flasher_for_nok
Registered User
- نوشتهها
- 949
- لایکها
- 32
به هر صورت يه جايي به پيك قيمت مي رسه و بعد متوقف يا نزول مي كنه به نظرت اون قيمت واسه دلار و سكه چقدر هست؟
به هر صورت يه جايي به پيك قيمت مي رسه و بعد متوقف يا نزول مي كنه به نظرت اون قيمت واسه دلار و سكه چقدر هست؟
دولت زیمباوه اینقدر منتظر این پیک قیمت موند که بلاخره مجبور شد پول ملی رو تعلیق کنه
آره ولی شرایط دو کشور رو هم در نظر بگیرین ! اقتصاد ، سیاست ، موقعیت جغرافیایی ، مردم و خیلی چیزای دیگه
ایران مثه زیمباوه نمیشه و حتی اگه بشه مدت زمانش بیش از 3-4 ماه نخواهد بود
دوست عزیزایران مثه زیمباوه نمیشه و حتی اگه بشه مدت زمانش بیش از 3-4 ماه نخواهد بود
دوست عزیز
می دونی چند ساله دارم این حرف رو می شنوم؟
فلان اتفاق بیافته فلان چیز میشه
به فلان قیمت برسه مردن فلان کار رو می کنند
ایران فلان جا نمی شه
مردم اینجا با مردم فلان جا فرق می کنن
اما اگر دقت کرده باشی، اینا همش حرفه
هیچوقت هیچ چیز نشده و نمیشه
یکم دقت کن ببین الان قیمت دلار چنده؟
قیمت سکه چنده؟
سال گذشته که قیمت دلار 1200-300 تومن بود اگه بهت می گفتن سال دیگه دلار میشه 3 هزار تومن سکه میشه بالای 1 میلیون و 200 ، نمی گفتی نه بابا اگه اینجوری بشه فلان و بیسار میشه؟
اما الان قیمت واقعا اینقدر شده و هیچ اتفاقی هم نیافتاده
باید طرز فکرتون رو تغییر بدید
انسان معقول باید همیشه پیش بینی همه چیز رو بکنه تا با اتفاقات پیش بینی نشده روبرو نشه
سال گذشته که قیمت دلار 1200-300 تومن بود اگه بهت می گفتن سال دیگه دلار میشه 3 هزار تومن سکه میشه بالای 1 میلیون و 200 ، نمی گفتی نه بابا اگه اینجوری بشه فلان و بیسار میشه؟
اما الان قیمت واقعا اینقدر شده و هیچ اتفاقی هم نیافتاده
در موقع فروش سکه، چقدر پایینتر از نرخ روز، طلافروشها سکه میخرند؟
صداش چند وقت دیگه در میاد الان هنوز جنسای توی بازار با همون دلار 1900 تومنی و 2000 تومنی هستدقیقا همینطوره. 4 ماه پیش من میگفتم دلار میشه 4 تومن، بعضی از دوستان میگفتن اگه دلار بشه 4 تومن شلوار هم نمیتونی پات کنی!!! فعلا که شده 3 تومن و شلوار هم زیاده تو بازار اتفاقا میخوام برم بخرم نه یکی بلکه دو تا.:lol:
ارش جان یه مقاله من چند وقت پیش گذاشتم از یکی از نویسندگان سایت مشزق نیوز وابسته به س پ ا ه و توی اون نویسنده مقاله که از براردان خود جوش بود بهشون همین جمله رو گوشزد کرده بود و گفته بود که دارن همین بلا رو سرشون میارن و از دلسوزان **** و انقلاب خواسته بود که بهوش باشند و کاری بکنند.............
جان مینارد کینز(اقتصاد دان مشهور قرن 20):
برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیلهای ظریفتر و مطمئنتر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار میگیرد و این عمل را به گونهای انجام میدهد که حتی یک نفر از میلیونها نفر نیز متوجه آن نمیشود
برای واژگون کردن اساس یک جامعه، هیچ وسیلهای ظریفتر و مطمئنتر از کاهش ارزش پول رایج نیست. تنزل ارزش پول رایج، تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار میگیرد و این عمل را به گونهای انجام میدهد که حتی یک نفر از میلیونها نفر نیز متوجه آن نمیشود
احساس میکنم امروز قیمت سکه در تعادل خواهد بود!
یعنی حدود قیمت دیروز میمونه.(بین 1100 تا 1150)
:blink::blink::blink::blink::blink:
در این اقتصاد فقط میشه روی حس ششم حساب باز کرد!
http://cbi.ir/NonRefExRates/nonRefRates_fa.aspx
http://livedata.ir/
صداش چند وقت دیگه در میاد الان هنوز جنسای توی بازار با همون دلار 1900 تومنی و 2000 تومنی هست
فقط صبر داشته باش دوست من
باید بشه 10 تومن تا تکلیف ما مشخص بشه البته ممکنه قبلش خیلی اتفاقات بیفته
دوستان این جریان رو به فال نیک بگیرین
امروز حتی خبرگذاری رویتر هم تیتر خبری زده بود واسش
ظاهرا داره قطعنامه دون اونوری ها پاره میشه---------افعال معکوس
واقعا متاسفام.
توی اخبار همش داره از ورشکستگی اروپا و امریکا بحث میکنه دریق از این که خودمون داریم تو گل فرو میریم.
شهرداری توی تهران بنر زده:
از مشکلات جامعه در خانه حرف نزنید!