسيار متفاوت است . اين بازار ، بازار 20 سال قبل نيست .
خلاصه وضعيت پيچيده اي شده است ،فكر نمي كنم دكتر شاخت هم اگر زنده بود مي توانست برنامه اي براي بازار بنويسد ،زيرا مشكل بازار تنها اقتصادي نيست ، سياسي ، اخلاقي ، تربيتي و آموزشي و ................. است .

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
همین آقایی که امروز نقش واواک و مدّعی العموم را به دست گرفته و برای کاربران می زند چند ماه پیش که سّکه بعد از رسیدن به 650 هزار تومان قیمت اش تا 570 پایین آمد گریه می کرد و می گفت که به خاطر تحلیل های جناب آنونی من در اوج قیمت سّکه هایم را نفروختم و حالا متضرّر شده ام .

ولی ایشان الآن اشاره ای به این موضوع نمی کند که اگر سکّه هایش را 650 فروخته بود امروز که سکّه بالای 800 تومان است چقدر ضرر کرده بود !

جالب آن جاست که آنونی عزیز همیشه می گفتند دیدشان برای حفظ ارزش سرمایه در بلند مدّت است و نه سود کردن در کوتاه مدّت !

و این حماقت تؤامان با وقاحت است که پایانی ندارد . . .

دقیقا اینو که همیشه میگفتن:
لایک به جمله آخری!

بالا