• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
اگه برای سرمایه گذاری میخری ، شمش نخر. ضرر میکنی. من از این شمشهای سوئیسی - PAMP- قبلا زیاد میخریدم ، ولی خیلی گرون میفروختن و زیر قیمت میخریدن. اونا هم شناسنامه دار و 24 عیار بود

جهت سرمایه گذاری 5 ساله هست
شما بفرمایید چی تهیه کنیم؟(فقط جهت سرمایه گذاری بلند مدت)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سکه بهتر نیست ؟
سکه هم خوبه. چون دیدم ایشون گرمی میخواد خرید بکنه گفتم
طلای آب شده به چه صورت هست تا حالا نشنیدم ؟
بعد طلای زینتی دست دوم روش اجرتش کم میشه باز موقع فروش ؟

بین طلاسازها خرید و فروش میشه. حد اقلش هم 100 گرمیه تا جاییکه من میدونم. خودم تا حالا نخریدم

طلای زینتی دست دوم اگه بخری بدون اجرته . به قیمت طلاش + سود طلافروش فروخته میشه و به قیمت طلاش- سود طلافروش خریده میشه. سود طلافروش حداکثر 7 درصده. اما اجرت ساخت بین 20 تا 50 درصد قیمت هم میتونه باشه

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

بین طلاسازها خرید و فروش میشه. حد اقلش هم 100 گرمیه تا جاییکه من میدونم. خودم تا حالا نخریدم

طلای زینتی دست دوم اگه بخری بدون اجرته . به قیمت طلاش + سود طلافروش فروخته میشه و به قیمت طلاش- سود طلافروش خریده میشه. سود طلافروش حداکثر 7 درصده. اما اجرت ساخت بین 20 تا 50 درصد قیمت هم میتونه باشه
آقا من امروز خیلی چیزا یاد گرفتم دمت گرم واقعآ:rolleyes:
واسه من فرق نمیکنه چی بخرم سکه, گرمی, شمش یا هر چی
من ماهی 1.5 میخوام طلا بگیرم از چه نوعی طلا باشه که بعد این چند سال فروش خوبی باشه و ازم خوب بخرم؟(میخواستم اول ارز بخرم ارز سرمایه گذاری بلند مدت خیلیا گفتن نه این کارو تکن)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقا من امروز خیلی چیزا یاد گرفتم دمت گرم واقعآ:rolleyes:
واسه من فرق نمیکنه چی بخرم سکه, گرمی, شمش یا هر چی
من ماهی 1.5 میخوام طلا بگیرم از چه نوعی طلا باشه که بعد این چند سال فروش خوبی باشه و ازم خوب بخرم؟(میخواستم اول ارز بخرم ارز سرمایه گذاری بلند مدت خیلیا گفتن نه این کارو تکن)
خواهش میکنم :blush:. تقصیر ایناست گفتگوی آزاد رو تعطیل کردن ، ما رو مجبور کردن بیایم اینجا اسپم

والا بین ارز و طلا ، من اصلا نمیتونم نظر بدم. فقط خدا میدونه چی میشه. اما اگه میخوای پولت نقد باشه ، سکه تمام یا دلار بخر. اینا روتین هستن تو بازار و تو هر شرایطی خرید و فروش میشن

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
خواهش میکنم :blush:. تقصیر ایناست گفتگوی آزاد رو تعطیل کردن ، ما رو مجبور کردن بیایم اینجا اسپم

والا بین ارز و طلا ، من اصلا نمیتونم نظر بدم. فقط خدا میدونه چی میشه. اما اگه میخوای پولت نقد باشه ، سکه تمام یا دلار بخر. اینا روتین هستن تو بازار و تو هر شرایطی خرید و فروش میشن

من یه سوال داشتم شاید خیلی آماتور باشه ولی از اونجایی که نپرسیدن عیب نیست میپرسم :D
سکه تمام تقریبآ 8 گرم وزن داره و تقریبآ 22 عیار هست الان قیمت 1 گرم 22 عیار تقریبآ 132 تومن هست یعنی :132*8=1056 (1 میلیونو 56 هزار تومن)
اینا چی جوری تو پیش فروش ها میرسونن به 600-700 تومن؟ مگه میشه قیمت جهانی طلا رو 1 دولت بکشه پایین؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
داداش اون مال اون زمان بود و دولت ارز به نرخ ازاد رو قبول نداشت
شما الان فقط سکه بگیر چون حباب منفی داره
ولی شاید اگر اوضاع بدتر شه فقط دلار به کار بیاد

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوست عزیز اشتباهی متوجه شدید آتی از نقدی گرانتره.اون احتمالا جایی به دوستی کسی زنگ زده

منظور من این بود که نقدی 942 خرید و نقدی 960 فروخت به ما!(قیمت سایت ها 959 بود)

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
من 5 تومن دارم میخوام ببینیم سکه بخرم بهتره یا سهام
نیاز خاصی هم بهش ندارم

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
موافقم .من هیچ وقت کل سرمایه ام را در یک بازار نمی گذارم. امروز مقداری پودر های ماشین ظرف شویی خریدم ریختم انبار. داره کمیاب میشه

میتونی چند نمونه از این اجناس نام ببری؟

چی شد لطفا چند نمونه دیگه نام ببرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا البته

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80

خب طلای شکسته بخره که بهتره.دیگه اون 7 درصدو نمیده . فقط پول طلاشو میده . نه اجرت داره نه سود نه مالیات . از قیمت تابلو هم کمتر میشه . چون به قیمت بازار تهران خرید و فروش میشه (مثقال 18 عیار)
اما طلای مستعمل 7 درصد اجرت + پول طلاش هست
شمش هم هزینه ضرب داره .

اب شده هم همینطور.

بعد میتونه هر 50یا 100 گرم طلاهاشو بده آب کنن واسه نگهداری راحت تر و اینکه گم و گور نشه.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
جناب jayjay، دومین روزه که بالای 2650 مونده، به نظرتون رشد سریع خواهیم داشت؟ آقای hiterbox، نظر شما چیه؟ خیلی عجیبه چند روزه اصلا کاهش نداشته
جناب مظاهری گرامی
شنبه روز مهمی است و گرچه اخباری از ببهبود روند گفتگو های هسته به گوش میرسه اما بنده صعود را قطعی تر میدانم تا ریزش
در مورد طلای جهانی هم این افت قیمت موقتی است و در جایی خواندم کخه صندوق طلای اسپایدر هم دوباره طلا خریده و بنده به شخصه فروش را توصیه نمیکنم و هر گونه ریزشی در دلار و به تناوب ان سکه داخلی موقتی و فرصتی برای خرید است
این اوضاع تا دریافت یک خبر قطعی از پرونده اتمی ایران ادامه دارد

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
توصیه دوستانه
در بهترین حالت با بیشتر از یک سوم سرمایه وارد بازار دلار و سکه نشید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سکه 1093000