• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
وای به حال اونی که 1000 تا مهر کرده .
1 میلیارد شده پول مهریش .
:wacko:

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
به نظرتون فروش امروز کار درستی هست

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
جناب jayjay، دومین روزه که بالای 2650 مونده، به نظرتون رشد سریع خواهیم داشت؟ آقای hiterbox، نظر شما چیه؟ خیلی عجیبه چند روزه اصلا کاهش نداشته

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
جناب jayjay، دومین روزه که بالای 2650 مونده، به نظرتون رشد سریع خواهیم داشت؟ آقای hiterbox، نظر شما چیه؟ خیلی عجیبه چند روزه اصلا کاهش نداشته

من به هیچ وجه فروش را توصیه نمی کنم. چون بازار شرایط برای صعود دلار به 2800 و 2900 را فرهم کرده ///////////////// البته نظر شخصی من است

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟

جواب شما بارها تو این تاپیک داده شده دوست من، اگه گذشته رو یکم مرور کنید میبینید. برای بلند مدت خوبه، برای کوتاه مدت ریسک داره، ریسکش بسته به شرایط روز و احوالات کشور کم و زیاد میشه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
الان زنگ زدم چند جا . طبق گفته دکتر قیمتهایی که دادند تفاوت چشمگیری با سایت ها داره. مراقب باشید.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اکثرا دلار را بالای 2700 دارند می فروشند و قیمت چندتا سایت را دیدم قیمت هاشون پایین تر قیمت واقعی بازاره

دوست عزیز یه جورایی سایتها تاخیر دارند ( یعنی این چیزیه که من چند بار تجربه کردم ) احتمالا تا نیم ساعت یک ساعت دیگه قیمت اونا هم اینجوری میشه .
یا اینکه صرافها چون میدونن احتمال افزایش زیاده گرونتر میدن .

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز یه جورایی سایتها تاخیر دارند ( یعنی این چیزیه که من چند بار تجربه کردم ) احتمالا تا نیم ساعت یک ساعت دیگه قیمت اونا هم اینجوری میشه .
یا اینکه صرافها چون میدونن احتمال افزایش زیاده گرونتر میدن .

احسان جان یه چی میگی ها. نیم ساعت تاخیر دارن چیه. کلا دارن زیر قیمت بازار اعلام می کنند.

بالا