منظورم نرخ دستوری نبود.با این جوی که در 1هفته اخیر حاکم بود(تمایل مردم به فروش دلار و سکه) و دلار رو تا 1570 پایین برد بانک مرکزی به راحتی میتونست با ترزیق دلار قیمت رو تا زیره 1500 پایین بیاره
ولی این کار رو نکرد.
لحظه به لحظه با "مذاکرات بغداد"
سخنگوی اشتون: مسائل یک شبه حل نمی شود ؛ مکان دور بعدی مذاکرات را تعیین می کنیم
پیشنهاد جدیدی را به تهران ارائه کرده ایم که نگرانی های اصلی ما را در زمینه برنامه هسته ای ایران بیان می کند. این پیشنهاد، مسئله غنی سازی 20 درصدی را نیز شامل می شود. امیدواریم پاسخ ایرانی ها مثبت باشد و بتوانیم امروز پیشرفتی را رقم بزنیم.
همزمان با برگزاری مذاکرات ایران و 1+5 در هوای آکنده از گرد وخاک و غبارآلود بغداد، سخنگوی کاترین اشتون مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا از ادامه مذاکرات با ایران در مراحل اتی خبر داد و گفت: قدرت های جهانی تلاش می کنند در مذاکرات با ایران در زمینه غنی سازی اورانیوم در سطح بالا ، از این کشور امتیازهایی را کسب کنند.
به گزارش
عصر ایران به نقل از رویترز، "مایکل مان" ادامه داد: 6 قدرت جهانی امیدوارند شاهد پیشرفتی در مذاکرات هسته ای با ایران باشند. آنها بسته جدیدی از پیشنهادات را به تهران ارائه کردند و امیدوارم پاسخ مثبت را از ایران دریافت کنند.
با این حال قدرت های جهانی پیش بینی نمی کنند که در مذاکرات امروز پیشرفت ریشه ای صورت بگیرد.
وی بدون ذکر جزئیات افزود: پیشنهاد جدیدی را به تهران ارائه کرده ایم که نگرانی های اصلی ما را در زمینه برنامه هسته ای ایران بیان می کند. این پیشنهاد، مسئله غنی سازی 20 درصدی را نیز شامل می شود. امیدواریم پاسخ ایرانی ها مثبت باشد و بتوانیم امروز پیشرفتی را رقم بزنیم.
امروز پیشرفت ریشه ای صورت نخواهد گرفت.
فکر نمی کنم چنین اتفاقی روی دهد. اگر وضعیت خوب باشد پیشرفت ملموسی را شاهد خواهیم بود.این مقام اروپایی افزود:
قصد نداریم مذاکرات امروز را به عنوان پایان گفت و گوها بدانیم. نشست امروز جزئی از روند مذاکرات است. این نشست دوم از سلسله مذاکرات اخیر است. ما مصمم به تحقق پیشرفت هستیم اما این مسئله در یک شبه حل نمی شود.سخنگوی آشتون اضافه کرد:
در نشست امروز در بغداد، محل برگزاری مرحله بعدی مذاکرات را تعیین خواهیم کرد."مان" در پاسخ به سوالی درباره موضع روسیه و چین در مذاکرات امروز با ایران نیز گفت: همه متحد هستند.
تهران و گروه 1+5 امروز در شهر بغداد بر سر برنامه هسته ای ایران مذاکره می کنند.اشتون سرپرستی نمایندگان گروه 1+5 را برعهده دارد.
................................................................................................................................................................................................................................................
نظر من:منتظر تغییرات
خیره کننده در نرخ ارز و سکه نباشید.(مثلا دلار زیره 1550)