• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
تو این شرایط کسی نمیتونه به شما کمک کنه چون ممکنه خدایی نکرده ضرر کنین...

بازار کارش از این پیش بینی ها گذشته و به یه خبر سریع واکنش نشون میده...حالا چه + و چه منفی

پس بهترین کار اینه که اخبار رو دنبال کنین و با اخبار پیش برین.

مرسی چون پول لازم بودم برای یه جنسی میخواستم بدم بره

تحلیل اینه که خودشونم ریدن نمیدونن چی کار کنن

نمیدونم تا کی میخوان دهن ملتو صاف کنن

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
من یه سوال دارم خیلی واسم مشغله فکری ایجاد کرده شمش ارزش داره خریدنش یا سکه تمام؟:(
موقع فروش شمش اذیت نمیکنن؟ یا هر جایی میخره؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119

هدف کلی دولت مشخص شده است .. کاهش بار روانی و دلگرمی دادن به مردم و واردکنندگان ..

در واقع وقت کُشی ... تاثیرات کوتاه مدت داره اما بلند مدت خیر.

--------------

اون دوستمون هم که فرمودن رشته شون اقتصاد هستش و میدونن تو این هفته دلار به زیر 2000 میرسه اگر بیان و نظرشونو بگن ممنون میشم.

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
هدف کلی دولت مشخص شده است .. کاهش بار روانی و دلگرمی دادن به مردم و واردکنندگان ..

در واقع وقت کُشی ... تاثیرات کوتاه مدت داره اما بلند مدت خیر.

--------------

اون دوستمون هم که فرمودن رشته شون اقتصاد هستش و میدونن تو این هفته دلار به زیر 2000 میرسه اگر بیان و نظرشونو بگن ممنون میشم.

متوجه منظورتون نشدم می تونین واضح تر بگین منظورتون از کاهش بار روانی و دلگرمی دادن به مردم چیه؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
متوجه منظورتون نشدم می تونین واضح تر بگین منظورتون از کاهش بار روانی و دلگرمی دادن به مردم چیه؟

دمیدن حس امید (که اوضاع خوب میشه ) + هشدار به کسانی که با این قیمت ها خرید میکنند که نخر .. ممکنه توافق صورت بگیره و قیمت ها ریزش کنه یا بر عکس به کسانی که سکه دارن و منتظر هستند بالاتر بره .. هشدار که برو سریعتر بفروش تا ضرر نکنی.

امری که مشهود هست ..وجود نقینگی بالا در جامعه + کمبود ارز است ... و بهبود این اوضاع حداقل از الان اگر همین الان توافق صورت بگیره و تحریم ها برداشته بشه ! یک ماه تا دو ماه به طول مینجامه

راهش هم اینه که ایران یک وام ارزی سنگین میتونه بگیره تا بتونه کمبودش رو جبران کنه . و کم کم نقدینگی رو خارج کنه اگر بخوان اوضاع رو بهبود بدهند .. اگر هم بخوان که یارانه هارو اضافه کنند که نقدینگی هم افزایش پیدا میکنه و قیمت ارز افزایشی تر.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
من یه سوال دارم خیلی واسم مشغله فکری ایجاد کرده شمش ارزش داره خریدنش یا سکه تمام؟:(
موقع فروش شمش اذیت نمیکنن؟ یا هر جایی میخره؟
شما باید شرایط بازار ایران رو در نظر بگیرید با توجه به اینکه خیلی اوقات خرید و فروش خرد هست و مقدار کم راحت قابل خرید و فروشه سکه بهتر هست
اما در خارج از ایران شمش بهتر خواهد بود واسه فروش چون طلای خالص هست البته با مدارک و تاییدیه های آنالیز و خلوصش
پس اگر در داخل ایران اقدام به خرید و بعد فروش در مقدار کم می خواهید انجام بدین سکه مناسب تر هست

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
افت قیمت اگر چشمگیر باشه یعنی زیر 900 می تونه فرصت خوبی برای خرید باشه

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوستان عزیز .. تا دیر نشده پست هاتون رو هم اینجا هم در تاپیک ارز ویرایش کنید ...99 درصد مردم از این وضعیت راضی نیستند و مشکل رو هم میدونن از کجا نشات میگیره .. دلیلی نداره اینجا با توجه به اخطار هایی که به این سایت داده شده .. بهانه دست کسانی بدیم که میخوان با مدیران این سایت برخورد کنند .

لطفا رعایت کنید .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
دوست من اجرت ساخت چی جوری محاسبه میشه؟
ممنون

اجرت ساخت نرخ دقیقی نداره . اما واسه اینکه مثلا شما یک سری طلا شکسته داری میخوای بدی اب کنن بین 5 تا 10 تومن میگیرن ازتون .

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
فردا با دیدن بازار دلیلم رو میگم اگه فرصت شد :snitch:

شناور دلار در برای بازار فردا 2670 معامله شده تو افشار و این یعنی سیگنال افزایش
در ضمن دلار تا 2535 اومد و دوباره برگشت و روی 2570 بسته شده
شما احتمالن فردا رو نزولی میدونین که اینو میگین اما بازار چیز دیگه رو داره نشون میده

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
شما احتمالن فردا رو نزولی میدونین که اینو میگین اما بازار چیز دیگه رو داره نشون میده
من بازار فردا رو نزولی میبینم البته پیشگو نیستم و فقط حس ششمم میگه
snitch.gif

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
تحریم ها برداشته نمی شود و این پیشنهاد ایران برای توقف غنی سازی و برداشتن تحریم ها از همون اویل بعد از شروع تحریم ها داده شده بوده و قبول نشده
منتظر تحریم های جدید باشید
اصلا اصل قضیه تحریم ها موضوع هسته ای نیست :lol:به نظر من و خارجی ها چنچ چیزی دیگری مد نظرشونه

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119

فردا روز حساسی به نظر میاد .. اگر صحبتهای احمدی نژاد در مورد مدیریت جهانی باشه و بر مواضع قبلیش پا فشاری کنه فکر میکنم صحبتهای شما درست باشه و فردا افزایشی باشه .. اگر هم متعادل تر و منطقی تر صحبت کنه میتونه حداقل قیمتهارو نگه داره و یا حتی کاهش داشته باشیم.

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

بازار فردا صعودی میشه چون حباب سکه به شدت منفی و این فاصله باید پر بشه.

بالا