• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
به هر صورت يه جايي به پيك قيمت مي رسه و بعد متوقف يا نزول مي كنه به نظرت اون قيمت واسه دلار و سكه چقدر هست؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
به هر صورت يه جايي به پيك قيمت مي رسه و بعد متوقف يا نزول مي كنه به نظرت اون قيمت واسه دلار و سكه چقدر هست؟

دولت زیمباوه اینقدر منتظر این پیک قیمت موند که بلاخره مجبور شد پول ملی رو تعلیق کنه

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
دولت زیمباوه اینقدر منتظر این پیک قیمت موند که بلاخره مجبور شد پول ملی رو تعلیق کنه

آره ولی شرایط دو کشور رو هم در نظر بگیرین ! اقتصاد ، سیاست ، موقعیت جغرافیایی ، مردم و خیلی چیزای دیگه
ایران مثه زیمباوه نمیشه و حتی اگه بشه مدت زمانش بیش از 3-4 ماه نخواهد بود :)

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
آره ولی شرایط دو کشور رو هم در نظر بگیرین ! اقتصاد ، سیاست ، موقعیت جغرافیایی ، مردم و خیلی چیزای دیگه

آره 3، 4 ماه، به همین امید 35 ساله اومدیمو ایشالا به همه کشورها میرسیم، کره شمالی، عراق قدیم، زیمباوه.
سایت دلارو زده 2850، احتمالا بازار 2880 باشه. خیلی پر شتاب بود، یه بازگشت خفیف ممکنه داشته باشیم.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
دوست عزیز
می دونی چند ساله دارم این حرف رو می شنوم؟
فلان اتفاق بیافته فلان چیز میشه
به فلان قیمت برسه مردن فلان کار رو می کنند
ایران فلان جا نمی شه
مردم اینجا با مردم فلان جا فرق می کنن
اما اگر دقت کرده باشی، اینا همش حرفه
هیچوقت هیچ چیز نشده و نمیشه
یکم دقت کن ببین الان قیمت دلار چنده؟
قیمت سکه چنده؟
سال گذشته که قیمت دلار 1200-300 تومن بود اگه بهت می گفتن سال دیگه دلار میشه 3 هزار تومن سکه میشه بالای 1 میلیون و 200 ، نمی گفتی نه بابا اگه اینجوری بشه فلان و بیسار میشه؟
اما الان قیمت واقعا اینقدر شده و هیچ اتفاقی هم نیافتاده
باید طرز فکرتون رو تغییر بدید
انسان معقول باید همیشه پیش بینی همه چیز رو بکنه تا با اتفاقات پیش بینی نشده روبرو نشه

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
دوست عزیز
می دونی چند ساله دارم این حرف رو می شنوم؟
فلان اتفاق بیافته فلان چیز میشه
به فلان قیمت برسه مردن فلان کار رو می کنند
ایران فلان جا نمی شه
مردم اینجا با مردم فلان جا فرق می کنن
اما اگر دقت کرده باشی، اینا همش حرفه
هیچوقت هیچ چیز نشده و نمیشه
یکم دقت کن ببین الان قیمت دلار چنده؟
قیمت سکه چنده؟
سال گذشته که قیمت دلار 1200-300 تومن بود اگه بهت می گفتن سال دیگه دلار میشه 3 هزار تومن سکه میشه بالای 1 میلیون و 200 ، نمی گفتی نه بابا اگه اینجوری بشه فلان و بیسار میشه؟
باید طرز فکرتون رو تغییر بدید
انسان معقول باید همیشه پیش بینی همه چیز رو بکنه تا با اتفاقات پیش بینی نشده روبرو نشه

خب من اینو در نظر میگیرم که این بازار سکون نداره !
یعنی به ثبات نمیرسه ، یا بالا باید بره یا پایین !
چون بازار هیجان زدست . بحث اینه که اونموقع هم من نظرم مثل شما بود اما الان نحوه ی صعود یه مقدار زیادی زیاده و البته با مسائل دیگه هم همراه شده چه داخلی و چه خارجی !
نمیدونم شاید نظرم چندان درست نباشه اما الان نظرم اینه
البته 100% مطمئن نیستم :D یه 60-70 درصدی :p

هیچ بزرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

دقیقا همینطوره. 4 ماه پیش من میگفتم دلار میشه 4 تومن، بعضی از دوستان میگفتن اگه دلار بشه 4 تومن شلوار هم نمیتونی پات کنی!!! فعلا که شده 3 تومن و شلوار هم زیاده تو بازار اتفاقا میخوام برم بخرم نه یکی بلکه دو تا.:lol:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
در موقع فروش سکه،‌ چقدر پایین‌تر از نرخ روز، طلافروش‌ها سکه می‌خرند؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
در موقع فروش سکه،‌ چقدر پایین‌تر از نرخ روز، طلافروش‌ها سکه می‌خرند؟

بستگی به بازار داره
اگه بازار عادی باشه 5 تومن زیر قیمت
ولی اگر نوسان زیاد باشه از 20 تومان تا 50 تومان هم دیدم که زیر قیمت فروش میخرن !!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در کشورهایی که حساب و کتاب داره مملکتشون وقتی کشور با کسری بوجه و کاهش منابع مواجه میشه میشن طرح های ریاضت اقتصادی رو اجرا میکنن(مثل اسپانیا و یونان) و رسما اعلام میکنن چون مملکت با کسری مواجه شده حقوق کارمندان رو فلان قدر کم میکنیم و مالیات ها رو فلان قدر بالا میبریم.ولی در کشور ما وقتی منبع اصلی درآمد کشور یعنی نفت فروشش از 2.5 میلیون بشکه به 800.000 بشکه در مرداد 91 میرسه(منبع) مسوولان به جای اینکه برنامه مدون برای مقابله بدن تا فعالان اقتصادی بتونن برنامه ریزی کنند رو به پوچ کردن پول ملی میارن و در واقع مردم رو خر فرض میکنند
با این کار در واقع دارن حقوق پرداختی به مردم رو کم میکنند و به خیال خودشون عامه مردم نمیفهمند
با این کار و نوسانات شدید کاری میکنند که تولید کننده و فعالان اقتصاد کشور نتونند برای 1ساعت آیندشون پیش بینی کنند و اوضاع رو به این روزی که میبینید میندازن.تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی.آشفتگی عجیب در بازار طلا-دلار و بورس کشور
قابل توجه دوستانی که دنبال تحلیل اند:بازار کاملا بدون تحلیله و هر سناریویی محتمل;نه فقط در دلار و سکه در بورس و جاهای دیگه هم همینطوره!
در بورس که تا 1ماهه پیش صف های فروش میلیونی(احساسی و بدون منطق) تشکیل میشد حالا سهام شرکت های بعضا ورشکسته با 30-40% رشد شاهد صف های خرید میلیونی است(باز هم احساسی و بدون منطق!)
مدعیان مدیریت جهانی کاری کردن که وضعیت 1ساعت دیگه مملکت نامشخصه!

جان مینارد کینز(اقتصاد دان مشهور قرن 20):

برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیله‌ای ظریف‌تر و مطمئن‌تر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار می‌گیرد و این عمل را به گونه‌ای انجام می‌دهد که حتی یک نفر از میلیون‌ها نفر نیز متوجه آن نمی‌شود

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دقیقا همینطوره. 4 ماه پیش من میگفتم دلار میشه 4 تومن، بعضی از دوستان میگفتن اگه دلار بشه 4 تومن شلوار هم نمیتونی پات کنی!!! فعلا که شده 3 تومن و شلوار هم زیاده تو بازار اتفاقا میخوام برم بخرم نه یکی بلکه دو تا.:lol:
صداش چند وقت دیگه در میاد الان هنوز جنسای توی بازار با همون دلار 1900 تومنی و 2000 تومنی هست

فقط صبر داشته باش دوست من
باید بشه 10 تومن تا تکلیف ما مشخص بشه البته ممکنه قبلش خیلی اتفاقات بیفته
دوستان این جریان رو به فال نیک بگیرین
امروز حتی خبرگذاری رویتر هم تیتر خبری زده بود واسش
ظاهرا داره قطعنامه دون اونوری ها پاره میشه---------افعال معکوس:D

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

جان مینارد کینز(اقتصاد دان مشهور قرن 20):

برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیله‌ای ظریف‌تر و مطمئن‌تر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار می‌گیرد و این عمل را به گونه‌ای انجام می‌دهد که حتی یک نفر از میلیون‌ها نفر نیز متوجه آن نمی‌شود
ارش جان یه مقاله من چند وقت پیش گذاشتم از یکی از نویسندگان سایت مشزق نیوز وابسته به س پ ا ه و توی اون نویسنده مقاله که از براردان خود جوش بود بهشون همین جمله رو گوشزد کرده بود و گفته بود که دارن همین بلا رو سرشون میارن و از دلسوزان **** و انقلاب خواسته بود که بهوش باشند و کاری بکنند.............
حالا دیگه نه فقط من و شما بلکه بوقچی هاشون هم فهمیدن اوضاع خرابه و دارن اخطار میدن
اما اون بالا بالایی که مست ساختن اون اسباب بازی خطرناک شده گوشش بدهکار نیست و نمیدونه که شوروی رو 6000 تا از اون اسباب بازی خطرناک نتونست نجات بده و این اقتصاد بود که از پا درش اورد
کو گوش شنوا

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
واقعا متاسفام.
توی اخبار همش داره از ورشکستگی اروپا و امریکا بحث میکنه دریق از این که خودمون داریم تو گل فرو میریم.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
نه مردم مي‌فهمن ولي كاري از دستشون بر نمياد، امروز به همكار 6 كلاس درس خوندم مي‌گفتم، گفت حرف قيمت دلار و ... رو نزن استرس مي‌گيرم

مردم براي اينكه كاري از دستشون برنمياد و ميخوان زندگي عادي داشته باشن، خودشونو مي‌زنن به اون راه

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
شهرداری توی تهران بنر زده:
از مشکلات جامعه در خانه حرف نزنید!‌

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
احساس میکنم امروز قیمت سکه در تعادل خواهد بود!
یعنی حدود قیمت دیروز میمونه.(بین 1100 تا 1150)

:blink::blink::blink::blink::blink:
در این اقتصاد فقط میشه روی حس ششم حساب باز کرد!

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
احساس میکنم امروز قیمت سکه در تعادل خواهد بود!
یعنی حدود قیمت دیروز میمونه.(بین 1100 تا 1150)

:blink::blink::blink::blink::blink:
در این اقتصاد فقط میشه روی حس ششم حساب باز کرد!

بانک مرکزی قیمت ارز رو برای امروز یه 40-50 تومنی بالا برده ,و به 24463 ریال رسونده
کد:
http://cbi.ir/NonRefExRates/nonRefRates_fa.aspx
سکه آتی هم وضعش اینه:
مهر ماه:1203000
ابان:1240500
آذر:1270000
دی:1304000
کد:
http://livedata.ir/
که همشون رشد قیمت داشتند.مثلا همین اتی مهر ما از صبح تا الان 45000 تومن افزایش قیمت داشه
بنابراین کاهش قیمت و حتی ثبات قیمتش فعلا کاملا منتفیه

site59

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سایت معتبر برای قیمت دلار ، سکه . طلا

خوبیش اینه نمودار قیمت دلار تا 1 سال قبل رو به همراه قیمت و تاریخش نشون می ده

قیمت دلار

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
صداش چند وقت دیگه در میاد الان هنوز جنسای توی بازار با همون دلار 1900 تومنی و 2000 تومنی هست

فقط صبر داشته باش دوست من
باید بشه 10 تومن تا تکلیف ما مشخص بشه البته ممکنه قبلش خیلی اتفاقات بیفته
دوستان این جریان رو به فال نیک بگیرین
امروز حتی خبرگذاری رویتر هم تیتر خبری زده بود واسش
ظاهرا داره قطعنامه دون اونوری ها پاره میشه---------افعال معکوس:D

کاملاً موافقم
46279333766445495783.gif

واقعا متاسفام.
توی اخبار همش داره از ورشکستگی اروپا و امریکا بحث میکنه دریق از این که خودمون داریم تو گل فرو میریم.

دقیقاً
4628.gif

سوالی شده برای من

شهرداری توی تهران بنر زده:
از مشکلات جامعه در خانه حرف نزنید!‌

chojinfc.gif

بالا