• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
با سلام؛ مي‌خواستم بدونم بازار از چه روزي (چندم) باز ميشه؟ معمولاً هر سال پس از عيد بازار سكه چه وضعيتي داره قيمت بالا مي‌ره يا پايين مياد و تحت تاثير چه عواملي است؟ (منظورم غير از شرايط خاص است)
در ضمن گفته شده كه بعد از عيد نرخ بنزين 1000 الي 1200 تومان ميشه (يعني دو برابر)! در حالت عادي اين امر افزايش قيمت رو بايد به همراه داشته باشه، تفسير و نظر شما رو دوست دارم بدونم. در ضمن يك عده ميگن اونس تا 1600 ممكن پايين بياد ميخواستم اگر امكانش هست با علت اين موضوع را توضيح دهيد و بعد از اين افت، افزايش يا افت مجدد ديده خواهد شد؟ آيا الان شرايط مناسبي براي خريد هست يا نه؟
پيشاپيش از شما متشكرم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام؛ مي‌خواستم بدونم بازار از چه روزي (چندم) باز ميشه؟ معمولاً هر سال پس از عيد بازار سكه چه وضعيتي داره قيمت بالا مي‌ره يا پايين مياد و تحت تاثير چه عواملي است؟ (منظورم غير از شرايط خاص است)
در ضمن گفته شده كه بعد از عيد نرخ بنزين 1000 الي 1200 تومان ميشه (يعني دو برابر)! در حالت عادي اين امر افزايش قيمت رو بايد به همراه داشته باشه، تفسير و نظر شما رو دوست دارم بدونم. در ضمن يك عده ميگن اونس تا 1600 ممكن پايين بياد ميخواستم اگر امكانش هست با علت اين موضوع را توضيح دهيد و بعد از اين افت، افزايش يا افت مجدد ديده خواهد شد؟ آيا الان شرايط مناسبي براي خريد هست يا نه؟
پيشاپيش از شما متشكرم
به نظرم الان هر کسی که میخواد ی فعالیت تو بازار سکه کنه باید یک مقدار محتاط تر عمل کنه :
چشم بسته هم غیب نیست بگیم احتمال 3 پیشامد در انتظار سکه است ! :p
1) بعد عید سکه ارزان شود
2) بعد عید سکه گران شود
3) سکه ثابت می ماند
دسته اول که فکر میکن سکه ارزون میشه بیان نصف سکه هاشون رو الان بفروشن و بعد عید یعنی اواسط اردیبهشت سکه بخرن
دسته دوم که فکر میکنن سکه بعد عید گرون میشه بیان نصف سرمایه شون رو الان سکه بخرن که بعد عید سکه گرون شد ی سودی کرده باشن
و دسته سوم الان چه بخرن و چه بفروشن حداقل اینه که ضرری نکردن
.
.
و نظر شخصی خودم بنا به گرونی بعد عید است هر چند پولی هم تو دست اکثر افراد نیست که برن سکه بخرن

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
به نظرم الان هر کسی که میخواد ی فعالیت تو بازار سکه کنه باید یک مقدار محتاط تر عمل کنه :
چشم بسته هم غیب نیست بگیم احتمال 3 پیشامد در انتظار سکه است ! :p
1) بعد عید سکه ارزان شود
2) بعد عید سکه گران شود
3) سکه ثابت می ماند
دسته اول که فکر میکن سکه ارزون میشه بیان نصف سکه هاشون رو الان بفروشن و بعد عید یعنی اواسط اردیبهشت سکه بخرن
دسته دوم که فکر میکنن سکه بعد عید گرون میشه بیان نصف سرمایه شون رو الان سکه بخرن که بعد عید سکه گرون شد ی سودی کرده باشن
و دسته سوم الان چه بخرن و چه بفروشن حداقل اینه که ضرری نکردن
.
.
و نظر شخصی خودم بنا به گرونی بعد عید است هر چند پولی هم تو دست اکثر افراد نیست که برن سکه بخرن

با توجه به قطعی شدن تحویل سکه های دور اول از طریق بانک، بطور حتم سکه از اواخر فروردین 91 تا ابتدای تابستان به شدت دچار افت قیمت و علاوه بر اون قفل شدن بازار خواهد شد.
من خودم دیروز سکه هام رو روی 65 فروختم و انتظار دارم اواخر فروردین و ابتدای اردبهشت حداثر روی 650 خرید کنم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با توجه به قطعی شدن تحویل سکه های دور اول از طریق بانک، بطور حتم سکه از اواخر فروردین 91 تا ابتدای تابستان به شدت دچار افت قیمت و علاوه بر اون قفل شدن بازار خواهد شد.
من خودم دیروز سکه هام رو روی 65 فروختم و انتظار دارم اواخر فروردین و ابتدای اردبهشت حداثر روی 650 خرید کنم

افت قیمت به چه معنا؟ حباب منفی؟ شما قیمت دلار و انس جهانی رو در اون مقطع چطور می بینید؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب فقط من خوب مي‌دونم يك كاري مي‌كند كه اكثر مردم ضرر كنند و خودشو سود ببرند، حالا چطوري نمي‌دونم، چون معمولاً 90% افراد ضرر مي‌كنند و 10% موفق هستند

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
کاش نصف یا حداقل یک سوم رو هم نگه میداشتید :)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با فرض قیمت 650000 تومن، مظنه بازار باید تا حوالی 289000 تومن بریزه. این یعنی با دلار حدود 1800 تومن، اونس جهانی بیاد زیر 1600 دلار، تا حوالی 1530 دلار... کسی اینجا تکنیکال کار هست؟

پ ن : تعیین قیمت دلار در اون مقطع، با احتساب عوامل سیاسی و اقتصادی موثر بر قیمت دلار، بسیار مهمه...

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
از نظر تکنیکالی چانچه قیمت این هفته زیره ۱۶۶۰ بسته بشه که احتمالش قوی هست نزولی خواهد بود و سطح حمایت ۱۵۲۰ رو تست خواهد کرد اما چنانچه بالای ۱۷۲۰ بسته بشه هدف بعدی ۱۸۰۰ و بعد از اون ۱۹۲۰ و ۲۰۰۰ خواهد بود

Last edited:

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
از نظر تکنیکالی چانچه قیمت این هفته زیره ۱۶۶۰ بسته بشه که احتمالش قوی هست نزولی خواهد بود و سطح حمایت ۱۵۲۰ رو تست خواهد کرد اما چنانچه بالای ۱۷۲۰ بسته بشه هدف بعدی ۱۸۰۰ و بعد از اون ۱۹۲۰ و ۲۰۰۰ خواهد بود

انس 1665 $

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
يك چيزي كاملاً مشخصه از اونجا كه دولت ميدونه و خودشم اعلام كرده كه مردم چند تن طلا در خانه‌هاشون ذخيره كرده‌اند به هر طريقي شده سعي مي‌كنه به مردم ضربه بزنه و سرمايه‌ي همه رو تا زماني كه ميتونه ارزشش رو كاهش بده و خودش نهايت استفاده رو بكنه .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ایندفه اونس ریزش کنه بد ریزشی میشه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چقدر در همین تاپیک طی 2-3 ماه پیش میگفتن طلا دم عید رشد زیادی میکنه و دوباره میرسه به 1 تومن

بعید می دونم تو بازار کسی الان خرید داشته باشه و اگر هم خرید باشد زیر 750 تومنه...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
چیزی که جالب به نظر می رسه جوی است که تو انجمن های سایت های مربوط به طلا دارن راه می اندازن. بخرین و بعد عید گرون می شه و بالای یه تومن و یک و نیم و ... .
بعضی نظرات دیگه هم تامل برانگیزه. کسایی که بین ده تا صد تا طلا خریدن و ملتمسانه از بقیه هم می خوان همراهی شون کنن تا موقع تحویل سکه ها ضرر نکنن!
چیزی که فکر کنم قراره تو چند ماه آینده عملی بشه ریزش قیمت طلا تا سقف 600 هزار تومانه. اگه بانک مرکزی بتونه حد وسطی رو بین دلار آزاد و دلار دولتی تعیین کنه احتمال این که به 550 هم برسه هست.( البته این یه احتماله )
حالا راهکاری که استفاده می شه استفاده از اوراق هست که فکر خوبی به نظر میاد. مخصوصا اگه سود این اوراق از لحظه ثبت نام سکه ها به حساب بیاد. یعنی اگر 30 میلیون برای سکه ثبت نام شده و حالا قیمت بعد از 4 ماه تفاوتی نکرده باشه، مبلغی در حدود 2 میلیون بابت 4 ماه عاید خریدار می شه. این وسط نقدینگی دوباره به بانک ها برمی گرده و وضع بازار کمی بهتر می شه.
...
یک نکته ای قبلا اشاره کردم که باز می گم. من عقیده دارم ( عقیده شخصی ) در بدترین حالت ( مثل سال 2011 ) اونس بین 20 تا 25 درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا می کنه. در حالت نرمال می تونه این روند نزولی هم باشه و کاهش داشته باشه. حالا فرض بر افزایش 20 درصدی هم بذاریم این وسط با ماه های سال بازی می شه و قیمت بالا و پائین میاد ولی در آخر همون 20 درصد رو می بینیم. در بازار داخلی چون مستقیما مرتبط به قیمت دلار هست وضعیت فرق می کنه. اگر قرار باشه همین رشد 100 درصدی سال گذشته رو شاهد باشیم قیمت دلار از مرز 2500 عبور کنه و اونس هم به بالای 2000 برسه. خیلی بعید هست که چنین اتفاقی رخ بده ( هر چند منافع عده ای بر این هست که این اتفاق بیفته ) حالا اگه قیمت دلار به 1500 تومان برسد شاهد نزول سی درصدی قیمت سکه خواهیم بود و ادامه ش هم که دیگه مشخصه.
امیدوارم با ارائه راهکاری مناسب شاهد ریزش قیمت ارز و سکه باشیم.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
کاش نصف یا حداقل یک سوم رو هم نگه میداشتید :)
من طلا هم دارم، طلا مشکل سکه رو از نظر قفل شدن بازار نداره، طلاها رو نگه داشتم و سکه ها رو فروختم، از اونجائیکه میانگین خریدم 521 روی هر سکه بود به هر حال ضرر نکردم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
وضعیت اونس به شدت خطریه ، از نظر تکنیکال راحت تا ۱۴۲۰ میتونه بیاد پایین .
حتی با همین وضعیت فعلی اونس هم اوضاع سکه خطری میشه موقع دادن سکه.
کاری که بانک میتونه بکنه اینه که مالیات رو بیخیال بشه و سود درست حسابی ببنده به اوراق سکه ، فکر میکردم دور اول سکه ها در امان باشن از ضرر ولی وضعیت اون بخواد خرابتر بشه دور اولی ها هم اوضاعشون خراب میشه.
به هر حال پیش فروشی ها حداقلش اینه که قبل از سررسید اگه اوضاع رو خراب دیدن میتونن پولشونو پس بگیرن ولی کسایی که سکه فیزیکی با قیمت بالا خریدن فعلا باید با قفل یودن سرمایشون بسازن.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
افت قیمت به چه معنا؟ حباب منفی؟ شما قیمت دلار و انس جهانی رو در اون مقطع چطور می بینید؟
تا حالا شده بری نونوایی سره تنور آخر یک صف طولانی باشه؟ دیدی شاگرد نونوایی میگه ته صفی ها وای نستن بهشون نمیرسه؟ ولی بازم همه وای میستن شاید رسید ...
تا همین چند ماه پیش چند نفر توی کار خرید و فروش سکه و طلا و دلار بودن؟ الان چند نفر هستن؟
اینجا ایرانه عزیزم، مردم ما بر خلاف کفار و اجنبی ها، توی درس های دوران ابتدایی، راهنمایی و حتی متوسطه،بجای مبانی اقتصاد و دانش پایه ی گذران زندگی، عربی و دینی و قرآن و ... یاد میگیرن، من نمیگم یاد گرفتن اینا بده ولی حداقل اونا هم باید در کنارش باشه، وقتی نباشه نتیجش میشه اینکه بجای تحقیق و تحلیل اقتصادی ترجیح میدن، دعای افزایش رزق و روزی رو از پاورقی مفاتیح بنویسن آویزون کنن توی خونشون یا بندازن گردشون، بعضی ها هم میندازن توی آب هر روز ناشتا یه استکان می خورن ...
نتیجه ندونستن حداقل مبانی اقتصادی که واسه زندگی لازمه هم میشه اینکه هرجا می بینن یه سری صف بستن، اینا هم میرن پشت سرشون وای میستن.
خیلی ها توی همین چندماه بخاطر صف های سکه و طلا رفتن وایستادن آخر صف، هرچی هم داد زدن که بابا ته صفی ها وای نستن هیچی بهشون نمیرسه که هیچ ضرر هم می کنن، باز تو گوش هیچکسی نرفت.
خیلی ها رفتن پول قرض کردن، وام گرفتن، ماشین فروختن، سکه ثبت نام کردن، چرا؟ چونکه ببین اصغر و حسن و قلی با سکه به کجا رسیدن ...
حالا آخر فروردین سکه ها رو میدن، همه اینا از در بانک که میان بیرون سکه بدست دنبال خریدار می گردن که سریعتر بفروشن و مثل اصغر و حسن و قلی پولدار بشن، حالا کو خریدار؟ طلا فروش و صراف دیگه سکه نمی خرن، اما واقعا نمیخرن؟ نه فقط دیگه توی مغازشون نمیخرن،بجاش یکسری دلال می فرستن دم بانک و توی خیابون، از اونایی که رفتن در هر مغازه ای واسه فروش و جواب رد شنیدن، با منت حتی 10 تومن بالاتر از نرخ خریدشون (595) ازشون میخرن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
تا حالا شده بری نونوایی سره تنور آخر یک صف طولانی باشه؟ دیدی شاگرد نونوایی میگه ته صفی ها وای نستن بهشون نمیرسه؟ ولی بازم همه وای میستن شاید رسید ...
تا همین چند ماه پیش چند نفر توی کار خرید و فروش سکه و طلا و دلار بودن؟ الان چند نفر هستن؟
اینجا ایرانه عزیزم، مردم ما بر خلاف کفار و اجنبی ها، توی درس های دوران ابتدایی، راهنمایی و حتی متوسطه، چیزی در مورد مبانی اقتصاد یاد نمیگیرن، بنابراین بجای تحقیق و تحلیل اقتصادی ترجیح میدن، دعای افزایش رزق و روزی رو از پاورقی مفاتیح بنویسن آویزون کنن توی خونشون یا بندازن گردشون، بعضی ها هم میندازن توی آب هر روز ناشتا یه استکان می خورن ...
نتیجه ندونستن حداقل مبانی اقتصادی که واسه زندگی لازمه هم میشه اینکه هرجا می بینن یه سری صف بستن، اینا هم میرن پشت سرشون وای میستن.
خیلی ها توی همین چندماه بخاطر صف های سکه و طلا رفتن وایستادن آخر صف، هرچی هم داد زدن که بابا ته صفی ها وای نستن هیچی بهشون نمیرسه که هیچ ضرر هم می کنن، باز تو گوش هیچکسی نرفت.
خیلی ها رفتن پول قرض کردن، وام گرفتن، ماشین فروختن، سکه ثبت نام کردن، چرا؟ چونکه ببین اصغر و حسن و قلی با سکه به کجا رسیدن ...
حالا آخر فروردین سکه ها رو میدن، همه اینا از در بانک که میان بیرون سکه بدست دنبال خریدار می گردن که سریعتر بفروشن و مثل اصغر و حسن و قلی پولدار بشن، حالا کو خریدار؟ طلا فروش و صراف دیگه سکه نمی خرن، اما واقعا نمیخرن؟ نه فقط دیگه توی مغازشون نمیخرن،بجاش یکسری دلال می فرستن دم بانک و توی خیابون، از اونایی که رفتن در هر مغازه ای واسه فروش و جواب رد شنیدن، با منت حتی 10 تومن بالاتر از نرخ خریدشون (595) ازشون میخرن

بگذارید به تاریخ برسیم.
من هنوز مطمئن نیستم ۱ سکه ها تحویل داده بشه ۲ قیمت ارز و طلای جهانی در همین سطح بمونه.

آقای ویش مستر متاسفانه بزرگترین اقتصاد دان هم باشی اطلاعات خاص نداشته باشی نمی تونی توی ایران فعالیت منطقی اقتصادی کنی. کدوم اقتصاد دان می تونست قیمت طلا یا دلار رو پیش بینی کنه اینطوری میشه؟ یکی یک جمله می گه بازار می پکه.
اینطور قاطعانه در این مورد نظر ندهید.

بالا