esfahanweb
Registered User
واقعاً کسی هست که سکه تحویل 8 ماهه بخرد؟؟طی هفته آینده، سامانه ای در بانك مركزی راه اندازی می شود كه مردم از طریق آن می توانند به صورت نامحدود سكه خریداری كنند
الف - خرید نامحدود اینترنتی سکه
واقعاً کسی هست که سکه تحویل 8 ماهه بخرد؟؟طی هفته آینده، سامانه ای در بانك مركزی راه اندازی می شود كه مردم از طریق آن می توانند به صورت نامحدود سكه خریداری كنند
الف - خرید نامحدود اینترنتی سکه
واقعاً کسی هست که سکه تحویل 8 ماهه بخرد؟؟
سلام هر سكه اي كه پرس وكيوم يك جواهر فروشي باشه سكه پرس بانكي هست؟
ولی من فکر میکنم این بهترین کاری بوده که ایران می تونسته انجام بده.این خودکشی نیست روشن کردن تکلیفه.اگه قراره کسی از این قضیه ضرر کنه باید همه باشند.هم ما هم اروپااین کارهای عجولانه و لجبازانه که هیچ خرد سیاستمدارانه ای هم پشتش نیست فقط یک معنی داره : تف سر بالا
اوضاع از اینی که هست برای ما با این کارها بدتر خواهد شد. این یعنی از ترس مرگ خود کشی کنی.
ولی من فکر میکنم این بهترین کاری بوده که ایران می تونسته انجام بده.این خودکشی نیست روشن کردن تکلیفه.اگه قراره کسی از این قضیه ضرر کنه باید همه باشند.هم ما هم اروپا
100 درصد تایید میشه
ولی من فکر میکنم این بهترین کاری بوده که ایران می تونسته انجام بده.این خودکشی نیست روشن کردن تکلیفه.اگه قراره کسی از این قضیه ضرر کنه باید همه باشند.هم ما هم اروپا
اینا باید کلا قطع میکردن.اینطوری انگار دارن خودخواسته خودکشی می کننبذار خیالتو راحت کنم ، اروپا این وسط هیچ ضرری نمی کنه. اگر هم ضرری در کار باشه 90 به 10 هست و یعنی 90 درصد ایران ضرر می کنه 10 درصد اروپا. اگه اینجور تصمیمات اثرگذار بود همین امشب باید نفت قیمتش حداقل 3 دلار میرفت بالا که خوب اینطور نشد. کار دیگه کم کم داره تموم میشه. این دست و پا زدن ها و عربده کشی ها هم دیگه هیچ فایده ای نداره.
اینا باید کلا قطع میکردن.اینطوری انگار دارن خودخواسته خودکشی می کنن
ان شالله که دلار بشه 1100 !دوستان عزیزم سلام
من کاربر sekke bekhar هستم که مدیران دسترسی ام را محدود کرده اند .
امروز خبر خیلی مهمّی شنیدم که باید حتماً مورد بررسی قرار بگیرد .
شنیدم که ***** ای در جمع اساتید بصیرت **** توصیه کرده که در کلاس های آموزشی خود کتاب " صلح امام حسن با معاویه " ترجمۀ خودش را تدریس کنند .
احتمال نوشیدن جام زهر خیلی بالا هست مخصوصاً با این پروپاگاندایی که در مورد میله های سوخت هسته ای و قطع نفت انگلیس و فرانسه راه انداخته اند .
به هر حال کسانی که سکّه و ارز تهیّه کرده اند خیلی مراقب باشند که مانند سال شصت و هشت مشکلی برایشان پیش نیاید .
هر چند حتماً و به قطع طیّ سال های آینده مطمعنّاً تورّم و فساد افزایش می یابد و ارز و سکّه هم رُشد می کند ولی برای کوتاه مدّت خیلی مراقب باشید .
کاش آنونی عزیز هم بودند و تحلیل خوب شان را بیان می کردند .
طرف اومده میگه ما در شرایط بدر و خیبریم....... میدونی یعنی چی؟دوستان عزیزم سلام
شنیدم که ***** ای در جمع اساتید بصیرت **** توصیه کرده که در کلاس های آموزشی خود کتاب " صلح امام حسن با معاویه " ترجمۀ خودش را تدریس کنند .
احتمال نوشیدن جام زهر خیلی بالا هست مخصوصاً با این پروپاگاندایی که در مورد میله های سوخت هسته ای و قطع نفت انگلیس و فرانسه راه انداخته اند .
به هر حال کسانی که سکّه و ارز تهیّه کرده اند خیلی مراقب باشند که مانند سال شصت و هشت مشکلی برایشان پیش نیاید .
هر چند حتماً و به قطع طیّ سال های آینده مطمعنّاً تورّم و فساد افزایش می یابد و ارز و سکّه هم رُشد می کند ولی برای کوتاه مدّت خیلی مراقب باشید .
دوستان عزیزم سلام
هم طرف می داند و هم شما بهتر از او می دانید که همۀ این حرف ها چیزی در حدّ کشک و برای مصرف داخلی است .طرف اومده میگه ما در شرایط بدر و خیبریم....... میدونی یعنی چی؟
یعنی جنگ با کفار در بدر (آمریکا)
و جنگ با یهودیان در خیبر(اسرائیل)
بعد شما اومدی میگی صلح امام حسن؟؟![]()
بله من همان هستم که مدیران به دستور دکتر ! مؤذنّی حسابم را بستند .شما همونی هستی که معمولا آخر همه پستهات میگفتی : "فقط تا میتونین سکه بخرین! سرمایتون رو به ریال نگه ندارین!"![]()
حالا میگی مراقب باشین سکته نکنین !!!
گویا واقعا یه چیزی هست،آره ؟؟؟
به هر حال فکر نکنم هیچ ایرونی باشه که نخواد مملکت از این اوضاع اسفناک نجات پیدا کنه، حتی اگه تمام سرمایشو به سکه تبدیل کرده باشه....
چون ممکنه در کوتاه مدت سود نکنه اما قیمت طلا از بازار جهانی تبعیت میکنه و در بلندمدت متضرر نخواهد شد.
و سود نکردن می ارزه به رهایی ایران از انزوا و تحریم