ehsan_y1
Registered User
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 14
چیزی که جالب به نظر می رسه جوی است که تو انجمن های سایت های مربوط به طلا دارن راه می اندازن. بخرین و بعد عید گرون می شه و بالای یه تومن و یک و نیم و ... .
بعضی نظرات دیگه هم تامل برانگیزه. کسایی که بین ده تا صد تا طلا خریدن و ملتمسانه از بقیه هم می خوان همراهی شون کنن تا موقع تحویل سکه ها ضرر نکنن!
چیزی که فکر کنم قراره تو چند ماه آینده عملی بشه ریزش قیمت طلا تا سقف 600 هزار تومانه. اگه بانک مرکزی بتونه حد وسطی رو بین دلار آزاد و دلار دولتی تعیین کنه احتمال این که به 550 هم برسه هست.( البته این یه احتماله )
حالا راهکاری که استفاده می شه استفاده از اوراق هست که فکر خوبی به نظر میاد. مخصوصا اگه سود این اوراق از لحظه ثبت نام سکه ها به حساب بیاد. یعنی اگر 30 میلیون برای سکه ثبت نام شده و حالا قیمت بعد از 4 ماه تفاوتی نکرده باشه، مبلغی در حدود 2 میلیون بابت 4 ماه عاید خریدار می شه. این وسط نقدینگی دوباره به بانک ها برمی گرده و وضع بازار کمی بهتر می شه.
...
یک نکته ای قبلا اشاره کردم که باز می گم. من عقیده دارم ( عقیده شخصی ) در بدترین حالت ( مثل سال 2011 ) اونس بین 20 تا 25 درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا می کنه. در حالت نرمال می تونه این روند نزولی هم باشه و کاهش داشته باشه. حالا فرض بر افزایش 20 درصدی هم بذاریم این وسط با ماه های سال بازی می شه و قیمت بالا و پائین میاد ولی در آخر همون 20 درصد رو می بینیم. در بازار داخلی چون مستقیما مرتبط به قیمت دلار هست وضعیت فرق می کنه. اگر قرار باشه همین رشد 100 درصدی سال گذشته رو شاهد باشیم قیمت دلار از مرز 2500 عبور کنه و اونس هم به بالای 2000 برسه. خیلی بعید هست که چنین اتفاقی رخ بده ( هر چند منافع عده ای بر این هست که این اتفاق بیفته ) حالا اگه قیمت دلار به 1500 تومان برسد شاهد نزول سی درصدی قیمت سکه خواهیم بود و ادامه ش هم که دیگه مشخصه.
امیدوارم با ارائه راهکاری مناسب شاهد ریزش قیمت ارز و سکه باشیم.
اگه این قیمت بشه خیلیها میرن و پولشون رو از بانک پس میگیرن.اونوقت بنظر شما این پولها جذب چه بازاری ؟
مسکن ؟
خودرو ؟
اوراق مشارکت ؟
فکر نمی کنم دولت خوشش بیاد که پول مردم رو پس بده بنابراین باید یک راهکار خیلی خوب دیده باشه.
گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه توی همین تاپیک خیلی اومدن و گفتن اونس تا پایان سال میلادی 2000 دلارش قطعی و .....