• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اون جریانی که اون دوستمون چند روز پیش گفت بانک مرکزی داره دیتابیس درست میکنه از سکه های پیش فروش شده که من گفتم نکته مثبت یا منفی ای در جریان پرداخت سکه ها نداره الان معلوم شد مال همین جریان پیش فروش اینترنتیه نه چیز دیگه

Sent from my iPod touch using Forum Runner

cta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام هر سكه اي كه پرس وكيوم يك جواهر فروشي باشه سكه پرس بانكي هست؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام هر سكه اي كه پرس وكيوم يك جواهر فروشي باشه سكه پرس بانكي هست؟

خیر. بعضی از طلا فروشی ها خودشون اقدام به پرس سکه می کنند. حالا این وسط هم بعضی ها مجوز پرس دارند بعضی هاشون هم بدون مجوز این کار رو انجام میدن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

این کارهای عجولانه و لجبازانه که هیچ خرد سیاستمدارانه ای هم پشتش نیست فقط یک معنی داره : تف سر بالا
اوضاع از اینی که هست برای ما با این کارها بدتر خواهد شد. این یعنی از ترس مرگ خود کشی کنی.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
این کارهای عجولانه و لجبازانه که هیچ خرد سیاستمدارانه ای هم پشتش نیست فقط یک معنی داره : تف سر بالا
اوضاع از اینی که هست برای ما با این کارها بدتر خواهد شد. این یعنی از ترس مرگ خود کشی کنی.
ولی من فکر میکنم این بهترین کاری بوده که ایران می تونسته انجام بده.این خودکشی نیست روشن کردن تکلیفه.اگه قراره کسی از این قضیه ضرر کنه باید همه باشند.هم ما هم اروپا

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ولی من فکر میکنم این بهترین کاری بوده که ایران می تونسته انجام بده.این خودکشی نیست روشن کردن تکلیفه.اگه قراره کسی از این قضیه ضرر کنه باید همه باشند.هم ما هم اروپا

100 درصد تایید میشه

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
100 درصد تایید میشه

من این رو قبلا هم گفتم
این یعنی خودکشی مگه دنیا لجبازیه!

شما قرار داد تامین داری و به اون باید متعهد باشی در غیر اینصورت هر دادگاهی بری محکوم می شید. اروپایی ها حتی گفته اند که قرار دادهایی که تا حالا بسته شده باید بهش پایبند باشید ولی قرار داد جدید نبندید.

حالا شما هی جزیمه بده که می خوای شعار بدی. اونها هم از خداشونه پول مفت بگیرند!
مگه انگلیس و فرانسه چند هزار بشکه نفت از ایران می گیرند! فقط برای شعارش این کار رو کردند!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

بذار خیالتو راحت کنم ، اروپا این وسط هیچ ضرری نمی کنه. اگر هم ضرری در کار باشه 90 به 10 هست و یعنی 90 درصد ایران ضرر می کنه 10 درصد اروپا. اگه اینجور تصمیمات اثرگذار بود همین امشب باید نفت قیمتش حداقل 3 دلار میرفت بالا که خوب اینطور نشد. کار دیگه کم کم داره تموم میشه. این دست و پا زدن ها و عربده کشی ها هم دیگه هیچ فایده ای نداره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بذار خیالتو راحت کنم ، اروپا این وسط هیچ ضرری نمی کنه. اگر هم ضرری در کار باشه 90 به 10 هست و یعنی 90 درصد ایران ضرر می کنه 10 درصد اروپا. اگه اینجور تصمیمات اثرگذار بود همین امشب باید نفت قیمتش حداقل 3 دلار میرفت بالا که خوب اینطور نشد. کار دیگه کم کم داره تموم میشه. این دست و پا زدن ها و عربده کشی ها هم دیگه هیچ فایده ای نداره.
اینا باید کلا قطع میکردن.اینطوری انگار دارن خودخواسته خودکشی می کنن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اینا باید کلا قطع میکردن.اینطوری انگار دارن خودخواسته خودکشی می کنن

من که هنوز فکر می کنم این جنبه تبلیغاتی بیشتر داره.

یعنی به انگلیس (که خودش صادر کننده نفت هست) و فرانسه یا شرکت هاش اصلا نفت نمی فروختند که حالا بخوان قطع کنند وگر نه الان تشنه هر دلاری هست که بتونند بگیرند.
مثل چند روز پیش که به سفیر ها گفتند فقط باهاتون قرار داد بلند مدت می بندیم در صورتیکه قبلش اروپایی ها گفتند قرار داد بستن با ایران ممنوعه!

سّه بخر سابق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیزم سلام

من کاربر sekke bekhar هستم که مدیران دسترسی ام را محدود کرده اند .

امروز خبر خیلی مهمّی شنیدم که باید حتماً مورد بررسی قرار بگیرد .

شنیدم که ***** ای در جمع اساتید بصیرت **** توصیه کرده که در کلاس های آموزشی خود کتاب " صلح امام حسن با معاویه " ترجمۀ خودش را تدریس کنند .
احتمال نوشیدن جام زهر خیلی بالا هست مخصوصاً با این پروپاگاندایی که در مورد میله های سوخت هسته ای و قطع نفت انگلیس و فرانسه راه انداخته اند .
به هر حال کسانی که سکّه و ارز تهیّه کرده اند خیلی مراقب باشند که مانند سال شصت و هشت مشکلی برایشان پیش نیاید .

هر چند حتماً و به قطع طیّ سال های آینده مطمعنّاً تورّم و فساد افزایش می یابد و ارز و سکّه هم رُشد می کند ولی برای کوتاه مدّت خیلی مراقب باشید .

کاش آنونی عزیز هم بودند و تحلیل خوب شان را بیان می کردند .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیزم سلام

شنیدم که ***** ای در جمع اساتید بصیرت **** توصیه کرده که در کلاس های آموزشی خود کتاب " صلح امام حسن با معاویه " ترجمۀ خودش را تدریس کنند .
احتمال نوشیدن جام زهر خیلی بالا هست مخصوصاً با این پروپاگاندایی که در مورد میله های سوخت هسته ای و قطع نفت انگلیس و فرانسه راه انداخته اند .
به هر حال کسانی که سکّه و ارز تهیّه کرده اند خیلی مراقب باشند که مانند سال شصت و هشت مشکلی برایشان پیش نیاید .

هر چند حتماً و به قطع طیّ سال های آینده مطمعنّاً تورّم و فساد افزایش می یابد و ارز و سکّه هم رُشد می کند ولی برای کوتاه مدّت خیلی مراقب باشید .

ان شالله که دلار بشه 1100 !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان عزیزم سلام

طرف اومده میگه ما در شرایط بدر و خیبریم....... میدونی یعنی چی؟
یعنی جنگ با کفار در بدر (آمریکا)
و جنگ با یهودیان در خیبر(اسرائیل)

بعد شما اومدی میگی صلح امام حسن؟؟ :D

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
باز هم امام که بصیرت داشت جام زهر رو بنوشه هم جون مردم در امان بگذاره هم اقتصاد و رفاه عمومی.

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان عزیزم سلام

شما همونی هستی که معمولا آخر همه پستهات میگفتی : "فقط تا میتونین سکه بخرین! سرمایتون رو به ریال نگه ندارین!":D:D:D

حالا میگی مراقب باشین سکته نکنین !!!

گویا واقعا یه چیزی هست،آره ؟؟؟

به هر حال فکر نکنم هیچ ایرونی باشه که نخواد مملکت از این اوضاع اسفناک نجات پیدا کنه، حتی اگه تمام سرمایشو به سکه تبدیل کرده باشه....

چون ممکنه در کوتاه مدت سود نکنه اما قیمت طلا از بازار جهانی تبعیت میکنه و در بلندمدت متضرر نخواهد شد.

و سود نکردن می ارزه به رهایی ایران از انزوا و تحریم

سّه بخر سابق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرف اومده میگه ما در شرایط بدر و خیبریم....... میدونی یعنی چی؟
یعنی جنگ با کفار در بدر (آمریکا)
و جنگ با یهودیان در خیبر(اسرائیل)

بعد شما اومدی میگی صلح امام حسن؟؟ :D
هم طرف می داند و هم شما بهتر از او می دانید که همۀ این حرف ها چیزی در حدّ کشک و برای مصرف داخلی است .

دقیقاً مانند کرۀ شمالی که بار ها از تلویزیونش به مردم گفته اند کرۀ شمالی چندین مرتبه با آمریکا جنگیده و آمریکا را در جنگ جهانی دوّم شکست داده !

این جا هم قضیه همین است : شلوغش می کنند و با چهار تا مانور و گنده گویی در دستگاه های تبلیغاتی خود می دمند که آمریکا ترسید و پایگاه هایش را از خلیج فارس جمع کرد و ما برنده شدیم و ....

برای عوامّ که همین را می گویند و ما هم مجبوریم قبول کنیم وگرنه " کهریزک منتظر ماست "
برای خواصّ هم به کمک صلح امام حسن توجیهات شرعی می آورند تا دهانشان بسته شود .

من مرده شما زنده .

سّه بخر سابق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما همونی هستی که معمولا آخر همه پستهات میگفتی : "فقط تا میتونین سکه بخرین! سرمایتون رو به ریال نگه ندارین!":D:D:D

حالا میگی مراقب باشین سکته نکنین !!!

گویا واقعا یه چیزی هست،آره ؟؟؟

به هر حال فکر نکنم هیچ ایرونی باشه که نخواد مملکت از این اوضاع اسفناک نجات پیدا کنه، حتی اگه تمام سرمایشو به سکه تبدیل کرده باشه....

چون ممکنه در کوتاه مدت سود نکنه اما قیمت طلا از بازار جهانی تبعیت میکنه و در بلندمدت متضرر نخواهد شد.

و سود نکردن می ارزه به رهایی ایران از انزوا و تحریم
بله من همان هستم که مدیران به دستور دکتر ! مؤذنّی حسابم را بستند .

من از خریدن یا نخریدن سود نمی کنم ولی دلم نمی خواهد مردم ضرر کنند و **** و حکومت قوی تر و فربه تر شوند .

برای همین هم می خواهم با هم مشورت و بحث کنیم و تحلیل ها را بشنویم تا بهترین نتیجه را بگیریم .

در ضمن همان طور که از سال شصت و هشت تا به حال قیمت ها به طور سرسام آور افزایش پیدا کرده از این به بعد هم می کند . چون فساد و اختلاص و ارتشاء و جنگ مافیا های درون **** افزایش می یابد .
فقط کسانی که برای کوتاه مدّت سرمایه گذاری کرده اند حواس شان باشد که اگر قیمت سکّه و ارز به طور ناگهانی نصف شد قطعاً طیّ چند سال دو مرتبه بیش از ده برابر خواهد شد . ناراحت نشوند و اگر تحمّل اش را ندارند روی چیز دیگری ( هر چیزی به جز اوراق مشارکت بانکی و سپردۀ بانکی و کلّا پول دست بانک ندهید چون هم ضرر می کنید و هم خیانت به اقتصاد مملکت است ) سرمایه گذاری کنند .

پول به بانک ندهید چون برای پرداخت سود فقط پول چاپ می کنند و این باعث کاهش ارزش پول ملّی و خیانت به آیندگان است . این ها با پول مردم کار و شغل ایجاد نمی کنند صنعت را قوی نمی کنند می برند و در خارج سرمایه گذاری می کنند اختلاص می کنند دود می کنند

بالا