drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
لطفا مطلب رو منحرف نکنید دوست عزیز و گرامی، آقای موذنی گل:
من یک مثال زدم براتون. من یکی آدم عادی اصلا از بورس اطلاعی ندارم و ریسکش فوق العاده بالاست من در مورد یک شخص عادی حرف می زنم.
چرا نمی گید نرخ سود بانک ها می تونست رقمی منطقی و متوازن با تورم باشه که این مشکلات پیش نیاد و مردم پولشون رو از بانک بیرون نکشند؟ چرا راه حل ساده نمی دید؟ چرا طلا می گید چون طلا در دسترس ترین و نقدترینه ... چرا خودتونو می بینید به کلیت مردم تهمت می زنید؟
باز هم تهمت به مردم ... من که خسته شدم. لطفا حرمت ایرانی و شرف ایرانی رو زیر سوال نبرید. ایرانی ای که الان به گدایی افتاده باید توی صف وایسته معادل پولش طلا بگیره!
ایرانی هیچوقت بد نمیشه ... شریف ترین آدم دنیاست. اگر خورده ای هست به مسئولین هست که مردم رو به این وضع انداختند.
واقعا که ...
پست رو ادیت کردم لطفا تا انتها بخونید موقعی که شما داشتید این پست رو میزدید من داشتم اون پ ن رو اضافه میکردم . تا انتها بخونید لختی هم عمیقا فکر کنید .ببینید من بد میگم ؟
درباره نرخ سود بانکی هم از همون خدایا نیامرزی که اسم اوردید گفتم که گند کاری اون بوده و نباید این کار انجام می داد . اون پی نوشت رو اضافه کردم کاملا قبل اینکه شما سوال کنید جوابش اونجا هست :دی
بازم جواب پارگراف آخر شما هم توی همون پی نوشت هست
بنده آخرین پستی بود که توی این تاپیک دادم چون احساس میکنم همون رویه همکارهای من خیلی بهتره نه حرفی میزنن نه چیزی اگر چیزی هم بدونن برای خودشون نگه میدارن که سبک و سنگین نشن . طرز فکرتون رو مقداری عوض کنید شاید باید چشم ها رو شست الان واقعا دارم به این نتیجه میرسم که بهترین جای پی تی همون گپ دوستانه گفتگوی آزاد هست
Last edited: