من همچنان در حال بررسی هستم اما با شرایط پیش رو منتظر سکه 680 تومنی برای خرید هستم
دوست خوبم یه سوال دارم از شما
مطمئن هستی وقتی به 680 رسید خرید میکنی؟؟؟؟
به نظرت اون لحظه صبر نمیکنی که پایینتر بیاد؟؟
یا اینکه 680 رو واسه خودت هدف گذاری کردی؟؟
من همچنان در حال بررسی هستم اما با شرایط پیش رو منتظر سکه 680 تومنی برای خرید هستم
یه حسی بهم میگه اینا همیشه مخالف ذهنیت مردم حرکت میکنن یعنی وقتی همه فکر میکنن مثلا تحریم نفت توسط اتحادیه اروپا قراره قیمتو ببره فضا ولی 2 روز قبل تحریم قیمتو بالا میبره و همرو تحریک میکنه
و بعد از چند روز اروم اروم قیمتو بر خلاف تفکر مردم پایین میاره عین این بازیارو همه زیاد دیدیم
ماه رمضون نزدیکه همه میگن 2 مرداد که سکه های پیش فروش میخوان بدن قیمت میریزه از اونطرف ماه رمضون هم بازار رو میخوان ثابت نگه دارن یا نزولی باشه ولی حسم میگه اینبارم
خلاف فکر همه مردم عادی اگه بخواد گام افزایشی شروع بشه امکان داره تو ماه رمضون این اتفاق بیفته البته این فقط در حد یک حدس هست
تحریم نفت , ارز دو نرخی , سکه 680 ؟؟؟؟ سکه پیش فروشی 690 پای خریدار در اومده !!ارز دو نرخي شد
مدیرکل ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اين كه از 18 تيرماه و با ابلاغ روش جديد تخصيص ارز براي واردات 10 كالاي اولويتدار ارز 1226 توماني در نظر گرفته شده است، اعلام كرد كه از اين تاريخ ارز به طور رسمي دو نرخي شده است.
دلار حدود 1890[/
دلار 1890 مالئ لحظه بوده. اما میانگین روز را بگیری دیگه دلار پایین تر نمیاد اما به زودی هم دلار 2000 را نمی بینیم. همچنان منتظر 680 هستیم
جو بازار داره برمیگرده. خبر درگیری توی دمشق , چند نرخی شدن ارز و تایید تکذیبش به هر حال کف قرار داشتن قیمت ها قیمت رو داره برای انفجار آماده میکنه.
الپاد جان منظورت از انفجار بالا رفتن شدید قیمت دلار و سکه هستش؟
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
رسما دلار بازار آزاد شد مرجع برای همه چیز.اینم یه راهیه.
به نظر من بیش از 2000 نمیزارن مدتی بره.و یک رکود رو خواهید داشت مدتی هم سکه و هم دلار.به نظرم باز پنیر عوض داره میشه.باید دنبال راهی برای سرمایه گذاری بهتر بود
برخی از دوستان استعداد خیلی عجیبی در بکار بردن واژه ها دارن که انسان انبساط خاطر پیدا میکنه: انفجار، شایعات، فنر فشرده، بازار کمین کرده، خودشون کشیدن بالا، کشیدن پایین، جو برگشته، رسیده به کف، چسبیده به سقف...:thumbsup:
بریم تو پرورش مرغ و طیور. خوبه دوستان؟؟؟:happy:![]()
دوست داری بگم مثلا سکه 600 میشه که بخری؟برخی از دوستان استعداد خیلی عجیبی در بکار بردن واژه ها دارن که انسان انبساط خاطر پیدا میکنه: انفجار، شایعات، فنر فشرده، بازار کمین کرده، خودشون کشیدن بالا، کشیدن پایین، جو برگشته، رسیده به کف، چسبیده به سقف...:thumbsup: