بله من همان هستم که مدیران به دستور دکتر ! مؤذنّی حسابم را بستند .
من از خریدن یا نخریدن سود نمی کنم ولی دلم نمی خواهد مردم ضرر کنند و **** و حکومت قوی تر و فربه تر شوند .
برای همین هم می خواهم با هم مشورت و بحث کنیم و تحلیل ها را بشنویم تا بهترین نتیجه را بگیریم .
در ضمن همان طور که از سال شصت و هشت تا به حال قیمت ها به طور سرسام آور افزایش پیدا کرده از این به بعد هم می کند . چون فساد و اختلاص و ارتشاء و جنگ مافیا های درون **** افزایش می یابد .
فقط کسانی که برای کوتاه مدّت سرمایه گذاری کرده اند حواس شان باشد که اگر قیمت سکّه و ارز به طور ناگهانی نصف شد قطعاً طیّ چند سال دو مرتبه بیش از ده برابر خواهد شد . ناراحت نشوند و اگر تحمّل اش را ندارند روی چیز دیگری ( هر چیزی به جز اوراق مشارکت بانکی و سپردۀ بانکی و کلّا پول دست بانک ندهید چون هم ضرر می کنید و هم خیانت به اقتصاد مملکت است ) سرمایه گذاری کنند .
پول به بانک ندهید چون برای پرداخت سود فقط پول چاپ می کنند و این باعث کاهش ارزش پول ملّی و خیانت به آیندگان است . این ها با پول مردم کار و شغل ایجاد نمی کنند صنعت را قوی نمی کنند می برند و در خارج سرمایه گذاری می کنند اختلاص می کنند دود می کنند
به این چیزا دلتو خوش نکن. حق داره ، خوب هم حق داره. خیلی هم راحت تر از اون چیزی که فکرش رو بکنی از ارائه خدمات به ایران میتونه سر باز بزنه و این کار رو هم خواهد کرد. بانک مرکزی ایران هم در جایگاهی نیست که بتونه جلوی این چیزها رو بگیره چون عددی نیست. با دنیا نمیشه در افتاد. حالا این رو کی میخوان متوجه بشن خدا میدونه ، شاید روزی این نکته رو بفهمن که دیگه کشور با نابودی کامل مواجه شده باشه!!!!
شاید بهتر باشه یه خرده پرس و جو کنید بعد ...
همین اوراق مشارکت که خرید و فروش میشه تحت نظارت شدید دقیقا تو همون مساله ای که گفته شده سرمایه گذاری میشه
موسسات هم عمدتا از طریق اعطای تسهیلات و اونایی که به جاهای خاص بندن از طریق گرفتن پروژه های عظیم و سرمایه گذاری
تو شرکت ها یود میکنن
البته این وسط یه سری موسسه هم هست که تو جاهایی مثه طلا و زمین سرمایه گذاری کردن و میکنن که به شدت باهاشون برخورد میشه
سود 20 درصد برا هیچ بانکی زیاد نیس که بخاد پول چاپ کنه
شما پیاز سیب زمینی هم بخری سال دیگه 20 درصد گرون میشه پس به راحتی بانک ها میتونن سود مورد تعهد رو پس بدن
ضمنا چاپ پول فقط با بانک مرکزی نه هر بانکی
سوئیفت بانکها رو بن میکنه
حالا اگه یه بانکی تو ایران مشکلی نداشته باشه بی دلیل نمی تونه اینکارو بکنه
مشکل اینجاس که بانکای بی مشکل مث اقتصاد نوین یا اصلا بیرون شعبه ندارن یا خیلی کم دارن
به جاش بانکهای پر از مشکل مث ملی و صادرات همه جا شعبه دارن
بانک ملی تو خود نیویورک هم شعبه داره ولی ... افسوس
من پرس و جو و تفکّر کردم و به این نتیجه رسیدم که تورّم از آسمان نازل نمی شود کار استکبار جهانی هم نیست .شاید بهتر باشه یه خرده پرس و جو کنید بعد ...
همین اوراق مشارکت که خرید و فروش میشه تحت نظارت شدید دقیقا تو همون مساله ای که گفته شده سرمایه گذاری میشه
موسسات هم عمدتا از طریق اعطای تسهیلات و اونایی که به جاهای خاص بندن از طریق گرفتن پروژه های عظیم و سرمایه گذاری
تو شرکت ها یود میکنن
البته این وسط یه سری موسسه هم هست که تو جاهایی مثه طلا و زمین سرمایه گذاری کردن و میکنن که به شدت باهاشون برخورد میشه
سود 20 درصد برا هیچ بانکی زیاد نیس که بخاد پول چاپ کنه
شما پیاز سیب زمینی هم بخری سال دیگه 20 درصد گرون میشه پس به راحتی بانک ها میتونن سود مورد تعهد رو پس بدن
ضمنا چاپ پول فقط با بانک مرکزی نه هر بانکی
سوئیفت بانکها رو بن میکنه
حالا اگه یه بانکی تو ایران مشکلی نداشته باشه بی دلیل نمی تونه اینکارو بکنه
مشکل اینجاس که بانکای بی مشکل مث اقتصاد نوین یا اصلا بیرون شعبه ندارن یا خیلی کم دارن
به جاش بانکهای پر از مشکل مث ملی و صادرات همه جا شعبه دارن
بانک ملی تو خود نیویورک هم شعبه داره ولی ... افسوس
باز هم امام که بصیرت داشت جام زهر رو بنوشه هم جون مردم در امان بگذاره هم اقتصاد و رفاه عمومی.
آقای سکه بخر یا هر چی عزیز.
من برای شما احترام قائلم اما مصرانه درخواست دارم کاربران فروم رو با احترام بیشتری برخورد کنید جو صمیمی بوجود بیاد همه بحث میکنیم و بهتره سعی کنیم در فکر القاء افکار خود نباشیم مطمئنا از شما و انونی حرف های زیادی گفته شده و پست های خوبی داشته اید .مصرانه درخواست دارم کاربران را با القاب منفی خطاب نکنید هیچ کسی با شما دشمن نیست و نه با انونی .متاسفانه جبهه گیری گاه و بیگاه باعث ایجاد دعوایست که به سود هیچ کس نیست .قبول دارم که در جایی زندگی میکنیم که افراد کمی به فکر مردم هستند اگر شما رو هم یکی از اونا بدونیم حیف نیست که کاربران نظر مخالف رو با حالت دیکتاتوری که همه ازش بیزاریم برخورد کنید؟بیایید قول دوستی بدهیم و هیچ کس حتی افراد وابسته فکری را هم بد خطاب نکنیم.فضایی آزاد برای هر تفکری به وجود بیاریم .من از نظر آخر شما خوشحال شدم چون تا امروز فکر میکردم شما میخواهید به بازار جو بدهید که با خواندن این موضوع نظرم عوض شد امیدوارم بدون جبهه گیری در مقابل دیگران به پست هایتان ادامه بدهید.
--------------------------
لینک زیر هم جدید است:
توصیه رهبرانقلاب برای مطالعه کتاب صلح امام حسن عليه السلام
ديروز بعدازظهر شنيدم كه صرافان عربستاني ريال عربستان را به دو برابر قيمت به زائرين و حاجيان ايراني فروختند و هر ريال عربستان را هزار تومان معامله كردند
اينجوري باز ارزش پولمون در مقابل يك ارز خارجي ديگه هم با 100 درصد كاهش ارزش مواجه بوده است
قابل ذكر است كه ارزش ريال عربستان تا همين چند وقت پيش 350 تا 500 تومان بود.
حالا هي ايران تو مسايل كشورهاي ديگه دخالت كنه..... اونا هم ساكت نميشينن. به خصوص اين عربستان كه به خون ايراني تشنه ان.
این لینک فقط معرفی کتابه!!!ربطی نداره.....لینک زیر هم جدید است:
توصیه رهبرانقلاب برای مطالعه کتاب صلح امام حسن عليه السلام
ديروز بعدازظهر شنيدم كه صرافان عربستاني ريال عربستان را به دو برابر قيمت به زائرين و حاجيان ايراني فروختند و هر ريال عربستان را هزار تومان معامله كردند
اينجوري باز ارزش پولمون در مقابل يك ارز خارجي ديگه هم با 100 درصد كاهش ارزش مواجه بوده است
قابل ذكر است كه ارزش ريال عربستان تا همين چند وقت پيش 350 تا 500 تومان بود.
حالا هي ايران تو مسايل كشورهاي ديگه دخالت كنه..... اونا هم ساكت نميشينن. به خصوص اين عربستان كه به خون ايراني تشنه ان.
در ضمن شما که از پروژه های عظیم حرف می زنید بفرمایید کدام پروژۀ عظیم ؟ کو ؟ کجاست ؟ احیاناً پروژۀ عظیم واردات سیگار توسّط برادران قاچاق چی از طریق اسکله های نامرئي که مدّ نظرتان نیست ؟
به هر اقتصاد دان خارجی بی اطّلاع از اوضاع کشور هایی مثل ایران و زیمبابوه در مورد بهرۀ بانکی بیست درصدی بگویید می گویند همچین چیزی محال است و چُنین اقتصادی وجود ندارد !
چون این بی چاره ها در بدترین شرائط و بحران اقتصادی هم سود دو رقمی ندیده اند .
چون اصلاً وقتی وضع اقتصادی به این جا برسد دیگر ایجاد اشتغال امکان پذیر نبوده و فرو می پاشد .
الآن هم این مملکت به زور نفت می چرخد و اگر تا سال دیگر که تحریم ها عملی می شود جام زهر را ننوشند وضع بد تر هم خواهد شد .
هر وقت در مملکت صنعت جان گرفت و اشتغال واقعی ایجاد شد سود معنی می دهد نه الآن که مثل قارچ بانک مهر اقتصاد می زنند و خودی ها را سر کار می گذارند !
من پرس و جو و تفکّر کردم و به این نتیجه رسیدم که تورّم از آسمان نازل نمی شود کار استکبار جهانی هم نیست .
بلکه به دلیل بی کفایتی و فساد گسترده و جنگ زر و زور در میان دستگاه های حکومت می باشد .
به دلیل چاپ بی رویّه و بی پشتوانه پول می باشد .
کدام نظارت ؟ شما به عنوان یک فرد عادّی در این جامعه چقدر حقّ نظارت و ابزار های بازرسی دارید ؟
چند روزنامه را می شناسید که مقالات انتقادی از عملکرد بانک مرکزی کار کنند ؟
تا به حال شده مجلس شوربای سرسپرده ای که وکیل الدّوله هایش در آن جا دکّان باز کرده اند و معاملات کلان اقتصادی می کنند از نهاد های عظیم اقتصادی تحت امر عاغا که بیش از نود درصد بودجه مملکت در اختیارشان است تحقیق و تفحّص کنند ؟
آیا عاغا به خبرگان اجازه نظارت به اعمالش می دهد ؟
حرف شما در کشوری که وزرای کشور و علوم و رئیس دانشگاه آزادش مدارک دکترای تقلّبی دارند وتنها یک جوک تلخ است . دقیقاً مانند گفتۀ رئیستان که دولتش را پاک ترین دولت دنیا در تمام اعصار می خواند !حتّی علمای مستقل حوزوی مرجعیّت عاغایش را به رسمیّت نمی شناسند
این جا بانک مرکزی سازمانی تحت کنترل کامل مافیای نظامی است و هیچ استقلال و اراده ای از خود ندارد .
به فرموده پول چاپ می کند .
به همین دلیل هم سوئیفت تحریم اش می کند .
نه تنها بانک مرکزی که همه اُرگان ها در دست **** است و می بینبم که حتّی فیفا هم فدراسیون فوتبال را محکوم می کند .
مگر در کشور های دیگر هم هر سال پیاز بیست در صد گران می شود ؟
تورّم معلول است و نه علّت مانند آبریزش بینی که نشان گر و معلول بیماری است .
این لینک فقط معرفی کتابه!!!ربطی نداره.....
عزیزان ایران کوتاه نخواهد آمد.......
حالا شما دلتون به اکبر خوشه یا هر شخص دیگری بدانید کهوقتی میگه بدر و خیبر یعنی هر کسی غیر این بگه میره آب خنک!
فعلا وقت خوبی برای خرید سکه نیس چون معلوم نیست که با سکه همون کاری رو بکنن که با دلار کردن ممکنه دستورالعملی بیاد که خرید و فروش سکه ممنوع بشه..... الان واسه ادمایی که سرمایه کمی دارن مثل من گواهی سپرده با سود 20% مناسبترین هستش و اگه بخواین بلند مدت سرمایه گداری کنید با یه اقتصاد دان مشورت کردم گفت برو همه پولاتو شمش بخر که متاسفانه 3 تومن بیشتر پول نداشتم و شمش از 6 تومن شروع میشه به بالا...