• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شايد مردم از ترس اينكه از بازار نوع تقلبيشو نگيرن ميان از بانك مي‌خرند، در ضمن الان نزديكه عيده يك عده مي‌خوان عيدي بدن. ولي كلاً با حرف شما موافقم، نزديك خونه‌ي ما يك طلافروشي است خانوم‌ها ميان از صبح اونجا صف مي‌شكند طلا بخرن انگار طلا خيرات مي‌كنند يا نخود لوبيا مي‌خوان بخرن. نمي‌دونم چي بگم.

اینکه همچین ارزون نیست حالا اگه 70 میداد یه چیز ی.این مردم ما هم عقل ندارن .
خوشدون میگن میخوایم جمع کنیم گرمیو از اونور میفروشن به مردم .عین این غذاها که میگن میخوایم بدیم سگ بخوره حالا اگه میخواین بیان بدیم به شما
اهههههههههههه .مملکته داریم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یه جوری گفتین سکه میدن من فکر کردم سکه تمام بهار میدن.بعدش مشخص شد سکه گرمی اونم به همون نخ بازار:lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شايد مردم از ترس اينكه از بازار نوع تقلبيشو نگيرن ميان از بانك مي‌خرند، در ضمن الان نزديكه عيده يك عده مي‌خوان عيدي بدن. ولي كلاً با حرف شما موافقم، نزديك خونه‌ي ما يك طلافروشي است خانوم‌ها ميان از صبح اونجا صف مي‌شكند طلا بخرن انگار طلا خيرات مي‌كنند يا نخود لوبيا مي‌خوان بخرن. نمي‌دونم چي بگم.
آره درست میگی یه جا خوندم که نوشته بود تقلبیش زیاد بوده شاید اینم یکی از دلیلاش بوده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آره درست میگی یه جا خوندم که نوشته بود تقلبیش زیاد بوده شاید اینم یکی از دلیلاش بوده

دلارش هم اینقدر زیاد شده که نگو :( دهنم صاف میشه میشنم تک به تک رو دستگاه چک میکنم طوری لامصب جعلی هستند گه جز با دستگاه مشخص نمیشه :(

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دلارش هم اینقدر زیاد شده که نگو :( دهنم صاف میشه میشنم تک به تک رو دستگاه چک میکنم طوری لامصب جعلی هستند گه جز با دستگاه مشخص نمیشه :(

آخه آدم چی بگه واقعا .آخه کی میتونه به این راحتی چاپ کنه .همش خودشونن والا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
یکی از دلایلی که فروش سکه گرمی رو به بانک پاسارگاد دادن

اینه که این بانک صاحب امتیازه این طرحه

سکه های گرمی در بازار به سکه های پاسارگاد و پارسیان معروف هستن که این دو بانک اونها رو ضرب

پلم و در بازار عرضه میکردن

حالا بانک مرکزی یه بار دیگه امتیاز رو به صاحب اصلیش برگردونده

ضمن اینکه هر کاری باید از جایی شروع بشه

تا چن وخ دیگه تو بازار پر میشه و دیگه کسی برا خرید سراغ بانک نمیره

این قضیه هم برا بانک پاسارگاد بیشتر دردسر داره تا سود - البته از قضیه تبلیغاتیش خب نمیشه گذشت

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این سکه ها 1 گرمی بعد از گذشت حداقل 1 سال بسیار ارزشمند میشن
112.gif
. بنده در پست قبلیم در همین تاپیک برای سرمایه گذاری بلند مدت ازش نام بردم .

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

دوستان نظرتون چیه تو این اوضاع سکه ها رو فروخت و به جاش دلار گرفت؟

به سه دلیل اینو میپرسم :

یکی قضیه برداشت کردن مابه التفاوت نرخ ارز رسمی و غیر رسمی از حساب بانک ها توسط بانک مرکزی
دو هم به خاطر قرار داد جدید نفتی ایران با چین که قراره 45 درصده پولش رو به روپیه بگیره(دقیقش یادم نیست)
سه هم این که از آخر فروردین اولین سری سکه هی ثبت نامی میاد تو بازار

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
كسي سايتي را سراغ داره كه قيمت هاي واقعي بازار را بزنه و آنلاين هم باشه؟
دوستان لطفا كمك كنيد.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
كسي سايتي را سراغ داره كه قيمت هاي واقعي بازار را بزنه و آنلاين هم باشه؟
دوستان لطفا كمك كنيد.
tala.ir
دیروز که من رفتم سکه بفروشم، قیمت هاش رو رو موبایلم چک کردم، با بازار 1-2 تومان اختلاف داشت

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
الان خرید سکه برای سرمایه گذاری 6 ماهه توجیح اقتصادی داره؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
یکی از دلایلی که فروش سکه گرمی رو به بانک پاسارگاد دادن

اینه که این بانک صاحب امتیازه این طرحه

سکه های گرمی در بازار به سکه های پاسارگاد و پارسیان معروف هستن که این دو بانک اونها رو ضرب

پلم و در بازار عرضه میکردن

حالا بانک مرکزی یه بار دیگه امتیاز رو به صاحب اصلیش برگردونده

ضمن اینکه هر کاری باید از جایی شروع بشه

تا چن وخ دیگه تو بازار پر میشه و دیگه کسی برا خرید سراغ بانک نمیره

این قضیه هم برا بانک پاسارگاد بیشتر دردسر داره تا سود - البته از قضیه تبلیغاتیش خب نمیشه گذشت
فكر كنم شما منظورتون سكه هاي گرمي پارسيان باشه ولي الان سكه هاي گرمي بانك مركزي فروخته ميشه كه فقط و فقط خود بانك مركزي ضرب ميكنه اصلا بانكها سكه ضرب نميكنن و قبلا هم اعلام شده بود كه بانك پارسيان هيچ ارتباطي با سكه پارسيان نداره

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
با شما هستم هم وطن عزیز شما که سکه خرید کردید

شما سرمایه گذار هستی یا دلال واسطه؟ آینده نگر و خردمند هستی یا احساساتی و جو پرست.

سکه و طلا و دلار این چند وقت دچار بازی های زیادی شد اما چیزی که مشخص است همه کارهای که انجام می دهند برای کنترل قیمت ها مرهم است نه درمان و این کاهش ها مقطعی است.

تعجبم از این است که یه عده خودشان را خیلی زرنگ می دانند. و برای بنده شدند تحلیلگر به بنده انتقاد می کنند و خودشان را زرنگ عالم می دانند.

این چند روز که در حال استراحت بودم و به وبلاگ خیلی کم سر می زدم خیلی خوب بود ذهنم آزاد بود و به یه سری چیزهای خیلی جالبی رسیدم . که میشه با یک درصد خطای خیلی کمی در بازار ایران قیمت ها را پیدا کرد و نوسان گیری کرد. البته دارم می گم صدرصد نمیشه پیش بینی کرد اما 90 درصد میشه دقیق قیمت ها را برآورد کرد. چند روزی است دارم تست می زنم .

اون وقتی که در وبلاگ می گفتم گوسفند به یه عده بر می خورد ناراحت می شدند بهتون بر نخوره حالا که جو بازار صعودی نمی بینه و دائما بین قیمت های 750 تا 810 نوسان می کنه یه عده عقلشون را تعطیل کردند و دوباره جو حاکم را نگاه می کنند. و شاید دست به فروش زدند یا از خریدهاشون پیشیمان هستند. اون کسی که همه مطالب و نوشته های دوستان این چند ماه گذشته را پیگیری کرده و حال باز به این نتیجه رسیده که سکه دیگه نمیره بالا و باید سکه هاش را بفروشه بره سریع بفروشه و اگر هم ضرری کرد لیاقتش را داره.

چند تا موضوع واسه خودتان روشن کنید.

1- واسه چی سکه می خرید؟

2-مدت زمان سرمایه گذاری روی موضوع سکه را چقدر می دانید؟

3- آیا به این بازار آشنایی کامل دارید؟ اگر که ندارید کسی را که به عنوان مشاور خود انتخاب کرده اید کاملا به صحبت هایش ایمان دارید که روی صحبت او اقدام به خرید کردید؟

اگر سود بیشتر می خواهی تحمل شرایط سرمایه گذاری و تحمل صبر آن را پذیرا باش.
منبع:تحلیل قیمت طلا نقره نفت یک تریدر

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
فكر كنم شما منظورتون سكه هاي گرمي پارسيان باشه ولي الان سكه هاي گرمي بانك مركزي فروخته ميشه كه فقط و فقط خود بانك مركزي ضرب ميكنه اصلا بانكها سكه ضرب نميكنن و قبلا هم اعلام شده بود كه بانك پارسيان هيچ ارتباطي با سكه پارسيان نداره

راستش و بخای من هم پارسیان شنیدم هم پاسارگاد

چیزی که گفتم فقط بر اساس شنیده هام بوده و هیچ سندی براش ندارم

اما سکه های گرمی که قبلا توزیع میشد رو میدونم که توسط بانک مرکزی نبود

طرح ساماندهیش هم برا همین اجرا شد

mohammad93

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید دوستان وقتی سکه میخریم باید فاکتور بگیریم؟

موقع فروش چی؟فاکتور نمیخواهد؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
راستش و بخای من هم پارسیان شنیدم هم پاسارگاد

چیزی که گفتم فقط بر اساس شنیده هام بوده و هیچ سندی براش ندارم

اما سکه های گرمی که قبلا توزیع میشد رو میدونم که توسط بانک مرکزی نبود

طرح ساماندهیش هم برا همین اجرا شد

درود ...

این ایده مصنوعات شبه سکه (دقت کنید، سکه نه) از حدود 4 سال پیش جدی شد. هم بانکها و موسسات دولتی و خصوصی (برای هدیه دادن) و هم کارگاههای طلا سازی (برای فروش در بازار)از این شبه سکه ها تولید و عرضه کردن. از 0.05 گرم تا 2 گرم. عیار اونها هم 18 یا 750 بود (عیار سکه رسمی 22 هست) .اول هم با نام و نقش ملکه الیزابت وارد بازار شد و یا هر موسسه ای نشان و اسم خودش رو حک کرد. اما چون حجم این شبه سکه ها با نام پارسیان در بازار خیلی زیاد بود، به سکه پارسیان معروف شد. حتی تا مدتی بعضی اتحادیه ها مثل اتحادیه طلا و جواهر اصفهان، کد رهگیری برای صحت عیار این محصولات ارائه میکردن. از اونجایی که این محصول به دلیل قیمت پایین و شکل غیر قابل دسترسیش (پرس شده) به شدت تقلب پذیر بود و نمونه های زیادی هم از این بابت دیده شد و هم به دلیل اینکه طبق قانون ضرب هرگونه سکه رسمی و اسکناس برعهده و در انحصار بانک مرکزیه، و هم به دلیل اینکه شائبه سکه رسمی بودن اونها پیش نیاد، ضرب و فروشش ممنوع شد. اما چون به شکل گسترده ای در بازار طی این سالها عرضه شده، خریدش توسط بازار همچنان بلامانع هست. البته دقت و بررسی درست بودن عیار نوشته شده روی بسته، برعهده خریداره.
سکه یک گرمی تقریبا از دو سال پیش، و انحصارا توسط بانک مرکزی با بازار عرضه شد و برای اولین بار بصورت پلمپ شده رسمی. با همون ظاهر و طرح سایر سکه ها و وزن معادل نصف یک ربع سکه. اون یک گرمی هایی که احیانا نشان بانک پاسارگاد یا سایر بانکها رو دارن، احتمالا به همون شکل به بانک مرکزی سفارش داده شدن. در هر صورت سکه طلای رسمی کشور با عیار 22، انحصارا توسط بانک مرکزی ضرب میشه و ضرب بدون مجوزش توسط هر شخص یا موسسه ای در حکم جعل و قلب مثل جعل اسکناسه...

پاینده باشید

پ ن : اخیرا در بازار و توسط همون تولیدکنندگان قبلی سکه های پارسیان، اشکال دیگه این محصولات به صورت بیضی یا شش گوشه ارائه شده. ظاهرا گفته شده که سایر اشکال غیر از دایره (که شبهه سکه رسمی بودن ایجاد میکنه) برای ضرب اونها ایرادی نداره...

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
اينا همش بازيه تا 12 اسفند صبر كنيد بعد انتخابات مي بينيد كه سكه به 900 تومن مي رسه يا نه. الان به هر طريقي تا 12 ام سكه و دلار مي ريزند تو بازار تا مردم خر شن برن راي بدن كه كور خوندن ديگه هيچكي نميره مگه اينكه احمق باشن:D

آقا چه خبر؟ کم پیدا شدین اینجا! :)

بالا