• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
خوبی؟
همین الانم مطمین باش به زور رو این قیمت نگه داشتن هیچ ارزی ندارن
بحرانی هست

ممنون خوبم . شما خوبی؟

روی این قیمت به طور مصنوعی نگه داشتن .. اما اگر نتونن روی 3000 تا 3200 به طور مصنوعی نگه دارن .. وضعیت بحرانی میشه . جامعه امادگی دلار 3000 تومانی رو داره ! هم اون وارد کننده هم تعدادی از مردم عادی.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
قشنگ میشه اونس هم بیاد یه جهش قشنگ بزنه + دلار هم که دیگه عادت شده شب بخوابی و فردا ببینی برای 50 تا 100 تومن صعود اماده هست. = سکه 12000000

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
قشنگ میشه اونس هم بیاد یه جهش قشنگ بزنه + دلار هم که دیگه عادت شده شب بخوابی و فردا ببینی برای 50 تا 100 تومن صعود اماده هست. = سکه 12000000
باز شما خریدی و انتظار برای صعود :D

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
سیاست بانک مرکزی نگه داشتن قیمت سکه زیر 1 میلیون بود( حباب سکه ) برای اینکه بتونه طلا و سکه رو از دست مردم با این قیمت بیرون بکشه ...و انصافا هم جواب داد ! ... چه سکه ای فروختند مردم تو بازار تو رنج 900 تا 1 میلیون .

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من که خرید اصلی را زود انجام دادم. البته سرمایه ام بیشتر در کار دیگری اما سکه هامو بار اول 705 خریدم حدود 50 روز قبل

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
سیاست بانک مرکزی نگه داشتن قیمت سکه زیر 1 میلیون بود( حباب سکه ) برای اینکه بتونه طلا و سکه رو از دست مردم با این قیمت بیرون بکشه ...و انصافا هم جواب داد ! ... چه سکه ای فروختند مردم تو بازار تو رنج 900 تا 1 میلیون .

اونایی که اوراق گرفتن که دیگه واقعا بدجور حالشون گرفته شده.
خود من هم هرزمان توی دو سه ماه اخیر خواستم نوسان گیری کنم جا موندم.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مجددا دلار هم داره از روی سایت ها حذف میشه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان کلا فکر می کنید این جریان صعود را تا کی داشته باشیم. من به فکر فروش بودم در قیمت مناسبی . اما فازها دارن از دلار 3000 تومنی خبر می دهند و باید صبر کرد فعلا.

صراف ها و طلا فروش ها هر وقت یه خورده بازار هیجانی می شد دیگه نمی خریدند اما عجیبه این بار دارن با تمام قدرت و با قیمت خوب می خرند پس باید گفت دلار 3000 تومنی خوش اومدی

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
جالبه سکه آتی مهر ماه از نقدی جا مونده :)))))
حباب سکه هم داره لحظه لحظه کمتر میشه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوستان یک توصیه دوستانه میکنم و اونم اینه که زیاد هیجانی نشید . هیجان زیاد برای آدم خوب نیست :p. ضمنا هیچوقت دولت رو دست کم نگیرید ، دولت اگه جنازه هم شده باشه ، بازم دولته و خیلی قویتر از فعالان بازار ارزه

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من امروز 9 تا از سکه هامو به خاطر نیاز مالی فروختم.
دونه ای 1008!
این 9 تا رو دقیقا 21 شهریور به قیمت 940 خریدم(مجموعا8.46میلیون)و بعد از دوهفته به قیمت 1008 فروختم(مجموعا 9.072میلیون)
یعنی 7.2% (612تومن)سود در نصف ماه!فکر کنم بهترین سود نسبت به بازه زمانی بود که تاحالا از سکه بدست اوردم.تازه اگه فقط چند ساعت بیشتر صبر میکردم میتونستم خیلی بیشتر هم سود کنم:grrr:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من میخوام قیمتها خوب که رفت بالا تو این چند روزه برم نیم سکه های سال 82 و84 رو بفروشم بعد یه کم منتظر بشم قیمتها بیاد پایینتر برم تمام سکه تبدیلش کنم
حالا ببینم چی میشه
فکر میکنم شاید مقطعی بیاد پایین یه کم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من میخوام قیمتها خوب که رفت بالا تو این چند روزه برم نیم سکه های سال 82 و84 رو بفروشم بعد یه کم منتظر بشم قیمتها بیاد پایینتر برم تمام سکه تبدیلش کنم
حالا ببینم چی میشه
فکر میکنم شاید مقطعی بیاد پایین یه کم

مرفه بی درد !

پ.ن: مامان من چند وقت پیش رفته بود تمام سکه های امامیشو با کلی ضرر تبدیل کرده بود به طرح قدیم. میگه اونا رو نمیشه کادو داد ، شاید طرف خوشش نیاد :f34r::lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرفه بی درد !

پ.ن: مامان من چند وقت پیش رفته بود تمام سکه های امامیشو با کلی ضرر تبدیل کرده بود به طرح قدیم. میگه اونا رو نمیشه کادو داد ، شاید طرف خوشش نیاد :f34r::lol:

راست میگی چه مامان با شخصیتی دمش گرم
نه بابا افتک جون ما که سکه ای نداریم بابا .یه چند تا دونه گذاشتیم کنار دلمون خوشه :دی

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
مرفه بی درد !

شما كه مرفه بي دردين
كي تو اين دوره زمونه ميتونه جز شما تمام سكه كادو بده

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
سرمایه داران گرامی در چه حال اند؟
به نظرتون با ذخیره و خرید و فروش به اقتصاد بیمار این مملکت ضربه نمی زنید؟؟؟
چرا نمی زنید با هم یه کارخونه کوچیک بزنین آخه؟

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دولت دوباره داره کلاهی که سر مردم پارسال گذاشت رو اجرایی میکنه...حواسا جمع باشه کسی ضررر نکنه.خرید تو این شرایط واقعا ریسکه.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
به دلم افتاده یه سریا بد ضرر کنن :(
تو این شرایط دل شیر میخواد خرید ارز یا سکه من که به شخصه ندارم و این کارم نمیکنم:eek:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
راست میگی چه مامان با شخصیتی دمش گرم
نه بابا افتک جون ما که سکه ای نداریم بابا .یه چند تا دونه گذاشتیم کنار دلمون خوشه :دی
الکی نگو هورسا. من که میدونم این خانوما چه زراندوز هایی هستن. مصداق آیه شریفه " الذین یکنزون الذهب و الفضه و لا ينفقونها فى سبيل الله " خود خودتی.

پ.ن: یکی از فامیلای ما تعریف میکرد اول انقلاب زنش 1500 تا سکه داشته :wacko: فروخته بوده یه خونه 140 متری تو میدون گرگان خریده بوده :blush: ، حساب کنید ضرر نامبرده را !!
شما كه مرفه بي دردين
كي تو اين دوره زمونه ميتونه جز شما تمام سكه كادو بده

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی خوب مچشو گرفتی :D
جوسازی نکنید ! شما مثلا برای عروسی برادرتون چی میدین ؟ یا برای بچه دار شدن خواهرتون ؟ آدم باید تمام سکه بده دیگه . ربع و نیم برای فامیل درجه دوئه

سرمایه داران گرامی در چه حال اند؟
به نظرتون با ذخیره و خرید و فروش به اقتصاد بیمار این مملکت ضربه نمی زنید؟؟؟
چرا نمی زنید با هم یه کارخونه کوچیک بزنین آخه؟

میخوایم اقتصاد بیمار رو خلاصش کنیم زجرکش نشه :p
کارخونه چیه میرحسن جان . صدات از جای گرم در میاد. ما تو همین کار خودمون موندیم

دولت دوباره داره کلاهی که سر مردم پارسال گذاشت رو اجرایی میکنه...حواسا جمع باشه کسی ضررر نکنه.خرید تو این شرایط واقعا ریسکه.
اتفاقا من امروز با واسطه یورو خریدم 3270

بالا