• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تا به امروز فقط تماشاچی بودم
i298960_ddd.gif

امروز چرا سناتورهای آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و تصویب کردن ؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
i298960_ddd.gif

سلام دکتر.خوبی؟چه خبر؟ینی از امروز کارتونو دوباره شروع کردین؟از بازار چه خبر؟
اینا که میگن مذاکرات مثبت بودو ظاهرا کلی همدیگرو ماچو بوسه کردن!!!!
باز تحریم چیه این وسط؟؟؟؟:blink:

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
به نظر من گواهی سپرده 24 درصد بگیری بهتره اگه میخوای سکه بگیری بفروشی بزنی تو یه کار دیگه گواهی بهتره ولی خوب اگه الان بری گواهی بگیری سودت رو همونجا میدن ولی بازخرید نمیکنند شاید 20 روز یا یه ماه بعد بازخرید کنند معلوم نیست هنوز که هیچکس نتونسته بازخرید کنه
من قصدم نگه داشتن سکه هست نه فروش سریع اون حالا باز با این شرایط سکه بهتره یا اوراق

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
i298960_ddd.gif

این یعنی برای پرونده ایران امریکایی ها با هم اتفاق نظر ندارند

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب من در حد خودم فكر مي‌كنم

1-آمريكا مي‌خواد بگه تحريم‌ها جدي هست، سر مذاكرات حواستون جمع باشه كه كوتاه نيايد همچنان اين فشارها ادامه داره.

يـــــــــــــــــــــا

2-مي‌خواد بگه حتي با وجود فضاي مثبت مذاكرات ما همچنان قاطعانه روي حرف خودمون يعني مخالفت كلي با دولت ايران هستيم

يـــــــــــــــــــــا
3- ايجاد هيجان :D و سركار گذاشتن ملت ايران در هنگام مذاكرات :p

منتظر تحليل‌هاي شما هستم

i298960_ddd.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب من در حد خودم فكر مي‌كنم

1-آمريكا مي‌خواد بگه تحريم‌ها جدي هست، سر مذاكرات حواستون جمع باشه كه كوتاه نيايد همچنان اين فشارها ادامه داره.

يـــــــــــــــــــــا

2-مي‌خواد بگه حتي با وجود فضاي مثبت مذاكرات ما همچنان قاطعانه روي حرف خودمون يعني مخالفت كلي با دولت ايران هستيم

يـــــــــــــــــــــا
3- ايجاد هيجان و سركار گذاشتن ملت ايران در هنگام مذاكرات :p

منتظر تحليل‌هاي شما هستم

دقیقا صحیح گفتید
i320021_papiyon.png
منم والا نظرم همین ها بود . من اولین نظر رو که دادید بیشتر احتمال میدم همین باشه
i320021_papiyon.png

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي دكتر دكستر ميشه بگيد اين خبر يعني چي؟ يعني ميخواد بگه ما داريم از انرژي هسته‌اي استفاده‌ صلح‌آميز مي‌كنيم؟

درضمن سوخت صفحه‌اي چيه؟

ممنون

بسته‌های سوخت صفحه‌ای ساخت داخل تحویل راکتور تحقیقاتی تهران شد

به نقل از سایت سازمان انرژی اتمی ایران، متخصصان سازمان انرژی اتمی ایران در جدیدترین تلاش خود موفق شدند 2بسته سوخت صفحه‌ای استاندارد تولیدی داخل را پس از انجام آزمایش‌های نهایی در اختیار راکتور تحقیقاتی تهران قرار دهند.در پی این اقدام ارزشمند و در استمرار فعالیت راکتور تهران یکی از 2بسته سوخت تحویل شده به منظور انجام آزمایش عملکردی پس از انجام آزمایش‌های ابتدایی و اندازه‌گیری جرم و موقعیت بحرانی در قلب این راکتور قرار گرفت.
این روند با هدف تامین کامل سوخت راکتور تحقیقاتی تهران جهت ادامه تولید رادیوداروها و رادیوایزوتوپ‌های صنعتی با تحویل ماهیانه 2 بسته سوخت ادامه خواهد یافت.
پیش از این در اسفند ماه 90 بسته سوخت کنترلی ساخت داخل آزمون‌های لازم را با موفقیت پشت سر گذاشته بود.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقاي دكتر دكستر ميشه بگيد اين خبر يعني چي؟ يعني ميخواد بگه ما داريم از انرژي هسته‌اي استفاده‌ صلح‌آميز مي‌كنيم؟

درضمن سوخت صفحه‌اي چيه؟

ممنون

بسته‌های سوخت صفحه‌ای ساخت داخل تحویل راکتور تحقیقاتی تهران شد

به نقل از سایت سازمان انرژی اتمی ایران، متخصصان سازمان انرژی اتمی ایران در جدیدترین تلاش خود موفق شدند 2بسته سوخت صفحه‌ای استاندارد تولیدی داخل را پس از انجام آزمایش‌های نهایی در اختیار راکتور تحقیقاتی تهران قرار دهند.در پی این اقدام ارزشمند و در استمرار فعالیت راکتور تهران یکی از 2بسته سوخت تحویل شده به منظور انجام آزمایش عملکردی پس از انجام آزمایش‌های ابتدایی و اندازه‌گیری جرم و موقعیت بحرانی در قلب این راکتور قرار گرفت.
این روند با هدف تامین کامل سوخت راکتور تحقیقاتی تهران جهت ادامه تولید رادیوداروها و رادیوایزوتوپ‌های صنعتی با تحویل ماهیانه 2 بسته سوخت ادامه خواهد یافت.
پیش از این در اسفند ماه 90 بسته سوخت کنترلی ساخت داخل آزمون‌های لازم را با موفقیت پشت سر گذاشته بود.

آره گلم دقیقا . چون سوخت صفحه ای کاربرد نظامی نداره هیچ رقمه یعنی اون اورانیم غنی شده رو تبدیل به سوخت کردن .در ضمن این شانتاژ بزرگ خبری و هم یه ژست بزرگ سیاسی در سطح بین الملل هست چون کشورهای انگشست شماری به همچین تکنولوژی دست پیدا کردن این سوخت صفحه ای ماله راکتور امیرآباد تهران هست که یه راکتور تحقیقاتی هست + اینکه کاربرد برای تولید رادیو ایزوتوپ های پزشکی داره . صفحات سوخت رو چه جور بگم ! به عبارت ساده تر یه شبکه از میله های سوخت هست که توی میله ها اورانیوم غنی شده 20% قرار داره و همین ساختن صفحات و میله های سوخت خودش به دنیا توضیح داره :دی

پ ن : اسم من مرتضی هست
i320021_papiyon.png

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگر همه چیز خوب پیش بره حدود دو سال طول میکشه همه چیز برگرده به 6 سال قبل یعنی جمعا 8 سال جنگیدیم سر هیچ، 8 سال دفاع مقدس
4628.gif

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ببخشيد آقاي دكتر مرتضي خان، تا اينجا هستيد يك سئوال ديگه هم داشتم البته خيلي ربطي به موضوع اين فوروم نداره، فقط اينكه شنيدم اين سوبسيدها رو كه برداشتن يك نفعي براي بانك جهاني پول داشته، مي‌خواستم بدونم اين حرف درسته يا نه؟ چطوري؟ چون اين لاگارد دفعه قبل كلي از اينكه ايران طرح هدفمندي يارانه‌ها پياده كرده از ايران تشكر كرده، جريان چيه؟

Cleaner Crazy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما الان تو صفحه 666 این فروم هستیم ! لذا شیطان به ما نزدیک تر است پس درخواستهای شیطانی یتان را ابراز نمایید!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
تا حالا نشنيده بودم ولي الان كه توي اينترنت جستجو كردم ديدم نوشته 666 شماره تلفنه شيطانه :evil2: به حقه چيزهاي نشنيده ؟!!

ما الان تو صفحه 666 این فروم هستیم ! لذا شیطان به ما نزدیک تر است پس درخواستهای شیطانی یتان را ابراز نمایید!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ببخشيد آقاي دكتر مرتضي خان، تا اينجا هستيد يك سئوال ديگه هم داشتم البته خيلي ربطي به موضوع اين فوروم نداره، فقط اينكه شنيدم اين سوبسيدها رو كه برداشتن يك نفعي براي بانك جهاني پول داشته، مي‌خواستم بدونم اين حرف درسته يا نه؟ چطوري؟ چون اين لاگارد دفعه قبل كلي از اينكه ايران طرح هدفمندي يارانه‌ها پياده كرده از ايران تشكر كرده، جريان چيه؟

وقتی سوبسید رو کشور بر میداره برای مثال ایران روی تمامی همسایه های دور و اطرافش تاثیر میذاره افغانستان - پاکستان - عراق-آذربایجان-ارمنستان- جمهوری خود مختار قره باغ -ترکمستان و ترکیه این حالا یک قسمت کوچیکش هست . وقتی بحث واردات به ایران میشه کشور ایران یکی از مصرف گرا ترین کشورهای دنیا هست برای مثال در مصرف لوازم آرایشی رتبه اول رو داره . همین حذف سوبسید ها روی تمامی این گردش مالی تاثیر میزاره از اون طرف هم روی پولی که از ایران و همسایه دور و اطرافش جابجا میشه هم تاثیر گذار هست . ببینید گردش پول مثل چرخه انرژی هست . در ضمن با اینکه ایران تحریم هست اینقدر گردش مالی بالایی داره که حتی مورد توجه بانک جهانی هست حالا دیگه خودت حسابش رو بکن گلم
i298960_ddd.gif

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اونس بازم 30 دلار اومد پايين 1560 البته براي بازار ايران فرقي نميكنه كه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بعد از نتیجه احتمالی و رسیدنش حداقل به 1500 و با این وضعیت اونس که نزولیه و رفتنش تا 1430 تا 1460 چیز عجیبی نیست اگه اتفاق بیفته , ارزش سکه میتونه تا 525 هم پایین بیاد ! از طرفی نصف سکه های پیش فروشی هم هنوز گرفته نشده , که همین عرضه رو به هر حال زیاد میکنه.
با در نظر گرفتن این مسائل دلار فعلا ریسک کمتری داره برای خرید ( منظور بعد از مذاکرات و در صورت مثبت بودن و پایین اومدن قیمته نه الان ), چون حتی برای جلوگیری کردن از پایین اومدن بیش از حد اونس ممکنه قیمت دلارو بالا بکشن. ولی باید به موقع دلارو با سکه عوض کرد. که اونم در صورت رسیدن اونس به همون دورو بر 1450 هست.

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
این بار بعد از مثبت بودن مذاکرات دلار و سکه تو یک روز و یک دفعه ای پایین نمی یاد و تدریجی خواهد بود !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بارها ثابت شده نقش اونس در پایین اومدن قیمت کشکه !!
اونس سی چهل دلار ریخت ! سکه باید میومد پایین ! چند تومن دلارو کشیدن بالا ! چند تومنم حباب داره ! همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد !

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
یه نظر جالب (نقل قول )
هر وقت از اوضاع فعلی مملکت احساس ترس و نگرانی کردید خیلی زود برید تلویزیون و روشن کنید و بگیرید شبکه خبـــــــــر
اصن یه آرامشی بهتون دس میده که نگــــــــــو حتی ممکنه با آشنا هاتون تو خارج از کشورم تماس بگیرید و بگید پاشن بیان ایران
چون همه دنیــــــا به هم ریخته جز ایـــــــران

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
معلوم نیست چرا قیمت ها رو دارن بالا نگه میدارن الان باید سکه کلی اومده بود پایین !!!
شاید امروز و فردا قیمت ها تغییری چندانی نکنه و اگه ریزش یا صعودی در بازار ایران قراره بشه رخ بده در روز شنبه باشه شاید هم مذاکره بکشه به دور سوم :wacko:

بالا