farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
سلام
دوستان الان 36000000 تومن نقدی دارم
کی بخرم ؟
چی بخرم ؟
با تشکر
18 میلیونشو سکه بخر
18 میلیونشو دینار کویت
سلام
دوستان الان 36000000 تومن نقدی دارم
کی بخرم ؟
چی بخرم ؟
با تشکر
من هیچوقت توصیه ای به خرید یا فروش ندارم
حتی نظر شخصیم رو هم میگم کلی بهم حمله میشه
بنده ترجیح می دم نظر شخصی و نتیجه تحلیلم رو اعلام کنم و هر کسی دوست داره هر نتیجه ای صلاح می دونه بگیره
حمید جان نظرت چیه،اگه باز کشید بالا بفروشیم؟
منظورم برای 5شنبه هستش
یا فعلا دس نگه داریم؟
مثلا همین 980 رسید بفروشیم؟(هرچند این بازاریام نمیخرن این جور مواقع)
هر کی نوسان گیره الان بخره فردا پس فردا بفروشه سود خوبی می کنه
رو این حساب که همه دیروز فروختند بازار اشتباع شد و قیمت کاذب اومد پایینسلام
روی چه حسابی
بنده به شخصه پنجشنبه بالای ۹۴۰ رفت میفروشم و تقریبا نصف سکه هامو میفروشم .
این نظر منه و تصمیم با خود شماست برادر
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
قول حسینی برای رفع التهاب بازار ارز در سه روز آینده/کمبود ارز نداریم
دوستانی که قصد خرید دارند و تا حالا نخریذند پیشنهاد میکنم تا شنبه دست نگه دارند.اگر بدشانسی نیارند و انس در نتیجه جلسه 5شنبه بالا نره به احتمال زیاد سکه کاهش پیدا میکنه.مجلسی ها کلی حساس شدن
البته روند کلی صعودی است و هر کاهش فرصت خرید.تو این 1هفته زورشون رو میزنن.و تمام مشکلات مملکت از سوء مدیریت و تحریم و... سرجاشه و فقط احتمال تزریق گسترده ارز در کوتاه مدت بالاست
اگر یادتون باشه بهمن ماه هم که 1دفعه دلار تا 1800 رفت بالا وزیره اقتصاد و بهمنی و.... جو دادند که ارزون میکنیم و از این حرفا.رسانه ها هم 1صدا جو دادن و قیمت رو تا 1550 کشیدن پایین ولی دوباره زد بالا و 2000 رو رد کرد
این دفعه هم فکر کنم سناریوی مشابهی شکل بگیرهکاهش در کوتاه مدت و حرکت به سمت 3000 در میان مدت.
خبرآنلاین - مهلت یک هفتهای مجلس به دولت/ پیشنهاد طرح دوفوریتی اصلاح ساختار ارزی
در مورد فروش برای 5شنبه نظری داری؟فرصت خوبی برای خرید بود امروز
--------------------------------------------
از LAPD خبری نیست
اگر صدای منو میشنوی جواب بده
چقدر گفتم نفروش:wacko:
عزیز شما که ماشالا حرفه ای هستید چی می شه در مواقعی که تایم فروش هست یه سیگنال هم به این تاپیک بدید ؟![]()
...
شما فقط کافیه یه سیگنال بدی: "من امروز اقدام به فروش میکنم" همین باعث می شه که بقیه بچه ها هم بتونند بهتر تصمیم گیری کنند..
نیازی به توصیه و اینا نیست.. فقط بگید شما چی کار دارید می کنید به شخصه
من دیروز 400 بار اومدم توی این تاپیک دیدم هیچ کدوم از بزرگان نیستند و یه سری از بچه ها اومدند و هر کی یه چیز می گه !
همینم باعث شد که تقریبا 2 ملیون از دیروز تا امروز قیمت موجودی سکه من پایین بیاد و بد بخت بشم ! الانم اینطوری ام ! :![]()
هر کی نوسان گیره الان بخره فردا پس فردا بفروشه سود خوبی می کنه
]قول حسینی برای رفع التهاب بازار ارز در سه روز آینده/کمبود ارز نداریم
دوستانی که قصد خرید دارند و تا حالا نخریذند پیشنهاد میکنم تا شنبه دست نگه دارند.اگر بدشانسی نیارند و انس در نتیجه جلسه 5شنبه بالا نره به احتمال زیاد سکه کاهش پیدا میکنه.مجلسی ها کلی حساس شدن
البته روند کلی صعودی است و هر کاهش فرصت خرید.تو این 1هفته زورشون رو میزنن.و تمام مشکلات مملکت از سوء مدیریت و تحریم و... سرجاشه و فقط احتمال تزریق گسترده ارز در کوتاه مدت بالاست
اگر یادتون باشه بهمن ماه هم که 1دفعه دلار تا 1800 رفت بالا وزیره اقتصاد و بهمنی و.... جو دادند که ارزون میکنیم و از این حرفا.رسانه ها هم 1صدا جو دادن و قیمت رو تا 1550 کشیدن پایین ولی دوباره زد بالا و 2000 رو رد کرد
این دفعه هم فکر کنم سناریوی مشابهی شکل بگیرهکاهش در کوتاه مدت و حرکت به سمت 3000 در میان مدت.
خبرآنلاین - مهلت یک هفتهای مجلس به دولت/ پیشنهاد طرح دوفوریتی اصلاح ساختار ارزی
ه
پ.ن : دیروز یه سری تحلیل گر های آبگوشتی اومده بودند می گفتند بالاتر می ره برید بخرید ! = هورسا
لول!
فرصت خوبی برای خرید بود امروز
--------------------------------------------
از LAPD خبری نیست
اگر صدای منو میشنوی جواب بده
چقدر گفتم نفروش:wacko: