• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
امروز قبل 12 زنگ زدم {صرافی کوهستان} قیمت سکه رو پرسیدم گفتند 708
15 دقیقه بعد اونجا بودم خواستم بخرم گفتند 717 (!!) و نخریدم.

--- در حالی که الان اکثر سایت های قیمت سکه حدودا قیمت روی 707 هستش ---

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ارز سه نرخي شد
بر اساس اين تصميم، قيمت دلار به صورت مرجع، صادراتي و آزاد خواهد بود

نويسنده: حميدرضا نصيري نژاد

گروه اقتصادي روزنامه اعتماد| پس از ماه ها تلاش دولت براي تك نرخي كردن ارز و نوسان هاي شديد نرخ آن در بازار، برخي نمايندگان مجلس جديدا طرحي ارائه دادند كه بر اساس آن، ارز سه نرخي خواهد شد. اين طرح كه از زمان رسانه يي شدنش با مخالفت شديد مسوولان اقتصادي دولت مواجه شد، ظاهرا چند روزي است به شكل نامحسوس در بخش واردات كشور اجرايي شده است. كسي كه اين خبر را به خبرگزاري مهر اعلام كرده، حتي حاضر نشده نامش فاش شود. چندنرخي شدن ارز مورد پسند دولت و بخش خصوصي نيست و به اعتقاد آنها، اين روند فقط به گسترش فساد در اقتصاد كشور و ايجاد رانت براي عده يي سوءاستفاده كننده منجر خواهد شد. با اين وجود طراحان طرح ارز سه نرخي بر اين اعتقادند كه وقتي كشور با محدوديت تامين ارز براي واردات كالاهاي اساسي روبه رو است، لزومي ندارد كالاهاي لوكس و مصرفي با ارز دولتي به كشور وارد شوند. كالاهايي نظير ميز بيليارد، خودروهاي لوكس و كالاهايي كه توان توليد آنها داخل كشور وجود دارد و ارز 1226 توماني براي آنها هزينه مي شود اما در نهايت به سود همه فعالان اقتصادي و مردم نيست و به سود بخشي از فعالان اقتصادي مي شود كه توان كسب حمايت دولتي ها را دارند. به هر سو **** چندنرخي ارز يك بار ديگر نيز در سال 74 تجربه و البته شكست آن در مقطع پنج ساله نمايان شده بود و اين بار قرار است بار ديگر اين روش در سال 91 آزموده شود. ايجاد بازار آزاد داراي حباب بزرگ قيمتي، از مهم ترين نگراني هاي مخالفان اين طرح است. به اعتقاد آنها اگر نرخ ارز غيرمرجع به چند برابر ارز مرجع برسد، زمينه افزايش قيمت ها توسط سوءاستفاده كنندگان به راحتي ايجاد خواهد شد، اما تفاوت آن با شرايط كنوني اين است كه اين بار همه چيز با تكيه بر يك قانون انجام مي شود. اين تعبير نگران كننده يك بار در زمستان سال گذشته به طور مقطعي تجربه شد، به طوري كه با وجود تاكيد دولت بر عدم واردات كالابا ارز غيرمرجع، تقريبا همه كالاهاي اساسي در پي افزايش حدود دوبرابري ارز، گران شدند. اما از سوي ديگر استدلال طراحان نيز قابل قبول است و دليلي ندارد ارزي كه با هزار زحمت در اثر تحريم ها در سيستم بانكي خارج كشور جابه جا مي شود، به واردات كالاهاي غيراساسي اختصاص يابد. به هر سو در پايان بررسي وضعيت مي توان گفت ارز سه نرخي از سوي برخي محافل اجرايي شده است و گمانه زني ها در خصوص واكنش دولتي ها و مجلس نشينان بار ديگر شدت يافته است.

آقا این قدر جو نده حتی این مزخرفی رو که گفتن مجلس هم رد کرد . در ضمن به اون قسمت بولد هم توجه کن . انگشت کردی توی این سوراخ هی داری فشار میدی . سه نرخی هم بشه اگر سکه یا ارز داشته باشی سود میکنی نداشته باشی هم که هیچ . در ضمن اگر هم اینجور بشه باید بانک ها دوباره نرخ بازار فرعی رو روی کار بیارن و تامین ارزی برای همه بکنن مثل 2 سال پیش . یعنی شما دلار میخوایی نزدیک ترین بانک ملی برات این کار رو بکنه . نرخ بازار فرعی بیاد روی کار به ضرر بانک هست . یه ذره دقت کنید . این رانت دلار دولتی اینقدر سنگین و پر سود هست که کسایی که توی این کار هستن حاضرن هر کاری بکنن که همچین چیزی نشه . این کار بیشتر شبیه اصلاحات کومونیست ها بوده . عجب تاریخ دوباره تکرار میشه
74100186452212015173.gif

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
این مشکل برای من امروز و اکثر دفعات قبلی هم بود
امروز قبل 12 زنگ زدم {صرافی کوهستان} قیمت سکه رو پرسیدم گفتند 708
15 دقیقه بعد اونجا بودم خواستم بخرم گفتند 717 (!!) و نخریدم.

--- در حالی که الان اکثر سایت های قیمت سکه حدودا قیمت روی 707 هستش ---

ayazkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جناب ویش مستر پیداتون نیست؟منتظریم تا تحلیل خرید را ازتون بخونم .

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
این مشکل برای من امروز و اکثر دفعات قبلی هم بود
شما طهران هستید و این مشکل واستون پیش امد؟

دوستان ممکنه یک توضیحی بدید؟
این بار دومیه که این مسئله واسم پیش میاد که صرافی پشت تلفن یک قیمتی رو میگه و وقتی حضورا خدمت میرسی یک قیمت دیگه (!)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

این بار دومیه که این مسئله واسم پیش میاد که صرافی پشت تلفن یک قیمتی رو میگه و وقتی حضورا خدمت میرسی یک قیمت دیگه (!)

عموما وقتی قیمت ها کله میشه این شامورتی بازی ها رواج پیدا میکنه متاسفانه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

به صرافیه که زنگ میزنی قیمت عرف بازار رو میگه چون در روز هزار نفر زنگ میزنن ولی از این هزار نفر ده نفر شاید معامله نکنن پس خودشو توی قیمت دادن ضایع نمیکنه ولی چون خواستی ازش بخری صرافیه نخواسته جنسشو مفت بفروشه چون میدونه این پایین اومدن پشتوانه ای نداره ,این قیمتا غیر طبیعی و حبابی پایینه , الان مطمعنا توی این قیمت دارن جنسارو جمع میکنن امروز فردا نه پس فردا نه ... بلاخره جهشش میکنه قیمت و اون بالا مالاها میفروشن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
گویا این جریان خبری که گفتم قراره تکون بده بازار رو و برای اون اینا دارن قیمتو پایین میارن همین جریان دو نرخی سه نرخی کردنه, به هر حال بازار اینقدر فشار داده شده که دیگه باید فنرش در بره . یک محرک کوچیک اینکارو میکنه.
و اما در مورد سکه های پیش فروشی . این سکه ها 600 خریده شده نزدیک 30 هزار مالیاتشه , سود شش ماه این ششصد هزار تومن میشه 60 هزار تومن البته سود 20 درصد , در صورتی که این افراد میتونستن اوراق 24 درصد بگیرن و اینکارو نکردن !!
این افراد سکه پس بده نبودن , حالا این سکه پاشون 690 هزار تومن در اومده , اگه کسی فکر میکنه این سکه ها تحویل داده شد , ریخته میشه توی بازار اشتباه میکنه. این افراد در هیچ شرایطی فیششونو پس ندادن اوراق بگیرن با اینکه سکه ای 100 هزار تومن هم توی ضرر بودن , کاسب هم نیستن چون میتونستن پولشونو از بانک بگیرن و سکه ارزونتر بگیرن و یه سود قلمبه هم بکنن ولی این کارو نکردن در نتیجه این سکه ها توی بازار بیا نیست.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
گویا این جریان خبری که گفتم قراره تکون بده بازار رو و برای اون اینا دارن قیمتو پایین میارن همین جریان دو نرخی سه نرخی کردنه, به هر حال بازار اینقدر فشار داده شده که دیگه باید فنرش در بره . یک محرک کوچیک اینکارو میکنه.
و اما در مورد سکه های پیش فروشی . این سکه ها 600 خریده شده نزدیک 30 هزار مالیاتشه , سود شش ماه این ششصد هزار تومن میشه 60 هزار تومن البته سود 20 درصد , در صورتی که این افراد میتونستن اوراق 24 درصد بگیرن و اینکارو نکردن !!
این افراد سکه پس بده نبودن , حالا این سکه پاشون 690 هزار تومن در اومده , اگه کسی فکر میکنه این سکه ها تحویل داده شد , ریخته میشه توی بازار اشتباه میکنه. این افراد در هیچ شرایطی فیششونو پس ندادن اوراق بگیرن با اینکه سکه ای 100 هزار تومن هم توی ضرر بودن , کاسب هم نیستن چون میتونستن پولشونو از بانک بگیرن و سکه ارزونتر بگیرن و یه سود قلمبه هم بکنن ولی این کارو نکردن در نتیجه این سکه ها توی بازار بیا نیست.

که اتفاقا اشتابهت این هست که حداقل 40% میاد . چون بسیاریش با قرض و قوله یا کل دارایی خریداری شده :(

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
که اتفاقا اشتابهت این هست که حداقل 40% میاد . چون بسیاریش با قرض و قوله یا کل دارایی خریداری شده :(
امکان نداره ! میگم سکه به 580 رسید اینا نرفتن پولشونو بگیرن از بازار سکه با قیمت پایین تر بگیرن , یا اوراق 24 درصد بگیرن , این افراد سکه باز نبودن قبل از این جریان و اگه بانک نبود اصلا سکه نمیگرفتن , یا ترس از کم شدن ارزش سرمایست , یا سکه یه میلیون تومنی مد نظرشونه برای فروش. به هر حال پس دادن سکه یا فروش توی قیمت پایین یا سود کم در کار نیست. یه درصدی شاید پول لازم بشن بفروشن به هر قیمتی ولی اینا یه درصد کمی هستن.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اینا مشخص نکردن اون اوراق 24 درصد رو از کی میشه پس داد و 22 درصدش رو گرفت رفت نقدی خرید
یعنی از حقه بازیشون بود هیچ شعبه ای جواب درست نداد هنوزم نمیدونم کسی رفته اوراق رو نقد کنه یا نه
از طرفی هم اینا گفتن دلشون سوخته ضرر نکنیم و بریم 24 درصد سود بگیریم و از اونجایی که اینا دلسوزی که هیچ جیبومون رو هم میزنن پس این سکه ارزش نگه داشتن داشت و پشیمون نیستم نگهش داشتم

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
این چی میگه
sefaratesabz.com/Bayanie%202012-07-11.htm
خلاصه میگه ریش و قیچی دست اکبر هست برای سازش

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نظر من هم همین از اول همین بود؛ آزادسازی نرخ ارز.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي LAPD شما تازگي‌ها خيلي هيجاني صحبت مي‌كنيد، من بعيد مي‌دونم بانك بخواد يك دفعه جهشي در قيمت‌ها ايجاد كنه، اونم موقع دادن سكه‌ها، خوداشون سكه‌هارو موقعي كه به 780 رسيد آب كردن اونم افراد حقوقي و دقيقاً هم خبر داشتن، حالا ميارن پايين تا مجدداً خريدهاشونو انجام بدن. پس به اين زودي‌ها از نظر من جهش آنچناني كه شما مي‌فرماييد رخ نخواهد داد. فعلاً اينا سر مردمو با سكه و دلار گرم كردن، پولاي مردمو كشيدن و خودشون دارن از اين بازي سودهاي كلان ميكنن و قصد هم ندارن كه مردم عادي از اين بازي سود ببرن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آقاي LAPD شما تازگي‌ها خيلي هيجاني صحبت مي‌كنيد، من بعيد مي‌دونم بانك بخواد يك دفعه جهشي در قيمت‌ها ايجاد كنه، اونم موقع دادن سكه‌ها، خوداشون سكه‌هارو موقعي كه به 780 رسيد آب كردن اونم افراد حقوقي و دقيقاً هم خبر داشتن، حالا ميارن پايين تا مجدداً خريدهاشونو انجام بدن. پس به اين زودي‌ها از نظر من جهش آنچناني كه شما مي‌فرماييد رخ نخواهد داد. فعلاً اينا سر مردمو با سكه و دلار گرم كردن، پولاي مردمو كشيدن و خودشون دارن از اين بازي سودهاي كلان ميكنن و قصد هم ندارن كه مردم عادي از اين بازي سود ببرن

فرض کن بخوان دلار رو دو سه نرخی کنن این چه تاثیری روی بازار میزاره , یا هارت و پورتای سیاسی دیگه , اینجوری دلار خیلی میزنه بالا , برای اینکه بیان خنثی کنن اینو , زورشونو میزنن میارن پایین تا وقتی اون هارت و پورتا شروع شد , یا دلارو دو سه نرخی کردن که زمزمه هاش هست دلار مثلا بالای 2000 نزنه , جریان کنترل قیمته نه اینکه خودشون قیمتو ببرن بالا.
وگرنه درامد نفتی این مملکت نصف شده همه سوراخ سمبه های تحریمم دارن میبندن اونوقت دلار میاد پایین؟؟ هیجان کیلو چنده.
در مورد سود کلان و این ماجراها هم خودم گفتم همه این نوسانات رو خودشون کنترل میکنن در هر زمانی از یه حدی بیشتر و کمتر نمیزارن بشه قیمت.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
این برنامه ی "پایش" رو الان از شبکه 1 ببینید.سیگنالی دیدید اینجا بگید :)

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
یه حسی بهم میگه اینا همیشه مخالف ذهنیت مردم حرکت میکنن یعنی وقتی همه فکر میکنن مثلا تحریم نفت توسط اتحادیه اروپا قراره قیمتو ببره فضا ولی 2 روز قبل تحریم قیمتو بالا میبره و همرو تحریک میکنه
و بعد از چند روز اروم اروم قیمتو بر خلاف تفکر مردم پایین میاره عین این بازیارو همه زیاد دیدیم

ماه رمضون نزدیکه همه میگن 2 مرداد که سکه های پیش فروش میخوان بدن قیمت میریزه از اونطرف ماه رمضون هم بازار رو میخوان ثابت نگه دارن یا نزولی باشه ولی حسم میگه اینبارم
خلاف فکر همه مردم عادی اگه بخواد گام افزایشی شروع بشه امکان داره تو ماه رمضون این اتفاق بیفته البته این فقط در حد یک حدس هست

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

"برای ایران و سوریه تابستانی ناآرام در راه است"

یکی از نشانه‌های تنش فزاینده در منطقه به نظر ایگناسیوس این است که گفته می‌شود عربستان سعودی از برخی از مقامات رسمی خود در بخش‌های نظامی و امنیتی خواسته که در این تابستان درخواست مرخصی ندهند.ایگناسیو​س به قول منابع سعودی و آمریکایی استناد می‌کند که می‌گویند محدود کردن تحرک این افراد در عربستان سعودی بازتاب‌نگرانی‌هایی است که در میان دولتمردان این کشور از درگیری نظامی احتمالی با ایران، جنگ بر سر قدرت در سوریه و تنش‌میان شیعیان و سنی‌ها در بحرین وجود دارد.

به نظر ایگناسیوس اگر دیپلماسی نتواند مشکل‌گشا باشد سایه جنگ بر سر مذاکرات ایران هم سنگینی می‌کند. او از قول تحلیلگران آمریکایی می‌نویسد که مذاکرات سه ماه گذشته به ایرانیان نشان داده که چندان امکان "چانه‌زنی" ندارند.از نظر وی، سیاست تندروانه ایران نتوانسته جلوی تحریم‌های جدید را بگیرد، نتوانسته بر ترس و نگرانی حوزه اقتصاد اروپا بیافزاید و ائتلاف کشورهای عضو گروه ۱+۵ را بر هم بزند.ایگناسیوس می‌نویسد، برخی مقامات رسمی اروپایی و آمریکایی معتقدند که معامله و چانه‌زنی اصلی توأم با اعمال تحریم‌های اقتصادی و فشار بیشتر بر جمهوری اسلامی تازه دارد شروع می‌شود.به نوشته ایگناسیوس، شرکت‌کنندگان در بسیاری از مذاکرات تا "لبه" مرز می‌روند تا سرانجام به توافقی برسند و جلوی فاجعه را بگیرند. این نویسنده در عین حال یادآوری می‌کند که همیشه این طور نیست، چنانچه هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا، چند ماه پیش در جمع دانشجویان دانشگاه هاروارد گفت اگر دولتمردان در سال ۱۹۱۴ می‌دانستند که اوضاع در سال ۱۹۱۹، یعنی در پایان جنگ،‌ به چه شکل خواهد بود، حتما تصمیماتی دیگر گرفته بودند؛ اما دولتمردان چنین پیش‌بینی‌هایی نمی‌توانند بکنند.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
جناب ویش مستر پیداتون نیست؟منتظریم تا تحلیل خرید را ازتون بخونم .
من همچنان در حال بررسی هستم اما با شرایط پیش رو منتظر سکه 680 تومنی برای خرید هستم

بالا