• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
لطفا مطلب رو منحرف نکنید دوست عزیز و گرامی، آقای موذنی گل:

من یک مثال زدم براتون. من یکی آدم عادی اصلا از بورس اطلاعی ندارم و ریسکش فوق العاده بالاست من در مورد یک شخص عادی حرف می زنم.

چرا نمی گید نرخ سود بانک ها می تونست رقمی منطقی و متوازن با تورم باشه که این مشکلات پیش نیاد و مردم پولشون رو از بانک بیرون نکشند؟ چرا راه حل ساده نمی دید؟ چرا طلا می گید چون طلا در دسترس ترین و نقدترینه ... چرا خودتونو می بینید به کلیت مردم تهمت می زنید؟

باز هم تهمت به مردم ... من که خسته شدم. لطفا حرمت ایرانی و شرف ایرانی رو زیر سوال نبرید. ایرانی ای که الان به گدایی افتاده باید توی صف وایسته معادل پولش طلا بگیره!
ایرانی هیچوقت بد نمیشه ... شریف ترین آدم دنیاست. اگر خورده ای هست به مسئولین هست که مردم رو به این وضع انداختند.

واقعا که ...

پست رو ادیت کردم لطفا تا انتها بخونید موقعی که شما داشتید این پست رو میزدید من داشتم اون پ ن رو اضافه میکردم . تا انتها بخونید لختی هم عمیقا فکر کنید .ببینید من بد میگم ؟

درباره نرخ سود بانکی هم از همون خدایا نیامرزی که اسم اوردید گفتم که گند کاری اون بوده و نباید این کار انجام می داد . اون پی نوشت رو اضافه کردم کاملا قبل اینکه شما سوال کنید جوابش اونجا هست :دی

بازم جواب پارگراف آخر شما هم توی همون پی نوشت هست :(

بنده آخرین پستی بود که توی این تاپیک دادم چون احساس میکنم همون رویه همکارهای من خیلی بهتره نه حرفی میزنن نه چیزی اگر چیزی هم بدونن برای خودشون نگه میدارن که سبک و سنگین نشن . طرز فکرتون رو مقداری عوض کنید شاید باید چشم ها رو شست الان واقعا دارم به این نتیجه میرسم که بهترین جای پی تی همون گپ دوستانه گفتگوی آزاد هست

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
کاملا موافقم

متاسفانه تاپیک ها شدن یک شخص کپی پیست کن که همش خبر های تکراری که توی تمام سایت های خبری اگر دنبالش باشه پیدا میشه رو می زاره و چند نفر که خیلی تند یا اینطرف میرن یا اونطرف.

یک آنالیز مفید مثل قبل بود باز خیلی خوب بود. من هم اصلا دوست ندارم ادامه بحث های بیهوده که آخرشون به هیچ جا نمیرسه رو ادامه بدم.

باز هم آقای موذنی اگر موردی بود ما رو حلال کنید. مقصود خیر بوده امیدوارم این رو در حرفهام دیده باشید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کاملا موافقم

متاسفانه تاپیک ها شدن یک شخص کپی پیست کن که همش خبر های تکراری که توی تمام سایت های خبری اگر دنبالش باشه پیدا میشه رو می زاره و چند نفر که خیلی تند یا اینطرف میرن یا اونطرف.

یک آنالیز مفید مثل قبل بود باز خیلی خوب بود. من هم اصلا دوست ندارم ادامه بحث های بیهوده که آخرشون به هیچ جا نمیرسه رو ادامه بدم.

باز هم آقای موذنی اگر موردی بود ما رو حلال کنید. مقصود خیر بوده امیدوارم این رو در حرفهام دیده باشید.

خواهش می کنم دوست عزیز هر چه بود صحبتهای دوستانه بود

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اگر خورده ای هست به مسئولین هست که مردم رو به این وضع انداختند.

واقعا که ...
يه جوري ميگي مسئولين كه انگار از آمريكا اومدن شدن مسئول.
ميشه يه كمي از اين شرف ايراني رو كه ميگيد براي ما هم تشريح كنيد.

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
شرق نوشته :
پنج روز پيش بود كه مابه‌التفاوت نرخ ارز خبرساز شد. بانك مركزي در اقدامي ناگهاني و بدون اطلاع به بانك‌هاي مربوطه، مابه‌التفاوت نرخ ارز مرجعي كه به بانك‌ها داده بود را با ارز آزاد محاسبه كرد و مابه‌التفاوت اين دو نرخ را از حساب بانك‌ها برداشت.

یکی میشه بگه یعنی چی؟ دولت به بانکها داره دلار به نرخ آزاد می فروشه؟ به اونها هم میگه که به نرخ آزاد بفروشین؟
یعنی خودش هم نرخ خودش رو قبول نداره؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پست رو ادیت کردم لطفا تا انتها بخونید موقعی که شما داشتید این پست رو میزدید من داشتم اون پ ن رو اضافه میکردم . تا انتها بخونید لختی هم عمیقا فکر کنید .ببینید من بد میگم ؟

درباره نرخ سود بانکی هم از همون خدایا نیامرزی که اسم اوردید گفتم که گند کاری اون بوده و نباید این کار انجام می داد . اون پی نوشت رو اضافه کردم کاملا قبل اینکه شما سوال کنید جوابش اونجا هست :دی

بازم جواب پارگراف آخر شما هم توی همون پی نوشت هست :(

بنده آخرین پستی بود که توی این تاپیک دادم چون احساس میکنم همون رویه همکارهای من خیلی بهتره نه حرفی میزنن نه چیزی اگر چیزی هم بدونن برای خودشون نگه میدارن که سبک و سنگین نشن . طرز فکرتون رو مقداری عوض کنید شاید باید چشم ها رو شست الان واقعا دارم به این نتیجه میرسم که بهترین جای پی تی همون گپ دوستانه گفتگوی آزاد هست
دوست عزیز به خاطر عده ای معدود ما رو از نظراتتون محروم نفرمایید.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
يه جوري ميگي مسئولين كه انگار از آمريكا اومدن شدن مسئول.
ميشه يه كمي از اين شرف ايراني رو كه ميگيد براي ما هم تشريح كنيد.

آقا درسته که خیلی از مردم خیلی از رفتارهای بد رو دارن. اما آدم باید یجوری حرف بزنه که توهین به همه مردم محسوب نشه :)

بعدشم دو تا چیز بی ربط رو نمیشه به هم ربط داد. درصد تقصیر مردم در وضعیت رانندگی و ترافیک خیلی بالاست ، درحالیکه درصد تقصیر مردم توی قضیه ارز خیلی پایین بود. یه وضعیتی پیش اومد که همه از تاجر وارد کننده تا مردم عادی که پس انداز مختصر داشتن ، از ترسشون رفتن دلار خریدن . شما اگر خدای نکرده خونتون زلزله بیاد چیکار میکنی ؟ غصه لوستر و رنگ دیوارو که نمیخوری که ! تلویزیون و فیلم هم با خودت بر نمیداری که هر وقت زلزله آروم شد ، باهاش سرگرم بشی :D. اول از همه هرچی پول نقد و طلا و چیزای با ارزشه بر میداری که بعد از زلزله و خرابی بتونی بفروشی و به یه دردی بزنی ! . یعنی بعد از بحرانی مثل زلزله ، فقط پول نقد ارزش داره .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یه جور از تحریم صحبت میکنید انگار تا حالا نبوده

اصلا میدونید که ما 2 ساله تو تحریم کامل قطعات فنی مهندسی هستیم

یکی از آشناهای ما کره زندگی میکنه

هربسته ایکه برا ما میفرسته اول یه سر میره آلمان چک میشه

بعد از اونجا باز میاد ایران

به حق چیزای ندیده و نشنیده :D

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خيلي ممنون از فرمايشات زيباتون، بله همه‌ي مردم حريص نيستند همه‌ كه مثل خيلي‌ها كه تو بازار سكه و ارز هستند فقط فكر سودشون نيستند، خيلي‌ها براشون اعتبار و خوش‌نامي هم مهمه. از اين وضعيت مردم و كاسب‌هاي عادي هيچ‌كدوم راضي نيستند

جناب آقای موذنی

شما چرا حرف های سطحی می زنید؟

اولا که حرف من رو اصلا مورد خطاب قرار ندادید و فقط نقل قول کردید. لطفا نقل قول می کنید بگید با کدام نکتش موافق یا مخالفید.

بگذاریم از دید یک شخص عادی به منظره بنگریم:

الان اول تیر ماه هستش و من ۱۰ تومن دارم. شما چی توصیه می کنید؟
۱- من می رم پولم رو می زارم توی بانک سود ۱۵٪ سالانه می گیرم.
۲- میرم سکه می گیرم.
۳- میرم میزارم حساب قرض الحسنه.
۴- میرم پولم رو میدم تو بازار کار کنه.
۵- میرم یخچال فریزر می گیرم.

خودتون ارزیابی کنید کدومشون تصمیم درست تر رو گرفته.
الان ۱ فروردین ۱۳۹۰ می خوام پولم رو بگیرم برم یخچال فریزر بخرم. آخه سیستم مالی باید این مقدار متزلزل و نا مطمئن باشه که بقول شما توی بالشت باید بگذارند پول رو؟

ما از ارز حرف نزدیم ... اون تاپیک خودشو داره ... ارز رو که کلا غیر مجاز اعلام کردند. حرف ما روی طلاست به عنوان حفظ سرمایه.

شما چندمین بار هست که مردم عادی رو سپر دولت قرار می دید. خودتونم دیدید که وقتی فروش نقدی رو راه انداخت بانک مرکزی همین دلال ها مردم عادی رو اجیر می کردند که سکه دولتی بگیرند و سود کنند. نگید غیر از اینه. مردم عادی بنده خدا ها فقط متضرر می شوند. من نمی گم تعدادشون کمه ولی بمن فقط بگید چه تعدادی سکه خریدند از بازار ... یک درصد بدید اقلا. مردم عادی یا دیر می رسند یا اگر هم برسند بقول شما سود زیادی نمی کنند. این دلالهایی که با مبالغ بزرگ میان هستند که سودا می کنند و سود می بند.

لطفا به مردم فهیم و با شعور ایرانی تهمت نزنید من یکی ناراحت می شم. اگر هم فکر می کنید حریص به نظر می رسند این بخاطر سیاست های قلطی هست که اطمینان رو از بین برده. همین مردم در دوران جنگ و صلح همیشه اقنا کردند. همین شرایط رو در شوروی اسبق بررسی کنید چطوری از هم متلاشی شد!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه مردم میتونستن با تقاضا نرخ دلار رو از ۱۰۰۰ به ۲۰۰۰ و سکه رو از ۵۰۰ یه یک میلیون برسونن نه سایت مثقال و نه خیابون فردوسی . کسی کاری بکنه که کوچکترین ضرری به اینا برسه میزارن نفس بکشه؟ که حالا یه خیابون فردوسی و چندتا دلال بتونن ارزش پول مملکت رو نصف کنن بدون اینکه اینا بخوان؟ اگه دست خودشون در کار نبود که صاف میکردن اون خیابون و هرچی دلال و صراف و خریدار و فروشنده که توش بود.
این وسط فقط مردم رو بازیچه کردن که نصف شدن ارزش پول رو گردن خود مردم بندازن در صورتی که سرمایه های اصلی ای که این مملکت رو به این روز انداخت دست خودشونه و خودشون بازیگردان این جریان بودن.
مردم با خرید دو هزار ده هزار دلار کمتر یا بیشتر الوده این ماجرا میشدن و با بالارفتن قیمت چون به خیالشون داشتن سود میکردن ساکت میموندن و فکر میکردن خودشون ذینفع این ماجرا هستن. این وسط هم دولت با نصف کردن ارزش پول نصف سرمایه و دارمد مملکت رو زد به نام خودش چون اون که ریال نداره ،طلا و دلار داره پس برنده این ماجرا خود اینا بودن و تعجبی نداره چرا نشستن و نگاه کردن که دلار بشه ۲۰۰۰ تومن چون میخواستن که اینطور بشه.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

al_frd

Registered User
لایک‌ها
5
بانک پاسارگاد داره سکه میده ...
با کارت ملی، نفری دو تا.
صف یکی هم جداست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هدفشون از این کار چیه ؟

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سکه‌های گرمی بانک مرکزی از امروز شعبه‌های منتخب بانک پاسارگاد فروخته می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، اسامی شعب بانک پاسارگاد از طریق سایت این بانک قابل دسترسی است و قیمت سکه‌های گرمی بر مبنای قیمت جهانی و میانگین قیمتی که روز قبل در بانک کارگشایی معامله شده است، ‌تعیین می شود و به هر فرد دو قطعه سکه گرمی تعلق می‌گیرد.

این کار تا پایان اسفندماه ادامه می‌یابد.

این بانک، با اعلام نشانی شعبه های منتخب خود اعلام کرده است:

- سکه فروخته شده تعویض و یا باز پس گرفته نمی‌شود
- قیمت هر سکه به‌صورت روزانه در بانک مرکزی تعیین و اعلام خواهد شد
- شعبه‌های بانک پاسارگاد مجوز خرید سکه ندارند
- فروش سکه‌ها از ساعت 10:30 تا 12:30 روزهای فرد هفته است
- ارائه کارت ملی یا شناسنامه به همراه تصویر آن برای دریافت سکه الزامی است.

اسامی شعبه های منتخب بانک پاسارگاد:

- میدان ندا ؛ خیابان هاشمی علیا جنب کوی مهتاب
- زعفرانیه ؛ مقدس اردبیلی خ ثارا...، خ شهید بهزادی، ط همکف
- خیابان شهید سباری (آجودانیه) نبش کوچه دل آرا (پنجم شرقی) رویروی مجتمع فرهنگی آموزشی بانک ملی
- ولی عصر بالاتر از نیایش روبروی پارک ملت ، کوچه ارمغان غربی پلاک 7
- پاسداران نبش بوستان 9 و 10
- ولیعصر نرسیده به مطهری- ک نوروزی
- شهید بهشتی-نرسیده به چهارراه پاشا
- طالقانی- بین نجات الهی و قرنی
- بلوار فردوس-غرب بزرگراه شهید ستاری-جنب خیابان پروانه-شماره 2 ت
- سعادت آباد-خ سرو غربی-حدفاصل میدان امین پور و بلوار پاکنژا
- بالاتر از میدان پونک- نبش بلوار امام حسن
- شهرک راه آهن-بلوار امیر کبیر-بین خیابان گلها و کاج
- بزرگراه رسالت-حدفاصل چهارراه مجیدیه-شانزده متری اول-جنب خیابان شهید سید حسن حسینی(ایرانیان سابق)
- اتوبان بعثت، 20 متری افسریه بین اول و دوم پ 412
- فاز 3 شهرک امید- مجتمع مسکونی مهناز هزاردستان
- خیابان حجربن عدی (تهران پارس) حد فاصل فلکه سوم و چهارم
- فلکه سوم تهرانپارس ، خیابان سعدی جنوبی تقاطع خیابان اکباتان چهارراه اکباتان پ 267
- نازی آباد- خ مدائن - مقابل بازار دوم
- خیابان 24 متری(خ ذکریا رازی)جنب مسجد امیرالمومنین-نبش شرقی بن بست صادقی
- خیابان اصلی اسلامشهر- جنب خیابان رحمانی.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با کارت ملی نفری 2 تا میدن گلم . چیز خوبی هست اگر میخواهید برای تبدیل سرمایه برای بلند مدت خرید می کنید برای این میگم بلند مدت چون بعد قضیه تحویل سکه های پیش فروش ممکن هست حباب منفی بوجود بیاد. از دست ندید فرصت رو چون یک گرمی هم هست فروشش خیلی راخته
126fs2276621.gif

هدفشون از این کار چیه ؟

حورسا جان والا الان اینقدر دارن کارهای عجیب غریب میکنن کی نمیشه گفت منظورشون چی هست .

پ ن : دوست گلم هورسا درست هست یا حورسا ؟ کدوم یکیش ؟ والا ادبیات و املای من اینقدر آباده که نگو
127fs4730978.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هدف اینه که اینا انگار واقعا طلا زیاد دارن و انتظار پایین اومدن فیمت رو دارن و دارن طلا میریزن توی بازار
کلاه گشادی که سر مردم گذاشتن این بود که وانمود کردن که طلا ندارن و اینچوری قیمت رو بردن بالا و سود کلان کردن حالا موقع پایین اوردنه که باز سود کنن.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
هدف اینه که اینا انگار واقعا طلا زیاد دارن و انتظار پایین اومدن فیمت رو دارن و دارن طلا میریزن توی بازار
کلاه گشادی که سر مردم گذاشتن این بود که وانمود کردن که طلا ندارن و اینچوری قیمت رو بردن بالا و سود کلان کردن حالا موقع پایین اوردنه که باز سود کنن.

خوب دارین دست بانک مرکزی رو میخونید کف سکه رو چی میدونید؟

بالا