• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Arash6427

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سکه با حساب مالیات و حق ضرب نزدیک به 160000 زیر قیمت واقعیشه باید باشه 1100000 ولی الان 930 هست و این افت قیمت لحظه ایه تا آخر هفته کم کم قیمت واقعیه خودش رو پیدا می کنه و به 1100000 خواهد رسید(البته اگر اونس و دلار ثابت بمونه و کم نشه)مردم چون 1میلیون تو ذهنشونه تا می خواد رسه به 1 میلیون میخان برن بفروشن نمیدونن که با این دلار 1 میلیونم برای سکه مفته و باید عدد جدید 1500000 رو منتظر بود من خودم 44 تا امروز خریدم 910000 چون می دونم هر کدومو 200 زیر قیمت می خرم هرکیم می خاد بفروشه بره زیر قیمت بفروشه ما می خریم:D به نفعمون می شه ولی دوستانه بگم وضعیت خرابه هر چی دارید نگه دارید و هی بیشترش کنید. اگه ماستم بخری انبار کنی تو این مملکت به نفعته چه برسد به سکه. ریال دیگه هیچ وقت ارزششو بدست نمیاره چون اعتماد همه کم شده همه 100 میلیون 100 میلیون دارن از بانک در میارن می کنن دلار ( یا ماست:D)از پارسال همه چیز دو برابرم بیشتر شده در صورتی که بانک سود 20 درصد می ده یعنی یک ششم پول واقعیتون. نگه دارید و به اون بیفزایید اما زیاده روی نکنید و منتظر آذر ماه باشد که سکه 1.5 میلیون هم بالا تر می رود

Arash6427

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سکه امروز 115 هزار تومان ارزانتر از طلای موجود در خود معامله شد

سه شنبه ، ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ، ۰۰:۳۱
2 نظر

http://www.talanews.com/fa/plugins/...mbHRyW109d21pfHdhdGVybWFyay9qdXcucG5nfEJMfDc1 طلانیوز

طلانیوز: مقایسه قیمت طلای موجود در سکه بهارآزادی با قیمت معاملاتی آن در بازار نشان می دهد هم اکنون طلای موجود در یک سکه 115 هزار تومان بیشتر از نرخ سکه در بازار ارزش دارد.

به گزارش طلا نیوز هم اکنون ارزش طلای موجود در سکه بهارآزادی به علاوه 5 هزار تومان حق ضرب بانک مرکزی، یک میلیون و 55 هزار تومان است که با قیمت 940 هزار تومان تفاوت بسیاری دارد.

این می تواند به دو معنی باشد. پیش بینی می شود یا امروز قیمت سکه در محدوده 50 تا 60 هزار تومان افزایش قیمت پیدا می کند یا قیمت دلار امروز با کاهش همراه خواهد شد.

قیمت های واقعی انواع سکه، نیم سکه ، ریع سکه و سکه یک گرمی را در این صفحه طلانیوز ببینید:
طلا نیوز | فرمول و محاسبه آنلاین قیمت سکه و میزان حباب سکه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
بازار از امروز تا اوایل هفته بعد کاهشی است. والسلام

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سکه با حساب مالیات و حق ضرب نزدیک به 160000 زیر قیمت واقعیشه باید باشه 1100000 ولی الان 930 هست و این افت قیمت لحظه ایه تا آخر هفته کم کم قیمت واقعیه خودش رو پیدا می کنه و به 1100000 خواهد رسید(البته اگر اونس و دلار ثابت بمونه و کم نشه)مردم چون 1میلیون تو ذهنشونه تا می خواد رسه به 1 میلیون میخان برن بفروشن نمیدونن که با این دلار 1 میلیونم برای سکه مفته و باید عدد جدید 1500000 رو منتظر بود من خودم 44 تا امروز خریدم 910000 چون می دونم هر کدومو 200 زیر قیمت می خرم هرکیم می خاد بفروشه بره زیر قیمت بفروشه ما می خریم:D به نفعمون می شه ولی دوستانه بگم وضعیت خرابه هر چی دارید نگه دارید و هی بیشترش کنید. اگه ماستم بخری انبار کنی تو این مملکت به نفعته چه برسد به سکه. ریال دیگه هیچ وقت ارزششو بدست نمیاره چون اعتماد همه کم شده همه 100 میلیون 100 میلیون دارن از بانک در میارن می کنن دلار ( یا ماست:D)از پارسال همه چیز دو برابرم بیشتر شده در صورتی که بانک سود 20 درصد می ده یعنی یک ششم پول واقعیتون. نگه دارید و به اون بیفزایید اما زیاده روی نکنید و منتظر آذر ماه باشد که سکه 1.5 میلیون هم بالا تر می رود
حباب دلار هم حساب کردین!!!
به سکه زیادی که تو بازار هم هست فکر کردین!!!!
به اینکه بانک اقدام به پیشفروش کنه چطور!!!
و دلار دست بزرگان یک شبه میتونن بیارنش پایین چطور !!!!
انس که دیگه بیخیال اقایون نمیتونن کنترلش کنن_گرچه یکاری کردن امریکا و اسراییل صداشون بلند شد بابت خرید طلا از ترکیه_باور کنید رو همین حساب هم شده تمام سرمایه دار های جهان هم اینا بدبخت میشن تازه میشن مثل مردم ایران:lol:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
با رشد 0.3 درصدی انس فک کنم برای شنبه قیمت بالای 950 رو داشته باشیم

البته هر چی امکانات برای تهرانی هاست خدا وکیلی ! :D
این همدان داهاته !!!!!!! بالا می ره به زور می خرند ! پایین میاد نمی فروشد ! یه وضعیه اصن !

mehrdad emadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قول حسینی برای رفع التهاب بازار ارز در سه روز آینده/کمبود ارز نداریم

دوستانی که قصد خرید دارند و تا حالا نخریذند پیشنهاد میکنم تا شنبه دست نگه دارند.اگر بدشانسی نیارند و انس در نتیجه جلسه 5شنبه بالا نره به احتمال زیاد سکه کاهش پیدا میکنه.مجلسی ها کلی حساس شدن
البته روند کلی صعودی است و هر کاهش فرصت خرید.تو این 1هفته زورشون رو میزنن.و تمام مشکلات مملکت از سوء مدیریت و تحریم و... سرجاشه و فقط احتمال تزریق گسترده ارز در کوتاه مدت بالاست
اگر یادتون باشه بهمن ماه هم که 1دفعه دلار تا 1800 رفت بالا وزیره اقتصاد و بهمنی و.... جو دادند که ارزون میکنیم و از این حرفا.رسانه ها هم 1صدا جو دادن و قیمت رو تا 1550 کشیدن پایین ولی دوباره زد بالا و 2000 رو رد کرد
این دفعه هم فکر کنم سناریوی مشابهی شکل بگیره:rolleyes:کاهش در کوتاه مدت و حرکت به سمت 3000 در میان مدت.
خبرآنلاین - مهلت یک هفته‌ای مجلس به دولت/ پیشنهاد طرح دوفوریتی اصلاح ساختار ارزی

سلام
اقا یه سوال
البته چند تا صفحه قبل پرسیدم یه نفر بیشتر جواب نداد
من 40 میلیون پول دارم .
چی بخرم ؟ کی بخرم ؟ چطور بخرم ؟
چون اولیم معامله من هست نمیخوام ضرر کنم میخوام ریسکش کم یاشه
لطفا دوستان چند تا نظر بدید

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
اقا یه سوال
البته چند تا صفحه قبل پرسیدم یه نفر بیشتر جواب نداد
من 40 میلیون پول دارم .
چی بخرم ؟ کی بخرم ؟ چطور بخرم ؟
چون اولیم معامله من هست نمیخوام ضرر کنم میخوام ریسکش کم یاشه
لطفا دوستان چند تا نظر بدید

سلام،
بنظر من 2/3 رو سکه امامی بگیر و یک سوم رو دلار. الان هم با توجه به حباب منفی و ... برای خرید موقعیت خوبیه. موفق باشی

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
با رشد 0.3 درصدی انس فک کنم برای شنبه قیمت بالای 950 رو داشته باشیم

البته هر چی امکانات برای تهرانی هاست خدا وکیلی !
biggrinsmiley.gif

این همدان داهاته !!!!!!! بالا می ره به زور می خرند ! پایین میاد نمی فروشد ! یه وضعیه اصن !

واقعا همينطوره نميدونم چرا کسي کاري باهاشون نداره گاهي با 30-40 تومن اختلاف با فروش ميخرن اگر لطف کنن بخرن

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
سلام،
بنظر من 2/3 رو سکه امامی بگیر و یک سوم رو دلار. الان هم با توجه به حباب منفی و ... برای خرید موقعیت خوبیه. موفق باشی
دوست عزیز
افراد حرفه ای هیچوقت توصیه به خرید یا فروش ندارند
فقط تحلیلشون رو میگن و شما باید خودت به نتیجه برسی
من اگر جای شما بودم در حال حاضر از نزدیک بازار سکه و دلار هم رد نمی شدم
سعی کن روی چیزهای دیگه سرمایه گذاری کنی
مگر اینکه تا 1 سال به پولت نیاز نداشته باشی

mehrdad emadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز
سلام
حالا شما جای من .
چکار میکردید ؟ اگر این پول رو داشتید چی میخریدید ؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین کار تقسیم پول هست همیشه در ملک ارز و طلا
خوب پول کمی داری اگر زمین یا خونه سند دار می تونی با قسمتی از پولت بگیر که فکر نکنم بشه
همیشه در سقوط باید خرید کرد قطعا نمیشه گفت ولی امکان سقوط در کوتاه مدت هست. لذا به نظرم اگر نظرت خرید از بازار هست در سقوط ارز بگیر ولی با توچه به احتمال پیش خرید از بازار سکه نخر و پیش خرید کن
به هر حال کل سرمایتو در یه بازار نریز و نظرت بلند مدت باشه

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز

با شما موافقم، البته اینم کاملا درست هست که باید دید بلند مدت داشت ولی بنظر من بهترین بازار الان سکه هست نسبت به ملک و شمش و حتی ارز.

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت جهانی طلا به بیش از 1920 دلار خواهد رسید
چهارشنبه 22 شهریور 1391 ساعت 16:02

بینا- برخی کارشناسان اقتصادی و سرمایه گذاران بین المللی بر این باورند که در صورت اجرای سیاستهای انبساطی جدید از سوی بانک مرکزی آمریکا قیمت طلا بار دیگر به بیش از 1920 دلار خواهد رسید .
به گزارش بینا به نقل ازسایت طلا/ اینترنتی نیشن ، کارشناسان اقتصادی معتقدند با اجرای سیاستهای انبساطی جدید در آمریکا و تزریق نقدینگی بیشتر به بازارهای مالی و پولی این کشور احتمال رشد فزاینده قیمت طلا بار دیگر وجود دارد .
پاوان ناواواتاناسوب معاون شرکت وای ال جی در این باره تاکید کرد قیمت طلا طی هفته های آینده بار دیگر به بیش از 1920 دلار در هر اونس افزایش خواهد یافت ولی اگر بانک مرکزی آمریکا سیاستهای انبساطی جدیدی را اتخاذ نکند قیمت طلا در حد 1730 دلار ثابت باقی می ماند .
وی گفت پایین ترین قیمت طلا در دو ماه اخیر 1600 دلار در هر اونس بوده است و به نظر من قیمت طلا طی ماههای آینده روندی صعودی خواهد داشت .
به اعتقاد کارشناسان اقتصادی احتمال اجرای سیاستهای انبساطی جدید از سوی بانک مرکزی آمریکا با توجه با بالا بودن نرخ بیکاری این کشور بسیار زیاد است . بانک مرکزی اروپا نیز در تازه ترین نشست خود با اجرای طرح خریداری اوراق قرضه و بدهی منطقه یورو موافقت کرده است.

منبع

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
مبلغی سرمایه دستم امده .. میخوام نصف نصف طلا و دینار عراق بگیرم . احتمالا شنبه یا یکشنبه اگر سکه زیر 900 بیاد اقدام کنم . و قبل از برج 12 هم خواهم فروخت .. فکر میکنم برای انتخابات قیمت هارو هر جور شده بیارن پایین .. حتی به قیمت از دست دادن کل ذخیره ارزی. ولی فعلا خیر

بار روانی 1 میلیون هم مقاومت زیادی نشون میده .. 1 میلیون رو رد کنه به 1.500 راحت میرسه.

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
مبلغی سرمایه دستم امده .. میخوام نصف نصف طلا و دینار عراق بگیرم . احتمالا شنبه یا یکشنبه اگر سکه زیر 900 بیاد اقدام کنم . و قبل از برج 12 هم خواهم فروخت .. فکر میکنم برای انتخابات قیمت هارو هر جور شده بیارن پایین .. حتی به قیمت از دست دادن کل ذخیره ارزی. ولی فعلا خیر

بار روانی 1 میلیون هم مقاومت زیادی نشون میده .. 1 میلیون رو رد کنه به 1.500 راحت میرسه.

به نظرت ارز ریسکش بالاست ؟؟
ارز پایین نمیاد به نظرت طی 6-7 روز آینده ؟؟
چرا همشو ارز نمیگیری ؟؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به نظرت ارز ریسکش بالاست ؟؟
ارز پایین نمیاد به نظرت طی 6-7 روز آینده ؟؟
چرا همشو ارز نمیگیری ؟؟

ارز ریسکش بالاست ... چونکه اینا وقتی امنیتی میکنن ممکنه فردا بریزن تو خونه شما ارز رو بکشن بیرون یا نهایت موقع فروش بگیرنت ! در نتیجه مجبور بشی به قیمت های پایینتر بفروشی.! یا اگر تو بانک گذاشته باشی بامبول برات بازی کنن که ارز نداریم و ارزت رو بر نگردونن ! ..

بالا