• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
جناب LAPD
به نظرتون من 5 تا سکه بخرم بهتره تا سال دیگه یا اینکه برم اوراق بخرم با سود 20%؟؟
ممنون میشم جواب بدی دوست عزیزم
دوست عزیز اگه تنها به فکر سرمایه گذاری کوتاه مدت هستی اوراق بگیر البته برخی موسسات سود کوتاه مدت 20 درصد دارند که مناسب هست
برای بلند مدت سکه و طلای 18 شکسته مناسب تر هست

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
سلام داد زبل
ممنون که همه احتمالات رو اوردی:)
من فکر کنم که بند 4 احتمالش بیشتر باشه اداامه تحریمها کماکان ادامه داره و... مشکلات تورم احتمالا پایدار هستش به قوت خودش
چون فکر نمیکنم هیچ کشوری بخواد با ایران بجنگه حتی اگه امریکا باشه و یا ایران بخواد مصالحه کنه با امریکا که خیلی خیلی بعید میدونم
اما اگه قیمت سکه بره بالا تقاضا هنوز داره یا نه؟ از طرفی به قول ویستا 2007 اون ور سال که فراوونی سکه بشه قیمت کم نمیشه؟ اصلا ایا میشه فروختش و از اینجور علامت سوالا
و یا مثلا امثال من که سرمایه کمی دارن برن اوراق بخرن یا سکه بخرن و منتظر بمونن؟ ( البته من تا یک سال رو میتونم منتظر بمونم)
دوستان خواهشا راهنمایی کنید ممنون میشم با یه خرد جمعی به یه جایی برسیم اگه خدا قبول کنه:)

این چند تا تحلیل از کاربرای اینترنتی برام جالب بود تلفیقی از نظرات مخالف و موافق که تحلیل آخری واقعا عالیه :

1......خیلی جالبه زیاد دور نیست سه سال به عقب برگردید سال 1387 که ملک پس از یک رشد قیمت وحشتناک با یک رکود دوساله روبرو شد ,,,, اونموقع هم قیمتها هر روز بالا میرفت و فروشنده ها سر قرار حاضر نمیشدند ولی با توجه به ساخت و ساز زیاد در آن سال و عرضه زیاد آپارتمان کم کم قیمتها شروع به کاهش کرد سال 87 در محله گیشا آپارتمان نوساز را به قیمت 3,300,000 تومان نمیدادند ولی اواخر 89 همان ملک به قیمت 2,700,000تومان معامله شد ,,,, الان هم همون وضعیت تکرار شده ولی توجه کنید افزایش قیمت خیلی زیاد بوده و هر کسی که توی این شهر یه چرخی بزنه متوجه میشه که ساخت و ساز حداقل سه برابر سال 87 هستش پس منتظر کاهش قیمتها باشید ( قانون عرضه و تقاضا در مورد همه چیز صدق میکنه حتی ملک در تهران ),,,,,, تا سه ماه پیش در شهر تهران دارندگان ملک کلنگی فقط مشارکت میکردند چون امیدوار بودند که قیمتها همچنان رشد خواهند داشت و حاضر به دریافت پول نقد نبودند و مشارکت میکردند ولی الان اگر به بنگاههای بالای شهر مراجعه کنید متوجه خواهید شد در مناطق بالا شهر فقط فروشنده هستند چون دید خوبی نسبت به آینده ملک ندارند ,,, ( همیشه سرمایه دارها قبل از مردم عادی از وضعیت آینده باخبر میشوند به خاطر همین است که در حال حاضر فروشنده هستند و متقاضی دریافت وجه نقد )

2.....در صورت برگزاري قدرتمندانه انتخابات جنگي در نخواهد گرفت .
البته نميشه شرايط سال 90 با 85 يكي در نظر گرفت و عكس العمل آنها را پس از افزايش قيمتها .
متاسفانه حجم نقدينگي شكست مسكن مهر بي اعتمادي به طرحهاي دولت و سياستهاي كنترلي و... همه و همه نشان از يك صعود با شيب تند داره

3.....درسال 1380که قیمت دلاراز 100تومان به300تومان افزایش یافت وتورم وافزایش قیمتی کالاها رابه دنبال داشت دولت وقت برای کنترل تورم وافزایش
قدرت خریدمردم افزایش حقوق ودستمزدها رامتناسب با شرایط آن زمان دردستورکارقراردادوبعبارت ذیگربه جامعه نقذینگی تزریق نمود ودرنتیجه با
افزایش قیمت ملک قدرت خرید مردم نیزبالارفت امادرشرایط فعلی درشرایط تورمی پیش رو اگرتزریق پول به جامعه صورت نپذیرد نقدینگی طبقات
متوسط وپایین جامعه به سمت تامین مایحتاج اولیه خواهدرفت ونقدینگی طبقات دارا به سمت دلار وارز جهت حفظ ارزش زیالی متمایل می گردد.
درچنین شرایطی افت قیمت مسکن ورکود بازارملک امری بدیهی خواهدبود...

4.....دوستاني كه اعتقاد به رشد قيمت مسكن دارن يه سري به شهرك پرند بزنن

5.....با سلام
آنهایی که ملک خود را برای فروش گذاشته بودند فکر کردند با بالا رفتن دلار و سکه , قیمت ساختمان هم باید رشد کند و فعلا قیمتها را 10% بالا بردند و فعلا افرادی که خریدار بودند عقب نشینی کردند حالا اگر کمی صبر کنید و بعد از اینکه چند ماه از جمع شدن نقدینگی گذشت ( با پیش فروش سکه و حج که تا هفته قبل انجام شده بیش از دوازده هزار میلیارد تومان از نقدینگی جمع آوری شده و تا مدتی غیر قابل برگشت به بازار میباشد) و کلیت بازار دچار رکود شد خواهید دید که قیمت ملک با همین سرعتی که رشد کرده نزول خواهد کرد ...... ( شک نکنید وقتی نقدینگی جمع شد و رکود اقتصادی بوجود آمد و بسازبفروشها نتوستن ملک خودشون رو بفروشن دیگه دنبال ملک کلنگی نخواهند رفت و فروشنده گان ملک کلنگی با نبودن مشتری در صورت عدم ضرروت از فروش منصرف شده و در صورت نیاز مجبور به فروش با قیمت پایین تر خواهند شد ) و با توجه به ساخت و سازی که در سال 90و91 انجام میشود و عرضه بیش از تقاضا میشود رقابت برای فروش و بدست آوردن نقدینگی بیشتر خواهد شد ..... پس من شخصا با خرید اوراق مشارکت 20% از بانک تا سال آینده منتظر خواهم ماند چون بعید است که ملک بتواند تا یکسال آینده 20% دیگر رشد کند ..... و گفته های مرا فقط گذشت زمان میتواند ثابت کند ....

6.....قيمت مصالح اعم از كلي و جزئي به شدت رفته بالا و متاسفانه هنوز هم داره رشد ميكنه .
مسكن مهر طرحي شكست خورده به لحاظ مشكلات جغرافيا و انرژي هست
تازه وارداني كه توي اين مدت تونستند از كنار رفاقت دوستان دولتي خود پروژه هاي ميلياردي مسكن داير كنند بايد حالا باسود هاي نجومي بفروشند و بروند چرا كه ديگه اين دولت به روزهاي آخر خودش داره نزديك ميشه

7...... این تحلیل آخری که خیلی بیسته

دوست من سلام
من امیدوارم که هیچ وقت جنگ اتفاق نیافتد ولی اگه اتفاق بیافتداز بین دارایی هایی که ذخیره ارزش می کنند مثل ارز و طلا، مسکن در آخرین اولویت قرار می گیرد. بنابر این به شدت از قیمت ان کاسته خواهد شد. در زمان جنگ تحمیلی دقیقا این اتفاق روی داد . در آن زمان هم ممنوعین کامل خروج طلا و ارز از کشور وجود داشت لیکن قیمت ملک در شهرهای جنگ زده افت بسیار شدیدی را تجربه نمود(در تهران به کمتر از نصف رسید). ضمن انکه همواره به یاد داشته باش که افراد باهوش هیچ وقت به هنگام بروز صف خرید یا فروش در یک بازار خاص اقدام به خرید یا فروش نمی نمایند بلکه آنها بر اساس تحلیل های منطقی روی بازار خاصی متمرکز شده و چراغ خاموش اقدام به خرید یا فروش می نمایند. بر اساس همین تحلیل است که برخی از حرفه ای های بورس توصیه می کنند که به هنگام ایجاد صفهای خرید یا شنیدن شایعات خوش در خصوص یک سهم از آن خارج شوید. اگر به این موضوع توجه نماییم شاید مطالب یادشده در چند پست قبل برایمان آسانتر قابل تحلیل باشد. ایجاد فضای احساسی در بازار مسکن فرصت مناسبی را در اختیار افرادی قرار داده است تا با کسب سود مناسب اصل و فرع سرمایه خود را از این بازار خارج نمایند. همیشه یادتان باشد که در سهم هایی که لیدر ندارند وارد نشوید. در حال حاضر لیدرهای بازار مسکن به نظر می رسد که در حال خروج از این بازار و همچنین خروج از کشور می باشند. شما فکر نکن که آنها سرمایه خود رو از کشور نمی توانند خارج کنند، بر عکس، آنها همواره راههایی را در آستین دارند که درصورتی که هریک از روشهای قبلی دچار مشکل شود روش دیگری را جایگزین آن نمایند. قطعا آنها به راحتی آب خوردن پول خود را از کشور بیرون می_برند. در هرصورت آرزوی توفیق برای شما در بازار مسکن دارم. یادتان باشد که مسکن به راحتی یک سهم یا سکه یا ارز خارجی قابل خرید و فروش نیست و در مواقع ضرورت و بروز شرایط فورس ماژور امکان استفاده از آن وجود ندارد.
پرسود باشی

نتیجه گیری :
ملک نیز بعنوان کالای سرمایه ای نفسهای آخر را می کشد، یک زمانی بود مدارس در ایران سه شیفت بودند باز مدرسه برای ثبت نام پیدا نمی کردی لیکن الآن اکثر مدارس یک شیفت و زیر ظرفیت اسمی فعال هستند، انفجار جمعیت که گذشت و قدرت خرید نیز در سال 1387 بدلیل افزایش بیش از حد قیمت مسکن از بین رفت. اقتصاد بر اساس قانون عرضه و تقاضا بنا نهاده شده است با سفته بازی می شود قیمت را بالا برد اما نمی توان قیمت را بالا نگه داشت.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز سرمایه گذاری در ملک هنوز هم مناسب هست با اینحال همیشه نباید در یک بازار سرمایه گذاری کرد چون نزول رکود و کاهش همیشه وجود داره
ضمنا توجه کنین که ملک در مناطق مناسب محدود هست لذا همیشه رشد رو خواهد داشت اینجوری نیست که ملک نامحدود باشه اونم ملک های مناسب در مناطق خوب

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز سرمایه گذاری در ملک هنوز هم مناسب هست با اینحال همیشه نباید در یک بازار سرمایه گذاری کرد چون نزول رکود و کاهش همیشه وجود داره
ضمنا توجه کنین که ملک در مناطق مناسب محدود هست لذا همیشه رشد رو خواهد داشت اینجوری نیست که ملک نامحدود باشه اونم ملک های مناسب در مناطق خوب

موافقم ملک داریم تا ملک واقعا ملک مرغوب ارزشش مانند طلاست و همیشه جهت رو به بالایی دارد دنگ و فنگ این بازار پرخطر ارز و طلا را هم ندارد همه جای دنیا همین است در امریکا که بدترین سقوط قیمت مسکن را تجربه کرد املاک اعیانی و مرغوب تکان نخورد چند روز پیش در پی فروش گرانقیمت ترین پنت هاوس نیویورک یک کارشناس میگفت بازار املاک مرغوب در نیویورک همچنان عالی است نمیشود تجربه مدارس چند شیفته را با بازار ملک مقایسه کرد انهم در کلانشهرها که طرحهای دولتی مانند مسکن مهر از همان اول شکست خورده بود

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
بنده هرچیزی که عرض کردم به واقعیت به اون رسیدم و پیگیری کردم

نیازی به بازی دادن نیست همونطور که کاربرای دیگه هم مولتی اکانت بودن رو تایید کردن

--------------------------------------------

همونطور که دوستان اشاره کردن این تاپیک شدیدا از مسیر اصلیش خارج شده

با توجه به روشن شدن ماجرا :

اقای انونی شما میتونید داخل تاپیک به ارائه تحلیل بپردازید

هرگونه توهین و فحاشی قطعا با توجه به مورد پیگیری خواهد شد

از این لحظه به بعد اگر هر ایدی حرف از برگشت انونی و بازی های مشابه راه بندازه به فکر ساخت ایدی جدید هم باشه

چون قطعا بن دائم در انتظارش هست

این بحث همینجا تموم میشه بابت هرگونه دامنه زدن و سرگیری مجدد در بلند مدت یا کوتاه مدت برخورد جدی صورت میگیره

پست های اخیر هم به دلیل خارج کردن بحث از ماجرای خودش به زودی حذف میشه

با احترام / حجت

خیلی مطمئنی از خودت! من از دوستان تعجب می کنم که کسی حواب تورو نمی ده! مشخصه که جزء گروه فشاری. از لهن تهدید آمیزت مشخصه! من داوطلب ین شدن هستم، ببینم چیکار می خوای بکنی؟ مدیریت سایت لطفا اجازه فعالیت به افرادی تهدید کننده و زورگو مثل این آقا رو ندین و اگر هم از حامیان ایشون هستین لطفا بگین تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم!!!!

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
"شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی" موسوم به سوئیفت تحت فشارهای آمریکا و اروپا اعلام کرد که برای مسدود کردن دسترسی بانکهای ایران به این سامانه منتظر تصمیم نهایی اتحادیه اروپا در این زمینه است.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، سامانه "شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی" یا همان "SWIFT" که فراهم کننده سیستم جابجایی پول در سطح جهان در بین بانک‌ها و موسسات مالی جهان است تحت فشارهای بین المللی اعلام کرد که برای مسدود کردن دسترسی بانک‌های ایرانی به سامانه "شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی" کاملا آماده است.

اخراج بانک‌های ایرانی از سیستم بین‌المللی ارتباطات بین بانکی جهانی باعث ایجاد مشکلاتی در شاهراه تجارت داخلی ایران با سایر نقاط جهان ایجاد خواهد کرد.

سامانه SWIFT که در بروکسل پایتخت بلژیک مستقر است تا کنون هیچ کشوری را از سیتم گردش مالی خود اخراج نکرده است. سامانه SWIFT با حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا تلاش می‌کند نهادها و بانکهای ایران را تحت تحریم قرار دهد.

SWIFT در اظهاراتی اعلام کرد که برای قطع ارائه خدمات خود به موسسات و نهادهای مالی تحت تحریم ایران آماده اقدام است.

آمریکا نیز اتحادیه اروپا را به منظور اقدام سریع SWIFT برای تحریم شرکت‌های ایرانی تحت فشار قرار داده است. اما هنوز مشخص نیست که اتحادیه اروپا در این زمینه به توافق برسد یا نه.

طبق این گزارش، دولت باراک اوباما نیز اعلام کرد که از تصمیم SWIFT برای متوقف کردن معاملات مالی مربوط به بانک‌های ایرانی استقبال می‌کند.

یک مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: ما از نزدیک اقدامات اتحادیه اروپا را در زمینه اجرای طرح مسدود کردن بانک‌های ایران توسط سامانه SWIFT را دنبال می‌کنیم.

شرکت SWIFT که مقر مرکزی آن در بروکسل قرار دارد روزانه ۱۸ میلیون پیام بین بانکی و دیگر موسسات مالی را منتقل می‌کند.

به نظرتون این تهدید که توی سنای امریکا مطرح شده باعث میشه که دولت کوتاه بیاد و اینقدر روی خریت خودش پافشاری نکنه ؟

اگه این اتفاق بیفته دیگه رسما ایران به فاک رفته !!!

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
مطمئننا هنوز هم ملک برای سرمایه گذاری طولانی مدت بهتر از طلا و ارز جواب میده منتها سرمایه گذاری روی ملک دوتا مشکل عمده داره:
1)نیاز به سرمایه ی زیادی داره (برای خرید ملک مطمئن و با ارزش پول زیادی لازمه)
2)نقدشوندگیش پایینه.یعنی اگر آدم پول لازم باشه به همین راحتی ها نمیشه با قیمت واقعی فروختش و نیاز به زمان داره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جناب LAPD
به نظرتون من 5 تا سکه بخرم بهتره تا سال دیگه یا اینکه برم اوراق بخرم با سود 20%؟؟
ممنون میشم جواب بدی دوست عزیزم
اوراق بگیر فعلا تا اوضاع سکه های پیش فروش شده روشن بشه , وقتی هم سکه ها وارد بازار بشه قیمت پایین میاد اون موقع میتونی اوراقتو بفروشی سکه بگیری .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
"شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی" موسوم به سوئیفت تحت فشارهای آمریکا و اروپا اعلام کرد که برای مسدود کردن دسترسی بانکهای ایران به این سامانه منتظر تصمیم نهایی اتحادیه اروپا در این زمینه است.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، سامانه "شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی" یا همان "SWIFT" که فراهم کننده سیستم جابجایی پول در سطح جهان در بین بانک‌ها و موسسات مالی جهان است تحت فشارهای بین المللی اعلام کرد که برای مسدود کردن دسترسی بانک‌های ایرانی به سامانه "شبکه بین‌المللی ارتباط مالی بین بانکی" کاملا آماده است.

اخراج بانک‌های ایرانی از سیستم بین‌المللی ارتباطات بین بانکی جهانی باعث ایجاد مشکلاتی در شاهراه تجارت داخلی ایران با سایر نقاط جهان ایجاد خواهد کرد.

سامانه SWIFT که در بروکسل پایتخت بلژیک مستقر است تا کنون هیچ کشوری را از سیتم گردش مالی خود اخراج نکرده است. سامانه SWIFT با حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا تلاش می‌کند نهادها و بانکهای ایران را تحت تحریم قرار دهد.

SWIFT در اظهاراتی اعلام کرد که برای قطع ارائه خدمات خود به موسسات و نهادهای مالی تحت تحریم ایران آماده اقدام است.

آمریکا نیز اتحادیه اروپا را به منظور اقدام سریع SWIFT برای تحریم شرکت‌های ایرانی تحت فشار قرار داده است. اما هنوز مشخص نیست که اتحادیه اروپا در این زمینه به توافق برسد یا نه.

طبق این گزارش، دولت باراک اوباما نیز اعلام کرد که از تصمیم SWIFT برای متوقف کردن معاملات مالی مربوط به بانک‌های ایرانی استقبال می‌کند.

یک مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: ما از نزدیک اقدامات اتحادیه اروپا را در زمینه اجرای طرح مسدود کردن بانک‌های ایران توسط سامانه SWIFT را دنبال می‌کنیم.

شرکت SWIFT که مقر مرکزی آن در بروکسل قرار دارد روزانه ۱۸ میلیون پیام بین بانکی و دیگر موسسات مالی را منتقل می‌کند.

به نظرتون این تهدید که توی سنای امریکا مطرح شده باعث میشه که دولت کوتاه بیاد و اینقدر روی خریت خودش پافشاری نکنه ؟

اگه این اتفاق بیفته دیگه رسما ایران به فاک رفته !!!

این خبر برا کی هستش قربان

هفته پیش تو اخبار خوندم دنبال راه های جدید برا جایگزین کردن این قضیه هستن

یعنی هنوز سوئیفت ایران بسته نشده ؟؟

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
من از این حجت به خاطر زدن حرفهای بزرگتر از دهنش و یک طوری خودشو صاحب و حاکم اینجا دونستن وبه جای دیگران حرف زدن خوشم نمیاد از این جور افراد من تو محلهای عمومی زیاد دیدم مثلا پادگان یا کلاس درس و...:mad:

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
این خبر برا کی هستش قربان

هفته پیش تو اخبار خوندم دنبال راه های جدید برا جایگزین کردن این قضیه هستن

یعنی هنوز سوئیفت ایران بسته نشده ؟؟

نه، حکایت مثل خبر قطع یکطرفه صادرات نفت به اروپاست!!!

ابتدا دو سناتور امریکایی این طرح رو به مجلس سنا پیشنهاد دادن، ولی بعضی از نمایندگان سنا این طرح رو به نوعی نابودی مردم و ملت ایران خوانده بودن

و هدف از تحریم ها رو فشار به بانک مرکزی ، **** پاسداران و شرکت ملی نفت عنوان کرده و نه از بین بردن امکان هر نوع مبادله دارو و کالاهای ضروری و نیازهای مردم ایران

اما به نظر میاد که این تهدید و اعلام آمادگی از طرف غرب به نوعی مقابله به مثل، با تهدید و ابزار فشار دولت ایران که همون بستن تنگه هرمز باشه صورت گرفته

و مطمئنا اگر دولت بخواد حماقتی مثل قطع زودتر از موعد و یکطرفه نفت به اروپا و یا خریت بزرگتری مثل بستن تنگه هرمز انجام بده،

اونوقت این اقدام شبکه سوئیفت باعث از هم پاشیدن پیکره کشور خواهد شد.

من به شخصه فقط امیدوارم که دولت این رویه خودش رو عوض کنه، و باعث عقب ماندگی بیشتر ایران در اعصار نشه... هرچند که واقعا خوش بین نیستم:(

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
قیمت دلار امروز شنبه 29 بهمن چقدر است؟

هر سایتی نگاه می کنم از ذکر قیمت دلار در بازار تهران خودداری می کنند
امروز توی سبزه میدان هم از چند نفر پرسیدم گفتند دلار نداریم

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
نه، حکایت مثل خبر قطع یکطرفه صادرات نفت به اروپاست!!!

ابتدا دو سناتور امریکایی این طرح رو به مجلس سنا پیشنهاد دادن، ولی بعضی از نمایندگان سنا این طرح رو به نوعی نابودی مردم و ملت ایران خوانده بودن

و هدف از تحریم ها رو فشار به بانک مرکزی ، **** پاسداران و شرکت ملی نفت عنوان کرده و نه از بین بردن امکان هر نوع مبادله دارو و کالاهای ضروری و نیازهای مردم ایران

اما به نظر میاد که این تهدید و اعلام آمادگی از طرف غرب به نوعی مقابله به مثل، با تهدید و ابزار فشار دولت ایران که همون بستن تنگه هرمز باشه صورت گرفته

و مطمئنا اگر دولت بخواد حماقتی مثل قطع زودتر از موعد و یکطرفه نفت به اروپا و یا خریت بزرگتری مثل بستن تنگه هرمز انجام بده،

اونوقت این اقدام شبکه سوئیفت باعث از هم پاشیدن پیکره کشور خواهد شد.

من به شخصه فقط امیدوارم که دولت این رویه خودش رو عوض کنه، و باعث عقب ماندگی بیشتر ایران در اعصار نشه... هرچند که واقعا خوش بین نیستم:(

شرکتی که این قضیه رو را اندازی کرده و پشتیبانی میکنه اعلام کرده بود

که کاری به رئیس جمهور و مجلس آمریکا نداره و خودش شخصا ( هیئت مدیره ) در این مورد تصمیم میگیره

البته لحنش تند نبود و گفته بود امریکا میتونه درخاستشو بده ولی در نهایت خودمون تصمیم میگیریم

ایران قبلا اعلام کرده که تنگه رو در هیچ حالتی نمیبنده مگر اینکه جنگی چیزی بشه

مساله مهمی که هس تو برابری این 2 قضیه یعنی بستن سوئیفت رو ایران و بستن تنگه

قطعا بستن تنگه اقدام بسیار سنگین تری هستش

این قضیه نصف جهان رو درگیر میکنه در حالی که اون فقط ایران رو زیر فشار میزاره

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100

نیازی به بازی دادن نیست همونطور که کاربرای دیگه هم مولتی اکانت بودن رو تایید کردن

از این لحظه به بعد اگر هر ایدی حرف از برگشت انونی و بازی های مشابه راه بندازه به فکر ساخت ایدی جدید هم باشه

این بحث همینجا تموم میشه بابت هرگونه دامنه زدن و سرگیری مجدد در بلند مدت یا کوتاه مدت برخورد جدی صورت میگیره

با احترام / حجت

جناب مدیر لطفا سرت رو بگیر بالا،آفرین.......آفرین به این مدیریتت
فقط بلدی به من پیغام بدی که حرف خلاف قوانینi،ننویس؟؟!!!!!!!!!!!پس اینا چیه این آقا نوشته!!!!!!!کار به تهدیدم رسیده.........متاسفم برات....

دوستان من کاندید شدم برا بن شدن.این تاپیک از وقتی آقای حجت اومد توش خراب شد....7000 تومانیا یادتونه؟از این موقع به بعد بود که انونی دیگه نیومد.
مرسی از دوستان زیر باعث فعالیت خوبی که تو این تاپیک داشتن:
anony عزیز
omidetoop
poole21
lapd
و hoorsa خانوم

ما که رفتیم.مثل anony

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

با احترام / حجت

فکر کنم اینجا مشکل اصلی خود شما هستید! چه خوب دارید واسه کاربرا اینجا خط و نشون می‌کشید! من تعجب می‌کنم از عملکرد مدیریت اینجا... به جای بن کردن و تذکر دادن به شما که ریشه تمام انحرافات این تاپیک هستید صحبت از بستن این مبحث می‌کنند! ...واقعا که... آقا حجت خود بزرگ بینی هم حدی داره.... اه...اه..اه! :puke:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
آرشیو چندین ساله لا اقل 4 5 ساله قیمت طلا یا سکه تو ایران رو لازم دارم

از کجا میشه پیدا کرد ؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
جناب مدیر لطفا سرت رو بگیر بالا،آفرین.......آفرین به این مدیریتت
فقط بلدی به من پیغام بدی که حرف خلاف قوانینi،ننویس؟؟!!!!!!!!!!!پس اینا چیه این آقا نوشته!!!!!!!کار به تهدیدم رسیده.........متاسفم برات....

دوستان من کاندید شدم برا بن شدن.این تاپیک از وقتی آقای حجت اومد توش خراب شد....7000 تومانیا یادتونه؟از این موقع به بعد بود که انونی دیگه نیومد.
مرسی از دوستان زیر باعث فعالیت خوبی که تو این تاپیک داشتن:
anony عزیز
omidetoop
poole21
lapd
و hoorsa خانوم

ما که رفتیم.مثل anony

اقای انونی اشتباه تشریف اوردید

این ایدی مال سال 2011 هست با 15 پست

یک مقدار در انتخاب ایدی ها دقت کنید لطفا

ایدی اصلی شما با توجه به مولتی اکانتی شما خیلی زودتر باید بن دائم میشد

اینهمه کاربرا اومدن مسخره کردن این کارهاتون رو

--------------

صحبت من هم در مورد بن کردن با توجه به قوانین هست ولاغیر

هرطور که تمایل دارید جو سازی کنید اما به یاد داشته باشید با توجه به همون قوانینی که در پست های قبل بهش اشاره کردید این کار شما کاملا اسپم هست و طبق قوانین باید برخورد بشه با شما

چندین بار از شما خواستم اگر تمایل دارید به تاپیک برگردید کسی مانع شما نیست

فقط کافیه به بقیه احترام بزارید و دست از توهین بردارید

به این بازی ها نیازی نیست

در اخر نوشتید ما که رفتیم :دی

با کدوم ایدی ؟

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
اقای انونی اشتباه تشریف اوردید

این ایدی مال سال 2011 هست با 15 پست

یک مقدار در انتخاب ایدی ها دقت کنید لطفا

ایدی اصلی شما با توجه به مولتی اکانتی شما خیلی زودتر باید بن دائم میشد

اینهمه کاربرا اومدن مسخره کردن این کارهاتون رو

--------------

صحبت من هم در مورد بن کردن با توجه به قوانین هست ولاغیر

هرطور که تمایل دارید جو سازی کنید اما به یاد داشته باشید با توجه به همون قوانینی که در پست های قبل بهش اشاره کردید این کار شما کاملا اسپم هست و طبق قوانین باید برخورد بشه با شما

چندین بار از شما خواستم اگر تمایل دارید به تاپیک برگردید کسی مانع شما نیست

فقط کافیه به بقیه احترام بزارید و دست از توهین بردارید

به این بازی ها نیازی نیست

در اخر نوشتید ما که رفتیم :دی

با کدوم ایدی ؟

داداش،مشکلت اینه که همه رو انونی میبینی
من تو سایتهای زیر هم سالهاست که با همین یوزر هستم...من یکساله این تاپیک رو دنبال میکنم اما بعدها عضو شدم.شما اگه پیجهای قبل رو یه نیگاه میکردی میفهمیدی من خودم از انونی مشاوره هم گرفتم...اما در کل آدم جالبی هستی....دچار انونی پنداری شدی!!!
اینم لیست سایتهایی که با یوزر kiachip توشون فعالیت دارم.
mobilestan.net
ir-micro.com
eca.ir
i-phone.ir
iran-eng.com
حالا بازم بگو من انونی هستم.

من خودم این تاپیک رو ترک میکنم لازم به گفتن شما نیست.در نهایت باید بگم برات متاسفم

[email protected]
[email protected]
[email protected]

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
داداش،مشکلت اینه که همه رو انونی میبینی
من تو سایتهای زیر هم سالهاست که با همین یوزر هستم...من یکساله این تاپیک رو دنبال میکنم اما بعدها عضو شدم.شما اگه پیجهای قبل رو یه نیگاه میکردی میفهمیدی من خودم از انونی مشاوره هم گرفتم...اما در کل آدم جالبی هستی....دچار انونی پنداری شدی!!!
اینم لیست سایتهایی که با یوزر kiachip توشون فعالیت دارم.
mobilestan.net
ir-micro.com
eca.ir
i-phone.ir
iran-eng.com
حالا بازم بگو من انونی هستم.

من خودم این تاپیک رو ترک میکنم لازم به گفتن شما نیست.در نهایت باید بگم برات متاسفم

[email protected]
[email protected]
[email protected]
:lol:
:lol:

انونی هم همینو میگفت اوایل بعد ایدیهاش در اومد

----------------

ببین کار ندارم شما کی هستید

من به خاطر خارح شدن تاپیک از موضوع اصلی واقعا ناراحت هستم

موضوع خاتمه پیدا میکنه دو روز بعد دوباره برام پی ام میاد که انونی دوباره شروع کرده به توهین و میخواد برگرده

میایم اینجا دو روز بحث میکنیم به هر شکل تموم میشه

دوباره یکی زنگ میزنه میگه بیا شروع کرده پشت سرت صفحه گذاشتن

میام میبینم ماشالله ایدیها ...

نمیدونم والله چقدر یک ادم بیکار و الاف میشه اما اگر مسئله و مشکلی با من هست حد اقل یک نامه حصوصی این وسط رد و بدل میشد

من واقعا ناراحتم که برای برگشت میخواد کل نظم تاپیک و به هم بزنه حتی وقتی مدیر بخش اعلام میکنه که در صورت ادامه بحث تاپیک بسته میشه خیلی مشتاقانه باز هم اسپم میکنه و تا میبینه تاپیک به حالت عادی برگشته مجددا با چند ایدی پشت سر هم پست میده که کاملا مشخصه

----------------

من هرجا ببینم پشت سرم صفحه گذاشتن میام هرجا نیاز شد از خودم دفاع کنم میام حالا 1 ایدی 10 ایدی 100 ایدی داشته باشه من میام چون هیچ شیله پیله ای هم ندارم

اینجا هم به عنوان یک کاربر هستم و امکانات مدیریتی ندارم همونطور که دیدید خودم هم بارها بن شدم حتی تو ماجرای اخیر پس امکانات مدیریتی ندارم اما میتونم طبق قوانین بخش مسائل رو پیگیری کنم

اون عرایض بنده هم طبق قوانین بخش بوده

حالا اگر چند روز دیگه مجدد این ماجرا شروع نشد بعد ...

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
جناب kiachip برای گذاشتن آدرس ایمیل خودتون ایکون اونها رو تو سایت زیر بسازید و استفاده کنید:

E-Mail Icon Generator
چون معمولا این آدرس میل ها توسط روبات های جمع آوری و برای ارسال اسپم مورد استفاده قرار می‌گیرند...

در مورد موضوع حجت هم فکر کنم با نگاهی به پست های اخیر، میزان محبوبیت ایشون در بین کاربرای اینجا کاملا مشخص شده....! با رفتن من یا شما ... چیزی درست نمیشه... فقط دارم شک می‌کنم به چیزهایی....

بالا