babak1388
Registered User
دوستان دقیق کسی میدونه دقیق الان سکه چنده طلا فروشی ؟
سایت نه . بازار
من چند روز پیش تعدادی سکه خریدم، سایت مثقال و اتحادیه طلای تهران باز بود! دقیقا به همون قیمت حساب کرد.
دوستان دقیق کسی میدونه دقیق الان سکه چنده طلا فروشی ؟
سایت نه . بازار
الان قیمت های بازار مثل سایت شده
خیالت راحت
اختلافش 1 - 2 تومنه ک طبیعیه
بله متاسفانه شهرستانها همشون همینه چون نظارتی روشون نیست. فقط صرافیهای تهران به قیمت اعلام شده خرید و فروش میشه.سر زندگیم شرط می بندم الان برم بازار داهات همدان
می گه به قیمت طلاش می خریم 890 تومن !
منم خودم اندیشم که با مرکز شهر و بازار اصلی سکه فروش ها 1.5 ساعت راه هست اما میرم اونجا میفروشم و تو محل خودمون آب نمیکنمسر زندگیم شرط می بندم الان برم بازار داهات همدان
می گه به قیمت طلاش می خریم 890 تومن !
بورس ارز که منتفی تنها با پیش فروش
ولی من مردد شدم چرا بازار ریختن به هم با 3 تا خبر اخری که دادن!!
بله متاسفانه شهرستانها همشون همینه چون نظارتی روشون نیست. فقط صرافیهای تهران به قیمت اعلام شده خرید و فروش میشه.
خیر ؛ بهترین موقه برای فروشهالان وقت خریده ؟؟؟؟
خیر ؛ بهترین موقه برای فروشه
تجربه دو سالم میگه به یکباره سقوط میکنه
من حرفه ای نیستم اما حرفه ای ها در این شرایط نظاره گر یا فروشنده هستند چون تا الان باید سود خودتونو کرده باشید
چرا فروش؟؟؟؟
مگه حباب منفی نداره
عزیز سکه ریالی، حباب + داره!(دلیلش رو میگم چرا)
دلار هم حباب + داره!
ولی اگه سکه رو بر اساس دلار حساب کنید حباب منفی میشه! دلیلش هم اینه که دلار ارزشش کمتر از قیمت روز هست!
امروز قیمت طلای سکه حدود 940 بود ولی قیمت سکه حدود 956!یعنی حدود 16 تومن حباب +!(البته حدود 5 تومن بانک مرکزی کارمزد میگیره)
ولی وقتی بر اساس قیمت جهانی حساب کنید، این حباب منفی بنظر میاد، در حالی که مثبت هست.
دلیل این گرانی ها هم، نبود سکه در بازار، یا افزایش خریدار نیست! فقط و فقط بدلیل افزایش حبابی قیمت دلار، قیمت سکه بالا رفته.
و من فکر میکنم اگه در مذاکرات یکی از دو طرف کمی عقب نشینی کنه، و در نزدیکی انتخابات امریکا، مقداری از تحریم ها لغو با معلق بشه بروی قیمت دلار خیلی تاثیر خواهد داشت (چون من شخصا فکر میکنم قسمت بزرگی از افزایش قیمت دلار بدلیل جو روانی هست نه تحریم و کاهش ارزش ریال و ...)
من حدود 40 میلیون پول دارم ...
بنظر دوستان سکه و ارز بخرم یا نه؟
نظر خودم اینه که ممکنه در یک هفته آینده قیمت ها کاهش محسوسی داشته باشه.
عزیزان چه پیشنهادی دارند؟
((اینم بگم که من برای کوتاه مدت نمیخوام، حداقل 5 6 سال بعد فروخته خواهند شد!))
تا 5 یا 6 سال دیگه به نظرم دینار عراق گزینه خوبیه .. ولی نه خریدش برای الان ! فکر میکنم نزدیک انتخابات خرید کنید بهتره.
در ضمن تحلیلتون اشتباست امروز حساب کردم تقریبا هر سکه قیمت واقعیش با دلار 2550 چیزی در حدود 1.250 هست ! .. با دلار 2500 کمی کمتر.