• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

22ze

Registered User
لایک‌ها
3

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
جناب mohebali عزیز، ممنون که لینک های خبری مفیدی میگذارید اما این adf.ly روی اعصاب آدم راه میره! :eek:
احتیاجی به کوتاه کردن لینک ها نیست، کافیه از تگ LINK استفاده کنید.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان من زیاد حرفه ای نیستم، ولی بنظر من فردا سکه مرز 1100 رو راحت رد میکنه! به 2 دلیل:
1:قیمت دلار پنجشنبه صعودی بود و بعید میدونم شنبه نزولی باشه.(به احتمالا خیلی زیاد رود صعودی رو ادامه میده به طرف 2750 تومن)
2:قیمت هر انس طلا رفته بالای 1780 دلار (مدتی بود در حدود 1750 تا 1775 در نوسان بود ولی حالا اتحادیه طلای تهران 1783 دلار قیمت زده!

و همین باعث شده حباب منفی سکه بازم بیشتر بشه (قبلا حدود 70 80 تومن حباب منفی بود که در چند روز گذشته تا 30 40 تومن پایین اومده بود ولی حالا دوباره رفته حدود 60 70 تومن)

در مورد اخباری که دوستان لینکش رو قرار میدن هم یک چیز رو باید بگم:
بازار به اخبار این چینی چند بار واکنش نشون داد، ولی بعدش هیچ خبری نشد! حالا دیگه مثل چوپان دروغگو شدند و بازار هیچ واکنشی به خبر ها نشون نمیده، مگر واکنش صعودی باشه!
و تا زمانی که در بانک و صرافی ها بصورت نا محدود و بدون هیچ شرطی دلار 2000 تومنی و ارزونتر فروخته نشه وضعیت همین هست!

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یکم دیگه به طبل جنگ نواخته بشه
دلار از 500 تومن هم کمتر میاد
جون مهمتر از پول و ثروته

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یکم دیگه به طبل جنگ نواخته بشه
دلار از 500 تومن هم کمتر میاد
جون مهمتر از پول و ثروته
کمی تا قسمتی ابری برعکس فرمودید
جنگ بشه سرمایه به یزی تبدیل میشه که خارج از کشور قابلیت نقدینگی داره مثل دلار و طلا !
جون خالی رو ببری اون ور که چی بشه؟

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
کمی تا قسمتی ابری برعکس فرمودید
جنگ بشه سرمایه به یزی تبدیل میشه که خارج از کشور قابلیت نقدینگی داره مثل دلار و طلا !
جون خالی رو ببری اون ور که چی بشه؟
تایید میشه
جنگ بشه دلارتا مرز 10000 تومان هم میره...!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان مغازه های سبزه میدان آیا هنوز به اختلاف 5 تومان میخرن؟
توی آبادی ما اختلاف خرید و فروش 20 الی 25 تومانه .(واقعا دزدیه کثیفیه)

اگر اینطوری باشه برای فروش میام تهران

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

اگر اینطوری باشه برای فروش میام تهران

شما ر مورد سکه حرف میزنید؟
اگه در مورد سکه صحبت میکنید، باید بگم این طبیعی هست که 20 تومن زیر قیمت بخرن چون:

چند روز پیش رفتیم پیش یکی از آشناها تا براش 10 تا سکه بخریم!
هر سکه رو 960 خریدیم، ولی طلا فروش از بورس سکه هر کدوم رو 942 خریده بود(همان لحظه زنگ زد و خرید)!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چیکار کنیم در حا حاظر ؟؟؟ طلا بخریم ، نخریم ؟؟؟ خیلی رفته بالا طلا..همینجوری هم هی داری میره بالا...من 1 ماهه دارم صبر میکنم بیاد پایین برم بگیرم ولی زهی خیال باطل..به نظر من با این وضعیت خرید طلا ریسک باشه.

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
چیکار کنیم در حا حاظر ؟؟؟ طلا بخریم ، نخریم ؟؟؟ خیلی رفته بالا طلا..همینجوری هم هی داری میره بالا...من 1 ماهه دارم صبر میکنم بیاد پایین برم بگیرم ولی زهی خیال باطل..به نظر من با این وضعیت خرید طلا ریسک باشه.

همین الان برو بخر چون هنوز حدود 100 هزارتومان حباب منفی داره.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

دلیل افزایش قیمت سکه کمبود سکه نیست! (پارسال کمبود سکه و خرید زیاد باعث شده بود سکه حیاب مثبت چند صد هزار تومانی داشته باشه)
ولی در حال حاظر حتی اگه کارمزد بانک مرکزی رو در نظر نگیریم، سکه حدود 60 تومن زیر قیمت ارزش طلا خرید و فروش میشه! و این یعنی 60 تومن حباب منفی داره! که اگه کارمزد بانک مرکزی هم حساب کنیم از اینم بیشتر میشه.

کلا تا زمانی که بانک مرکزی دلار ارزان به بازار تزریق نکنه وضعیت همینه! و از انجایی هم که تمام منابع ارزی دولت و بانک مرکزی ته کشیده امکان همچین کاری رو نداره! و درامد ارزی هم خیلی پایین اومده چون خیلی ها از ما نفت نمیخرن، و اگه هم بخرن پولش رو با دلار و یورو نمیدن و یا طلا یا ارز های متفرقه میدن.

حتی با تزریق سکه هم دردی دوا نمیشه، چون مشکل از سکه و طلا نیست، مشکل از دلار و یورو هست!

این روند تا زمانی که در مذاکرات یکی از طرفین عقب نشینی نکنه، صعودی هست! با توافق ممکنه روند صعودی اهسته تر بشه ولی کاهش قیمت خیلی طول میکشه چون لغو تحریم ها زمان بر خواهد بود.

یعنی قیمت سکه حالا حالا ها صعودی هست!

البته این نظر شخصی من هست!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اينطوري قيمتا بالا بره تا قبل از پايان سال قيمت سكه 2 ميليون يا بيشتر و دلار هم 4 - 5 تومن...

خب الان مثل اينكه صرف نداره قيمتارو پايين بيارن

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
فردا دارم میرم حدود 100 گرم شمش پارس آلتون بخرم
حدود 10 گرم دیروز گرفتم جالب بود شمشش شناسنمه دار بین المللی بود , دادم دست یکی از بچه ها که فردا ازش بگیرم
یه سوال داشتم تو بازار شمش پارس آلتون قیمت خرید رو کسی نمیتونه حدودآ چقدر ور میدارن؟
ماهی 10 گرم شمش 24 عیار میخوام بخرم میخوام ببینم فروشش راحت هست یا اذیت میشم؟
پ.ن:یکی از دوستان گفت تو بازار واسشون مهم نیست چند عیار باشه 24 یا 18 همون 18 ور میدارن ببخشید زر مفت زد؟:eek:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
جوابمو نگرفتم هنوز....
شما ر مورد سکه حرف میزنید؟
اگه در مورد سکه صحبت میکنید، باید بگم این طبیعی هست که 20 تومن زیر قیمت بخرن چون:

چند روز پیش رفتیم پیش یکی از آشناها تا براش 10 تا سکه بخریم!
هر سکه رو 960 خریدیم، ولی طلا فروش از بورس سکه هر کدوم رو 942 خریده بود(همان لحظه زنگ زد و خرید)!

دوست عزیز اشتباهی متوجه شدید آتی از نقدی گرانتره.اون احتمالا جایی به دوستی کسی زنگ زده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حدود 10 گرم دیروز گرفتم جالب بود شمشش شناسنمه دار بین المللی بود , دادم دست یکی از بچه ها که فردا ازش بگیرم
یه سوال داشتم تو بازار شمش پارس آلتون قیمت خرید رو کسی نمیتونه حدودآ چقدر ور میدارن؟
پ.ن:یکی از دوستان گفت تو بازار واسشون مهم نیست چند عیار باشه 24 یا 18 همون 18 ور میدارن ببخشید زر مفت زد؟:eek:
معلومه زر مفت زده والا دیگه 24 و 18 نمیزاشتن که ....

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

اگه برای سرمایه گذاری میخری ، شمش نخر. ضرر میکنی. من از این شمشهای سوئیسی - PAMP- قبلا زیاد میخریدم ، ولی خیلی گرون میفروختن و زیر قیمت میخریدن. اونا هم شناسنامه دار و 24 عیار بود

بالا