• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
چیزی که جالب به نظر می رسه جوی است که تو انجمن های سایت های مربوط به طلا دارن راه می اندازن. بخرین و بعد عید گرون می شه و بالای یه تومن و یک و نیم و ... .
بعضی نظرات دیگه هم تامل برانگیزه. کسایی که بین ده تا صد تا طلا خریدن و ملتمسانه از بقیه هم می خوان همراهی شون کنن تا موقع تحویل سکه ها ضرر نکنن!
چیزی که فکر کنم قراره تو چند ماه آینده عملی بشه ریزش قیمت طلا تا سقف 600 هزار تومانه. اگه بانک مرکزی بتونه حد وسطی رو بین دلار آزاد و دلار دولتی تعیین کنه احتمال این که به 550 هم برسه هست.( البته این یه احتماله )
حالا راهکاری که استفاده می شه استفاده از اوراق هست که فکر خوبی به نظر میاد. مخصوصا اگه سود این اوراق از لحظه ثبت نام سکه ها به حساب بیاد. یعنی اگر 30 میلیون برای سکه ثبت نام شده و حالا قیمت بعد از 4 ماه تفاوتی نکرده باشه، مبلغی در حدود 2 میلیون بابت 4 ماه عاید خریدار می شه. این وسط نقدینگی دوباره به بانک ها برمی گرده و وضع بازار کمی بهتر می شه.
...
یک نکته ای قبلا اشاره کردم که باز می گم. من عقیده دارم ( عقیده شخصی ) در بدترین حالت ( مثل سال 2011 ) اونس بین 20 تا 25 درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا می کنه. در حالت نرمال می تونه این روند نزولی هم باشه و کاهش داشته باشه. حالا فرض بر افزایش 20 درصدی هم بذاریم این وسط با ماه های سال بازی می شه و قیمت بالا و پائین میاد ولی در آخر همون 20 درصد رو می بینیم. در بازار داخلی چون مستقیما مرتبط به قیمت دلار هست وضعیت فرق می کنه. اگر قرار باشه همین رشد 100 درصدی سال گذشته رو شاهد باشیم قیمت دلار از مرز 2500 عبور کنه و اونس هم به بالای 2000 برسه. خیلی بعید هست که چنین اتفاقی رخ بده ( هر چند منافع عده ای بر این هست که این اتفاق بیفته ) حالا اگه قیمت دلار به 1500 تومان برسد شاهد نزول سی درصدی قیمت سکه خواهیم بود و ادامه ش هم که دیگه مشخصه.
امیدوارم با ارائه راهکاری مناسب شاهد ریزش قیمت ارز و سکه باشیم.

اگه این قیمت بشه خیلیها میرن و پولشون رو از بانک پس میگیرن.اونوقت بنظر شما این پولها جذب چه بازاری ؟
مسکن ؟
خودرو ؟
اوراق مشارکت ؟
فکر نمی کنم دولت خوشش بیاد که پول مردم رو پس بده بنابراین باید یک راهکار خیلی خوب دیده باشه.
گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه توی همین تاپیک خیلی اومدن و گفتن اونس تا پایان سال میلادی 2000 دلارش قطعی و .....

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اگه این قیمت بشه خیلیها میرن و پولشون رو از بانک پس میگیرن.اونوقت بنظر شما این پولها جذب چه بازاری ؟
مسکن ؟
خودرو ؟
اوراق مشارکت ؟
فکر نمی کنم دولت خوشش بیاد که پول مردم رو پس بده بنابراین باید یک راهکار خیلی خوب دیده باشه.
گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه توی همین تاپیک خیلی اومدن و گفتن اونس تا پایان سال میلادی 2000 دلارش قطعی و .....

احتمالا میره رو مسکن دیروز یه مطلبی تو شرق نوشته بود که با این کاری که برای یارانه دارن میکنن و...قیمت خونه پرواز میکنه فکر کنم سال 91 سال مسکن باشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سکه ۷۴۰
احتمالا هرچی جلوتر بریم سرعت ریزش قیمت هم بیشتر بشه چون کسایی که هنوز سکه هاشون توی سوده از ترس ضرر شدن میریزن سکه هاشونو بفروشن.
از نظر من فعلا کف هم نداره چون دلار هم با سکه داره میاد پایین.
اشتباه نکنید اینبار قیمت دلار نیست که روی سکه تاثیر میزاره، سکه داره روی دلار اثر میزاره.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سکه ۷۴۰
احتمالا هرچی جلوتر بریم سرعت ریزش قیمت هم بیشتر بشه چون کسایی که هنوز سکه هاشون توی سوده از ترس ضرر شدن میریزن سکه هاشونو بفروشن.
از نظر من فعلا کف هم نداره چون دلار هم با سکه داره میاد پایین.
اشتباه نکنید اینبار قیمت دلار نیست که روی سکه تاثیر میزاره، سکه داره روی دلار اثر میزاره.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

دلار که هنوز نیومده پایین؟چنده الان؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بگذارید به تاریخ برسیم.
من هنوز مطمئن نیستم ۱ سکه ها تحویل داده بشه ۲ قیمت ارز و طلای جهانی در همین سطح بمونه.

آقای ویش مستر متاسفانه بزرگترین اقتصاد دان هم باشی اطلاعات خاص نداشته باشی نمی تونی توی ایران فعالیت منطقی اقتصادی کنی. کدوم اقتصاد دان می تونست قیمت طلا یا دلار رو پیش بینی کنه اینطوری میشه؟ یکی یک جمله می گه بازار می پکه.
اینطور قاطعانه در این مورد نظر ندهید.
نظر من ربطی به تحلیل اقتصادی نداره، مربوط به این میشه که توی این کشور بدنیا اومدم، زندگی کردم و با فلسفه مردمش آشنا هستم ...

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب اينا كه ميان حرف مسكن ميزنن از عوامل خودشونن، خونه خيلي وقته كه راكده مي‌خوان برج‌هايي رو كه ساختن رو ستشون مونده آب بكنن، البته با سود زياد، براي همين هي تو هر سايتي ميري ميان هي دادار دودور مسكن راه مي‌ندازنن. قيمت خونه بسيار بالاست و توان خريد مردم پايينه. مني كه دارم تو بهترين سازمان اين مملكت كار مي‌كنم هشتم گروي نهمه، ديگه چه برسه به بقيه

احتمالا میره رو مسکن دیروز یه مطلبی تو شرق نوشته بود که با این کاری که برای یارانه دارن میکنن و...قیمت خونه پرواز میکنه فکر کنم سال 91 سال مسکن باشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خب اينا كه ميان حرف مسكن ميزنن از عوامل خودشونن، خونه خيلي وقته كه راكده مي‌خوان برج‌هايي رو كه ساختن رو ستشون مونده آب بكنن، البته با سود زياد، براي همين هي تو هر سايتي ميري ميان هي دادار دودور مسكن راه مي‌ندازنن. قيمت خونه بسيار بالاست و توان خريد مردم پايينه. مني كه دارم تو بهترين سازمان اين مملكت كار مي‌كنم هشتم گروي نهمه، ديگه چه برسه به بقيه
شما پیش بینیت چیه ؟چی به نظرت میاد؟

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من تجربه‌ي چنداني تو بازار ندارم ولي بعيد مي‌دونم مسكن فكر خوبي باشه، مسلماً با افزايش بهاي بنزين تا 1000 الي 1200 در سال بعد همه چيز 2 برابر ميشه، به همين نسبت هم مصالح و ... افزايش پيدا ميكنه كه باز هم قدرت خريد مردمو كاهش ميده.

شما پیش بینیت چیه ؟چی به نظرت میاد؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
الان مسکن رشد بالای 30% رو تجربه کرده از پارسال.در مورد کلنگی این رشد بالای 40% هست.به نظرم قدرت خرید مردم کم شده.خونه مثل سکه نیست که با پولای کوچیک هم بشه خرید

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض پوزش از دوستانی که نظرات درست و سازنده ای در ارتباط با اوضاع طلا و ارز میدن ولی بیشتر مطالبی که توی این تاپیک مطرح میشه به هیچ عنوان تحلیل درستی از شرایط حاضر و پیش رو نداره
اکثر دوستان با توجه به منافع شخصی و گروهی خودشون میان و مطلب میزارن و در واقع اون چیزی رو پیش بینی میکنن که خوشایند خودشون هست نه واقعیتهای پیش رو
اگه صفحات مربوط به یکی دو ماه پیش رو مرور کنید میبینید که افراد زیادی پیش فروش سکه رو طرحی شکست خورده میدونستن و میگفتن غیر ممکنه سکه ها تحویل داده بشه از جمله اون تحلیل گری که چند وقتی هست غیبش زده (مثلا قهر کرده) و هی خودش واسه خودش دعوتنامه میفرسته :f34r:
این افراد همونایی بودن که تو قیمتهای پایین خرید کرده بودن به امید سود بالا و جو رو جوری نشون میدادن که منافع خودشون بیشتر و بیشتر تامین بشه که اکثر تحلیل هاشون هم در جهت حفظ منافع فردیشون بود :evil:
حالا که یه جورایی احتمال تحویل سکه های پیش فروش شده افزایش پیدا کرده همین به ظاهر تحلیل گرها از ترس از دست دادن حداقل سود، سکه هاشون رو ریختن تو بازار تا به قول خودشون اردیبهشت تو قیمت کف شروع به خرید کنن
اینجوری شد که تو کمتر از یک هفته قیمت سکه تا این حد پایین اومد که اصلا هم جای تعجب نداره چرا که قیمتها کاذب بوده و هست، کاهش قیمت انس هم شاید بی تاثیر نبوده باشه که در واقع توی این مملکت فقط وقتی بالا بره بالا میره نه برعکسش
یه عده از دوستانی هم که زودتر از اینا به داد سکه هاشون رسیدن و رفتن با پولش ملک خریدن حالا دوباره حس نوع دوستیشون گل کرده اومدن اینجا جار میزنن که بابا چه نشسته اید که از سال دیگه قیمت املاک سر به جهنم میزاره
تنها توصیه ای که به دوستان عزیز دارم اینه که تحلیلهای دیگران توی این تاپیک یا هر تاپیک مشابه این رو مبنای تصمیم گیری هاشون قرار ندن بلکه به عقل و منطق خودشون رجوع کنن تا به قول معروف ناخواسته منافع یک عده فرصت طلب رو محقق نکنن :(

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از راهنمايي ارزنده‌ي شما، البته قيمت‌ها به نسبت قيمت دلار كاذب نبوده و حتي حباب منفي داره، ولي به هرحال مثل اينكه بنا است قيمت پايين بياد :)

با عرض پوزش از دوستانی که نظرات درست و سازنده ای در ارتباط با اوضاع طلا و ارز میدن ولی بیشتر مطالبی که توی این تاپیک مطرح میشه به هیچ عنوان تحلیل درستی از شرایط حاضر و پیش رو نداره
اکثر دوستان با توجه به منافع شخصی و گروهی خودشون میان و مطلب میزارن و در واقع اون چیزی رو پیش بینی میکنن که خوشایند خودشون هست نه واقعیتهای پیش رو
اگه صفحات مربوط به یکی دو ماه پیش رو مرور کنید میبینید که افراد زیادی پیش فروش سکه رو طرحی شکست خورده میدونستن و میگفتن غیر ممکنه سکه ها تحویل داده بشه از جمله اون تحلیل گری که چند وقتی هست غیبش زده (مثلا قهر کرده) و هی خودش واسه خودش دعوتنامه میفرسته :f34r:
این افراد همونایی بودن که تو قیمتهای پایین خرید کرده بودن به امید سود بالا و جو رو جوری نشون میدادن که منافع خودشون بیشتر و بیشتر تامین بشه که اکثر تحلیل هاشون هم در جهت حفظ منافع فردیشون بود :evil:
حالا که یه جورایی احتمال تحویل سکه های پیش فروش شده افزایش پیدا کرده همین به ظاهر تحلیل گرها از ترس از دست دادن حداقل سود، سکه هاشون رو ریختن تو بازار تا به قول خودشون اردیبهشت تو قیمت کف شروع به خرید کنن
اینجوری شد که تو کمتر از یک هفته قیمت سکه تا این حد پایین اومد که اصلا هم جای تعجب نداره چرا که قیمتها کاذب بوده و هست، کاهش قیمت انس هم شاید بی تاثیر نبوده باشه که در واقع توی این مملکت فقط وقتی بالا بره بالا میره نه برعکسش
یه عده از دوستانی هم که زودتر از اینا به داد سکه هاشون رسیدن و رفتن با پولش ملک خریدن حالا دوباره حس نوع دوستیشون گل کرده اومدن اینجا جار میزنن که بابا چه نشسته اید که از سال دیگه قیمت املاک سر به جهنم میزاره
تنها توصیه ای که به دوستان عزیز دارم اینه که تحلیلهای دیگران توی این تاپیک یا هر تاپیک مشابه این رو مبنای تصمیم گیری هاشون قرار ندن بلکه به عقل و منطق خودشون رجوع کنن تا به قول معروف ناخواسته منافع یک عده فرصت طلب رو محقق نکنن :(

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
نظرات منطقی واقعا خوب و ارزنده هست
اما واقعا هیچی قابل پیش بینی نیست من که از اول رو هر سه زمینه سرمایمو تقسیم کردم حالا یکی خورد تو سرش بقیه رو بشه داشت
کلا همه نوع سرمایه گذاری واسه افراد عادی در بلند مدت جواب میده
واسه دلال ها است که کوتاه مدته
بدونیم که در بلند مدت همه چیز رشد خواهد داشت کمی بیشتر کمی کمتر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خونه مثل سکه نیست که با پولای کوچیک هم بشه خرید

درود... بسیار درسته... منم معتقدم هرچی قیمت ملک بالاتر بره با توجه به قدرت خرید عمومی بسیار پایین، رکود بازار ملک بیشتر میشه و رونق بیشتر در نقاط خاص از شهرهای خاص وجود خواهد داشت... نقد شوندگی ملک بسیار سخت شده...

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

اشتباه سکه رو در مورد مسکن تکرار نکنید

در مورد بازا مسکن

این بازار پیش از عید افزیش چند در صدی رو داشت به قول معروف یه تکوی خورد

حالا با ورود سکه ها در صورت نقد شدن سکه ها نقدینگی باید به سمت مسکن بره

2 حالت وجود داره

یا انس ریزش میکنه و قیمت سکه سقوط میکنه

= > اگه این اتفاق بیفته نقدینگی به شکلی که پیش بینی میشد زیاد نمیشه و بسیاری از
دریافت سکه انصراف میدن و اوراق میگیرن

سرمایه ها از بانک خارج نمیشه پس حمله ای به بازار مسکن نمیشه و فقط بنگاهها سعی میکنن جو بدن

حالت دوم

سکه ها وارد بازار میشه انس رو به بالا میره نوسان انس باعث میشه بازار خریدار سکه باشه

نقدینگی از فروش سکه زیاد میشه سرمایه های آزاد به سمت مسکن و خودرو میره

مسکن میره بالا

تو کل قضیه باید افزایش یا عدم تغییر یارانه ها و هدفمندی یارانه ها و تحویل کلی از این خونه های مسکن مهر

که تو اردیبهشت و خرداد تحویل میشه رو لحاظ کرد

در کل اگه بنزین و گاز و برق رو گرون نکنن تقریبا هیچ تغییری رو تو بازار مسکن لا اقل تا خرداد نخواهیم داشت

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
مسکن ؟
خودرو ؟
اوراق مشارکت ؟

واقعا قابل پیش بینی نیست. ولی من فکر می کنم اگر از لحظه ثبت نام سکه ها، سود اوراق را حساب کنن خریداران ترجیح می دن پول شون تو بانک بمونه. حداقلش اینه که پول 4 ماه سود اوراق رو دریافت می کنن.
مگر این که بخوان از لحظه تحویل اوراق رو بفروشن که بعید به نظر می رسه ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
علت گران شدن مسكن قبل از عيد گران شدن دلار و تبعاً تاثير آن روي تمام ابعاد زندگي و در نتيجه گران شدن مصالح ساختماني بود، الان در محلي كه قيمت خانه‌ي نوساز متري 2 ميليون بوده، به 3 ميليون رسيده ولي عملاً خريدار وجود نداره، فروشنده هم حاضر نيست از سود خودش بگذره. ولي از اونجا كه درآمدها افزايش پيدا نكرده اكثر مردم قدرت خريد ندارند. در ضمن اگر بنا به گفته‌ي دولت بنزين ليتري 1000 الي 1200 تومان شود و افزايش بيمه ماشين تا سقف 700 هزار تومان و خرج‌هاي جانبي ديگر اين بازار رو هم از رونق خواهد انداخت. زيرا مردم با درنظر گرفتن درآمدي كه دارند قادر به پرداخت هزينه‌هاي آن نخواهند بود. نهايت آنكه فقط مردم به فكر رفع مايحتاج روزانه‌ي خود هستند. گران شدن بنزين يعني گران شدن ترانسپورت و گران شدن مجدد تمام مايحتاج مردم

اشتباه سکه رو در مورد مسکن تکرار نکنید

در مورد بازا مسکن

این بازار پیش از عید افزیش چند در صدی رو داشت به قول معروف یه تکوی خورد

حالا با ورود سکه ها در صورت نقد شدن سکه ها نقدینگی باید به سمت مسکن بره

2 حالت وجود داره

یا انس ریزش میکنه و قیمت سکه سقوط میکنه

= > اگه این اتفاق بیفته نقدینگی به شکلی که پیش بینی میشد زیاد نمیشه و بسیاری از
دریافت سکه انصراف میدن و اوراق میگیرن

سرمایه ها از بانک خارج نمیشه پس حمله ای به بازار مسکن نمیشه و فقط بنگاهها سعی میکنن جو بدن

حالت دوم

سکه ها وارد بازار میشه انس رو به بالا میره نوسان انس باعث میشه بازار خریدار سکه باشه

نقدینگی از فروش سکه زیاد میشه سرمایه های آزاد به سمت مسکن و خودرو میره

مسکن میره بالا

تو کل قضیه باید افزایش یا عدم تغییر یارانه ها و هدفمندی یارانه ها و تحویل کلی از این خونه های مسکن مهر

که تو اردیبهشت و خرداد تحویل میشه رو لحاظ کرد

در کل اگه بنزین و گاز و برق رو گرون نکنن تقریبا هیچ تغییری رو تو بازار مسکن لا اقل تا خرداد نخواهیم داشت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
پس اینطور که از تفسیرها معلومه بازم و باز هم تنها چیزی که ارزش داره سرمایه گذاری رو همون دلار و سکه و طلاست .و البته در بلند مدت و استفاده از سقوط برای خرید

بالا