• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دلیلشم میتونید بگید؟
هرگونه اقدام تنش افرین در منطقه حساس خلیج فارس باعث افزایش قیمت نفت میشه

برای چی افزایش
به نظر منم باید باعث کاهشش بشه
اینا دارن مارو زیر سوال میبرن قدرت مارو و هر چیزی که داریم اصولا نفت هم چجیزی هست که ما بهش مینازیم
پس اصولا باید بخوره تو سرش

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
برای چی افزایش
به نظر منم باید باعث کاهشش بشه
اینا دارن مارو زیر سوال میبرن قدرت مارو و هر چیزی که داریم اصولا نفت هم چجیزی هست که ما بهش مینازیم
پس اصولا باید بخوره تو سرش

بدون شک اقدامات تنش زا باعت افزایش قیمت نفت میشه. اما این رزمایش ها فکر نکنم تنش زا باشند

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دلیلشم میتونید بگید؟
هرگونه اقدام تنش افرین در منطقه حساس خلیج فارس باعث افزایش قیمت نفت میشه

این اقدام بیشتر از اینکه تنش آفرین باشه ثبات آفرین هست. اقدام اگر از طرف ایران صورت بگیره تنش آفرینه ولی از طرف آمریکا موجب ثبات میشه. البته نفت منظورمه ها.
/
این چیز گنده کیه زیر پستای من لایک زده XD

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
مقاومت مهم سکه سطح یک میلیون تومان است که قیمت به این سطح نزدیک شده اگر بتواند این سطح را بشکند و بالای آن قرار گیرد سیگنال بسیار مثبتی برای سکه محسوب می شود.

index.png

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
من نیم رو 485700 خرید کردم و تمام هم 970 .

واسه سرمایه گذاری بلند مدت حداقل یکساله . اگه موقعیت خوبی پیش بیاد وارد نوسان گیری هم میشم .

فعلا منتظرم پوند بیاد رو 3900 خرید کنم .یا دلار 2400

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دیروز می خواستم روی 970 بخرم اما موکول کردم به امروز که امروز هم بدجور دلار رفت بالا و سکه هم شد 1 تومن.

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
دیروز می خواستم روی 970 بخرم اما موکول کردم به امروز که امروز هم بدجور دلار رفت بالا و سکه هم شد 1 تومن.

من سر صبح تلفنی هماهنگ کردم با موبایل بانکم پولشو دادم . هنوز نرفتم بگیرم . جاش امنه همونجا :دی

هنوز هم حباب منفی داره سکه و واسه بلند مدت سود خوبی میشه گرفت ازش(سود که نه همون حفظ ارزش پول) .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
پیش بینی رشد بهای طلا در نظرسنجی این هفته کیتکو

به گزارش سایت طلا به نقل از کیتکو، در نظرسنجي اين هفته سايت کيتکو از 33 کارشناس اين سايت 29 نفر در اين نظرسنجي شرکت کرده اند که در اين ميان 24 نفر به افزايش، يک نفر به کاهش و 4 نفر ديگر به عدم تغيير بهاي طلا در هفته جاري راي داده اند.

براساس این گزارش، کارشناسان این سایت شامل معامله گران شمش طلا، سرمایه گذاران بانک ها و بازرگانان بورس فیوچرز و مدیران پولی و تحلیلگران چارت تکنیکال می باشند.

به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری، پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا در جلسه روز پنج شنبه از خرید40 میلیارد دلاری اوراق قرضه دولت در هر ماه تا زمان بهبود بازار کار این کشور خبر داد اکثر کارشناسان این سایت به افزایش بهای طلا در هفته جاری رای دادند.

این گزارش می افزاید، "باب تبات" تحلیلگر کالاهای اقتصادی وب سایت کانادایی پیش بینی کرده است بهای طلا با اجرای طرح جدید محرکه اقتصادی توسط بانک مرکزی آمریکا روند صعودی را در پیش خواهد گرفت و نرخ تورم نیز با افزایش روبه رو خواهد شد.

تحلیلگران دیگر این سایت براین باورند اونس جهانی طلا سطح معاملاتی کنونی را نیز خواهد شکست و به 1800 دلار خواهد رسید.

براین اساس،"شان لاسک" کارشناس اقتصادی این سایت نیز تصریح کرد: علاوه بر اجرای طرح جدید محرکه اقتصادی توسط بانک مرکزی آمریکا ، تشدید تنش ها و درگیری های سیاسی در خاورمیانه نیز تاثیر بسزایی در رشد بهای طلا دارند.

وی در ادامه افزود: انتشار گزارشات از حملات به سفارتخانه ها در آفریقای شمالی و خاورمیانه به نفع فروشندگان طلا در هفته جاری خواهد بود

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
پیش بینی رشد بهای طلا در نظرسنجی این هفته کیتکو

به گزارش سایت طلا به نقل از کیتکو، در نظرسنجي اين هفته سايت کيتکو از 33 کارشناس اين سايت 29 نفر در اين نظرسنجي شرکت کرده اند که در اين ميان 24 نفر به افزايش، يک نفر به کاهش و 4 نفر ديگر به عدم تغيير بهاي طلا در هفته جاري راي داده اند.

براساس این گزارش، کارشناسان این سایت شامل معامله گران شمش طلا، سرمایه گذاران بانک ها و بازرگانان بورس فیوچرز و مدیران پولی و تحلیلگران چارت تکنیکال می باشند.

به گزارش سایت طلا به نقل از این پایگاه خبری، پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا در جلسه روز پنج شنبه از خرید40 میلیارد دلاری اوراق قرضه دولت در هر ماه تا زمان بهبود بازار کار این کشور خبر داد اکثر کارشناسان این سایت به افزایش بهای طلا در هفته جاری رای دادند.

این گزارش می افزاید، "باب تبات" تحلیلگر کالاهای اقتصادی وب سایت کانادایی پیش بینی کرده است بهای طلا با اجرای طرح جدید محرکه اقتصادی توسط بانک مرکزی آمریکا روند صعودی را در پیش خواهد گرفت و نرخ تورم نیز با افزایش روبه رو خواهد شد.

تحلیلگران دیگر این سایت براین باورند اونس جهانی طلا سطح معاملاتی کنونی را نیز خواهد شکست و به 1800 دلار خواهد رسید.

براین اساس،"شان لاسک" کارشناس اقتصادی این سایت نیز تصریح کرد: علاوه بر اجرای طرح جدید محرکه اقتصادی توسط بانک مرکزی آمریکا ، تشدید تنش ها و درگیری های سیاسی در خاورمیانه نیز تاثیر بسزایی در رشد بهای طلا دارند.

وی در ادامه افزود: انتشار گزارشات از حملات به سفارتخانه ها در آفریقای شمالی و خاورمیانه به نفع فروشندگان طلا در هفته جاری خواهد بود
البته این نظرسنجی که شما بهش اشاره کردید مال هفته قبل بود
نظر سنجی این هفته کیتکو اینه:
Gold Prices Survey
از 34 کارشناس.21نفر به نظر سنجی پاسخ دادند
15 نفر رای به افزایش قیمت و 4 نفر رای به کاهش قیمت دادند.دونفر گفتند قیمت تغییری نمیکنه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
pc-blue.png

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دیروز نخریدم. عجب اشتباهی . حالا کم این قیمتا بزارید جلو چشام ! سکته می کنم:D

Haj_Ehsan

Registered User