تا به امروز فقط تماشاچی بودم![]()
امروز چرا سناتورهای آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و تصویب کردن ؟
من قصدم نگه داشتن سکه هست نه فروش سریع اون حالا باز با این شرایط سکه بهتره یا اوراقبه نظر من گواهی سپرده 24 درصد بگیری بهتره اگه میخوای سکه بگیری بفروشی بزنی تو یه کار دیگه گواهی بهتره ولی خوب اگه الان بری گواهی بگیری سودت رو همونجا میدن ولی بازخرید نمیکنند شاید 20 روز یا یه ماه بعد بازخرید کنند معلوم نیست هنوز که هیچکس نتونسته بازخرید کنه
خب من در حد خودم فكر ميكنم
1-آمريكا ميخواد بگه تحريمها جدي هست، سر مذاكرات حواستون جمع باشه كه كوتاه نيايد همچنان اين فشارها ادامه داره.
يـــــــــــــــــــــا
2-ميخواد بگه حتي با وجود فضاي مثبت مذاكرات ما همچنان قاطعانه روي حرف خودمون يعني مخالفت كلي با دولت ايران هستيم
يـــــــــــــــــــــا
3- ايجاد هيجان و سركار گذاشتن ملت ايران در هنگام مذاكرات
منتظر تحليلهاي شما هستم
آقاي دكتر دكستر ميشه بگيد اين خبر يعني چي؟ يعني ميخواد بگه ما داريم از انرژي هستهاي استفاده صلحآميز ميكنيم؟
درضمن سوخت صفحهاي چيه؟
ممنون
بستههای سوخت صفحهای ساخت داخل تحویل راکتور تحقیقاتی تهران شد
به نقل از سایت سازمان انرژی اتمی ایران، متخصصان سازمان انرژی اتمی ایران در جدیدترین تلاش خود موفق شدند 2بسته سوخت صفحهای استاندارد تولیدی داخل را پس از انجام آزمایشهای نهایی در اختیار راکتور تحقیقاتی تهران قرار دهند.در پی این اقدام ارزشمند و در استمرار فعالیت راکتور تهران یکی از 2بسته سوخت تحویل شده به منظور انجام آزمایش عملکردی پس از انجام آزمایشهای ابتدایی و اندازهگیری جرم و موقعیت بحرانی در قلب این راکتور قرار گرفت.
این روند با هدف تامین کامل سوخت راکتور تحقیقاتی تهران جهت ادامه تولید رادیوداروها و رادیوایزوتوپهای صنعتی با تحویل ماهیانه 2 بسته سوخت ادامه خواهد یافت.
پیش از این در اسفند ماه 90 بسته سوخت کنترلی ساخت داخل آزمونهای لازم را با موفقیت پشت سر گذاشته بود.
ما الان تو صفحه 666 این فروم هستیم ! لذا شیطان به ما نزدیک تر است پس درخواستهای شیطانی یتان را ابراز نمایید!
در بلاد کفار درس خوندی و نمیدونی 666 چیه؟تا حالا نشنيده بودم ولي الان كه توي اينترنت جستجو كردم ديدم نوشته 666 شماره تلفنه شيطانه :evil2: به حقه چيزهاي نشنيده ؟!!
ببخشيد آقاي دكتر مرتضي خان، تا اينجا هستيد يك سئوال ديگه هم داشتم البته خيلي ربطي به موضوع اين فوروم نداره، فقط اينكه شنيدم اين سوبسيدها رو كه برداشتن يك نفعي براي بانك جهاني پول داشته، ميخواستم بدونم اين حرف درسته يا نه؟ چطوري؟ چون اين لاگارد دفعه قبل كلي از اينكه ايران طرح هدفمندي يارانهها پياده كرده از ايران تشكر كرده، جريان چيه؟