• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خوبه خوب چه بهتر . . . (چی بگم والا :stun:)
هیچی این خبر حتی اگه دروغ باشه یعنی
تقاضای بیشتر و افزایش قیمت ارز
اگه راست باشه یعنی مردم زود باشید برید ارز بخرید که میخواد یه جهش حسابی بکنه قیمت

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
بعضی ها میگن این جریان عرضه ارز 2 درصدزیر نرخ بازار یعنی به رسمیت شناختن بازار آزاد و ترک نرخی شدن ارز و این باعث میشه که از نوسانات شدید در نرخ ارز جلوگیری بشه .
اگه این تحلیل درست باشه یعنی حداقل تا مدتی از افزایش چشمگیر در نرخ ارز و سکه خبری نسیت .

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
بحث جدیدی به صورت تقریبا گسترده در سایت ها به عنوان آزادسازی نرخ ارز و یارانه ارزی در حال شکل گیریه.
انگار دولت تصمیماتی داره که یارانه رو 90 هزار بکنه و ارز رو آزاد !
الف - آيا «هدفمندسازی نرخ ارز!» در راه است؟
90 هزار تومان یارانه نقدی ارزی - ( Tala.ir ) سایت طلا
90 هزار تومان یارانه نقدی ارزی؟ - Tabnak.IR | تابناك
بدبختی اینه که دیگه جرات نداریم کوچکترین حرفی بزنیم ! فقط باید بخونیم و افسوس بخوریم !

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
وزیر صنعت سناریوی پرداخت یارانه ارزی را تائید کرد.خدا خودش بدادمون برسه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان لطفا نظرات شخصی و دلایل خود را برای این هفته ی پیشه رو بیان بفرمایید. اونس در این هفته صعودی خواهد بود ؟؟؟؟؟؟ وضعیت دلار را چگونه می بینید؟

دکتر جان من قصد دارم دوشنبه یا سه شنبه خرید کنم . به نظر شما 980 و 990 می تونه برای خرید سکه مناسب باشه؟؟؟؟؟

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
دوستان لطفا نظرات شخصی و دلایل خود را برای این هفته ی پیشه رو بیان بفرمایید. اونس در این هفته صعودی خواهد بود ؟؟؟؟؟؟ وضعیت دلار را چگونه می بینید؟

دکتر جان من قصد دارم دوشنبه یا سه شنبه خرید کنم . به نظر شما 980 و 990 می تونه برای خرید سکه مناسب باشه؟؟؟؟؟

تو اغلب سایت های معتبر بررسی قیمت طلا گفته شده قیمت طلا به علت سیاست های انبساطی در ایالات متحده صعودی خواهد بود.ضمنا بانک های مرکزی اروپا و ژاپن هم درحال تصمیم گیری برای خرید اوراق قرضه هستند
به عنوان مثال در نظرسنجی این هفته سایت معتبر kitco تعداد21 کارشناس شرکت کردند که 15 نفر به افزایش قیمت طلا 4نفر به کاهش قیمت و 2 نفر هم به عدم تغییر قیمت طلا رای دادند
bullish-bearish-survey77.jpg

بنده هم شخصا معتقدم قیمت طلا اینهفته صعودی خواهد بود.اما در ایران قیمت طلا بیشتر به نرخ دلار وابسته هست تا اونس جهانی
بنابر این باید ببینید که نرخ دلار در این هفته چه تغییری میکنه
ضمنا تو این شرایط با قیمت 980-90 خرید کردن در کوتاه مدت ریسک بالایی داره.مگر اینکه قصدتون سرمایه گذاری بلند مدت باشه
این نظر شخصی منه و کارشناسانه نیست

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
راستی دوستان
مانور مین روبی امریکا و متحدانش(مجموعا حدود 30 کشور) در خلیج فارس اغاز شده
هدف این مانور اینه که به ایران نشون بدن درصورت بستن تنگه هرمز آمریکا و متحدانش توانایی مقابله با ایران رو دارند.این مانور بزرگترین مانور انجام شده درتاریخ خلیج فارس هست!
احتمالا این مانور باعث افزایش قیمت نفت(درجهان).و طلا و نرخ ارز(در ایران) خواهد شد

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
راستی دوستان
مانور مین روبی امریکا و متحدانش(مجموعا حدود 30 کشور) در خلیج فارس اغاز شده
هدف این مانور اینه که به ایران نشون بدن درصورت بستن تنگه هرمز آمریکا و متحدانش توانایی مقابله با ایران رو دارند.این مانور بزرگترین مانور انجام شده درتاریخ خلیج فارس هست!
احتمالا این مانور باعث افزایش قیمت نفت(درجهان).و طلا و نرخ ارز(در ایران) خواهد شد
باعث کاهش قیمت نفت میشه.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بنظر میرسه 980 شده قیمت کف . هر وقت توی اسن چند روزه قیمت کمتر از این شئه خیلی زود رفته بالاتر و من فکر میکنم تقاضا برای خرید توی قیمت زیر 980 زیاد میشه .

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خیلی جالبه

ساعت 12:30pm قیمت انس جهانی داره میاد پایین (1757)، طلا و سکه داره میره بالا...

عجب شیر تو شیریه

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
خیلی جالبه

ساعت 12:30pm قیمت انس جهانی داره میاد پایین (1757)، طلا و سکه داره میره بالا...

عجب شیر تو شیریه

این روند از پنجشنبه دو هفته پیش شروع شده...
طلا از اون وقت شروع کرد به کاهش حباب منفی ش .الان بازم هنوز خیلی حباب منفی هست...

ساعت یک ...
گرم طلا به 100,000 تومان رسید.

Last edited:

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من این بار بدجور گیج شدم. نمی دونم خریدا انجام بدم امروز یا نه. دکتر هم که نمیاد راهنمایی کنه.

بالا