• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من هیچوقت توصیه ای به خرید یا فروش ندارم
حتی نظر شخصیم رو هم میگم کلی بهم حمله میشه
بنده ترجیح می دم نظر شخصی و نتیجه تحلیلم رو اعلام کنم و هر کسی دوست داره هر نتیجه ای صلاح می دونه بگیره

هر کی حمله کرد شما یکی بزن تو سرش بقیش با من !
vahidrk.gif

شما فقط کافیه یه سیگنال بدی: "من امروز اقدام به فروش میکنم" همین باعث می شه که بقیه بچه ها هم بتونند بهتر تصمیم گیری کنند..
نیازی به توصیه و اینا نیست.. فقط بگید شما چی کار دارید می کنید به شخصه

من دیروز 400 بار اومدم توی این تاپیک دیدم هیچ کدوم از بزرگان نیستند و یه سری از بچه ها اومدند و هر کی یه چیز می گه !
همینم باعث شد که تقریبا 2 ملیون از دیروز تا امروز قیمت موجودی سکه من پایین بیاد و بد بخت بشم ! الانم اینطوری ام ! :
crazy.gif

در کل ما به شما و چند ا دیگه از دوستان اعتماد و ارادت داریم و پست های شما خیلی به کارمون میاد و کمک می کنه در تصمیم گیری :)
این رو از ما دریغ نکنید :)

پ.ن : دیروز یه سری تحلیل گر های آبگوشتی اومده بودند می گفتند بالاتر می ره برید بخرید ! = هورسا
لول!

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
چقدر نوسان میکنه این سکه لامصب
از دیروز صبح که 980 بود تا امروز ساعت 2.5 عصر حدود 105 تومن سقوط کرد ولی از ساعت 2.5 تا الان ساعت 5.5 حدود 50 تومن صعود کرد
دلار که کاهشی بوده اما انس تا الان حدود 7 دلار نسبت به دیروز صعود کرده
تحلیل چیه؟ بفروشیم یا صبر کنیم (طمع کنیم)؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
هر کی نوسان گیره الان بخره فردا پس فردا بفروشه سود خوبی می کنه

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
حمید جان نظرت چیه،اگه باز کشید بالا بفروشیم؟
منظورم برای 5شنبه هستش
یا فعلا دس نگه داریم؟
مثلا همین 980 رسید بفروشیم؟(هرچند این بازاریام نمیخرن این جور مواقع)

بنده به شخصه پنجشنبه بالای ۹۴۰ رفت میفروشم و تقریبا نصف سکه هامو میفروشم .
این نظر منه و تصمیم با خود شماست برادر

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
بنده به شخصه پنجشنبه بالای ۹۴۰ رفت میفروشم و تقریبا نصف سکه هامو میفروشم .
این نظر منه و تصمیم با خود شماست برادر

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

اره
منم فک کنم این قیمت زیاد دوم نخواهد داشت
ولی مشکل اینجاست اکثرا اینجا نمیخرن تو این جور نوسانات یا با کسر بیشتر از ارف (مثلا 15 به جای 10 برای نیم میخرن)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
قول حسینی برای رفع التهاب بازار ارز در سه روز آینده/کمبود ارز نداریم

دوستانی که قصد خرید دارند و تا حالا نخریذند پیشنهاد میکنم تا شنبه دست نگه دارند.اگر بدشانسی نیارند و انس در نتیجه جلسه 5شنبه بالا نره به احتمال زیاد سکه کاهش پیدا میکنه.مجلسی ها کلی حساس شدن
البته روند کلی صعودی است و هر کاهش فرصت خرید.تو این 1هفته زورشون رو میزنن.و تمام مشکلات مملکت از سوء مدیریت و تحریم و... سرجاشه و فقط احتمال تزریق گسترده ارز در کوتاه مدت بالاست
اگر یادتون باشه بهمن ماه هم که 1دفعه دلار تا 1800 رفت بالا وزیره اقتصاد و بهمنی و.... جو دادند که ارزون میکنیم و از این حرفا.رسانه ها هم 1صدا جو دادن و قیمت رو تا 1550 کشیدن پایین ولی دوباره زد بالا و 2000 رو رد کرد
این دفعه هم فکر کنم سناریوی مشابهی شکل بگیره:rolleyes:کاهش در کوتاه مدت و حرکت به سمت 3000 در میان مدت.
خبرآنلاین - مهلت یک هفته‌ای مجلس به دولت/ پیشنهاد طرح دوفوریتی اصلاح ساختار ارزی

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
بهتر نمیشه اگه اگه بشه موقتی هست
وقتی مدیرعامل قبلی بانک صادرات میگه دولت به سختی ارز رو وارد کشور میکنه یعنی یا ندارن یا همینی هم که دارن راحت نمیدن
وضع بدتر میشه که بهتر نمیشه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

دوستانی که قصد خرید دارند و تا حالا نخریذند پیشنهاد میکنم تا شنبه دست نگه دارند.اگر بدشانسی نیارند و انس در نتیجه جلسه 5شنبه بالا نره به احتمال زیاد سکه کاهش پیدا میکنه.مجلسی ها کلی حساس شدن
البته روند کلی صعودی است و هر کاهش فرصت خرید.تو این 1هفته زورشون رو میزنن.و تمام مشکلات مملکت از سوء مدیریت و تحریم و... سرجاشه و فقط احتمال تزریق گسترده ارز در کوتاه مدت بالاست
اگر یادتون باشه بهمن ماه هم که 1دفعه دلار تا 1800 رفت بالا وزیره اقتصاد و بهمنی و.... جو دادند که ارزون میکنیم و از این حرفا.رسانه ها هم 1صدا جو دادن و قیمت رو تا 1550 کشیدن پایین ولی دوباره زد بالا و 2000 رو رد کرد
این دفعه هم فکر کنم سناریوی مشابهی شکل بگیره:rolleyes:کاهش در کوتاه مدت و حرکت به سمت 3000 در میان مدت.
خبرآنلاین - مهلت یک هفته‌ای مجلس به دولت/ پیشنهاد طرح دوفوریتی اصلاح ساختار ارزی

خوب پس مشخصه روند صعودی داریم !!!!!

یادمه احمدی نژاد اون اوایل که دلار شد 1400 تومن می گفت ما تا 30 سال یه سره دلار استفاده کنیم بازم داریم !

بعد هم دیدی که چی شد ! :D

ادیت : اینیاش اینم تاپیکی که خودم زدم اون موقع ! :دی
http://forum.persiantools.com/t232568.html

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
فرصت خوبی برای خرید بود امروز
--------------------------------------------
از LAPD خبری نیست
اگر صدای منو میشنوی جواب بده:D
چقدر گفتم نفروش:wacko:

amin69r

Registered User
لایک‌ها
39
از LAPD خبری نیست
در مورد فروش برای 5شنبه نظری داری؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
عزیز شما که ماشالا حرفه ای هستید چی می شه در مواقعی که تایم فروش هست یه سیگنال هم به این تاپیک بدید ؟:(

...
شما فقط کافیه یه سیگنال بدی: "من امروز اقدام به فروش میکنم" همین باعث می شه که بقیه بچه ها هم بتونند بهتر تصمیم گیری کنند..
نیازی به توصیه و اینا نیست.. فقط بگید شما چی کار دارید می کنید به شخصه

من دیروز 400 بار اومدم توی این تاپیک دیدم هیچ کدوم از بزرگان نیستند و یه سری از بچه ها اومدند و هر کی یه چیز می گه !
همینم باعث شد که تقریبا 2 ملیون از دیروز تا امروز قیمت موجودی سکه من پایین بیاد و بد بخت بشم ! الانم اینطوری ام ! :
crazy.gif

بعد از یکی دو روز:

هر کی نوسان گیره الان بخره فردا پس فردا بفروشه سود خوبی می کنه

:) آقا به ما هم یاد بدید چه جوری میشه ظرف دو روز نوسان گیر شد

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا کی بفروشیم بنظرتون پنج شنبه سکه 950 رو خواهد دید من اون دفعه تا 980 هم رفت طمع کردم نفروختم این دفعه فرصتی دست بده فول فروش میزنم ایشاله
کسی از انس و جریاناتش خبری نداره دقیقا چه ساعتی شروع میشه !!!(منظورم جلسه اقای برنانکه)

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27

]
ارش جان تو مواقع بحران هم بیا و تحلیل کن تحلیل هات عالیه بخصوص که زمان خریدوفروشو یک اشاره ای هم میکنی:rolleyes:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
نكنه خدايي نكرده بلايي سر LAPD اومده، ديگه بعد تعطيلات مربوط به اجلاس پيداش نشده!

از LAPD خبری نیست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جدا دیگه آدم رغبت نمیکنه بیاد اینجا
یه عده که هنوز سواد خوندن نوشتن ندارن هنوز تو املای کلمات موندن اومدن اینجا
پ.ن:;)