• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
من همچنان در حال بررسی هستم اما با شرایط پیش رو منتظر سکه 680 تومنی برای خرید هستم

دوست خوبم یه سوال دارم از شما

مطمئن هستی وقتی به 680 رسید خرید میکنی؟؟؟؟
به نظرت اون لحظه صبر نمیکنی که پایینتر بیاد؟؟

یا اینکه 680 رو واسه خودت هدف گذاری کردی؟؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
یه حسی بهم میگه اینا همیشه مخالف ذهنیت مردم حرکت میکنن یعنی وقتی همه فکر میکنن مثلا تحریم نفت توسط اتحادیه اروپا قراره قیمتو ببره فضا ولی 2 روز قبل تحریم قیمتو بالا میبره و همرو تحریک میکنه
و بعد از چند روز اروم اروم قیمتو بر خلاف تفکر مردم پایین میاره عین این بازیارو همه زیاد دیدیم

ماه رمضون نزدیکه همه میگن 2 مرداد که سکه های پیش فروش میخوان بدن قیمت میریزه از اونطرف ماه رمضون هم بازار رو میخوان ثابت نگه دارن یا نزولی باشه ولی حسم میگه اینبارم
خلاف فکر همه مردم عادی اگه بخواد گام افزایشی شروع بشه امکان داره تو ماه رمضون این اتفاق بیفته البته این فقط در حد یک حدس هست

این که دارن بازار را کنترل می کنند شکی نیست. و دارن با زور این کار را انجام میدهند اما تا قبل از هفته پایانی رمضان بازار تو همین سطح خواهد بود به هر طریقی اما بعدش دیگه انفجارها شروع میشه ;)

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من همچنان در حال بررسی هستم اما با شرایط پیش رو منتظر سکه 680 تومنی برای خرید هستم

منم منتظر 680 هستم و مطمئنم به این قیمت می رسیم و باید خریدها را انجام بدیم. احتمالا این سطح را برای 3 مرداد داشته باشیم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ارز دو نرخي شد

مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اين كه از 18 تيرماه و با ابلاغ روش جديد تخصيص ارز براي واردات 10 كالاي اولويت‌دار ارز 1226 توماني در نظر گرفته شده است، اعلام كرد كه از اين تاريخ ارز به طور رسمي دو نرخي شده است.
تحریم نفت , ارز دو نرخی , سکه 680 ؟؟؟؟ سکه پیش فروشی 690 پای خریدار در اومده !!
اگر هم قرار باشه سکه به 680 برسه تا 640 هم میره !

بورس هم کماکان در حال ریزشه , از نظر من دلیلش هم همین ارز دو نرخیه نه نمیدونم شایعه فلان و بهمان.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
امارات رسماً تنگه هرمز را دور زد
دولت امارات روز گذشته نخستین محموله نفتی خود را از خط لوله " حبشان – فجیره " انتقال داد.

خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی از افتتاح کم سروصدای این خط لوله با حضور مقامات نفتی اماراتی و چند مقام از شرکت های نفتی بزرگ آمریکایی و اروپایی خبر داد.

قرار است امارات 75 درصد از نفت صادراتی خود را از طریق این خط لوله 360 کیلومتری صادر کند و با این کار وابستگی این کشور به عبور محموله های نفتی اش از تنگه هرمز به یک چهارم کاهش یابد.

در مراسم افتتاح این خط لوله مقامات شرکت نفتی اکسون موبایل و نیز شرکت های نفتی شل و توتال حضور داشتند. اجرای این پروژه از سال 2008 از سوی دولت امارات به یک پیمانکار چینی واگذار شد و روز گذشته با گذشت چهار سال نخستین محموله نفتی امارات به ظرفیت چند صد هزار بشکه از این خط لوله به ساحل فجیره در دریای عمان منتقل شد.

ظرفیت انتقال این خط لوله روزانه 1 و نیم میلیون بشکه در روز است و وزیر نفت امارات روز گذشته در مراسم افتتاح آن اعلام کرد که این خط لوله برای کشورش اهمیتی بسیاراستراتژیک دارد.

وی در تشریح این اهمیت گفت: این خط لوله نفتی به مشتریان ما این امکان را می دهد که محموله های بزرگ تری از نفت ما را حمل کنند و برای ما هم این مزیت را دارد که میان دو راه تنگه هرمز و خط لوله قدرت انتخاب داشته باشیم.

کشورهای عربی حاشبیه خلیج فارس در سال های گذشته و همزمان با مطرح شدن احتمال انسداد تنگه هرمز تلاش کرده اند تا با ایجاد خطوط لوله از وابستگی خود به عبور نفتکش هایشان از این تنگه بکاهند.

اخیرا دولت عربستان نیز با راه اندازی یک خط لوله نفتی قدیمی خود به دریای سرخ امکان صادرات روزانه یک میلیون و ششصد هزار بشکه نفت خود را از طریق این خط لوله احیا کرد.

جمهوری اسلامی ایران در ماه های گذشته بارها تهدید کرده است که در صورت به خطر افتادن منافع حیاتی اش، آبراه تنگه هرمز را خواهد بست.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
با اینکه ضرر میکنم ولی راضیم تا جایی که امکان داره دلار قیمتش بیاد پایین.
در مورد شایعه بورس هم جریانش اینه که گفتن خوراک پتروشیمی ها رو با دلار 1226 تومنی حساب نمیکنن و با دلار نرخ فرعی و از این حرفا میخوان برای پالایشگاهها تامین ارزی کنن.و چون ماده اصلی مورد نیاز پتروشیمی همین خوراک هست.اگه تامینش یه افزایش قیمت اینچنینی داشته باشه باعث میشه هزینه تولید به شدت بالا بره و...به دنبالش پتروشیمی ها سود اعلامیشون رو کم کنن همین باعث شده ملت افتادن به تکاپو و دارن سهماشون رو میفروشن.پتروشیمیها هم که ارزش بازار خیلی بالایی دارن و به نوعی لیدر بازار محسوب میشن و با هر کاهشی کل بازار و میکشن پایین.
ولی فکر نکنم این شایعه درست باشه.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یک ضربه دیگر به طلا احتمالا روز سه شنبه توسط رئیس بانک مرکزی آمریکا زده خواهد شد.احتمال دیدن سکه 680 تومانی چهارشنبه بسیار زیاده.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
رسما دلار بازار آزاد شد مرجع برای همه چیز.اینم یه راهیه.
به نظر من بیش از 2000 نمیزارن مدتی بره.و یک رکود رو خواهید داشت مدتی هم سکه و هم دلار.به نظرم باز پنیر عوض داره میشه.باید دنبال راهی برای سرمایه گذاری بهتر بود

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جو بازار داره برمیگرده. خبر درگیری توی دمشق , چند نرخی شدن ارز و تایید تکذیبش به هر حال کف قرار داشتن قیمت ها قیمت رو داره برای انفجار آماده میکنه.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
جو بازار داره برمیگرده. خبر درگیری توی دمشق , چند نرخی شدن ارز و تایید تکذیبش به هر حال کف قرار داشتن قیمت ها قیمت رو داره برای انفجار آماده میکنه.

الپاد جان منظورت از انفجار بالا رفتن شدید قیمت دلار و سکه هستش؟

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الپاد جان منظورت از انفجار بالا رفتن شدید قیمت دلار و سکه هستش؟

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

اره
این پایین اومدن هیچ پشتوانه ای نداره , همین الان کمین ها برای خرید شروع شده.

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برخی از دوستان استعداد خیلی عجیبی در بکار بردن واژه ها دارن که انسان انبساط خاطر پیدا میکنه: انفجار، شایعات، فنر فشرده، بازار کمین کرده، خودشون کشیدن بالا، کشیدن پایین، جو برگشته، رسیده به کف، چسبیده به سقف...:thumbsup:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
رسما دلار بازار آزاد شد مرجع برای همه چیز.اینم یه راهیه.
به نظر من بیش از 2000 نمیزارن مدتی بره.و یک رکود رو خواهید داشت مدتی هم سکه و هم دلار.به نظرم باز پنیر عوض داره میشه.باید دنبال راهی برای سرمایه گذاری بهتر بود

بریم تو پرورش مرغ و طیور. خوبه دوستان؟؟؟:happy::)

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
برخی از دوستان استعداد خیلی عجیبی در بکار بردن واژه ها دارن که انسان انبساط خاطر پیدا میکنه: انفجار، شایعات، فنر فشرده، بازار کمین کرده، خودشون کشیدن بالا، کشیدن پایین، جو برگشته، رسیده به کف، چسبیده به سقف...:thumbsup:

فیلم ترسناکه ؟ ژانر سکه ژانر وحشت:medieval::eek::cigar::eek:hno:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بریم تو پرورش مرغ و طیور. خوبه دوستان؟؟؟:happy::)

400 - 500 میلیون داری بسم الله.
تمام کالاهای وارداتی این هفته گران میشن .این یک راه سرمایه گذاری.
اما نمیئونم چی بخرم تا دیر نشده

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوست داری بگم مثلا سکه 600 میشه که بخری؟

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
به نظرم تحلیل های LAPD واقع بینانه است.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
به دلم افتاده تو ماه رمضون علیرغم همه ی پیش بینی های کاهش تقاضا برای ارز و تحویل چند میلیون سکه و در نتیجه کاهش قیمت دلار و سکه وضعیت جنگ سوریه و منطقه غالب میشه و دوباره سکه تا 800 جهش میکنه. صد البته الله اعلم!!!بورسم که 140 تا سقوط آزاد کرده.

وسوسه شدم بدجوری امروز برای خرید:eh:

بالا