• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از poole21 :
خوب دارین دست بانک مرکزی رو میخونید کف سکه رو چی میدونید؟

کف سکه از نظر من اونقدریه که سری دوم پیش فروشا و حتی شاید اواخر سری اولیا سکه گرفتن براشون صرف نکنه و اوراق بگیرن
بستگی به شرایط و سود این اوراقه داره که هنوز هیچیش معلوم نیست

Sent from my iPod touch using Forum Runner

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من همه سرمایه ام را از فروردین ماه به تدریج دلار و سکه خریدم. به شما هم عرض می کنم چرا؟ قبل از این توضیح باید به اطلاع برسانم که حدود 20 سال با شرکت های خارجی کار کردم و انواع دوره های عالی را در خارج یا ایران گذرانده ام.
اولا موردخود من . من از فروردین امسال تا مهر ماه دلار از 920 الی 986 تومان خریدم. سکه هم از مقعی که طلا گرمه 19200 یا 18700 بود خریدم.تمام سپرده هایم را بستم و این هم دلایل من:
فرض می کنیم ما در دولت بهترین تیم اقتصادی را داریم و آنان قادر به فائق آمدن بر هر مشکلی هستند. اگر به قول خودشان اقتصاد را راه بیاندازند و تمام کارخانه ها فعال و صادراتی شود که چارهای جز کاستن از ارزش ریال نیست و ددلار باید به مرز 1400 تومان حداقل برسد و ایضا طلا.
فرض کنیم انان بهترین سیاستمدار باشند. چاره ای جز کاستن از ارزش ریال و بالا بردن دلار ندارند چون دولت حداقل 50 میلیارد نقد دارد و اگر دلار 100 تومان بالا رود و ضرب در 50 میلیارد شود مبلغ را حساب کنید و دولت تمام بدهی های خود را بخه سیستم بانکی و آموزش و پرورش می پردازد و غیره
فرض کنیم کشور را ورشکست کنند باز قیمت دلار و طلا افزایش شدید می یابد غیر از این بر پدر و مادر من لعنت.....

شوما دوست عزیز سودا نکردید بلکه تبدیل سرمایه کردید و اونم به وقتش که مرحبا داره . این روشی که شما انجام دادید و صد البته در وقتش انجام دادید بسیار عقلانی و اقتصادی . چون در وقتش انجام شد . در وقتی انجام شد که دسترسی همه به فرصتهای بازار یکسان بود چون عرض کردید از فروردین تا مهر .
آقا دمت گرم
rose3.gif

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
کف سکه از نظر من اونقدریه که سری دوم پیش فروشا و حتی شاید اواخر سری اولیا سکه گرفتن براشون صرف نکنه و اوراق بگیرن
بستگی به شرایط و سود این اوراقه داره که هنوز هیچیش معلوم نیست

Sent from my iPod touch using Forum Runner

به نظر من کف سکه 620 هست سال اینده نوسانهای خوبی میشه گرفت

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
قيمت يك گرمي هاي بانك پاسارگاد رو كسي ميدونه؟

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
البته خيلي بعيد نيست ولي يه عده اي سكه 627 تومني خريدن كه با ماليات 660 ميشه كف سكه رو ميشه همون 660 در نظر گرفت

یه عده هم در 546 خریدن این معیاره نکنه خودت دور دوم ثبت نام کردی:D

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
یه عده هم در 546 خریدن این معیاره نکنه خودت دور دوم ثبت نام کردی:D

نه ثبت نام نكردم ولي كف 620 خيلي پايين به نظر مياد هر چند بعيد هم نيست دولت هم به نظر مياد زياد دلش نميخواد مردم پولاشونو پس بگيرن از يه طرف هم براش بد نيست 4 ماه پول مردم رو بدون سود بهشون بده و طلاها رو ذخيره كنه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
قيمت سكه گرمي بانك پاسارگاد 103324 تومنه و گويا استقبال هم شده ....بانك هر چي بده براش صف ميكشن يعني اگه تو اين مدت 9 ميليون سكه بانك مركزي ريخته بود تو بازار به اندازه 9 ميليون سكه پيشفروش قيمت پايين نميومد كلا مردم علاقه خودشونو به صف هميشه نشون دادن:

مهر: بانک مرکزی از امروز یکشنبه سکه یک گرمی را با قیمت 103 هزار و 324 تومان از طریق بانک پاسارگاد عرضه کرد.

متقاضیان سکه گرمی امروز یکشنبه در داخل شعبات عرضه کننده سکه گرمی بانک پاسارگاد صف تشکیل دادند. در برخی شعبات حتی صف‌های طولانی برای خرید این نوع سکه تشکیل شده است.

در همین حال، بانک مرکزی این نوع سکه را با قیمت 103 هزار و 324 تومان از طریق بانک پاسارگارد عرضه کرده است. در داخل شعبات بانک اطلاعیه‌ای نصب شده است مبنی بر اینکه به هر شخص فقط دو قطعه سکه گرمی تحویل داده می‌شود، ضمن اینکه این نوع سکه فقط با ارائه کارت ملی به متقاضیان ارائه می‌شود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
قيمت سكه گرمي بانك پاسارگاد 103324 تومنه و گويا استقبال هم شده ....بانك هر چي بده براش صف ميكشن يعني اگه تو اين مدت 9 ميليون سكه بانك مركزي ريخته بود تو بازار به اندازه 9 ميليون سكه پيشفروش قيمت پايين نميومد كلا مردم علاقه خودشونو به صف هميشه نشون دادن:

مهر: بانک مرکزی از امروز یکشنبه سکه یک گرمی را با قیمت 103 هزار و 324 تومان از طریق بانک پاسارگاد عرضه کرد.

متقاضیان سکه گرمی امروز یکشنبه در داخل شعبات عرضه کننده سکه گرمی بانک پاسارگاد صف تشکیل دادند. در برخی شعبات حتی صف‌های طولانی برای خرید این نوع سکه تشکیل شده است.

در همین حال، بانک مرکزی این نوع سکه را با قیمت 103 هزار و 324 تومان از طریق بانک پاسارگارد عرضه کرده است. در داخل شعبات بانک اطلاعیه‌ای نصب شده است مبنی بر اینکه به هر شخص فقط دو قطعه سکه گرمی تحویل داده می‌شود، ضمن اینکه این نوع سکه فقط با ارائه کارت ملی به متقاضیان ارائه می‌شود.

اینکه همچین ارزون نیست حالا اگه 70 میداد یه چیز ی.این مردم ما هم عقل ندارن .
خوشدون میگن میخوایم جمع کنیم گرمیو از اونور میفروشن به مردم .عین این غذاها که میگن میخوایم بدیم سگ بخوره حالا اگه میخواین بیان بدیم به شما
اهههههههههههه .مملکته داریم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

وقتی قیمتش با بیرون فقط 1500 تومن فرق داره چرا مردم صف وایمیستن؟!تازه قیمت خریدش در بازار به زحمت 103 تومنه!
من نمیدونم چرا ملت ما اینجورین؟!:hmm:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اینکه همچین ارزون نیست حالا اگه 70 میداد یه چیز ی.این مردم ما هم عقل ندارن .
خوشدون میگن میخوایم جمع کنیم گرمیو از اونور میفروشن به مردم .عین این غذاها که میگن میخوایم بدیم سگ بخوره حالا اگه میخواین بیان بدیم به شما
اهههههههههههه .مملکته داریم
آره منم همينو ميگم تازه يه هيجاني هم دوباره به بازار طلا ميده يعني اگه تو بازار 100 تومن هم شده بود كسي نميخريد ولي همينكه بانك بفروشه ...

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
وقتی قیمتش با بیرون فقط 1500 تومن فرق داره چرا مردم صف وایمیستن؟!تازه قیمت خریدش در بازار به زحمت 103 تومنه!
من نمیدونم چرا ملت ما اینجورین؟!:hmm:
البته شايد خودشون گفتن صف تشكيل شده كه يه تبليغي بشه... شايد هم چون دو تا دونه بيشتر نميدن شلوغ شده... ولي اين وسط يه اعتباري هم بانك پاسارگاد برا خودش دست و پا ميكنه كه يعني ما هم نماينده بانك مركزي هستيم!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
البته شايد خودشون گفتن صف تشكيل شده كه يه تبليغي بشه... شايد هم چون دو تا دونه بيشتر نميدن شلوغ شده... ولي اين وسط يه اعتباري هم بانك پاسارگاد برا خودش دست و پا ميكنه كه يعني ما هم نماينده بانك مركزي هستيم!!!

آخه من نمیفهمم بیرون همین قیمته مغازه چه کاریه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بانک پاسارگاد همچین کم بانکی نیستاااااااااااا
یه جور میگی انگار صندوق محلی میخواد اعتبار جمع کنه.
پاسارگاد جز معدود بانک های خصوصی مستحکم کشوره

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
همین الان 12 تا تمام فروختم 765
این پست رو Check Point می کنم واسه آخر فروردین Quote بشه، واسه اونایی که گفتن اشتباه می کنی
بنا به تحلیل و پیش بینی خودم اواخر فروردین می تونم روی قیمت 620 تا 650 خرید کنم.
البته اگه نشه هم ضرر نکردم چون این 12 تایی رو که فروختم میانگین خریدش 521 بود ... یعنی همین الانش هم رو هر کدوم 244 و در کل 2.928 سود (حفظ سرمایه) کردم

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
بانک پاسارگاد همچین کم بانکی نیستاااااااااااا
یه جور میگی انگار صندوق محلی میخواد اعتبار جمع کنه.
پاسارگاد جز معدود بانک های خصوصی مستحکم کشوره
نه نگفتم كه كم بانكيه ولي به هر حال تبليغ خوبي براي بانك پاسارگاد ميشه و توجه ها رو به سمت اين بانك جلب ميكنه منظورم اين بود

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
نه نگفتم كه كم بانكيه ولي به هر حال تبليغ خوبي براي بانك پاسارگاد ميشه و توجه ها رو به سمت اين بانك جلب ميكنه منظورم اين بود

این بانک متعلق به برادران ارزشی ....نه نه ببخشید قاچاقچی هست باید همچین اوانسهایی هم بهشون بدن

بالا