• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
به نظرتون بازم بانک پیش فروش سکه میذاره ؟ مثل سال پیش ؟ هرچند چند روز پیش رئیس بانک مرکزی گفتش برنامه مدونی برای پیش فروش مجدد سکه داریم ولی من خیلی چشمم آب نمیخوره به نظرم فقط میخواست جو روانی ایجاد کنه تا قیمت سکه بیاد پایین چون خودشون هم میدونن که با ریختن سکه توی بازار دیگه نمیتونن قیمت طلا و ارز رو کنترل کنند و اگر هم بتونن فقط کوتاه مدت هستش. نظر شما چیه؟

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
ارز ریسکش بالاست ... چونکه اینا وقتی امنیتی میکنن ممکنه فردا بریزن تو خونه شما ارز رو بکشن بیرون یا نهایت موقع فروش بگیرنت ! در نتیجه مجبور بشی به قیمت های پایینتر بفروشی.! یا اگر تو بانک گذاشته باشی بامبول برات بازی کنن که ارز نداریم و ارزت رو بر نگردونن ! ..

حالت سوم که خور رییس بانک بهمون گفت ! گفت اگه ارز بذارین تو بانک ممکنه پس ندیم یا معادل ریالیه دولتیش رو بدیم !!!!
اما تو خونه یا موقع فروش فکر نکنما ؟!!
یعنی ممکنه اینجوری بشه ؟:blink:

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به نظرتون بازم بانک پیش فروش سکه میذاره ؟ مثل سال پیش ؟ هرچند چند روز پیش رئیس بانک مرکزی گفتش برنامه مدونی برای پیش فروش مجدد سکه داریم ولی من خیلی چشمم آب نمیخوره به نظرم فقط میخواست جو روانی ایجاد کنه تا قیمت سکه بیاد پایین چون خودشون هم میدونن که با ریختن سکه توی بازار دیگه نمیتونن قیمت طلا و ارز رو کنترل کنند و اگر هم بتونن فقط کوتاه مدت هستش. نظر شما چیه؟

فعلا همون پیش فروش های قبلی رو پاسخ بدهند !...

به هر حال شاید دوباره هم پیش فروش کنه ... ولی این پیش فروش هم اثری نداره چون وقتی قیمت داره میره بالا ! بخاطر کمبود ارز و طلا به صورت دائمیه ! سال پیش هم بخاطر انتخابات مجلس قیمت هارو کشیدن پایین وگرنه از سال پیش کشور ورشکسته بوده و تا حالا با بودجه هایی غیر از بودجه دولتی (به نظر من) قیمت ها پایین نگه داشته شده و این غول اقتصادی فعلا تا زمانی که احساس خطر نکنه وارد نمیشه و به نظرم باز هم برای انتخابات قیمت هارو بیارن پایین

اما تو خونه یا موقع فروش فکر نکنما ؟!!
یعنی ممکنه اینجوری بشه ؟
blinksmiley.gif

شما وقتی سکه میخری معلومه از کجا خریدی و در واقع همراه با سند به شما فروخته میشه ! ولی ارز چون سندی در کار نیست فردا میان میگن هر کی بدون سند بانک مرکزی ارز داشته باشه به جرم اختلال در اقتصاد کشور دلار هاش توقیف میشه .

در واقع چنین کاری رو میتونن انجام بدن اما در مورد سکه خیر.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فعلا همون پیش فروش های قبلی رو پاسخ بدهند !...

به هر حال شاید دوباره هم پیش فروش کنه ... ولی این پیش فروش هم اثری نداره چون وقتی قیمت داره میره بالا ! بخاطر کمبود ارز و طلا به صورت دائمیه ! سال پیش هم بخاطر انتخابات مجلس قیمت هارو کشیدن پایین وگرنه از سال پیش کشور ورشکسته بوده و تا حالا با بودجه هایی غیر از بودجه دولتی (به نظر من) قیمت ها پایین نگه داشته شده و این غول اقتصادی فعلا تا زمانی که احساس خطر نکنه وارد نمیشه و به نظرم باز هم برای انتخابات قیمت هارو بیارن پایین

شما وقتی سکه میخری معلومه از کجا خریدی و در واقع همراه با سند به شما فروخته میشه ! ولی ارز چون سندی در کار نیست فردا میان میگن هر کی بدون سند بانک مرکزی ارز داشته باشه به جرم اختلال در اقتصاد کشور دلار هاش توقیف میشه .

در واقع چنین کاری رو میتونن انجام بدن اما در مورد سکه خیر.

شما وقتی ارز از صرافی بخری به شما رسید میده !
برعکس سکه اکثرا بدون رسید در طلافروشی ها معامله میشه ! مگر اینکه به اون صرافی یا طلافروش اصرار کنید که بهتون رسید بده !

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
یکی از این نماینده ها هم گفته باید خرید و فروش ارز و سکه رو برای مردم نا امن کنیم!!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
شما وقتی ارز از صرافی بخری به شما رسید میده !
برعکس سکه اکثرا بدون رسید در طلافروشی ها معامله میشه ! مگر اینکه به اون صرافی یا طلافروش اصرار کنید که بهتون رسید بده !

برای سکه نیازی به رسید نداری ! چونکه خودش تو بسته بندی هست و معلومه از کجا گرفتی ...ولی ارز اینطور نیست و اگر تو خیابون دستت ببینن میتونن مصادره کنند ..

به هر حال سال پیش اینکارو انجام دادن و ارز هارو از مردم میگرفتند ..

اینم برای امسال که شاید فضا رو امنیتی کنند

بروجردی: نیازی به امنیتی کردن ارز نیست - تابناک | خبر فارسی

پی نوشت : یعنی چی؟! یعنی اینکه سه شنبه که سایتها نرخ دلار رو از روی سایت برداشتن .. فضا داشت امنیتی میشد ! و جلسه غیر علنی مجلس هم بر همین باب که اقا فضارو امنیتی نکنید به جاش فلان قدر ارز تزریق کنید !. (غصه انتخابات هم نخورید برای اون موقع هم داریم)

هر چند که به نظرم هدف پایین اوردن قیمت ارز نیست چون چنین قدرتی رو ندارند ! بلکه هدف جلوگیری از رشد به یکباره قیمت هاست و ترجیح میدن کم کم قیمت ها بره بالا تا هیجانات ناشی از این صعود منجر به شورش نشه .

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
عزيزم بچه ترسوندن نيست، اينا هر كاري ميكنن، از اين كارهاي نامعقول و غير عرف (غير قانوني) در دنيا اينجا خيلي روي داده و ميده.

ديگه در طي اين همه سال بايد اينو متوجه شده باشيد. دوستان فقط دارن جوانب كارو ميگن تصميم با خودتونه

برخلاف نظر دوستمون، ميگم اگه پول‌ها و دلارهايي رو كه در خارج دارن بيارن ايران يكساله اين كشور گل و بلبل ميشه ولي متاسفانه مثل اينكه خارجي‌ها به ما ارجح هستن.

ما هيچ وقت ورشكسته نيستيم فقط وجدان و اصول اخلاقي و وطن پرستي نداريم. همين

عزيزم بچه مي ترسوني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان با توجه به ايجاد جو تزريق قيمت كاهشي هست و با انجام تزريق باز هم كاهش خواهيم داشت. نظرتون در خصوص سقف كاهش چي هست و تا كي ادامه خواهد داشت؟

mehrdad emadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان سکه و دلار و طلا داره پایین میاد .
به نظرتون کف قیمت چقدر میتونه باشه ؟
خرید از کی میتونه سود دهی داشته باشه ؟

یه سوال دگه ؟ مانور آمریکا در تنگه هرمز با 25 کشور چه تاثیری روی قیمت طلا و دلار و سکه میتونه داشته باشه ؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
سکه با همون دلار روز جمعه هفته پیش الان باید بالای 900 باشه...
واقعا که آدم میمونه چی بگه.سیگار بهتر بود.این سیاست های آمریکا اعمال بشه میفروشم و دیگه هم پا توی سکه نمیزارم .کشت مارو

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
عزيزم بچه ترسوندن نيست، اينا هر كاري ميكنن، از اين كارهاي نامعقول و غير عرف (غير قانوني) در دنيا اينجا خيلي روي داده و ميده.

ديگه در طي اين همه سال بايد اينو متوجه شده باشيد. دوستان فقط دارن جوانب كارو ميگن تصميم با خودتونه

برخلاف نظر دوستمون، ميگم اگه پول‌ها و دلارهايي رو كه در خارج دارن بيارن ايران يكساله اين كشور گل و بلبل ميشه ولي متاسفانه مثل اينكه خارجي‌ها به ما ارجح هستن.

ما هيچ وقت ورشكسته نيستيم فقط وجدان و اصول اخلاقي و وطن پرستي نداريم. همين

این پول ها برای دولت نیست عزیز .. برای شخص اول مملکت هستش و ایشان هم در مواقع بحرانی کنترل میکنند . این تزریق ارز هم توسط دولت به عقیده من انجام نشده در واقع دولت اگر توانی میداشت قبلا این تزریق رو انجام میداد (شما کلا بودجه دولت رو جدا کنید)... این تزریق توسط تیم اقتصادی قدرتمندی انجام میشه که پروژه های کشور رو تحت اختیار داره و به نظر نمیاد در حدی تزریق کنه که خودش جای دولت رو بگیره و هدف هم کنترل بازار به شکلیه که فقط منجر به اغتشاش و شورش نشه یعنی کیان کشور مهمترین اصل هست برای این گروه چونکه در این صورت منافع اقتصادی خودشون به خطر میفته .

------

سکه به 900 هم رسید دوباره کشید بالا ... اگر تا دوشنبه روند نزولی باشه به نظرم فرصت خرید خوبی میتونه باشه .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
ساعت 13:30 طلافروشی بودم . قیمت سایتا واسه گرم 18 >>> 93500 بود اما قیمت تابلو 91200 بود . به طلافروش نشون دادم مونده بود چجوری نرخ اعلام کردن بهشون . خلاصه خریدمونو کردیم . البته شکسته واسه سرمایه گذاری بالای یکسال .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
ساعت 13:30 طلافروشی بودم . قیمت سایتا واسه گرم 18 >>> 93500 بود اما قیمت تابلو 91200 بود . به طلافروش نشون دادم مونده بود چجوری نرخ اعلام کردن بهشون . خلاصه خریدمونو کردیم . البته شکسته واسه سرمایه گذاری بالای یکسال .

قیمتاش اپدیت نبوده ! ساعت 12 شده بود 91 تومن

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
نميدونم نظر دوستان چيه اما فعلا هفته آينده دلار کمي استراحت ميکنه شايد تا 2200 هم بياد اما احتمال اينکه اونس صعودي بشه هست پس سکه فکر نکنم زياد بياد پايين خلاصه اتفاقات آخر هفته جهاني خيلي چيزارو مشخص ميکنه... بازار پرريسکه فکر کنم براي افرادي که خريد پايين دارن نظاره کردن بهتر باشه من خودم چندتا 940 فروختم منتظرم عکس العمل دولت رو ببينم شايد هفته بعد فرصت خريد خوبي پيش بياد... شايد هم من پشيمون از فروشم بشم

بالا