• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دلیل متوقف شدن پیش فروشای چهار ماهه و حالا شش ماهه تنها یک چیزه ،اونم پایین اوردن تقاضای پیش خرید بدون اینکه با توقف کامل پیشفروش شوکی به بازار وارد کنن
حتی با همون قطع پیش فروش چهار ماهه تقاضا بشدت پایین اومده بود برای ثبت نام چه برسه به حالا که هشت ماهه شده
اینا یک سقفی برای پیش فروش در نظر گرفتن که حالا این سقف داره پر میشه در نتیجه سعی دارن قضیه رو از سمت خریدار منتفی کنن.

Sent from my iPod touch using Forum Runner[/QUOTE
امروز اگه خبر مذاکره هسته ای نبود کل خبرای دیگه از جمله قطع پیش فروش 6 ماهه و قضیه سوئفیت یک جهش بزرگ ایجاد میکرد تو قیمت سکه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نهایت ده پونزده تومن ،اون هم بخاطر جنبه روانی این خبر میشد نه بخاطر تاثیرش روی بازار چون عملا برای همون شش ماهش هم تقاضایی وجود نداشت
ولی همین خبر اگه توقف کامل پیش فروش بود پنجاه شصت تومنی بازار یه روزه میکشید بالا

Sent from my iPod touch using Forum Runner

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
نهایت ده پونزده تومن ،اون هم بخاطر جنبه روانی این خبر میشد نه بخاطر تاثیرش روی بازار چون عملا برای همون شش ماهش هم تقاضایی وجود نداشت
ولی همین خبر اگه توقف کامل پیش فروش بود پنجاه شصت تومنی بازار یه روزه میکشید بالا

Sent from my iPod touch using Forum Runner

اگه بر فرض سر وقت هم سکه ها رو تحویل بدن بیشتر از 50 60 تومان قیمت روز سکه ریزش نمیکنه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
کارگشائی هم یک نوبته شده و این یعنی....

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
علت توقف پش فروش 4ماهه و 6ماهه سکه محدود بودن ظرفیت ضرابخانه است.در خبرها اومده ضرابخانه بانک مرکزی توان ضرب روزانه 50.000 سکه را دارد.و در خبرها اومده بود که تا حالا نزدیک 9.000.000 سکه پیش فروش شده که اگر تقسیم بر 50.000 کنیم میشه 180 روز(6ماه)حالا چون ظرفیت تکمیل شده پیش فروش رو متوقف کردن.این نشون میده تحویل سکه ها قطعی است و حساب کار دستشونه.به نظرم الان بهترین زمان فروش سکه فیزیکی است
یقین داشته باشید با شروع تحویل سکه ها قیمت میتونه تا 700 بیاد پایین.دقت کنید که 700 کف قیمته و خیلی خیلی بعیده از این بیاد پایین تر

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
علت توقف پش فروش 4ماهه و 6ماهه سکه محدود بودن ظرفیت ضرابخانه است.در خبرها اومده ضرابخانه بانک مرکزی توان ضرب روزانه 50.000 سکه را دارد.و در خبرها اومده بود که تا حالا نزدیک 9.000.000 سکه پیش فروش شده که اگر تقسیم بر 50.000 کنیم میشه 180 روز(6ماه)حالا چون ظرفیت تکمیل شده پیش فروش رو متوقف کردن.این نشون میده تحویل سکه ها قطعی است و حساب کار دستشونه.به نظرم الان بهترین زمان فروش سکه فیزیکی است
یقین داشته باشید با شروع تحویل سکه ها قیمت میتونه تا 700 بیاد پایین.دقت کنید که 700 کف قیمته و خیلی خیلی بعیده از این بیاد پایین تر

قیمت که بشه 700 صرافی از مشتری 650 میخره

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان نظرتون در مورد بندهای زیر چیست . این نظر یکی از کاربرای اینترنتیه

با سلام
اگر بخواهيم بازارهاي مسكن(منظور تهران و شهرهاي بزرگ است ) - ارز و طلا - بورس و كالا را در 2 سال آينده با توجه به وضعيت ايران بررسي كنيم احتمالهاي زير از نظر من مطرح هستند :
1- ايران و غرب به توافق در زمينه هسته اي مي رسند احتمال 30 درصد ) مسكن و بورس رشد زيادي مي كنند و ارز و طلا و كالا پايين مي آيد.
2- حمله محدود اسراييل يا غرب به سايتهاي ايران احتمال 15 درصد ) مسكن و بورس حداقل 50 درصد ريزش دارند و ارز و طلا و كالاحداقل 50 درصد افزايش.
3- جنگ فراگير بين ايران و غرب : ( احتمال 5 درصد ) مسكن و بورس به كما مي روند ( با 100 ميليون احتمالا مي توان يك خانه ويلايي در نياوران خريد يا يك شركت بورسي كوچك را ) و ارز و طلا و كالا منفجر مي شوند. البته احتمالا مسكن در شهرهاي كوچك و روستاها از تقاضاي بالا برخوردار مي شود و افزايش قيمت در اين شهرها و روستاها را خواهيم داشت.
4- ادامه تحريمهاي فعلي بدون همراهي كشورهايي مانند ژاپن و كره جنوبي و هند : ( احتمال 30 درصد ) بازار كالا رونق مي گيرد و بورس و مسكن متوقف مي مانند و ارز و طلا افزايش خواهند يافت.
5- تحريمهاي همه جانبه با مشاركت اكثر كشورها احتمال 20 درصد ) مسكن و بورس كاهش مي يابد و بازار كالا و ارز و طلا رونق زياد و افزايش قيمت پيدا مي كنند.
لطفا نظرات خود را بيان نماييد.

اینم یکی از پاسخ های موجود مشابه با شرایط فعلی :
درسال 1380که قیمت دلاراز 100تومان به300تومان افزایش یافت وتورم وافزایش قیمتی کالاها رابه دنبال داشت دولت وقت برای کنترل تورم وافزایش
قدرت خریدمردم افزایش حقوق ودستمزدها رامتناسب با شرایط آن زمان دردستورکارقراردادوبعبارت ذیگربه جامعه نقذینگی تزریق نمود ودرنتیجه با
افزایش قیمت ملک قدرت خرید مردم نیزبالارفت امادرشرایط فعلی درشرایط تورمی پیش رو اگرتزریق پول به جامعه صورت نپذیرد نقدینگی طبقات
متوسط وپایین جامعه به سمت تامین مایحتاج اولیه خواهدرفت ونقدینگی طبقات دارا به سمت دلار وارز جهت حفظ ارزش زیالی متمایل می گردد.
درچنین شرایطی افت قیمت مسکن ورکود بازارملک امری بدیهی خواهدبود...

Last edited:

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بهاي معاملات طلا روز جمعه با نگراني سرمايه گذاران نسبت به نتايج مذاكرات طلبكاران يونان با اين كشور و اقدام برخي از معامله گران در كاهش دارايي‌هاي خود در آستانه تعطيلات سه روزه در آمريكا، اندكي كاهش يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از وال استريت ژورنال، معاملات حجم بالاي طلا براي تحويل در ماه آوريل در بازار كامكس نيويورك، 2.50 دلار يا 0.1 درصد كاهش يافت و به 1725 دلار و 90 سنت در هر اونس رسيد.
بهاي معاملات طلا در هفته گذشته نسبت به قيمت نهايي 1725 دلار و 30 سنت در هر اونس اين فلز در جمعه گذشته، تنها 60 سنت پايين‌تر بود.
معاملات كامكس روز دوشنبه تعطيل است و برخي از معامله گران ترجيح مي‌دهند دارايي‌هاي خود را پيش از تعطيلات به منظور ضرر نكردن از رويدادهاي پيش بيني نشده بازار، نقد كنند.
قيمت نهايي معاملات پلاتين بدنبال مشكلات به وجود آمده در توليد اين فلز در آفريقاي جنوبي، بالاتر رفت. معاملات پلاتين براي تحويل در ماه آوريل در بازار نيمكس، 7.80 دلار يا 0.5 افزايش يافت و به هزار و 633 دلار و 90 سنت در هر اونس رسيد. تصور مي رود تقاضا براي اين فلز كه در ساخت فيلترهاي اگزوز خودرو كاربرد دارد، در سال جاري با افزايش توليد خودرو در ژاپن، افزايش يابد.
انتهاي پيام

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه عضو شدم و ازتون راهنمایی میخوام
من حدود 3 میلیون تومن پول دارم و دو راه حل واسه سود دارم
1-خرید اوراق سپرده 20% یکساله بانک ملی
2-خرید پیش فروش 5 عدد سکه(که 8 ماه بعد تحویل داده میشه)

لطفا نظرتون به من بگید نهایت تا دوشنبه بیشتر وقت ندارم چون دوشنبه اوراق تموم میشه

مرسی از نظراتتون :):)

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه هم دارم اگه به فرض سکه رو خریداری کنم کجا بفروشمشون بهتره که بیشتر سودشو ببرم؟ میدونم مبلغم کمه:( اما میخوام یه جور بشه همین مبلغو به یه مبلغی برسونم که بتونم تا یکی دو سال دیگه ماشین پیش خرید داشته باشم :rolleyes:ممنونم:)

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
من بانک ملی دیگه کار نمیکنم بعضی بانک ها اومدن حسابهای سپرده مثلا پنجساله اگه داشتی رو خودکار کردن سود 20 درصد بانک ملی نکرده تازه رئیس شعبه میگه شاید بشه که احتمالش کمه
الان پارسیان و سپه میدونم اینکار رو کردن
قوامین حساب معمولی زرین 18 درصد سود میده یعنی هر آن میتونی برداشت کنی
یکی دیگه هم داشت 22 درصد یکساله که تا نصف شب تو سایتش بود الان نیست ! ولی احتمالا بری شعبه قوامین باشه هنوز
سکه هم منم پیش خرید کردم ولی برای نگه داشتن که ممکنه سال دیگه وقتی سکه مثل پشگل ریخت تو بازار افت کنه ولی در نهایت تو آینده ارزش پولمو حفظ میکنه اگه مثلا تا سال دیگه این موقع قصد فروشش رو نداری پیش خرید کن
باز هم خودت سبک سنگین کن ببین ریسک کدوم کمتره

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم ویستا جان ایشالا صد در دنیا و هزار در اخرت بگیری :)امروز هم رفتم از بانک ملی پرسیدم که شرایط اوراق سپرده بانک ملی چیه که گفتن شرایطش اینه که 20 % تا یک سال و گرنه قبل یک سال برداری 18.5 % باهات حساب میکنن
حالا دو دل هستم از طرفی اگه 8 ماهه دیگه سکه بدن شاید سودش بیشتر باشه اما تو اوراق اینجوری تنها 600 تومن سود میکنم در حالیکه شاید تو سکه بیشتر سود کنم اما یه مشکل دیگه هم هستش اونم آب کردن این سکه هاست :( که کار حضرت فیله!! به نظرتون با این اوصافی که گفتم سکه بخرم یا اوراق سپرده؟ حالا فردا میرم بانک قوامین رو یه سرچ میکنم شاید که هنوز 22% سودش رو داشته باشه:rolleyes:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
متأسّفانه برادر حجّت در اثر سادگی و حسّ انجام وظیفه از یکی از کاربران که قبلاً به او اشاره کردم :
بازی خورده و کاربر معلوم الحال فوق از سادگی و یک دندگی ایشان برای انتقام گرفتن از آنونی سوء استفاده کرد . فرد مذبور کسی است که برخی کاربران قبلاً در موضوعات دیگری به بعثی چی بودن و پورسانت گرفتن اش اشاره کرده اند .

با عرض پوزش از همه چون کاربری ایشون اجازه نمیده PM بهش بدیم مجبورم پست بزارم

تو دوره ای که شما میفرمایید من 2 بار تمام سکه هامو فروختم و باز خریدم

واقعا فک میکنی اگه 5 ماه پیش 650 فروخته بودم الان دس خالی نشسته بودم :)

در ضمن من تو اون ماجرا اصلا آنونی رو مقصر نمیدونستم
این برداشتی بود که شما کردید

ایشون مثل همیشه گف گرون میشه منم تصمیم گرفتم نفروشم

مشکل اصلی من و آنونی هم توی PM بوده و اصلا به خرید و فروش سکه ربطی نداشته
تو این تاپیک هم کشیده نشده

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داد زبل
ممنون که همه احتمالات رو اوردی:)
من فکر کنم که بند 4 احتمالش بیشتر باشه اداامه تحریمها کماکان ادامه داره و... مشکلات تورم احتمالا پایدار هستش به قوت خودش
چون فکر نمیکنم هیچ کشوری بخواد با ایران بجنگه حتی اگه امریکا باشه و یا ایران بخواد مصالحه کنه با امریکا که خیلی خیلی بعید میدونم
اما اگه قیمت سکه بره بالا تقاضا هنوز داره یا نه؟ از طرفی به قول ویستا 2007 اون ور سال که فراوونی سکه بشه قیمت کم نمیشه؟ اصلا ایا میشه فروختش و از اینجور علامت سوالا
و یا مثلا امثال من که سرمایه کمی دارن برن اوراق بخرن یا سکه بخرن و منتظر بمونن؟ ( البته من تا یک سال رو میتونم منتظر بمونم)
دوستان خواهشا راهنمایی کنید ممنون میشم با یه خرد جمعی به یه جایی برسیم اگه خدا قبول کنه:)

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
علی رقم اکثر تحلیلها که از رکود بازار مسکن خبر میدن،در عمل میبینیم که بازار مسکن نسبت به یکی،دو ماه گذشته تکون قابل توجهی خورده و شاهد افزایش بهای خونه بین 10 تا 15 درصد هستیم.

یادمه حدودا دوماه پیش یکی از کاربرا تو همین تایپیک میگفت که با توجه به عدم استقبال مردم از مسکن مهر، دولت بنا داره این بار دست بذاره روی بازار مسکن و قیمتها رو ببره بالا تا بتونه مسکن مهر خودش رو بفروش برسونه...

به نظرم چندان بعید هم نیست !

زیرا از یک طرف با توجه به اینکه عملا میشه گفت بازار سکه، به دلیل ثبت نام سکه های پیش فروش و انتظار همگان در مورد تحقق یا خلف وعده دولت در پرداخت سکه در اولین سررسید در اواخر فروردین،

تا حدودی از التهاب آن کاسته شده و اکثر قریب به اتفاق وضعیت سکه را در صورت این واگذاری ها نزولی تلقی میکنن و این سبب شده که رقبت مردم جهت سرمایه گذاری در این حوزه کاهش یابد.

از طرفی دیگز سرمایه گذاری و خرید و فروش ارز نیز به دلیل نبود ارز کافی در بازار و همچنین غیر قانونی خواندن نگهداری دلار از جانب دولت، نسبتا با مشکل مواجه شده و غیر از موارد ضروری تامین دلار با قیمت آزاد چندان به صرفه نخواهد بود.

از این رو موقعیت مناسبی رو برای دولت جهت هدایت نقدیندگی مردم به سمت خرید ملک و بیرون آوردن آن از رکود فراهم کرده که این خود باعث خواهد شد، درصد قابل توجه دیگری از نقدینگی بازار از کانال فروش مسکن مهر به خزانه دولت واریز گردد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جهش 10 15 درصدی مسکن به هیچ عنوان نشان دهنده رونغش نیست , چهل پنجاه درصد از ارزش ریال کم شده , حالا 10 15 درصد قیمت خونه رفته بالا , یعنی در حقیقت 25 درصد مسکن ارزون شده.
بارها گفتم توی این اوضاع که مملکت پاش لب جنگه , از اینطرف هم روزی دوسه تا زلزله میاد , کسی به عنوان سرمایه گزاری سراغ مسکن نمیره , یعنی تا وقتی اوضاع این باشه , اون جهش قیمتی که چند سال پیش اتفاق افتاد , با این شرایط اتفاق نخواهد افتاد .
البته سکه ها تحویل بشه از نظر من احتمال خوابیدن بازار تا یک سال هم هست , ولی ملت سکه هاشونو مفت نمیفروشن برن خونه بخرن. میدونن سقف یک میلیون زده شده باز برمیگرده به اون سقف , مگه اینکه طرف پول لازم باشه , که کلا اونایی که پول لازمن از اونایی هستن که هفت هشتا سکه خریدن .

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
افزایش 10 15 درصدی قیمت مسکن بخاطر افزایش قیمت ساخته چون قیمت مصالح ساختمانی افزایش زیادی پیدا کرده و بلطبع روی قیمت مسکنم تاثیر گذاشته.

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
جناب LAPD
به نظرتون من 5 تا سکه بخرم بهتره تا سال دیگه یا اینکه برم اوراق بخرم با سود 20%؟؟
ممنون میشم جواب بدی دوست عزیزم

بالا