چرا اتفاقا جواب هست خوبش هم هست.
من متحصص IT هستم و در یک پست بصورت کاملا فنی جواب ایشون رو دادم، اما نمی دونم چرا پست هایی که خطاب به ایشون هست بسرعت حذف میشن، با این شرایط تمایلی به دوباره نظر دادن و بحث ندارم
ایشون پست ها رو ریپورت میکنن و مدیر هم بلافاصله پاک میکنه...! :hmm:
HTML:
http://forum.persiantools.com/t214016-page14.html#post4422989
اصلا این آقا رو ولش... :lol:
برای اینکه اسپم نشه...:thumbsdow
اینو جایی خوندم و از آنجا که قیمت طلا و سکه با دلار آزاد محاسبه میشه برای استفاده دوستان اینجا همخوانش کردم:
احتمالات آينده بازار دلار :
- كف قيمت 1800 بسته شده است .
- بازار انتظار كاهش قيمت زير اين قيمت را ندارد .
- كساني كه دلار دارند از عرضه آن خودداري مي كنند و آن را براي روز مبادا نگه داشته اند . (مسافرتي ،زيارتي ، وارداتي )مگر نياز مبرم داشته باشند .
- با شرايط موجود بازار ،افزايش قيمت هاي بيش از 2200 تومن دور از ذهن نيست . با توجه به اينكه يكبار اين ركورد را زده است .
- بازي دلار و سكه دو سر بيشتر ندارد . يكي افزايش قيمت به دنبال افزايش تحريم ها و محدوديت ها و بروز حوادث ناگوار . ديگري كاهش قيمت به دنبال پايان تنش ميان ايران و غرب . احتمال هر دو سر دور از انتظار نيست .
- آيا تصور مي كنيد با كاهش با قيمت دلار فروشندگان كالا و توليدكنندگان قيمتهاي خود را پايين مي آورند .
- خلاصه بازي پيچيده اي است و تنها با شوك مي توان ارزي ، سياسي و ............ مي توان اين بازار نا آرام را ساكت كرد . بعضي ها اين وضعيت را با پايان جنگ و قطعنامه مقايسه نكنند . شرايط بسيار متفاوت است . اين بازار ، بازار 20 سال قبل نيست .
خلاصه وضعيت پيچيده اي شده است ،فكر نمي كنم دكتر شاخت هم اگر زنده بود مي توانست برنامه اي براي بازار بنويسد ،زيرا مشكل بازار تنها اقتصادي نيست ، سياسي ، اخلاقي ، تربيتي و آموزشي و ................. است .