لطفا adfly رو بردارید از روی لینک هاتون
یعنی با پست زدن اینجا می خوای سود ببرید؟
ثحیونیضم عایا؟؟؟؟By the rivers of Babylon, there we sat downYe-eah we wept, when we remembered Zion
من لینکارو کوتاه کردم همین !لطفا adfly رو بردارید از روی لینک هاتون
یعنی با پست زدن اینجا می خوای سود ببرید؟
من لینکارو کوتاه کردم همین !
مشکلی هست؟
کمی تا قسمتی ابری برعکس فرمودیدیکم دیگه به طبل جنگ نواخته بشه
دلار از 500 تومن هم کمتر میاد
جون مهمتر از پول و ثروته
تایید میشهکمی تا قسمتی ابری برعکس فرمودید
جنگ بشه سرمایه به یزی تبدیل میشه که خارج از کشور قابلیت نقدینگی داره مثل دلار و طلا !
جون خالی رو ببری اون ور که چی بشه؟
دوستان مغازه های سبزه میدان آیا هنوز به اختلاف 5 تومان میخرن؟
توی آبادی ما اختلاف خرید و فروش 20 الی 25 تومانه .(واقعا دزدیه کثیفیه)
اگر اینطوری باشه برای فروش میام تهران
چیکار کنیم در حا حاظر ؟؟؟ طلا بخریم ، نخریم ؟؟؟ خیلی رفته بالا طلا..همینجوری هم هی داری میره بالا...من 1 ماهه دارم صبر میکنم بیاد پایین برم بگیرم ولی زهی خیال باطل..به نظر من با این وضعیت خرید طلا ریسک باشه.
چیکار کنیم در حا حاظر ؟؟؟ طلا بخریم ، نخریم ؟؟؟ خیلی رفته بالا طلا..همینجوری هم هی داری میره بالا...من 1 ماهه دارم صبر میکنم بیاد پایین برم بگیرم ولی زهی خیال باطل..به نظر من با این وضعیت خرید طلا ریسک باشه.
جوابمو نگرفتم هنوز....دوستان مغازه های سبزه میدان آیا هنوز به اختلاف 5 تومان میخرن؟
توی آبادی ما اختلاف خرید و فروش 20 الی 25 تومانه .(واقعا دزدیه کثیفیه)
شما ر مورد سکه حرف میزنید؟
اگه در مورد سکه صحبت میکنید، باید بگم این طبیعی هست که 20 تومن زیر قیمت بخرن چون:
چند روز پیش رفتیم پیش یکی از آشناها تا براش 10 تا سکه بخریم!
هر سکه رو 960 خریدیم، ولی طلا فروش از بورس سکه هر کدوم رو 942 خریده بود(همان لحظه زنگ زد و خرید)!
معلومه زر مفت زده والا دیگه 24 و 18 نمیزاشتن که ....فردا دارم میرم حدود 100 گرم شمش پارس آلتون بخرم
حدود 10 گرم دیروز گرفتم جالب بود شمشش شناسنمه دار بین المللی بود , دادم دست یکی از بچه ها که فردا ازش بگیرم
یه سوال داشتم تو بازار شمش پارس آلتون قیمت خرید رو کسی نمیتونه حدودآ چقدر ور میدارن؟
ماهی 10 گرم شمش 24 عیار میخوام بخرم میخوام ببینم فروشش راحت هست یا اذیت میشم؟
پ.ن:یکی از دوستان گفت تو بازار واسشون مهم نیست چند عیار باشه 24 یا 18 همون 18 ور میدارن ببخشید زر مفت زد؟
فردا دارم میرم حدود 100 گرم شمش پارس آلتون بخرم
حدود 10 گرم دیروز گرفتم جالب بود شمشش شناسنمه دار بین المللی بود , دادم دست یکی از بچه ها که فردا ازش بگیرم
یه سوال داشتم تو بازار شمش پارس آلتون قیمت خرید رو کسی نمیتونه حدودآ چقدر ور میدارن؟
ماهی 10 گرم شمش 24 عیار میخوام بخرم میخوام ببینم فروشش راحت هست یا اذیت میشم؟
پ.ن:یکی از دوستان گفت تو بازار واسشون مهم نیست چند عیار باشه 24 یا 18 همون 18 ور میدارن ببخشید زر مفت زد؟